فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ورمی کمپوست
#کاشت
*تولید کود کرم خاکی یا همون ورمی کمپوست و کاشت کدو حلوایی*
#کود طبیعی
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar
گل زعفران نیز همانند رشته های قرمز رنگ آن، ارزشمند و مغذی است. برای بهره مندی از خواص آن کافی است دمنوش آن را تهیه کنید و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.
کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی👇
سندروم پيش از قاعدگى به علائم جسمی، عاطفی و روانی که قبل از شروع دوره پریود رخ میدهد، گفته می شود. مصرف زعفران موجب کاهش علائم PMS مى شود. مصرف روزانه ۳۰ میلی گرم زعفران، در زنان ۲۰ تا ۴۵ ساله، موجب کاهش علائم PMS مانند تحریک پذیری، سردرد، افزایش اشتها و درد میشود.
🍃🌸بوییدن زعفران هم به مدت ۲۰ دقیقه، باعث کاهش علائم PMS مانند اضطراب و کاهش سطح هورمون استرس کورتیزول میشود.
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar
🔻رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای اسلامی شهر قم خبر داد:
✅برای اولین بار در کشور بوستان مدرن شهدای قم در شهرمقدس قم افتتاح شد
🔺سبحانی از ویژگیهای این بوستان که برای اولینبار در کشور اتفاق افتاده است، به کاشت درختان تماماً قرآنی و مثمر به نام تمامی شهدای عزیز قم اشاره کرد و گفت: در کنار هر درخت، تابلوی مخصوصی حاوی تصویر و مشخصات شهید و کیو آر کد نصب خواهد شد.
👇ادامه خبر 👇
https://qomshora.ir/4972
🔰 معرفی کتاب « اقتصاد مقاوم تر محیط سالم تر با کاشت درختان با ثمر »
🖊نویسنده: س.ن مجتهد نجفی
☘️موضوع کتاب : دیدگاه مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی
کشاورزی - ایران - جنبههای اقتصادی
اسلام و اقتصاد - جنبههای قرآنی
سیاست اقتصادی - جنبههای مذهبی - اسلام
ایران - سیاست اقتصادی - آیندهنگری
💢 معرفی مختصر كتاب:
✅ این کتاب رویکردی علمی و دینی در مورد آثار افزایش فضای سبز و کاشت درختان مثمر است. در این اثر با توجه به شاخصهای مهم اقتصاد مقاومتی و نقش سلامت محیط زیست و کشاورزی در این عرصه، به بررسی آثار و فواید کاشت درختان مزروعی از منظر آیات و روایات پرداخته شده و اهمیت زراعت و کاشت درخت در فرهنگ و آموزههای اسلامی بیان شده است. نویسنده در همین زمینه به نقش کشاورزی در رفع گرسنگی و کاهش وابستگی به خارج اشاره نموده و تاریخچهای از کاشت درختان و گیاهان مزروعی که تأمینکننده غذای افراد یک جامعه هستند، ارائه کرده و وضعیت کاشت آنها در ایران و برخی دیگر از کشورها را مورد بررسی قرار داده است. نویسنده بر این باور است که اولویت کاشت را باید به درختان و گیاهان زراعی داد و در این زمینه باید یک سازماندهی و مدیریت صورت گیرد. وی به تجربه موفق برخی از کشورها در کاشت درختان زراعی مانند زیتون، سیب، بادام و انجیر اشاره نموده و ممنوعیت کشت برخی از محصولات زراعی مانند برنج که آب فراوانی نیاز دارند، را بررسی نموده است.
🔴مولف، اهداف خود را از تالیف این کتاب چنین بیان میکنند:
🔸1. تقویت باور های دینی
🔸2.اقتصاد مقاومتی (اهداف طرح هماهنگ با اقتصاد مقاومتی است.)
🔸3.زیست محیطی (محیط سالم تر ، غذای سالم تر ، هوای پاک ، خاک حاصل خیز و عاری از آلودگی ،آب شیرین عاری از مواد شیمیایی ،ازدیاد تنوع زیستی و... با کاشت درختان وگیاهان با ثمر و خودداری از کاشت درختان بی ثمر و چمن تحقق خواهد یافت.
