دوستان این طومار روتهیه کنید،زیرشم بدید افراد امضا کنند وببرید پیش مسئولین مربوطه شهرتون👇👇👇
بسمه تعالی
ریاست محترم قوه قضائیه حجت الاسلام و المسلمین رئیسی
دادستان محترم کل کشور حجه الاسلام والمسلمین جناب آقای منتظری
ریاست محترم کمیسیون اصل نود حجه الاسلام والمسلمین جناب آقای پژمانفر
نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه شهرستان ....
نمایندگان محترم مردم .... در مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
ما امضا کنندگان این طومار ، باتوجه به نقش و اهمیت محیط زیست سالم و تاثیر آن در سلامت جسمی ، روحی ، روانی و معنوی آحاد افراد ، خانواده ها و جامعه ، تقاضا داریم کاشت گیاه خارجی بدترکیب و آبدوست آلرژی زا چمن دروغین و کاشت انواع درختان مخرب محیط زیست و حساسیت زا و آلاینده هوا و اتش زای جنگلها و مسبب سیلاب و مخرب خاک مانند کاج, عرعر، میلیا آزدراج موسوم به زیتون تلخ دروغین ، اقاقیا، زبان گنجشک ،، اکالیپتوس ، کنوکارپوس ، کهور امریکایی، پالونیا و ... در پارک ها و جنگلها و ... ممنوع شود و به جای انها انواع سبزیجات و درختان و درختچه های میوه کاشته شود .
آلودگی هوا و آلرژی زایی این درختان و گیاهان باعث خواهد شد که ریه اسیب ببیند و زمینه برای بیماری های تنفسی و قلبی عروقی مانند کرونا و آسم و امفیزم ریه و سکته قلبی فراهم شود.
چمن و این درختان با پرز و کرک و گرد و گرده و انتشار گازهای اکسیدنیتروژن و اکسید کربن و ... باعث آلودگی شدید هوا می شوند
و نیز این درختان باعث آتش سوزی خودبخودی جنگلها میشود واین عملکردها باعث عدم نفوذ باران به زمین و باعث ایجاد سیلاب های مخرب می شود
و این درختان باعث نابودی پوشش گیاهی اطراف می شوند و مضرات اقتصادی و زیست محیطی چمن و درختان نامبرده شده بسیار زیاد است .
تقاضا داریم
۱) مستندات و دلایل بررسی شود و قوانین مناسب وضع گردد
۲) پیشنهاد میشود طرحی بنام«باغ مزرعه مرتع قرآنی روایی» یا «طرح اقتصاد مقاومتر ، محیط سالمتر» اجرایی گردد که بدنبال آن، مشکلات اقتصادی و زیست محیطی کشور ما حل خواهد شد و بهترین روش برای پیشگیری و درمان بیماری ها از جمله کرونا خواهد بود.
۳) با توجه به اهمیت مساله و باتوجه به مضرات زیست محیطی این گیاهان بر سلامت جامعه و خانواده ها ازجمله تاثیر گذاری آن برعقیم سازی و ناباروری، نادیده گرفتن وسهل انگاری صورت گرفته در این زمینه را ، خطایی جبران ناپذیر دانسته و خواستار رسیدگی فوری و برخورد قاطع با متخلفین دراین مسأله هستیم .
ما از حضرتعالی درخواست ورود و رسیدگی فوری به این موضوع و برخورد قاطع با متخلفین را داریم.
جمعه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۸:۲۷
دستهبندی: آذربایجان شرقی
کد خبر: 99121511302
منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی
چاپ
غرس نهال میوه توسط نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در محوطه مصلی امام (ره) تبریز
غرس نهال میوه توسط نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در محوطه مصلی امام (ره) تبریز
ایسنا/آذربایجان شرقی ظهر امروز جمعه ۱۵ اسفند، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز همزمان با روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی دو اصله نهال میوه در محوطه مصلای اعظم امام خمینی (ره) تبریز غرس کرد.
