هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
7. Paulownia: Imports and corresponding risks
Caution:
Especially for seedlings, plants and root parts from China as well as plants or plant parts imported into China from third countries, various diseases could already have infected the respective item. Typically, those diseases are not inspected during the common phytosanitary examination that is part of the plant protection certificate. This applies especially to viruses, viroids and mycoplasts / phytoplasms.
The so-called Witches' Broom, a very dangerous disease, is widely spread in China! Even individual seedlings can be infected, transferring it to the stock during „PRUNING“ at the latest. This disease is particularly spiteful as it does not show any abnormalities while the young plants are raised. It is therefore recommended to serologically check selected Shan Tong clones regarding viruses,viroids and mycoplasts / phytoplasms. Decontamintion is achieved via Meristem cultures. If an adult stock is diagnosed with the Witches' Broom, there is no way around destroying the total stock situated in the European Community.
7. Paulownia: واردات و خطرات مربوطه
احتیاط:
به خصوص برای گیاهان، گیاهان و قطعات ریشه ای از چین و همچنین گیاهان یا قطعات گیاهی وارد شده از کشور های سوم به چین، بیماری های مختلفی ممکن است در معرض این آلودگی باشند. به طور معمول، این بیماری ها در طی بررسی معمول فیتو سونیتی که بخشی از گواهی حفاظت گیاه است بررسی نشده است. این به ویژه برای ویروس ها، ویروس ها و میکوپلاست ها / فیتوپلاسما ها اعمال می شود.
جارچی به اصطلاح جادوگران، یک بیماری بسیار خطرناک، به طور گسترده در چین گسترش یافته است! حتی جوانه های فردی می توانند آلوده شوند، و آن ها را در جریان "پرنون" در جریان گذاشتن آن به سهام. این بیماری به ویژه جنجال برانگیز است، زیرا در حالی که گیاهان جوان رشد می کنند، هیچ گونه عارضه ای نشان نمی دهد. بنابراین توصیه می شود که از نظر سرولوژیکی کلون های شان تونگ مورد بررسی در مورد ویروس ها، ویروس ها و میکوپلاست ها / فیتوپلاسما ها بررسی شود. تصفیه کننده ها از طریق کشت مریستم به دست می آیند. اگر یک سهام بزرگسال با جارو جادوگران تشخیص داده شود، هیچ راهی برای از بین بردن کل سهام موجود در جامعه اروپا وجود ندارد.
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
Sale of this plant is banned in Connecticut and it needs to be banned in all of the other states in which it has spread into natural areas. Continued sale of this plant is extremely irresponsible. If your local nursery is selling this tree, please inform them of how invasive and dangerous it is to our native ecosystems.
فروش این گیاه در کانکتیکات ممنوع است و در تمام کشورهای دیگر ممنوع است که در مناطق طبیعی گسترش یافته است. ادامه فروش این کارخانه بسیار غیر مسئولانه است. اگر پرورشگاه محلی شما این درخت را به فروش برساند، لطفا به آنها اطلاع دهید که چطور تهاجمی و خطرناک است برای اکوسیستم های بومی ما.
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
جالبه اینها می گن هرجا دیدید این گیاه فروخته میهش سریع به ما خبر بدهید که جلویش را بگیرن
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
حالا بدبختی و نادانی مسئولین ما به حایی رسیده دارن این مهاحم خطرناک رو تبلیغ می کنن
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
رییس نظام صنفی کشاورزی شهرستان بندرعباس ار ورود رب گوجه فرنگی فله ای به کشور انتقاد کرد و محصول کشاورز هرمزگانی که با سختی ها فراوان تولید می کند زیر پا، له می شود.
کد خبر : 94138888 تاریخ انتشار : چهار شنبه, 22 دی 1395
به گزارش پايگاه خبري «هشت بندي»هادی جوادی، رییس نظام صنفی کشاورزی شهرستان بندرعباس در گفتگو با شبستان با بیان اینکه مشتقات گوجه فرنگی و گوجه های فراوری شده به خصوص رب آن به صورت فله ای از کشورهای بیگانه وارد کشور می شود، افزود: این محصول در بشکه های 220 لیتری با قیمت هرکیلو 310 تومان تا درب ورود گمرک وارد کشور می شود و خوراک کارخانه های تولید رب ایران را تامین می کند.
به گفته وی؛ 90 درصد کمپوت های عرضه شده در کشور نیز، به صورت فله ای و در بشکه های 220 لیتری از خارج وارد و در کارخانه های کشور بسته بندی می شود.
جوادی با بیان اینکه محصول گوجه فرنگی کشور می تواند خوراک کارخانه های کشور را تامین کند، یادآور شد: رب، سس، آب گوچه و عصاره گوجه از مشتقات گوجه فرنگی هستند و این محصول نقش مهمی در اتشتغالزایی دارد.