🔸4.امنیت غذایی(غذای سالم و کافی برای جامعه )
#معرفی_کتاب
#اقتصاد_مقاوم_تر_محیط_سالم_تر_با_کاشت_درختان_با_ثمر
PTT-20201116-WA0000.opus
132.3K
باتشکر ازشماشهردار محترم جناب اقای توسلی امیدوارم همگی باهم موفق با ایجادفضای سبز شهر کاکی/بوشهر بشیم.
پیشقدم شدن اولین شهردار برای مثمر کاری در فضای سبز شهری👌
پیشنهاد ویژه برای شهرداری : ۱.سفارش نهال های مثمر وبومی به نهالستانها برای کاشت در حاشیه خیابان ها ،کوچه ها وپارک ها👌
۲.دعوت از مردم واهالی شهر (بااستفاده از تبلیغ با بنر وبیلبورد)برای کاشت نهال مثمر واهدای ان به شهرداری برای کاشت در فضای سبز شهری،هرخانه یک نهال مثمر👌
#حاشیه خیابان ها درخت مثمر
#پارک ها درخت مثمر
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar
هدایت شده از جواد جاویدنیا
نوش دارو بعد از مرگ سهراب⁉️
👈🏾حدود یک دهه قبل، مضرات درخت آمریکایی #کنوکارپوس را گوشزد کردیم که این درخت باعث خفگی و تنگ نفس و نیز تخریب خانه های مردم و زیر ساخت های شهری می شود
اما کمتر توجه شد☹️ تا اینکه در سال های اخیر با افزایش خفگی و تنگی نفس مردم😷، مسئولان قبول کردند این درخت می تواند مضر باشد😏 و اقدام به هرس کامل آن کردند در حالیکه باید کلا قطع می کردند❌ چون علاوه بر گرده، لاشبرگ🍂 این درخت هم آلرژی زا و باعث تنگی نفس است و نیز باعث تخریب ساختمان ها و تأسیسات می شود.😱
⬇️
⬇️
⬇️
خانم دکتر ابتکار، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست در جلسه نشست شورای اداری استان خوزستان و کارگروه ملی مبارزه با ریزگرد ها خطاب به آقای روحانی رئیس جمهور:
《یک موضوع دیگر هم در دولت شما اتفاق افتاد که دستاورد بزرگی است 🙄ما سال 92 که آمدیم، متوجه شدیم در اولین بارندگی در آبان و آذر در استان ناراحتی تنفسی برای مردم پیش می آید.
سال 92 در ظرف مدت دو روز حدود 17 هزار نفر به بیمارستان رفتند🚑
حالت تنگی نفس و خفگی سال 93 بیشتر شد حدود 18 هزار نفر شد سال 94 به نزدیک 24 هزار نفر رسید😰
از سال 93 ما مطالعات را شروع کردیم😒 ابعاد مختلف را بررسی کردیم منشأ این ناراحتی تنفسی را و عوامل متعدد را لیست کردیم خب خوزستان بالاخره در معرض فعالیت های نفتی هست🙃 فعالیتهای شیمیایی هست گرد و غبار هست ولی با همکاری دستگاه های مختلف دانشگاه پزشکی تست های آلرژیکی که انجام شد روی افرادی که این ناراحتی ها را داشتند مشخص شد که به پولن یا گرده درخت کنوکارپوس که یکی از درختان بسیار زیبای شهر اهواز هست عمدتا به این واکنش نشان دادند بر این اساس امسال با هماهنگی استاندار محترم هرس کامل این درختان قبل از گرده افشانی انجام شد و امسال حدود دو هزار نفر بیشتر مشکلی نداشتند تعداد افرادی که مراجعه کردند به شدت تنزل کرد و این نشان دهنده اقدام موفق است و این کار باید ادامه پیدا کند یعنی اگر درخت کنوکارپوس بخواهد باشد باید ادامه پیدا کند》
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 برای اطلاع بیشتر به کتاب «اقتصاد مقاوم تر محیط سالم تر» در 560 صفحه
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
https://www.isna.ir/news/95090302102
https://eitaa.com/basamar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ایران از سریلانکا چای وارد میکند، سریلانکا از کنیا!