حجت السلام سیدمحمدعلی آل هاشم در حاشیه غرس دو اصله نهال میوه در محوطه مصلای امام (ره) تبریز، در گفتوگو با خبرنگاران، با بیان اینکه درختکاری امری بسیار مهم بوده و مواظبت از این درختان نیز بسیار اهمیت دارد، تاکید کرد: باید در رابطه با هرس کردن درختان دقت لازم را داشت تا با قطع درختان خشک و بی ثمر، آب اسراف نشود.
وی ادامه داد: پیامبر(ص) میفرمایند که هر مسلمانی، یک بذر یا درختی را بکارد و از میوه این بذر و درخت، یک انسان و یا پرندهای استفاده کند، صدقه محسوب میشود.
وی گفت: در قانون اساسی آلوده کردن محیط زیست منع شده و ابلاغیههای متعددی از سوی مقام معظم رهبری راجع به مساله حفاظت محیط زیست صادر شده است.
حجت السلام آل هاشم تاکید کرد: درختکاری یکی از کارهای ارزشمند و مفیدی است که برای محیط زیست اثرات سودمندی دارد.
به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، این مراسم پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته و با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و شهردار کلانشهر تبریز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥درخت بادام هندی که در برزیل شاهکاری شگفت انگیز به وجود آورده و رکورد گینس زده
‼️این درخت سالهای سال رشد کرده و اکنون آنقدر رشد کرده و به تنهایی به یک جنگل تبدیل شده!
#سوال
مشهد
گل محمدی رو به خاطر خار و اینکه زود شته میگیره قبول نکردند
میخواستم به جای کاشت شمشاد بهشون جایگزین معرفی کنم
#پاسخ
می گفتید با رزی که پایه اصلی حضور شته هاهست اشتباهی نگیرید. اگر گیاهان هسته دار کنارش نباش اصلا شته آور نیست. ما کارمون رو بلدیم در کنار ضد آفت شته بزنیم. بهانه ای دیگری بسازید.
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر میخواهی بدونی چرا فاضلاب اهواز با یک بارندگی ساده بالا میاد این فیلم را ببینید
کشت درخت خطرناک کنوکارپوس
#کاشت درختان بیثمر ومهاجم رو متوقف کنید
#تولید درختان بیثمر ومهاجم رو متوقف کنید
#خوزستان
#اهواز
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar
نوش دارو بعد از مرگ سهراب⁉️
👈🏾حدود یک دهه قبل، مضرات درخت آمریکایی #کنوکارپوس را گوشزد کردیم که این درخت باعث خفگی و تنگ نفس و نیز تخریب خانه های مردم و زیر ساخت های شهری می شود
اما کمتر توجه شد☹️ تا اینکه در سال های اخیر با افزایش خفگی و تنگی نفس مردم😷، مسئولان قبول کردند این درخت می تواند مضر باشد😏 و اقدام به هرس کامل آن کردند در حالیکه باید کلا قطع می کردند❌ چون علاوه بر گرده، لاشبرگ🍂 این درخت هم آلرژی زا و باعث تنگی نفس است و نیز باعث تخریب ساختمان ها و تأسیسات می شود.😱
خانم دکتر ابتکار، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست در جلسه نشست شورای اداری استان خوزستان و کارگروه ملی مبارزه با ریزگرد ها خطاب به آقای روحانی رئیس جمهور:
《یک موضوع دیگر هم در دولت شما اتفاق افتاد که دستاورد بزرگی است 🙄ما سال 92 که آمدیم، متوجه شدیم در اولین بارندگی در آبان و آذر در استان ناراحتی تنفسی برای مردم پیش می آید.
