هدایت شده از مدافعان محیط زیست
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹
«فعّالیّتهایی که در مورد فضای سبز و درخت و گیاه و محیط زیست و جنگل و بقیّهی[این امور] انجام میگیرد،
فعّالیّتهای دینی است، 🍃
فعّالیّتهای انقلابی است؛ 🍃
و جوانهای عزیز ما نباید گمان کنند که مسئلهی محیط زیست یک مسئلهی تزئینی و تجمّلاتی و زیادی است؛‼️
نه،‼️
یک مسئلهی اساسی و مهمّی است که در شرع و قانون آمده.»
« امام خامنه ای ۱۳۹۹/۱۲/۱۵»
جانم فدای رهبری که پاسخ فریادهای ما را به جهان ابلاغ فرمود 🙏
🌹فهرس🌹
فهرست کانالها و گروه های ما
https://eitaa.com/fehres
https://eitaa.com/modafezist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانور خودروهای طرح کاشت ۴۵۰۰ نهال نخل مثمر در خرمشهر
۵۵۰۰ تا دیگه ایشالا تا یک هفته دیگه
خدا را شکر شهرداری با درخواست ما موافقت کرد
زنده باد خانم محمد نژاد عزیز دوستان ویارانشون در خوزستان
به فضل الهی تلاشهای خانم نجفی تو این سالها به ثمر نشسته، الحمدلله پویش های مردمی خوبی برای کاشت درختان مثمر در کل کشور به را افتاده،با نامه خانم نجفی رهبری پنج ساله در روز درختکاری درخت میوه میکارند
حتی مسئولانی که سالهای اول به طرح مثمر کاری خانم نجفی خرده میگرفتم الان خودشون راغب شدن درخت مثمر بکارند،همه باهم پیش به سوی نجات محیط زیست ایران
دوستان و همراهان عزیز
عشاق طبیعت ودوستداران محیط زیست
خانم نجفی پژوهشگر محیط زیست بیش از ده ساله درمورد مضرات درختانی بیثمری که در سطح شهرها وجنگلها کاشته شده ومیشوند، تحقیقات کردند و طرح باغ مزرعه مرتع قرآنی روایی رو برای کل کشور به ارمغان آوردند،
با هزینه شخصی به خیلی از استانها سفر کردن برای تحقیقات واگاهسازی ،با برخی ازمسئولین هم دیدار وگفتمان کردن به مجلس وقوه قضاییه سر زدن تا همه رو مضرات کاشت درختان بیثمر ومهاجم اگاه کنند و محیط زیست کشورمان رو از نابودی نجات بدهند و برای ایندگان حفظ کنند
همه باید باهم جلوی کاشت درختان بیثمر رو بگیریم ،جلوی سیاست غلط کاج کاری در ایران رو بگیریم
بانو نجفی با تشکیل کانال وگروه در پیامرسان ایتا خود وارد میدان شدن وبا اگاهی دادن به ملت ایران جامعه میخواهند محیط زیست رواز نابودی هر چه بیشتر نجات میدن
از شما خواهران وبرادران خواهشمندیم با اجرای طرح باغ قرانی در خانه، کوچه ،خیابان پارک، برای نجات کشورمان تلاش کنید از مسئولان بخواهید که جلوی کاشت وتولید درختان بیثمر وغیر بومی مانند: کاج ،عرعر ،کهور ،کنوکارپوس و...رو بگیرند
همه جا #هشتگ
#نه_به_بیثمر
#نه_به_کاج
#نه_به_درختان_غیر_بومی
#اری_به_مثمر
#نه_به_بیثمر
#درختان_میوه
#کاشت_درختان_بی_ثمر_خارجی_مرگ_آور_را_متوقف_کنید
#درختان_خفه_کننده_را_نکارید
#کرونا_بیثمر_های_خارجی_نفس_مان_برید
#آلرژی_آسم_کرونا_ارمغان_چمن_و_درختان_بیثمر_خارجی
راه بیندازید🌺🌺🌺
۱۸ اسفند۹۹
خرمالوهای من 😍تو کلاس
بذر خرمالو رو کاشتم وخداروشکر در اومد
۱۸ اسفند ۹۹
اینم نارنجای کلاسم😍
سفر "مرد یکچشم اسرائیلی" چگونه ایران را خشکاند؟
۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۱ اخبار اقتصادی اخبار اقتصاد ایران
سفر "مرد یک چشم اسرائیلی" چگونه ایران را خشکاند؟
علامه شهید مطهری در یکی از سخنان پرشور خود در ماه محرم که هرساله در روزهای منتهی به روز قدس از صدا و سیما بازپخش میشود، فریاد میزند: شمر ۱۴۰۰ سال پیش مرد؛ شمر زمان خودت را بشناس، شمر امروز "موشه دایان" است!