🔹سفیر وقت ایران در کنیا: ایران ۱۸۵ هزار تن چای وارد می کند. ۵ هزار تن از کنیا. باقی واردات از سریلانکا و هند است. سریلانکا خودش وارد کننده چای کنیا است.
📢 کانال واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
✅ @masaf_foods
#نه به وابستگی
#اری به خودکفایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارخانه فرآوری چای سیلان (چای کشت شده در ارتفاعات سریلانکا)
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
✅ @masaf_foods
#نه به وابستگی
#اری به خودکفایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام علیکم
هرگز از تبلیغ و اقدام در جهت گسترش باغ قرآنی ناامید نشویم .
بعد از پخش برنامه تلویزیونی حاج خانم مجتهد نجفی در برنامه ثریا در یکی از گروهها یه آقایی بشدت با حاج خانم مخالفت کرد و مسخره کرد که یه طلبه چیزی سرش نمیشه ، که در گروه خیلی باهاش بحث کردم .
گذشت تا اینکه امشب ، فیلمی از باغچش فرستاد که تبلیغ حنا رو کرد و گفت بجای کنوکارپوس حنا بکارند و من ، هم ، بسیار متعجب و هم ، خوشحال شدم که بالأخره ، تبلیغ باغ قرآنی بطور مداوم در گروهها به یاری خدا نتیجه میدهد .
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar
نعناع هام😍
دونه های پرتقال که پارسال کاشتم
سیبام که پارسال کاشتم
گل نرگسم که زد بیرون👌
فقط اینا رو گذاشتم داخل بلوک کاشتم
اینا هم تره هام
خوزستان باغملک
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar
سازمان کشتار جهانی آمریکایی (بهداشت جهانی) طب سنتی را قبول دارد اما در ایران قبول ندارند!!!!!!!
چهارشنبه / ۹ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۴
دستهبندی: رسانه دیگر
کد خبر: 98110805491
منبع : مطبوعات
چاپ
طب سنتی؛ واقعیت امروز یا افسانه دیروز؟
سازمان بهداشت جهانی درباره طب سنتی چه موضعی دارد؟ وضعیت طب سنتی در جهان - از چین تا آمریکا - چگونه است؟ چرا جامعه ما در قبال طب سنتی و مدرن، دچار دوگانگی شده است؟ برای درمان بیماری ها به کدام یک از دو طب سنتی و مدرن اعتماد کنیم؟
به گزارش ایسنا، عصر ایران نوشت: «این روزها و بعد از سوزاندن تأسف بار کتاب مرجع پزشکی "هاریسون" بحث های مرتبط با طب سنتی، بسیار داغ شده است. به این بهانه می خواهیم ببینیم که طب سنتی خوب است یا خیر؟ علم است یا کلاهبرداری؟ مفید است یا مضر یا بی فایده؟
قبل از هر چیز یک نکته را تصریح می کنیم: ما در این مطلب، راجع به طب سنتی صحبت می کنیم نه درباره کسانی در این رشته کار می کنند. همچنین، طب اسلامی را نیز همان طب سنتی قلمداد می کنیم.
برای این که مطلب طولانی نشود، آن را در چند بند خلاصه می کنیم:
قرنها درمان
طب سنتی، در طول قرن های متمادی، انسان های زیادی را با موفقیت درمان کرده است. بیهوده نیست که کتاب "قانون" بوعلی سینا به مدت ۷۰۰ سال، کتاب مرجع پزشکی جهان بوده و در دانشگاه های اروپا نیز تدریس می شده است. اگر طب سنتی، کارایی نداشت، قطعاً در گذر زمان از بین می رفت ولی واقعیت این است که همین امروز هم افراد زیادی با روش های طب سنتی درمان شده اند. احتمالاً هر کدام از ما نیز افرادی را سراغ داریم که با روش ها و داروهای طب سنتی درمان شده اند. با این حال، نباید در کارایی طب سنتی اغراق کرد و آن را معجزه وار درمانگر همه دردها و بیماری ها دانست. طب سنتی برای بسیاری از بیماری ها، درمان دارد و برای بسیاری از بیماری ها نیز راهکاری ندارد. از طب سنتی باید در حد و اندازه خودش انتظار داشت و از پزشکی مدرن نیز البته همین طور.