سال 92 در ظرف مدت دو روز حدود 17 هزار نفر به بیمارستان رفتند🚑
حالت تنگی نفس و خفگی سال 93 بیشتر شد حدود 18 هزار نفر شد سال 94 به نزدیک 24 هزار نفر رسید😰
از سال 93 ما مطالعات را شروع کردیم😒 ابعاد مختلف را بررسی کردیم منشأ این ناراحتی تنفسی را و عوامل متعدد را لیست کردیم خب خوزستان بالاخره در معرض فعالیت های نفتی هست🙃 فعالیتهای شیمیایی هست گرد و غبار هست ولی با همکاری دستگاه های مختلف دانشگاه پزشکی تست های آلرژیکی که انجام شد روی افرادی که این ناراحتی ها را داشتند مشخص شد که به پولن یا گرده درخت کنوکارپوس که یکی از درختان بسیار زیبای شهر اهواز هست عمدتا به این واکنش نشان دادند بر این اساس امسال با هماهنگی استاندار محترم هرس کامل این درختان قبل از گرده افشانی انجام شد و امسال حدود دو هزار نفر بیشتر مشکلی نداشتند تعداد افرادی که مراجعه کردند به شدت تنزل کرد و این نشان دهنده اقدام موفق است و این کار باید ادامه پیدا کند یعنی اگر درخت کنوکارپوس بخواهد باشد باید ادامه پیدا کند》
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 برای اطلاع بیشتر به کتاب «اقتصاد مقاوم تر محیط سالم تر» در 560 صفحه
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
https://www.isna.ir/news/95090302102
https://eitaa.com/basamar
«درخت #کاج» یکی از عوامل اصلی ابتلا به «آلرژی و آسم»
یکی از مهمانهای ناخوانده که در شهرهای کشورمان بسیار کاشته شده، کاجها هستند که در واقع این درختان بومی مناطق دیگری از کره زمین هستند؛ از مواد حساسیتزا در یک منطقه میتوان به گرده گیاهان غیربومی اشاره کرد که تولید آلرژیهای شدید و آسم میکنند.
۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵ اجتماعی محیط زیست تهران نظرات
«درخت کاج» یکی از عوامل اصلی ابتلا به «آلرژی و آسم»
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»؛ دکتر حسن اکبری متخصص آسیبشناسی، دانشیار دانشگاه شهید بهشتی و محقق طب سنتی ایرانی ــ اسلامی طی یادداشتی به بررسی مضراتی که کاشت «درخت کاج» برای خاک، محیط زیست ایران و بهتبع آن بر سلامتی مردم کشورمان دارد، پرداخته که در ادامه متن کامل این یادداشت آمده است:
در سالهای اخیر متأسفانه حساسیتهای فصلی، آسم و سایر آلرژیها شیوع زیادی پیدا کرده و این آمار روز به روز رو به افزایش است؛ در این یادداشت به نقش درخت کاج که مهمان ناخوانده شهرهای کشورمان در دهههای اخیر شده است در افزایش شیوع آسم و آلرژی بهخصوص در کودکان، نوجوانان و جوانان میپردازیم تا شاید تصمیم توسعه فضاهای سبز کشورمان را بهجای افزایش و تکثیر کاجها، به ازدیاد درختان بومی کشور خودمان همچون درختهای گردو، بادام، پسته، خرمالو و توت از درختان میوهدار یا لااقل درختهای بیثمر بید مجنون، تبریزی و چنار تغییر دهیم.
آلرژی یا بیماری افزایش حساسیت که امروزه گریبانگیر بسیاری از خانوادهها است در واقع یک نوع واکنش تغییر یافته به یک ماده حساسیتزا برای سیستم ایمنی بدن است.
از مواد حساسیتزا در یک منطقه میتوان به گرده گیاهان غیربومی آن منطقه اشاره کرد که سیستم ایمنی بدن مردم آن منطقه با این ماده تطابق ایمنی ندارد و این مواد میتوانند واکنشهای حساسیتی شدیدی بهخصوص در کودکان، نوجوانان و جوانان ایجاد کند؛ یکی از این مهمانهای ناخوانده که شاید عمداً یا سهواً در شهرهای ایران عزیز بسیار کاشته شده، کاجها هستند که در واقع این درختان، بومی مناطق دیگری از کره زمین هستند و بهزور وارد ایران شدهاند.
سن باردهی کاجها حدود 7ــ6 سالگی است و هر ساله مقادیر بسیار زیادی گرده تولید میکنند؛ در هر کیلوگرم حدود 30 هزار گرده وجود دارد که بهشدت حساسیتزا هستند.
در فصل گردهافشانی، گردهها توسط جریان هوا و باد در تمام مناطق انتشار پیدا میکنند و میتوانند در افراد مستعد، ایجاد بیماری آسم و آلرژی شدید کنند.