رییس نظام صنفی کشاورزی شهرستان بندرعباس خاطرنشان ساخت: به جای اینکه شرایط کار برای کارگران مزارع گوچه در خارج کشور را فراهم کنیم، چرا نباید کشاورزان و زارعین ما در کشور به سر کار بروند و قوت لایموت خود را بدست آورند؟
وی، تنها وزارت جهاد کشاورزی را متولی این کار ندانست با این حال خواستار تعریف و شکل گیری یک اکولوژی و چرخه حیات از طریق وزارت جهاد کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت و وزارت امور خارجه شد تا از این طریق بازارهای مصرف در کشورهای هدف را شناسایی و محصلات را به آن سمت هدایت کنند.
به گفته جوادی؛ زارعین چینی که محصولاتشان به کشورهای مختلف دنیا از جمله ایران صادر می شود هیچگاه خودشان این کار را انجام نمی دهند، بلکه رایزن های اقتصادی آنها در کشورهای دیگر برای محصولاتشان بازار و مشتری پیدا می کنند.
وی پیشنهاد داد: برای تحصیل نتیجه و رسیدن به اهداف از جانب مدیران در ارتباط با کشاورزی و همراهی تشکل های در این حوزه کمیته های گوناگونی تشکیل دهند تا در رهگذر انجام اموری که در این زمینه تحقق پیدا می کند آنچه را که اقتصاد کشاورزی که اقتصاد مقاومتی بر پایه آن استوار است دریافت کنند.
*برای دريافت و آگاهي از آخرين اخبار و تصاوير هشتبندي ، هرمزگان ، ايران و جهان، به کانال پايگاه خبري هشت بندي در تلگرام بپیوندید:*
لینک عضویت
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
هادی جوادی افزود: مشتقات گوجه فرنگی و گوجه های فراوری شده به خصوص رب آن، به قیمت هر کیلو 310 تومان تا درب ورود گمرک وارد کشور می شود و خوراک کارخانه های رب ایران را تامین می کند.
وی اضافه کرد: 90 درصد کمپوت های عرضه شده در کشور نیز، به صورت فله ای و در بشکه های 220 لیتری از خارج وارد و در کارخانجات کشور بسته بندی می شود.
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
اريخ انتشار : 1395/10/21 - 14:33 كد :483
افشای ورود رب گوجه فله ای از گمرک بندرعباس
خبرهرمزگان- رییس نظام صنفی کشاورزی شهرستان بندرعباس از ورود رب گوجه فرنگی فله ای به کشور در بشکه های 220 لیتری خبر داد.
هادی جوادی افزود: مشتقات گوجه فرنگی و گوجه های فراوری شده به خصوص رب آن، به قیمت هر کیلو 310 تومان تا درب ورود گمرک وارد کشور می شود و خوراک کارخانه های رب ایران را تامین می کند.
وی اضافه کرد: 90 درصد کمپوت های عرضه شده در کشور نیز، به صورت فله ای و در بشکه های 220 لیتری از خارج وارد و در کارخانجات کشور بسته بندی می شود.
وی با انتقاد از این رویه وارداتی اظهار داشت: در چنین شرایطی محصولات کشاورز هرمزگانی از جمله گوجه فرنگی بی مشتری مانده و زیر پا له می شود.
جوادی با اشاره به نقشی که خرید محصول کشاورزان هرمزگان توسط کارخانه های داخلی می تواند در اشتغال داشته باشد تصریح کرد: به جای اینکه شرایط کار برای کارگران مزارع گوجه در کشورهای خارجی را فراهم کنیم، چرا نباید کشاورزان ایرانی بتوانند روزی خود را به دست بیاورند؟
وی تاکید کرد: تنها وزارت جهاد کشاورزی متولی و مسوول این بخش نیست و باید چرخه تولید تا بازاریابی داخلی و خارجی و مصرف توسط وزارتخانه های جهاد کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت و وزارت امور خارجه تعریف شود.
به گفته رییس نظام صنفی کشاورزان بندرعباس، زارعین چینی که محصولاتشان به کشورهای مختلف دنیا از جمله ایران صادر می شود هیچگاه خودشان این کار را انجام نمی دهند، بلکه رایزن های اقتصادی آنها در کشورهای دیگر برای محصولاتشان بازار و مشتری پیدا می کنند.