طب سنتی و سازمان بهداشت جهانی
بر خلاف تصورات عمومی که طب سنتی را یک موضوع منسوخ می دانند، سازمان بهداشت جهانی (WHO) ، طب سنتی ملل مختلف را به رسمیت می شناسد و در سال های اخیر کشورها را به توسعه طب سنتی خود و ترویج "آموزه های تأیید شده" آن حتی در سطح جهانی تشویق می کند. دکتر مارگارت چان مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در همایشی در فوریه ۲۰۱۳ تاکید کرد که "طب سنتی در موارد تایید شده از جهت کیفیت، ایمنی و اثر بخشی، برای دستیابی به شعار و هدف دسترسی همه مردم به مراقبت های بهداشتی کمک کننده و راهی برای مقابله با افزایش بیماری های غیر واگیر مزمن است."
سازمان بهداشت جهانی، همچنین استراتژی مشخصی برای طب سنتی تدوین کرده است و بنا دارد سهم طب سنتی در بهداشت، پیشگیری و درمان را در جهان افزایش دهد.
بر اساس این استراتژی سازمان بهداشت جهانی، کشورهای عضو را تشویق می کند که طب سنتی کشور خود را به عنوان بخش مهمی از نظام سلامت کشورشان به رسمیت بشناسند و علوم مرتبط با طب سنتی خود را با دیگر کشورها به اشتراک بگذارند کما این که چین هم اکنون طب سوزنی خود را در بیش از ۱۰۰ کشور جهان توسعه داده است. در وزارت بهداشت ایران نیز "دفتر طب ایرانی" تشکیل شده است که در این باره با سازمان بهداشت جهانی همکاری می کند.
لزوم ساماندهی طب سنتی
در ایران هر کسی به خود اجازه میدهد که بدون داشتن دانش کافی از طب و صرفاً با خواندن چند کتاب یا طی یک دوره چند روزه، ادعای طبابت سنتی کند. این در حالی است که تجربه کشورهایی که طب سنتی در آنها قدمت بیشتری دارد، نشان می دهد که هر چه این عرصه نظام مندتر باشد، خروجی بهتری دارد.
به عنوان مثال در هنگ کنگ و چین - دارای یکی از قدیمی ترین طب های سنتی جهان با هزاران سال سابقه - هر کس که بخواهد به عنوان درمانگر طب سنتی فعالیت داشته باشد باید با دارا بودن مدرک کارشناسی، دوره های آموزشی مفصلی طی کند، امتحان دهد و از انجمن پزشکان طب چینی مجوز بگیرد. این مجوز، تنها سه سال اعتبار دارد و بعد از آن نیز برای تمدید، باید دوره های آموزشی لازم را طی کند و آزمون دهد.
در ایران نیز دانشکده طب سنتی ایجاد شده و پزشکان می توانند تخصص خود را در رشته طب سنتی بگیرند. با این حال، هنوز برای افراد پرشمار غیر پزشکی که در این زمینه فعالیت دارند، ساز و کار مشخصی وجود ندارد.
وضعیت در جهان چگونه است؟
بر اساس آمارهای سازمان بهداشت جهانی، بیش از ۲۵۰ هزار درمانگر در ژاپن در زمینه طب سنتی ژاپنی (کامپو، موکسا، ماساژ درمانی، فتیله گذاری، جودو درمانی و ... ) فعال هستند و ۸۴ درصد از پزشکان ژاپنی از رویکرد "کامپو" که مبتنی بر گیاه درمانی است، استفاده می کنند؛ سازمان های بیمه نیز بخش عمده ای از خدمات طب سنتی را تحت پوشش دارند.
در چین نیز ده ها هزار موسسه رسمی خدمات طب سنتی فعالیت دارند و ۹۱ درصد بیمارستان ها دارای بخش طب سنتی اند.
در کره جنوبی پزشکان طب سنتی مجوز ارائه خدمات طب سنتی کره را در بیمارستانها و درمانگاه های دولتی و خصوصی دارند و بیمه نیز آنها را تحت پوشش قرار می دهد.