علایم شایع بیماری آسم و آلرژی
تب یونجه از علایم عمومی این بیماری است که بهخلاف نام آن فقط ارتباط به یونجه ندارد و میتواند بر اثر هر گرده گیاهی، آلرژی ایجاد شود؛ این علایم شامل: آبریزش بینی، گرفتگی یکطرفه یا دوطرفه بینی، عطسههای مکرر، قرمزی و خارش چشم، ریزش اشک، خارش گوش و حلق و گاهی تنگی نفس ملایم تا شدید، علایم آسم شدید هستند.
کاشت فراوان درخت کاج آلرژیزا در تهران و اکثر شهرهای ایران!
هرگاه انسان اکوسیستم طبیعی محیط زیست خود را تغییر داده است متأسفانه اختلالاتی در سلامت جامعه ایجاد شده، یکی از این تغییرات نابجا در محیط زیست، کاشت فراوان درخت کاج در تهران و اکثر شهرهای ایران است که هم باعث بیماری انسانها و هم باعث بیماری خاک و آسیب دیدن شدید آن شده است.
مضرات کاج برای محیط زیست و خاک ایران
1 ــ منبع تولید آلرژیهای بهشدت حساسیتزا است و ایجاد بیماری آسم و حساسیت میکند.
2 ــ تولید اکسیژن توسط برگهای سوزنی درخت کاج بسیار اندک است.
3 ــ تولید رطوبت و ایجاد خنکی در هوای اطراف بسیار اندک است.
4 ــ بهعلت وجود برگهای سوزنی و سطح تماس کم با هوای محیط، قدرت تصفیه هوا بسیار اندک است.
5 ــ درخت کاج، خاک اطراف خود را اسیدی میکند و در واقع خاک اطراف خود را تخریب میکند.
6 ــ بعضی محققان معتقدند که درخت کاج نوعی اکسید نیتروژن وارد فضا میکند که در فضای شهرها موجب آلودگی بیشتر هوا میشود و به ریههای انسان نیز آسیب میزند.
7 ــ این درخت بهعلت سطح برگ کم، قد کوتاه و چتر کم، دارای سایه مناسبی نیست.
8 ــ لاشههای برگ سوزنی این درخت تولید مواد شیمیایی در زیر درخت میکند که برای موجودات زنده زیانبار است.
9 ــ بهعلت سمی بودن برگهای سوزنی درخت کاج، پرندهها روی این درخت لانه نمیسازند.
10 ــ چوب آن دیر رشد میکند.
11 ــ چوب آن در مصرف صنعتی و صنایع دستی کاربرد کمی دارد و مناسب نیست.
بهجای کاج، درختان ثمرده بومی ایران مثل گردو، بادام، فندق، پسته، زیتون و توت بکاریم
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar
۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵ اجتماعی محیط زیست تهران نظرات
«درخت کاج» یکی از عوامل اصلی ابتلا به «آلرژی و آسم»
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»؛
دکتر حسن اکبری متخصص آسیبشناسی، دانشیار دانشگاه شهید بهشتی و محقق طب سنتی ایرانی ــ اسلامی طی یادداشتی به بررسی مضراتی که کاشت «درخت #کاج»🌲
برای خاک، محیط زیست ایران و بهتبع آن بر سلامتی مردم کشورمان دارد، پرداخته که در ادامه متن کامل این یادداشت آمده است:
در سالهای اخیر متأسفانه حساسیتهای فصلی، آسم و سایر آلرژیها شیوع زیادی پیدا کرده و این آمار روز به روز رو به افزایش است؛ در این یادداشت به نقش درخت کاج که مهمان ناخوانده شهرهای کشورمان در دهههای اخیر شده است در افزایش شیوع آسم و آلرژی بهخصوص در کودکان، نوجوانان و جوانان میپردازیم تا شاید تصمیم توسعه فضاهای سبز کشورمان را بهجای افزایش و تکثیر کاجها، به ازدیاد درختان بومی کشور خودمان همچون درختهای گردو، بادام، پسته، خرمالو و توت از درختان میوهدار یا لااقل درختهای بیثمر بید مجنون، تبریزی و چنار تغییر دهیم.