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
همه خوراکی هامون رو گرفتن به دستشون که امروز مثلا ما 2030 رو قبول نکنیم و یا قبول نکنیم هر فساد و فحشایی را در مدارس یاد نزدن فوری اون محصول رو تحریم می کنن
بریم خدا را شکر کنیم که این تحریم باعث شد که ما از این واقعیت خا مطلع بشیم و گرنه من خودم اصلا تصور نمی کردم این چیزها وارد بشه
یعنی رب گوحه وارد کنیم؟؟؟
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
می دونید از 11 کشور مربای پخته وارد می کنیم؟؟؟ با کمال افتخار ما خانمهای ایرانی سرمون رو بالا بگیریم که مربامون داره از خارح میاد
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
اصلا تصمیم بگیریم کم کم هیچی نخوریم جز اینکه یا خودمون تولید کردیم یا اطرافیان ما تولید کردن یا مردم شهرمون تولید کردن اخرش که هموطنان ما تولید کردن
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
مواد غذایی:
1- تولید خانواده خودمون
2- تولید اطرافیان و دوستان
3- تولید اهل شهری که ساکن هستیم
4- تولید هموطنان ایرانی
5- تولید کشورهای اسلامی
6- تولید کشورهای همسو
7- تولید سایر کشورهایی که معاند نیستند
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶- ۰۶: ۲۳
» کشاورزی و منابع طبیعی
تدبیر مربایی دولت یازدهم!
آماری عجیب از میزان واردات مربا در سال 95
درحالی مطابق آمار واردات مربا به کشور حدود ۱۰ میلیارد تومان است که کرباسیان معتقد است که پوره میوه با ردیف تعرفه مربا وارد کشور شده است.
بر اساس آمار گمرک در ۱۱ ماه منتهی به بهمن ماه سال جاری قریب به ۵ هزار و ۷۶۵ تن، مربا و ژله ، به ارزش دلاری ۲ میلیون و ۹۹۴ هزار و ۶۱۵ دلار و ارزش ریالی ۹۱ میلیارد و ۲۲۴ میلیون و ۷۷ هزار و ۴۴۱ ریال وارد کشور شده است.
کشور اسپانیا با صادر کردن بیش از ۳ هزار و ۱۷۵ تن مربا و ژله ، به ارزش دلاری یک میلیون و ۵۳۰ هزار و ۷۰۶ دلار و ارزش ریالی ۴۶ میلیارد و ۶۴۵ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۵۶۸ ریال و همچنین کشور یونان با صادرات بیش از ۲ هزار و ۱۱۲ تن مربا و ژله با ارزش دلاری ۹۸۱ هزار و ۴۳۸ دلار و ارزش ریالی ۲۹ میلیارد و ۸۸۱ میلیون و ۴۲۷ هزار و ۵۸۷ ریال جزو کشورهایی هستند که بیشترین صادرات را به ایران دارند.
آمارهای تفکیکی از این حکایت دارد که در سال گذشته بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان هزینه واردات «مربا» به کشور شده است.
تحلیلگران معتقدند ورود برخی كالاها مانند مواد اولیه، كالاهای سرمایهای و كالاهای واسطهای با توجه به اینكه نیاز تولیدكنندگان داخلی را تامین و ضمن ایجاد اشتغال شرایط استفاده از ارزش افزوده كالا را ایجاد میكنند، نهتنها امری منفی نبوده، بلكه میتواند در راستای تقویت تولید داخلی قلمداد شود.
البته باید به این موضوع نیز توجه داشت كه امكان تولید بخشی از مواد اولیه و كالاهای واسطهای درداخل كشور نیز وجود داشته و واردات مواد اولیه و واسطهای ممكن است برخی از تولیدكنندگان نوپا در کشور را با مشکلات روبرو می کند.
اما واردات مربا که یک کالای مصرفی است جز ضرر برای اقتصاد کشور هیچ عایدی ندارد.
سال گذشته بود که رهبر انقلاب از تولید ملی به عنوان امری مقدس و با ارزش یاد کردند و همهی آحاد و اقشار مردم را به تقویت آن به هر طریق ممکن دعوت کردند. در این میان ایشان بر نقش مصرفکنندگان که تمامی مردم را دربرمیگیرد تأکید ویژهای فرمودند و گفتند عمده مردمند و خود راه مصرف کالاهای خارجی را ببندند.
ایشان در بیانات خود در ابتدای سال ۹۶ در حرم مطهر رضوی که به نوعی نقشه راه سال را نیز ترسیم مینماید، ایشان با ذکر دو مسئلهی مهم در تولید که عبارت بود از مسئلهی واردات و مسئلهی قاچاق، چنین فرمودند: «واردات کالاهایی که در داخل بهقدر کافی تولید میشود، بایستی بهصورت یک حرام شرعی و قانونی شناخته بشود»
چندی پیش بود که خبر واردات مربا از کشورهای خارجی در رسانه ها پخش و انتقاد های زیادی را به همراه داشت.
درحالی رقم واردات مربا در دولت تدبیر بیش از ۱۰ میلیارد تومان است که تهیه مربا کار بسیار آسان و نیازمند تخصص خاص نیست، بلکه ظرفیتی مناسب برای بهره مندی ازظرفیت صنایع تبدیلی در کشور است.