در سوئیس نیز از سال ۱۹۹۱ برخی خدمات طب سنتی مانند گیاه درمانی به رسمیت شناخته شده اند و دولت سوئیس، یک برنامه ملی برای سنجش اثر روش های طب سنتی و استفاده از آن در نظام سلامت اش تدوین کرده است. در سایر کشورها نیز مانند آمریکا، گردش مالی استفاده از خدمات درمانی طب سنتی رو به افزایش است.
نتیجه گیری
طب سنتی (اعم از ایرانی، چینی، ژاپنی، کره ای، یونانی، عربی و ...) بخشی از میراث بشری است که با پزشکی نوین هدف مشترکی دارد و آن "توسعه بهداشت و درمان" است. بنابر این هر جا که این هدف محقق شود، باید تقویت اش کرد و هر جا که ثابت شود فلان فرمول پزشکی (اعم از سنتی و مدرن) ناکارآمد است، آن را باید کنار گذاشت.
بخش های تأیید شده طب سنتی را باید تقویت کرد چرا که روش های درمانی و داروهای آن، سازگاری بیشتری با بدن انسان دارند تا داروهای شیمیایی. وانگهی، اتکاء صرف به طب سنتی و نفی دستاوردهای درخشان طب مدرن، قطعاً حماقت است و افراد زیادی تا کنون به خاطر باور بیش از حد به طب سنتی و رویگردانی از پزشکی جدید، جان خود را از دست داده اند. بر عکس اش نیز صادق است و بسیاری از افراد خود را از خدمات که طب سنتی در اختیارشان می دهد محروم می کنند و متضرر می شود.
علت اش نیز این است که نگاه به این دو طب در جامعه ما، "شبه ایدئولوژیک" شده است و عده ای بدون داشتن دلیل علمی، کل طب سنتی را انکار می کنند و گروهی نیز به آن بسان امری مقدس می نگرند. جمعی نیز بدون داشتن مطالعه و دانش، پزشکی نوین را آماج انواع اتهامات قرار می دهند و فراموش می کنند که بارها و بارها از همین طریق مداوا شده اند یا دستاوردهای بی نظیری چون واکسیناسیون و ریشه کن شدن بیماری هایی چون فلج اطفال، مرهون دانش پزشکی روز است.
البته عملکرد طبیبان سنتی و پزشکان جدید نیز در شکل گیری این دوگانه مؤثر است و پارادایم های ذهنی جامعه را سمت و سو داده است.
نگاه متعصبانه را کنار بگذاریم و از خدمات تأیید شده هر دو طب (سنتی و مدرن) برای سلامتی و درمان مان استفاده کنیم و صد البته که باید مراقب باشیم در دام شیادها و مدعیان نیفتیم که بسیارند!
دکتر محمد حسن طریقت منفرد وزیر سابق بهداشت
وزیر سابق بهداشت عنوان کرد
۸۰درصد طب سنتی در ژاپن بیمه، در ایران هیچ
وزیر سابق بهداشت گفت: در ژاپن ۸۰درصد از خدمات طب سنتی تحت پوشش بیمهای قرار دارد، همچنین کارتلهای دارو و تجهیزات در دنیا طب را تجاری کردهاند و درمان بهقدری گران شده است که هیچ کشور ثروتمندی قادر به تأمین منابع مورد نیاز براساس یافتههای علمی نیست.
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، محمدحسن طریقت منفرد در تبیین فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره (تمدن نوین اسلامی) در حوزه پزشکی اظهار داشت: حضرت امام خمینی(ره) فرمایشات متعددی درباره تمدن نوین اسلامی داشتند و ایشان میفرماید؛ استکبار همه چیز استعماری دارد؛ طب استعماری، فرهنگ استعماری و غیره؛ آنها میخواهند ما وابسته باشیم؛ اگر ما میخواهیم واقعاً مستقل شویم باید اندیشه خود را عوض کنیم زیرا آن چیزی که استکبار بهعنوان یک پدیده استعماری به ما میدهد ما را هرروز وابستهتر میکند و راه نجات از وابستگیها، اصلاح اندیشه و فکر است و تنها صحبت کردن کافی نیست.