خبرگزاری تسنیم؛ پرونده ویژه «مزرعه پدری» ــ بخش صد و بیست و دوم
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علامه شهید مطهری در یکی از سخنان پرشور خود در ماه محرم که هرساله در روزهای منتهی به روز قدس از صدا و سیما بازپخش میشود، فریاد میزند: شمر 1400 سال پیش مرد؛ شمر زمان خودت را بشناس، شمر امروز "موشه دایان" است!
آن روزها میلیونها ایرانی این فریاد شهید مطهری را شنیدند ولی شاید هیچکس سؤال نکرد که چرا استاد از میان اشقیای کربلا بهروی شمر تمرکز میکند و چه ارتباطی بین موشه دایان و شمر وجود دارد. تاریخ گواهی میدهد که از زمان تأسیس غده سرطانی اسرائیل، یکی از مناقشات این رژیم با همسایگان خود مناقشات آبی و بهاصطلاح دقیقتر "آبدزدی" این رژیم از همسایگان و محروم کردن آنها از حقآبههای خود بوده است. خطهای آبیرنگ روی پرچم اسرائیل که نماد "نیل" و "فرات" است بهخوبی مهمترین استراتژی و فناوری این رژیم برای مسئله آب را بیان میکند. یکی از خطوط قرمز اسرائیل در مذاکرات بهاصطلاح صلح نیز بحث آب است.
بر همین اساس حجتالاسلام علی ارجمند عینالدین، مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهادکشاورزی استان البرز، بهمناسبت سالگشت سفر مخرب موشه دایان به ایران در 27 شهریور 1341، یادداشتی نوشته و در آن نقش دایان در تخریب قناتهای ایران را توضیح داده است. متن یادداشت به این شرح است:
* * * * *
خردادماه سال گذشته بخشی از مستند «بانوی گلسرخ» بازنشر شد، مستندی ساخته آقای «مجتبی میرتهماسب» و درباره زندگی خانم «شهیندخت سرلتی (صنعتی)» که تأثیر فراوانی در دگرگونی صنعت کشاورزی در استان کرمان داشت، مستندی که بخش اعظمی از آن گفتوگو با مرحوم همایون صنعتیزاده، همسر او و بنیانگذار انتشارات امیرکبیر و البته یکی از سرشناسان حوزه صنعت چاپ در ایران است. صنعتیزاده در بخشی از این مستند، درباره سفر «موشه دایان» وزیر کشاورزی وقت رژیم صهیونیستی و دعوا با او بر سر قناتهای ایران میگوید. صنعتیزاده با اشاره به زلزله قزوین (بوئینزهرا) و سفر موشه دایان به ایران میگوید:
«آقای ارسنجانی وزیر کشاورزی بود. در قزوین زلزله شده بود. موشه دایان گفت "قنات نکنید. قناتهایتان را ببندید، برای اینکه قنات در زمستان آبش حرام میشود، از زیر زمین میآید بیرون و میرود. اصلاً فرقی بین قنات و چاه عمیق نیست، فقط قنات چاهی مورب است و چاه معمولی یک گودال عمیق عمودی"».
او در ادامه میگوید:
«من آتش گرفتم از حرفش. به مقامات خودمان گفتم "به حرفش گوش نکنید. ما سفره آب زیرزمینی داریم که وقتی پر میشود سرریز میشود، وقتی سرریز میشود، روی سطح زمین با پوشش گیاهی معلوم میشود"... مقنیهای قدیم این را میدانستند، میرفتند درست جاهایی که سبزه روییده بود، میگفتند "چاه مادر قنات را اینجا باید کند».