در حالی که کشور در بحران بیکاری به سر می برد، بهره گیری از فرصت اشتغالزایی و تولید درآمد با ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی گامی موثر در جهت حل این معضل است.
خلاصه پس از اینکه ویدئویی مبنی بر واردات مربا از کشورهای خارجی در فضای مجازی منتشر شد و واکنش های منفی را از سوی مردم به همراه داشت. کرباسیان، رئیس کل گمرک ایران با پیش دستی تلاش کرد تا با توضیحات غیر منطقی بر روی این اقدام غیر تولیدی دولت سرپوش بگذارد.
در این ویدئو ۱۰ قلم کالای مختلف عنوان شده و از مردم پرسیده میشود که به نظر شما کدام یک از این مواد از کشورهای اروپایی به ایران وارد میشود؟ در نهایت تمامی مصاحبهشوندگان از واردات مربا به ایران اظهار تعجب میکردند.
در همین راستا، کرباسیان، رئیس کل گمرک ایران درباره واردات مربا و انواع پوره به بیان مواردی پرداخت.
در نامه کرباسیان به نعمتزاده – وزیر صنعت، معدن و تجارت – تاکید شده که واردات انواع پوره به پنج شرکت تولیدی مواد غذایی تعلق داشته که به عنوان مواد اولیه مورد استفاده قرار گرفته است.
همچنین تصریح شده: واردات انواع پوره برای مصرف در صنایع تولید آبمیوه بوده است و واردات پوره به لحاظ طبقهبندی کالا در زمره کالاهای واسطهای محسوب میشود.
در این نامه آمده است: "در پی انتشار خبر واردات مربا در سال ۱۳۹۵ به استحضار میرساند بر اساس بررسیهای به عمل آمده و اظهارنامه وارداتی ترخیص شده در سال ۱۳۹۵ در مجموع بالغ بر ۲۳ هزار تن کالا به ارزش ۲۴ میلیون دلار تحت کد تعرفههای زیر مجموعه ۲۰۰۷ کتاب مقررات صادرات و واردات به شرح «مربا، ژله، مارمالاد، پوره و خمیر میوه که به وسیله پختن به دست آمده یا بدون افزودن قند یا سایر مواد شیرینکننده» بر مبنای ثبت سفارشات انجام شده به کشور وارد شده است.”
*وقتی دولت روی واردات کالای مصرفی سرپوش می گذارد
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
کرباسیان اعلام کرده است که از این میزان کالا با توجه به نام تجاری ثبتشده در اظهارنامه درخصوص کال
اهای مذکور، سهم وزن و ارزش مربا از کل واردات انجام شده، کمتر از یک دهم درصد بوده و تمامی واردات این محصول نیز توسط دو شرکت صورت گرفته است .
در ادامه این نامه آمده است: "بررسی واردات مذکور بیانگر سهم ۹۵.۹۷ درصدی واردات انواع پوره از کل واردات ردیف تعرفه مورد بررسی بوده که در صنایع تولید آبمیوه مورد استفاده قرار گرفته و به لحاظ طبقهبندی کالا در زمره کالاهای واسطهای محسوب میشود و به لحاظ قواعد HS تحت ردیف تعرفه ۲۰۰۷ قرار میگیرد و با بررسی آماری مشخص شد بالغ بر ۸۰ درصد از واردات انواع پوره به پنج شرکت تولیدی مواد غذایی تعلق داشته که به عنوان مواد اولیه مورد استفاده قرار گرفته است.”
ارائه این آمار توسط رئیس کل گمرک در حالی است که به راحتی می توان متوجه شد که توضیحات این مقام مسئول دولت یازدهم چیزی جز سَفسَطه پراکنی نیست. چگونه ممکن است که پوره میوه با ردیف تعرفه مربا وارد کشور شود؟ در حالی که دولت با ایجاد ظرفیت مناسب می تواند برای جوانان اشتغالزایی کند. با واردات ۱۰میلیارد تومانی مربا در دولت تدبیراز سفره ایرانی ها برای اروپایی ها اشتغال ایجاد کرده است.
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
واردات مربای پحنه!!!!!!!
ننگ به ما زنان ایرانی تنبل
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
اون وقت می گن کار نیست!!!!!