دکتر محمد حسن طریقت منفرد وزیر سابق بهداشت افزود: بنا به این فرموده امام خمینی(ره)، اگر میخواهید رشد حقیقی پیدا کنید و مستقل شوید، اول این وابستگی فکری و قلبی را کنار بگذارید؛ امروز اگر کسی از طب اروپایی و زندگی اروپامآبی انتقاد کند، مورد هو و جنجال بسیار واقع خواهد شد و از نظر تحصیلکرده ما ساقط میشود.
وی ادامه داد: حضرت امام خامنهای در سال ۵۹ سفری به هند داشت و مشاهده کرد که طب اسلامی ــ ایرانی در این کشور بهزبان فارسی تدریس میشود؛ وی پس از بازگشت با مسئولان بهداشت و درمان وقت صحبت کرد و رسیدگی به این مسائل را مورد توجه قرار داد؛ اما متأسفانه توجهی به این موضوع نشده و پیگیری صورت نگرفت؛ ایشان در سال ۹۱ مقایسهای را کرد و فرمودند؛ این انرژی هستهای اصلش مال ما نیست چیزی بود که از آنها گرفتیم و الآن به دست آوردهایم اما در آن موفق بودیم در حالی که دغدغه قلبی امروز من طب اسلامی ــ ایرانی است، پس به آن بپردازید.
طریقت منفرد، عنوان کرد: امام خامنهای در ابتدای سال ۹۳ با ابلاغ سیاستهای کلی حوزه سلامت، بحث مفصلی را درباره بازشناسی، تبیین، توسعه، گسترش و نهادینه کردن طب اسلامی ــ ایرانی داشت و قابل ذکر است که تأکیدات رهبری چیزی جز دستورات اکید قرآن و ائمه معصومین علیهم السلام نیست، لذا اگر ما واقعاً بخواهیم به انقلاب خود پایبند مانده و به دستورات اسلام عمل کنیم، میبایستی این مسائل را جدی بگیریم.
دکتر محمد حسن طریقت منفرد وزیر سابق بهداشت رئیس کمیسیون سلامت بسیج، در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا کشورهای اسلامی از این طب غافل ماندند، گفت: هنر غرب این است که از طریق بازبینی، مطالعه و تحقیق هرچه بیشتر از همه امکانات کشورهای باستانی استفاده میکند اما خود این کشورها بهویژه کشورهای اسلامی غافل هستند، علت این امر اینست که یک سری از کشورهای اسلامی توان علمی کمی دارند و برخی دیگر از کشورهای اسلامی ثروتمند نیز از ابتدا تحت سلطه استکبار بودهاند و براساس سیاستهای استکباری شکل گرفتهاند لذا این کشورها هرگز اجازه پیدا نکردند که به خودشان برگردند در حالی که تکلیف ایرانیان در این باره جداست، ما صدها سال از طب قدیمی ایرانی استفاده کردهایم.
طریقت منفرد ادامه داد: زمانی که امیرکبیر دارالفنون را تأسیس کرد میخواست طب نوین را بهعنوان مکمل طب خودمان وارد کشور کند و به همین منظور تعدادی دانشجو برای ادامه تحصیل به خارج از کشور فرستاد و چند نفر را از خارج به ایران آورد؛ اما سه سال بعد از شهید شدن وی، آموزش طب سنتی در ایران غدغن شد.
وی تصریح کرد: در واقع، انگلیسها موفق شدند اقدامات طب اسلامی ــ ایرانی را در ایران غدغن کنند بهطوری که پزشک سفارت انگلیس گفته است: "ما موفق شدیم در مهد طب اسلامی ــ ایرانی آخرین میخ تابوتش را بکوبیم"؛ این طبیعی بود زیرا آنها برای اعمال سلطه و منافع خود خواستند طب خود را بر ما تحمیل کنند؛ اما انتظار این بود که این عمل خیانتبار استکبار که حضرت امام خمینی(ره) فرمودند "این ضربه بزرگی بود که غربیها توسط زمامداران بیخرد ما زدند"، بعد از انقلاب اسلامی بهعنوان وظیفه به آن پرداخته میشد، ولی متأسفانه به دست فراموشی سپرده شد.