صنعتیزاده میافزاید:
«حکایت ما حکایت آدمی بود که سرمایهای از پدرش مانده در بانک و سودش را استفاده میکند. ما با سرریز آبهای زیرزمینی معاشمان میگذشت».
اشاره او در این مستند، به سفری بود که در سال 1341 انجام شد و طی آن «حسن ارسنجانی» وزیر کشاورزی وقت، از وزیر کشاورزی آن روز صهیونیستها (ژنرال موشه دایان) برای بازدید از ایران رسماً دعوت کرد. موشه دایان از تاریخ 27 شهریور تا پنجم مهرماه 1341 در ایران بود و در این سفر با شاه، نخستوزیر و دیگر مقامات بلندپایه ایران دیدار و گفتوگو کرد و قراردادهایی را در زمینه مسائل اقتصادی، کشاورزی و عمرانی با دولت ایران به امضا رساند. دشت حاصلخیز قزوین پس از آن سفر، و بهواسطهی "عالیخانی"ها زیر چکمههای اسرائیلیها قرار گرفت.
وضعیت چاهها و قناتهای کشور
امروز در کشور حدود 380 هزار چاه غیرمجاز و 50 هزار و ٨٣٩ رشته قنات وجود دارد که البته بیشتر از آنها رو به نابودیاند. اگر در دهه 40 شمر زمان خود را شناخته بودیم و به نظر او اعتماد نمیکردیم شاید امروز وضعیت سفرههای زیرزمینی و قناتهای ما به این وضعیت بحرانی نمیرسید؛ البته امروز هم در روی همان پاشنه میگردد؛ حتی در داخل؛ هماینک نیز عدهای بهظاهر کارشناس و مدیر بلندپایه کشاورزی(!) بهجای مقابله عملی با چاههای غیرمجاز و جلوگیری از اسراف و هدررفت آب، با ارائه آمارهایی مبالغهآمیز در حوزه مصرف آب کشاورزی، در مسیر "کشاورزیهراسی" و حمایت از واردات محصولات کشاورزی گام برمیدارند!
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صنعتیزاده با اشاره به زلزله قزوین میگوید👇
«آقای ارسنجانی وزیر کشاورزی بود.
در قزوین زلزله شده بود.
درسال۱۳۴۱ موشه دایان گفت
"قنات نکنید. قناتهایتان را ببندید،
برای اینکه قنات در زمستان آبش حرام میشود، از زیر زمین میآید بیرون و میرود. اصلاً فرقی بین قنات و چاه عمیق نیست، فقط قنات چاهی مورب است و چاه معمولی یک گودال عمیق عمودی"».
او در ادامه میگوید:👇
«من آتش گرفتم از حرفش.
به مقامات خودمان گفتم "به حرفش گوش نکنید. ما سفره آب زیرزمینی داریم که وقتی پر میشود سرریز میشود، وقتی سرریز میشود، روی سطح زمین با پوشش گیاهی معلوم میشود"... مقنیهای قدیم این را میدانستند، میرفتند درست جاهایی که سبزه روییده بود، میگفتند "چاه مادر قنات را اینجا باید کند».
صنعتیزاده میافزاید:👇
«حکایت ما حکایت آدمی بود که سرمایهای از پدرش مانده در بانک و سودش را استفاده میکند. ما با سرریز آبهای زیرزمینی معاشمان میگذشت».
«حسن ارسنجانی» وزیر کشاورزی وقت،از موشه دایان دعوت می کند (موشه دایان از تاریخ 27 شهریور تا پنجم مهرماه 1341 در ایران بود و در این سفر با شاه، نخستوزیر و دیگر مقامات بلندپایه ایران دیدار و گفتوگو کرد و قراردادهایی را در زمینه مسائل اقتصادی، کشاورزی و عمرانی با دولت ایران به امضا رساند. دشت حاصلخیز قزوین پس از آن سفر، و بهواسطهی "عالیخانی"ها زیر چکمههای اسرائیلیها قرار گرفت.
وضعیت چاهها و قناتهای کشور
امروز در کشور حدود 380 هزار چاه غیرمجاز و 50 هزار و ٨٣٩ رشته قنات وجود دارد که البته بیشتر از آنها رو به نابودیاند.
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_رو