آلرژی یا بیماری افزایش حساسیت که امروزه گریبانگیر بسیاری از خانوادهها است در واقع یک نوع واکنش تغییر یافته به یک ماده حساسیتزا برای سیستم ایمنی بدن است.
از مواد حساسیتزا در یک منطقه میتوان به گرده گیاهان غیربومی آن منطقه اشاره کرد که سیستم ایمنی بدن مردم آن منطقه با این ماده تطابق ایمنی ندارد و این مواد میتوانند واکنشهای حساسیتی شدیدی بهخصوص در کودکان، نوجوانان و جوانان ایجاد کند.
https://eitaa.com/basamar
#گزارش_تصویری
🌳▫️کاشت تعداد ۱۰۰ اصله درخت #مثمر درشهرک مهرگان بروجرد توسط خانم چگنی رئیس شورای شهر بروجرد
✍🏼خانم چگنی ممنون که به فکر سلامتی خاک و هوای بروجرد هستید و از کاشت درختان مضر برای انسان و طبیعت مثل کاج و اقاقیا اجتناب کردید👌
#بروجرد_با_طراوت
#حاشیه خیابان
#درختان مثمر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴 پویش کاشت #۱۰_هزار_نهال_مثمر به نیابت از اموات کرونایی
🤝 کاری از گروه جهادی اعوان المهدی عج حوزه علمیه امام محمد باقر علیه السلام دهلران
هدایت شده از صدای ایران | VOI
البته که راست میگویند
دنیای بدون سردار سلیمانی برای تروریست های پشت میز مذاکره امن تر است؛ اما برای کودکان یمنی چطور؟
#به_وقت_پرواز
01:20
🇮🇷 @voinews
یا قاضِیَ الحاجات
امروز دوشنبه ۲۵ اسفند
#حدیث_روز
🛑 به یکدیگر خوشرویی نشان دهید و در ملاقاتهایتان، اظهار شادمانی کنید
امام علی(ع)
«معجزه آبخیزداری»| باغ قرآنی؛ بهترین راه مقابله با چالش های زیست محیطی/اثرات زیبانبار کاشت درختان غیرمثمر مضر چیست؟
۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷ اخبار اقتصادی اخبار کشاورزی
«معجزه آبخیزداری»| باغ قرآنی؛ بهترین راه مقابله با چالش های زیست محیطی/اثرات زیبانبار کاشت درختان غیرمثمر مضر چیست؟
کاشت درختان مثمر میوه علاوه بر اینکه موجب رشد اقتصادی خواهد شد،از آسیب های زیست محیطی متعدد مثل سیل و آلودگی آب و هوا پیشگیری خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ کاشت درختان مثمر از جمله مسائلی است که در چند سال مدنظر مقام معظم رهبری قرار گرفته است و از سال 1395 ایشان در ایام هفته درختکاری، درخت مثمر می کارند. درباره اهمیت و ضرورت کاشت درختان مثمر گفتگویی تفصیلی با «نرگس سادات مجتهد نجفی» از محققین و پژوهشگران محیط زیست و منابع طبیعی حوزه علمیه قم و مولف کتاب «اقتصاد مقاوم تر، محیط سالم تر با کاشت درختان باثمر» انجام دادیم. اهم مطالبی که در این گفتگو بدان اشاره شد به شرح زیر است:
کاشت درختان غیرمثمر و مضر، اثرات مخرب زیست محیطی فراوانی را به دنبال خواهد داشت.
آلوده ساختن آب و هوا، وقوع سیل و نابودی جانوران از اثرات مخرب و زیانبار کاشت درختان غیرمثمر است.
تحقیقات انجام شده مضر بودن درختان غیرمثمری مثل کهور، عرعر، اوکالیپتوس به اثبات رسیده است.
بهترین راه مقابله با اثرات مخرب گونه های گیاهی مضر، پیاده سازی باغ قرآنی در مقیاس کوچک و بزرگ است.
متاسفانه در حال حاضر به طور گسترده درختان غیرمثمر مثل کهور آمریکایی برای مقابله با بیابانزایی مورد استفاده واقع می شود که باید جلوی آن گرفته شود.
#باغ_مزرعه_مرتع_قرآن