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
ما با گوجه موافق نیستیم
اما مگر نمیشه همین هایی که دنبال کار می گردن توی خونه ها و بامهاشون کوجه بکارن و رب درست کنن به اطرافیانشون بفروشن تا از خارج نیاد
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
۳۱ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۴:۰۴
دستهبندی: اقتصاد کلان
کد خبر: 96013114565
خبرنگار : 71448
چاپ
واردات واقعی مربا به ایران چقدر است؟
مربا
درپی انتشار ویدئویی مبنی بر واردات مربا از کشورهای خارجی، رئیس کل گمرک ایران با ارسال نامهای به وزیر صنعت، معدن و تجارت نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش ایسنا، در این ویدئو 10 قلم کالای مختلف عنوان شده و از مردم پرسیده میشد که به نظر شما کدام یک از این مواد از کشورهای اروپایی به ایران وارد میشود؟ در نهایت تمامی مصاحبهشوندگان از واردات مربا به ایران اظهار تعجب میکردند.
در همین راستا، رئیس کل گمرک ایران درباره واردات مربا و انواع پوره به بیان مواردی پرداخت.
در نامه کرباسیان به نعمتزاده - وزیر صنعت، معدن و تجارت - تاکید شده که واردات انواع پوره به پنج شرکت تولیدی مواد غذایی تعلق داشته که به عنوان مواد اولیه مورد استفاده قرار گرفته است.
همچنین تصریح شده: واردات انواع پوره برای مصرف در صنایع تولید آبمیوه بوده است و واردات پوره به لحاظ طبقهبندی کالا در زمره کالاهای واسطهای محسوب میشود.
در این نامه آمده است: "در پی انتشار خبر واردات مربا در سال ۱۳۹۵ به استحضار میرساند بر اساس بررسیهای به عمل آمده و اظهارنامه وارداتی ترخیص شده در سال ۱۳۹۵ در مجموع بالغ بر ۲۳ هزار تن کالا به ارزش ۲۴ میلیون دلار تحت کد تعرفههای زیر مجموعه ۲۰۰۷ کتاب مقررات صادرات و واردات به شرح «مربا، ژله، مارمالاد، پوره و خمیر میوه که به وسیله پختن به دست آمده یا بدون افزودن قند یا سایر مواد شیرینکننده» بر مبنای ثبت سفارشات انجام شده به کشور وارد شده است."
کرباسیان اعلام کرده است که از این میزان کالا با توجه به نام تجاری ثبتشده در اظهارنامه درخصوص کالاهای مذکور، سهم وزن و ارزش مربا از کل واردات انجام شده، کمتر از یک دهم درصد بوده و تمامی واردات این محصول نیز توسط دو شرکت صورت گرفته است .
در ادامه این نامه آمده است: "بررسی واردات مذکور بیانگر سهم ۹۵.۹۷ درصدی واردات انواع پوره از کل واردات ردیف تعرفه مورد بررسی بوده که در صنایع تولید آبمیوه مورد استفاده قرار گرفته و به لحاظ طبقهبندی کالا در زمره کالاهای واسطهای محسوب میشود و به لحاظ قواعد HSتحت ردیف تعرفه ۲۰۰۷ قرار میگیرد و با بررسی آماری مشخص شد بالغ بر ۸۰ درصد از واردات انواع پوره به پنج شرکت تولیدی مواد غذایی تعلق داشته که به عنوان مواد اولیه مورد استفاده قرار گرفته است."
ارائه این آمار توسط رئیس کل گمرک در حالی است که رسانههای مخالف دولت، چندی پیش در واکنش به آمارهایی که نشان میداد دولت یازدهم کمترین میزان واردات را در مقایسه با دولت گذشته داشته است، مدعی شده بودند که کم شدن واردات مربوط به واردات کالاهای واسطهای و مواد اولیه مورد استفاده در صنایع و کارخانهها بوده است.
به این ترتیب با توجه به آمارهای ارائه شده از سوی کرباسیان، به نظر میرسد که از مجموع 24 میلیون دلار واردات این ردیف تعرفه، تنها کمتر از 240 هزار دلار مربوط به واردات مربا بوده و بیش از 23 میلیون دلار آن مربوط به واردات انواع پوره بوده که کالای واسطهای به شمار میرود و 80 درصد آن توسط پنج شرکت وارد شده و به عنوان مواد اولیه به کار رفته است.
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
واردات انحصاری پوره میوه!!!! خوب دقت کنید
قابل توجه مدعیان بیکاری!!!
قابل توجه کشاورزانی که داد می زنن میوه روی دستشون مونده
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
وَ قَالَ ص الْحِنَّاءُ خِضَابُ الْإِسْلَامِ يَزِيدُ فِي الْمُؤْمِنِ عَمَلَهُ وَ يَذْهَبُ بِالصُّدَاعِ وَ يُحِدُّ الْبَصَرَ وَ يَزِيدُ فِي .... وَ هُوَ سَيِّدُ الرَّيَاحِينِ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ. حنا خضاب اسلام است .سردرد را می برد و چشم را جلا می دهد .... و سید ریاحین در دنیا و آخرت است طب النبي صلى الله عليه و آله و سلم، ص: 31 و بحار الأنوار (ط - بيروت) ؛ ج59 ؛ ص299 و مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل ؛ ج1 ؛ ص393
957- الشَّيْخُ أَبُو الْعَبَّاسِ الْمُسْتَغْفِرِيُّ فِي كِتَابِ طِبِّ النَّبِيِّ، ص قَالَ قَالَ ص الْحِنَّاءُ خِضَابُ الْإِسْلَامِ يَزِيدُ فِي الْمُؤْمِنِ عَمَلَهُ وَ يَذْهَبُ بِالصُّدَاعِ وَ يُحِدُّ الْبَصَرَ وَ يَزِيدُ فِي ... وَ هُوَ سَيِّدُ الرَّيَاحِينِ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ. حنا خضاب اسلام است .سردرد را می برد و چشم را جلا می دهد .... و سید ریاحین در دنیا و آخرت است مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل ؛ ج1 ؛ ص393
26- بَابُ اسْتِحْبَابِ الْخِضَابِ بِالْحِنَّاءِ
957- الشَّيْخُ أَبُو الْعَبَّاسِ الْمُسْتَغْفِرِيُّ فِي كِتَابِ طِبِّ النَّبِيِّ، ص قَالَ قَالَ ص الْحِنَّاءُ خِضَابُ الْإِسْلَامِ يَزِيدُ فِي الْمُؤْمِنِ عَمَلَهُ وَ يَذْهَبُ بِالصُّدَاعِ وَ يُحِدُّ الْبَصَرَ وَ يَزِيدُ فِي الْوِقَاعِ وَ هُوَ سَيِّدُ الرَّيَاحِينِ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ.
وَ قَالَ ص مَا خَلَقَ اللَّهُ شَجَرَةً أَحَبَّ إِلَيْهِ مِنَ الْحِنَّاءِ.
مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل، ج1، ص: 394
وَ قَالَ ص نَفَقَةُ دِرْهَمٍ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِسَبْعِمِائَةٍ وَ نَفَقَةُ دِرْهَمٍ فِي خِضَابِ الْحِنَّاءِ بِتِسْعَةِ آلَافٍ.
958- صَحِيفَةُ الرِّضَا، ع بِإِسْنَادِهِ قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص عَلَيْكُمْ بِسَيِّدِ الْخِضَابِ فَإِنَّهُ يُطَيِّبُ الْبَشَرَةَ وَ يَزِيدُ فِي ...
27- بَابُ اسْتِحْبَابِ الْخِضَابِ بِالْحِنَّاءِ وَ الْكَتَمِ
959- عَوَالِي اللآَّلِي، عَنْ أَبِي ذَرٍّ قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص إِنَّ أَحْسَنَ مَا غَيَّرْتُمْ بِهِ هَذَا الشَّيْبَ الْحِنَّاءُ وَ الْكَتَمُ.
28- بَابُ كَرَاهَةِ تَرْكِ الْمَرْأَةِ لِلْحُلِيِّ وَ خِضَابِ الْيَدِ وَ إِنْ كَانَتْ مُسِنَّةً وَ إِنْ كَانَتْ غَيْرَ ذَاتِ بَعْلٍ
960- الصَّدُوقُ فِي الْخِصَالِ، عَنْ أَحْمَدَ بْنِ الْحَسَنِ الْقَطَّانِ قَالَ حَدَّثَنَا الْحَسَنُ بْنُ عَلِيٍّ الْعَسْكَرِيُّ قَالَ حَدَّثَنَا أَبُو عَبْدِ اللَّهِ مُحَمَّدُ بْنُ زَكَرِيَّا الْبَصْرِيُّ قَالَ حَدَّثَنَا جَعْفَرُ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ عُمَارَةَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ جَابِرِ بْنِ يَزِيدَ الْجُعْفِيِّ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ الْبَاقِرَ ع يَقُولُ لَا يَجُوزُ لِلْمَرْأَةِ أَنْ تُعَطِّلَ نَفْسَهَا وَ لَوْ أَنْ تُعَلِّقَ فِي عُنُقِهَا خَيْطاً وَ لَا يَجُوزُ أَنْ تُرَى أَظَافِيرُهَا بَيْضَاءَ وَ لَوْ أَنْ تَمْسَحَهَا بِالْحِنَّاءِ مَسْحاً.
از امام باقر علیه السلام فرمود برای زن جایز نیست ناخنهایش سفید دیده شود باید حنا بگذارد
961- جَعْفَرُ بْنُ أَحْمَدَ الْقُمِّيُّ فِي كِتَابِ الْغَايَاتِ، عَنْ رَسُولِ اللَّهِ ص أَنَّهُ قَالَ: إِنِّي لَأُبْغِضُ مِنَ النِّسَاءِ السَّلْتَاءَ وَ الْمَرْهَاءَ فَالسَّلْتَاءُ الَّتِي لَا تَخْضِبُ وَ الْمَرْهَاءُ الَّتِي لَا تَكْتَحِلُ.