رئیس کمیسیون سلامت بسیج، گفت: غربیها در طول سالهای گذشته خیلی تلاش کردند تا هیچگاه کشورهای اسلامی به وحدت و انسجام نرسند، در حالی که بنا بر قول معصوم(ع)، طب بهاندازه امنیت در کشورها اهمیت دارد؛ غربیها دانسته روی این مسئله تمرکز کردهاند تا ما نتوانیم طب مستقلی داشته باشیم و موفق شدند طب ما را بگیرند و طب خودشان را بر ما تحمیل کنند؛ در این رابطه هنری کیسینجر، دیپلمات معروف آمریکایی و مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا، گفته است؛ "اگر ما بخواهیم سلطه خود را بر کشورهای با فرهنگ تثبیت کنیم باید غذا و داروی آنها را در اختیار خود بگیریم"؛ اگر چنین وضعیتی حاکم شود در واقع مهیاترین مسیر اعمال بیوتروریسم برای آنها فراهم شده است.
طریقت منفرد خاطرنشان کرد: علت مسکوت ماندن این بحث در کشورهای اسلامی اینست که غرب هزینه زیادی را برای تفرقه انداختن بین مسلمانان پرداخته است تا بتواند حکومت کند و حتی پا را فراتر از مسائل اجتماعی و فرهنگی گذاشته و بدین روش وارد مسائل نظامی شده است و با تقویت گروههای تروریستی داعش و غیره به اقدامات شنیع خود ادامه میدهد.
دکتر محمد حسن طریقت منفرد وزیر سابق بهداشت رئیس کمیسیون سلامت بسیج در سخنان پیش از خطبه:
۸۰ درصد پزشکان ژاپنی به طب سنتی روی آوردهاند/ استقبال فرانسه، آلمان و روسیه از زالو درمانی
وزیر اسبق بهداشت گفت: زالو درمانی که پزشکان از آن به عنوان موردی غیراصولی یاد می کنند در حال حاضر در فرانسه، آلمان و روسیه بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسن طریقت منفرد در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران با اشاره به حفظ و احیای سبک زندگی اسلامی گفت: خداوند در آیات مختلف قرآن به اهمیت غذای طاهر اشاره کرده و فرموده است ما به آنچه که شما عمل می کنید آگاهیم پس باید به دستورات الهی عمل کنیم.
وزیر سابق بهداشت افزود: منشا بیشتر بیماری ها رعایت نکردن آداب خوردن و آشامیدن و داروی همه بیماریها پرهیز و رعایت علم تغذیه است.
طریقت منفرد تاکید کرد : ۸۰ سال پیش استکبار ما را از سبک زندگی اسلامی محروم کرد اما باید بررسی کنیم چرا بعد از انقلاب به این مساله توجه نشده است ؟
وی با اشاره به گزارش سازمان بهداشت جهانی گفت: به جز برخی کشورهای باستانی که اساس طب شان بومی است در کشورهای دیگر و حتی کشورهای توسعه یافته طب سنتی در حال گسترش است.
وزیر سابق بهداشت تصریح کرد: به عنوان مثال ۸۰ درصد پزشکان ژاپنی رویکردشان طب سنتی است و سوئیس که به عنوان کشوری نوین در طب شناخته می شود از سال ۱۹۹۰ در بیش از ۵۰ درصد درمان ها از طب سنتی استفاده می شود.
سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه تهران ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی طب سنتی را به علت هزینه کم و در دسترس بودن به همگان توصیه کرده است و به این موضوع پیش از این باید توجه می شد.
طریقت منفرد افزود: زالو درمانی که پزشکان از آن به عنوان موردی غیراصولی یاد می کنند در حال حاضر در فرانسه، آلمان و روسیه بسیار مورد توجه قرار گرفته است و این کشورها بزرگترین تولیدکننده زالو هستند به طوریکه در داروخانه های این کشورها فروش زالو رواج دارد.
وی با اشاره به هزینه های بالای کشور در طب نوین تاکید کرد: پارسال حدود یکصد هزار میلیارد تومان در طب نوین هزینه کردیم که با توجه به بودجه جاری می توان با تغییر رویکرد صرفه جویی اقتصادی در این زمینه داشته باشیم.
وزیر سابق بهداشت خاطرنشان کرد: ترویج و توسعه طب سنتی باید از خانواده ها شروع شود و مردم باید با توجه به این طب ، سبک زندگی خود را تغییر دهند.