پیامبر صلی الله علیه و اله فرمودند من زنی که خضاب نمی کند مبغوض دارم
962- الْجَعْفَرِيَّاتُ، أَخْبَرَنَا عَبْدُ اللَّهِ بْنُ مُحَمَّدٍ قَالَ أَخْبَرَنَا مُحَمَّدُ بْنُ مُحَمَّدٍ قَالَ حَدَّثَنِي مُوسَى بْنُ إِسْمَاعِيلَ قَالَ حَدَّثَنَا أَبِي عَنْ أَبِيهِ عَنْ جَدِّهِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ أَبِيهِ عَنْ جَدِّهِ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ عَنْ أَبِيهِ عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ ع قَالَ قَالَ: إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ ص أَمَرَ النِّسَاءَ بِالْخِضَابِ ذَاتَ بَعْلٍ أَوْ غَيْرَ ذَاتِ بَعْلٍ.
پیامبر صلی الله علیه و اله زنان را امر به خضاب می کرد چه شوهردار و چه بی شوهر
963- دَعَائِمُ الْإِسْلَامِ، وَ قَدْ رُوِّينَا عَنْ عَلِيٍّ ع قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص مُرْ نِسَاءَكَ لَا يُصَلِّينَ مُعَطَّلَاتٍ إِلَى أَنْ قَالَ فَلْيُغَيِّرْنَ أَكُفَّهُنَّ بِالْحِنَّاءِ وَ لَا يَدَعْنَهَا لِكَيْلَا يَتَشَبَّهْنَ بِالرِّجَالِ .
پیامبر صلی الله علیه و اله به امیر المومنین علیه السلام : زنانت را امر کن در نماز معطل نمانند تا فرمود کف دستان خود را با حنا تغییر دهند تا شبیه مردان نشوند
964- ، وَ عَنْهُ ص أَنَّهُ قَالَ: لَا يَنْبَغِي لِلْمَرْأَةِ أَنْ تُصَلِّيَ إِلَّا وَ هِيَ مُخَضَّبَةٌ فَإِنْ لَمْ تَكُنْ مُخَضَّبَةً فَلْتَمَسَّ مَوَاضِعَ الْحِنَّاءِ بِالْخَلُوقِ.
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
و فرمود سزاوار نیست زنان نماز بخوانند جز خضاب کرده و اگر خضاب نکردند مواضع حنا را خلوق بمالند (خلوق هم گیاهی است معطر)
965- ، وَ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ ع أَنَّهُ قَالَ: لَايَنْبَغِي لِامْرَأَةٍ أَنْ تَدَعَ يَدَيْهَا مِنَ الْخِضَابِ وَ لَوْ أَنْ تَمَسَّهَا بِالْحِنَّاءِ مَسْحاً وَ لَوْ كَانَتْ مُسِنَّةً. امام بلاقر علیه السلام: سزاوار نیست زن هرچند سالمند باشد که خضاب دستش را به حنا ترک کند مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل، ج1، ص: 396
(2) 3- عبد اللَّه بن زيد بدون ذكر اسامى راويان پيش از خود (مرفوعا) از رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم روايت كرده است كه فرمود: يك درهم به مصرف خضاب رساندن بهتر از بخشش هزار درهم در راه خداست، و در خضاب چهارده خصلت خوب وجود دارد: 1. رفع باد از گوش انسان 2. جلا دادن به چشمها 3. نرم كردن مخاط بينى 4. خوشبو كردن دهان 5. محكم كردن لثه 6. برطرف كردن بوى بد از تمام بدن 7. كاستن وسوسه شيطان 8. شاد كردن فرشتگان خدا 9. موجب خشنودى مؤمن به هنگام ديدار 10. موجب خشم كافران به هنگام ديدن 11. مايه آرايش و معطّر شدن انسان و جواز آزادى او در خانه قبر 12. اسباب شرم منكر و نكير در سؤال كردن از او. پاداش نيكيها و كيفر گناهان / ترجمه ثواب الأعمال، ص: 77
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
1- فاغِيَة فاغِيَة : [ فغو ]: گل حنا ، شاخه حنا ، شكوفه آنچه كه خوشبو است فاغیة. [ ی َ ] (ع اِ) شکوفه ٔ حنا یا گل یا شکوفه ٔ خوشبوی که از سر به زیر نشاندن شاخش برآید. (منتهی الارب ). به عربی اسم شکوفه ٔ حناست و به سریانی لفجی کفررا و به رومی اورسیقون و به یونانی سداموفور نامند. و در حدیث آن است و بهترین آن تازه ٔ سفید حلوالرایحه است . و معتدل در حرارت و برودت است و جهت اورام حارّه نافع و باعث کرم نخوردن پارچه ٔ پشمی است . (فهرست مخزن الادویه )
فاغیه گیاه معطر است و قطعا زمان پیامبر صلی الله علیه و اله بوده و گل جنا معطر است لذا می توان احتمال داد آن حضرت گل جنا را دوست داشتند و روایت فاغیه این احتمال را تقویت می کند
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
https://eitaa.com/eucalyptus
کانال متفاوت مبارزه با کاشت درخت غیر بومی آبدزد مخرب خاک آلاینده هوا آتش زا بیوه ساز
International Declaration: Stop the expansion of monoculture tree plantations !
اعلامیه های بین المللی: توقف گسترش مزارع درخت تک کشتی!
Throughout the world, millions of hectares of productive land are rapidly being converted into green deserts presented under the guise of “forests”. Local communities are displaced to give way to endless rows of identical trees – eucalyptus, pine, oil palm, rubber, jatropha and other species - that displace most other forms of life from the area. Farmland, which is crucial for the food sovereignty of local communities, is converted to monoculture tree plantations producing raw materials for export. Water resources become depleted and polluted by the plantations while soils become degraded. Human rights violations are rife, ranging from the loss of livelihoods and displacement to repression and even cases of torture and death. While communities suffer as a whole, plantations result in differentiated gender impacts, where women are the most affected.
در سراسر جهان، میلیون ها هکتار از زمین های حاصلخیز به سرعت در حال تبدیل شدن به بیابان سبز ارائه شده تحت پوشش "جنگل" تبدیل شده است. جوامع محلی را به راه به ردیف بی پایان از درختان مشابه - اکالیپتوس، کاج، روغن نخل، لاستیک، jatropha و گونه های دیگر - که جابجا ترین اشکال دیگر زندگی از منطقه آواره شده اند. مزارع، بسیار مهم است که برای حاکمیت غذایی از جوامع محلی است، به مزارع درخت تک کشتی تولید مواد خام برای صادرات تبدیل شده است. منابع آب تخلیه می شوند و آلوده مزارع در حالی که خاک تخریب می شوند. نقض حقوق بشر حاکم، اعم از از دست دادن معیشت و جابه جایی به سرکوب و حتی مواردی از شکنجه و مرگ است. در حالی که در جوامع به عنوان یک کل رنج می برند، مزارع و در نتیجه اثرات جنسیت متفاوت، که در آن زنان بیشتر تحت تاثیر قرار.
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
من که نیت کردم قبل از مردنم از سبزی و میوه طریق یا حسین علیه السلام در اربعین با دستم بچینم بخورم
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
ان شاءالله باهم باید بچینیم و بخوریم
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
در سفر اربعین به خیلی عراقی ها می گفتم
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
خیلی خوبه
ما خانمها دنبال فدک زهرا سلام الله علیها هستیم
فدک هایی (باغ های میوه)در سراسر کشور که درختان بیثمر خارحی نابودشون کرده
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
باید این چند شعار رو همه جا پخش کنیم و در بروشورها چاپ کنیم
#تحریم_کالای_خارجی
#تحریم_کالای_ایرانی_تولید_شده_با_مواد_اولیه_خارجی
#تحریم_محصولات_کشاورزی_خارجی
#تحریم_مواد_غذایی_خارجی
#تحریم_مواد_غذایی_تولید_شده_با_مواد_اولیه_خارجی
#تحریم_محصولات_کشاورزی_ایرانی_خارجی_تولید_شده_با_بذر_خارجی
#تحریم_محصولات_کشاورزی_ایرانی_تولید_شده_با_کود_و_سموم_خارحی
#تحریم_عسل_تولید_شده_با_شکر_یا_پودر_خارجی
#تحریم_آبمیوه_روغن_آبلیمو_سرکه_رب_مربا_کارخانه_ای
#مواد_غذایی_محصولات_کشاورزی_ایرانی_با_مواد_اولیه_ایرانی_طبیعی
#بذر_طبیعی_اصلاح_نشده_باروز_ایرانی
#نهال_اصلاح_نشده_بارور_ایرانی
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
احسنت این بهترین دلیل بر این حقیقته که کاشت توام و مخلوط خوبه نه تک کاشتی غربی
حتی در افزایش سود و محصول
تازه این دو سه تا کشت رو در نظر گرفته ما حداکثر کشت را همراه با پرنده و چرنده در نظر داریم
هدایت شده از کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
بهترین راه سقوط لار باغ مزرعه مرتع قرانی است که به دلار نه می گوید
همه باهم تولید مواد غذایی در خانه و بام و دیوار خانه و حیاط خانه اگر داشته باشیم و بعد هم در پارک و خیابان و بعدهم روش صحیح کشت در مراتع و مزارع