طریقت منفرد افزود : هفته گذشته وزیر بهداشت از تشکیل دانشگاه علم و دین سخن گفت اما باید بدانیم این وعده های زیبا تا اجرایی شود عمر دولت ها خاتمه می یابد و به طور کامل عملی نیست.
وی افزود: در دولت قبل دانشگاه طب سنتی تشکیل و متخصصان متعددی در این زمینه تربیت شدند که باید این موضوع گسترش یابد.
سخنران پیش از خطبه نماز جمعه تهران تاکید کرد: نفوس انسان ها از مزاجشان نشات می گیرد و اگر زوج ها قبل از ازدواج براساس مزاجشان انتخاب شوند دیگر شاهد طلاق های متعدد در جامعه نخواهیم بود.
سلام این باغچه آپارتمانی منه نعنا کاشتم دو عدد ریشه از نعنا را گذاشتم تو لیوان بعد از چند روز ریشه کرد یه مقداری خاک ریختم ته ظرفی که باغچه شده وریشه ها وساقه ها را خوابانیدم وفقط سر گیاه که برگ تازه داشت را از سطح باغچه بیرون نگه داشتم و بقیه ارتفاع را پر از خاک کردم(خاک کشاورزی وخاک برگ)وشیها کمی آب به دو طرف باغچه دادم یه سری چیدم خوردیم این سری دومه وچند تا جوانه جدید هم از خاک زده بیرون خیلی لذت بخشه💐
سبزی خوردن کیلویی میخرید،شاخه های نعنا که کمی برگ روش باشه رو بکارید به اذن الله درمیان
#هرخانه گلدون مثمر
#سبزیجات تو گلدون
#گل وگیاه مثمر
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar
💎💥فصل ریزش بلوط و لزوم کاشت بلوط
🔹این روزها شاهد ریزش میوه بلوط هستیم یک چاله بیست سانتی حفر کنید دو عدد بلوط داخل چاله قرار دهید روی بلوط ها خاک بریزید (بغل سنگ ها و صخره ها هم بهترین مکان برای کاشت بلوط است
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar
📣 کاشت نهال مضر و ممنوع(کاج)
پس از درآوردن درختان توت در شهرک شهید منطقه یک
شهرکی که قبل از انقلاب بادامستان بود الان کاجستان شده
قبل از انقلاب در این باغ تمام میوه های فصل از گردو بادام وزرد آلو وخرمالو و.....موجود بود
حتی گله گوسفند وگاو هم پرورش می دادند
ولی الان پوشیده شده از کاج مخرب خاک
و اقاقیا فلج کننده زنبور عسل،
ومیلیا آزدراچ سمی وعقیم کننده وآیلانتوس آلتیسیما(عرعر) مهاجم ونفسگیر وقحطی آور
وشمشادهای بیمار قارچ سمی
این شهرک پر آب و با هوای مطبوع وخاک بارور از بی توجهی مسئولین به مخروبه ای تبدیل می شود با برجهای بلند وهوای آلوده
درحالیکه کاملا مستعد برای کاشت درختان مثمر میوه وپرورش گیاهان خوراکی و....
وجالبه بدونید چندین گلخانه ونهالخانه وجود دارد که فقط گل ونهالهای زینتی وبعضا سمی وقاچاق و وارداتی در خود جای داده
واهالی برای خرید یک نهال میوه باید از دماوند و ورامین و شهریار وکرج اقدام کنند با زحمت بسیار
اهالی حاضرند با هزینه خود نهال میوه تهیه کنند وجایگزین بیثمرهای نحس که مثابه سربازان اسرائیلی آبهای شیرین را می مکند ،سازند
ولی کمک ویاری دیده نشده وگاها ترسانده شدند از اینکار 😔
بیتوجهی مسئولان به این شهرک تعجب آور است
درحالیکه با حضور انقلابیون وجانبازان در این شهرک توقع بهترین الگو وباغ مزرعه و....را می توان داشت،
امید واریم مسئولین قرآنی وولائی دراین شهرک اقدام به سبک زندگی اسلامی واقتصاد مقاومتی که سالهاست رهبر عظیم الشأن فریاد برآوردن رو اجرائی کنند
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar