VID-16357612399-1635761286963.m4a
808.2K
بهترین زمان کاشت نهال کی هستش
#زمان_کاشت_نهال
#نهال_مثمر
نخل كاري آميخته با مفهوم اقتصاد مقاومتي است:
اهواز - ايرنا - نخل از جمله نباتاتي است كه اضافه بر فوايد بسيار آن، از جهت ديني و معنوي جايگاه ويژه اي دارد و نام آن بيست بار در قرآن كريم آمده است.
#هر_شهر_درختان_مثمر_بومی
خرما بعنوان مهمترين فايده نخل، ارزش غذايي بسيار بالايي دارد.
از همه عجيبتر تشابه نخل به انسان است، بعنوان مثال همچون انسان در آب خفه مي شود و اگر آب از سر آن بگذرد مي ميرد. سر نخل اگر بريده شود از بين مي رود و بي دليل نيست كه واحد شمارش نخل همچون انسان نفر است.
با اين مقدمه مي خواهم نكاتي از اهميت كاشت نخل در خيابان ها و پارك هاي اهواز را براي بكارگيري اين نكات از سوي دست اندركاران متذكر شوم.
ظرفيت فضاهاي خالي موجود در اهواز براي كشت نخل هاي پر ثمر و اصيل حداقل 200 هزار نفر نخل برآورد مي شود.
با يك برنامه ريزي فاز بندي شده مي توان به تدريج فرهنگ نخل كاري را جايگزين گونه هاي گياهي موجود كرد و در بحث فضاي سبز ناپايدار اين شهر تحول ايجاد كرد.
با توجه به بحران موجود آب، نخل بهترين گزينه در ميان گونه هاي مختلف است زيرا با حداقل منابع آبي قابل آبياري است و در زمان رشد نيز قادر به تامين حداكثري خود از منابع زيرزميني است.
تصور بكنيد، اگر اين كار صورت بگيرد و طبق برنامه ريزي چند ساله، نخل ها به ثمر بنشيند، چه آثار و بركات مادي و معنوي نصيب شهر مي شود؟
طرح نخل كاري اهواز را مي توان جزو تفكيك ناپذير مفهوم اقتصاد مقاومتي دانست زيرا اين طرح اضافه بر زيبايي خاص آن، در بحث اقتصادي و ايجاد اشتغال و در نگرشي خوشبينانه تر حتي در مقوله صادرات مي تواند حرف براي گفتن داشته باشد و جزيي از منابع درآمدي شهرداري باشد.
كاشت انبوه اين درخت هيچ منافاتي با محيط زيست شهري ندارد بلكه مكمل آن است زيرا نخل از دوستان محيط زيست است.
با يك حساب سر انگشتي (در صورتي كه طرح پيشنهادي اجرا شود) چيزي حدود چهل ميليون كيلو گرم خرماي مرغوب مي توان برداشت كرد، لذا اين موضوع بسيار مهم است و بايد در دستور كار برنامه ريزان و مديران شهرداري اهواز قرار بگيرد. تهيه كننده: سيد سلطان حسيني
رييس كمسيون كشاورزي اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي اهواز
انتشار دهنده: عبدالحميد راجي
📣📣📣
این بیدار باش مجازی برای حضراتی که خواب تشریف دارن و هنوز دارن گازرخ میکارن. 📣 چندین بار با آرامش و احترام درخواست مناظره داشتیم گویا عالم دهر تشریف دارن و مارو کوچیک میبینن اما افتخار ما شاگردی حاج خانم نجفی هست و خواهد بود . بندگان خدایی که پویش نخل در خوزستان تا کربلا زده بودن عقیده ای این شکلی داشتن ما حالا رسیدیم به این مطلب اگر می خواهید نهالی را جایزگین کنید مثمر بکارید و سکان دار زمین نخل نه این... وگرنه به مادران شهید می گوییم دارید نام شهید حججی را برای قطع النسل بکار میبرید.
هدایت شده از تبریزیم
عکس روش تکثیر خوابانیدن شاخه
برای ریشه دار کردن
این روش خوبی برای تکثیر هست چون اگر شما بخواهید ساقه رو از گیاه مادر جدا کنید خشک میشه
اگر هورمون ریشه زایی نداشته باشید که به انتهای ساقه بزنید نمیتونه به این زودی ریشه بزنه و خشک میشه
ولی با این روش هم از مادر تغذیه میکنی هم ریشه میزنه بعد از ۲ماه
گیاه رو از مادر جدا کنید ولی برای انتقال باید حواستون باشه ریشه هوا نکشه وخشک بشه
زمان انتقال یا در زمستان
یا در شرایط گلخانه ای که رطوبت و گرما کنترل شده هست
#کاشت_گل_گیاه_باثمر
#تبریزیم
https://eitaa.com/basamarazari
اینم کبوترهای راعبی ما
ما شاءالله لا حول و لا قوة الا بالله
قم
#کبوتر
#حیوان_خانگی
🌺 گروه برادران
https://eitaa.com/joinchat/2105081867C1ea155a7ca
باغ مزرعه مرتع قرآنی @basamar
این تصویری است که می خواهند بگویند کشت دیم هم می شود طلا
هر که به ما تماس میگیرد نمی گوید خاک سیه داریم و قصد داریم که طلا برویانیم تند تند خانم مهندس هزینه آب را از کجا بیاوریم آی آقایان محتاط کار به این شیر زنان ایرانی خداقوت نمی گویید
در همین جا به هر بانوی که قصد تولید را داشته باشد قول می دهیم قول مردانه نه این قول مردان امروزی محتاط قول مردانه رستم شاهنامه ای ... هر شیر زنی با هر سازمانی صحبت کند و بتواند زمین مهیا کنند برای باغ قرآنی روایی ما کمک می کنیم به قید حیات باید رکورد این شیرزنان اسطوخودوس را بشکنیم موافقین یک یا علی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فروش نخل های خرما به کشورهای همسایه😱
اینا بهترین ژنومهای نخله.ای وای همون دسیسه که باعث شد درختای گردو رو مردم ریشه کن کنند وچوبشو بفروشن وگردوی اصیل ایرانی در معرض انقراض قرار بگیرد الان پیشنهاد قیمت بالا برای درختان نخل میده .
ای وای که مردم ما کی بیدار میشن .البته مشکل بی آبی رو هم بهانه کردن
[۱۱/۴، ۱۳:۳۳] 91: 🔺 #بهبهان #سیکلترکیبی #صدقهسبز/ کاشت40هکتار درختان مثمر توسط نیروگاه سیکل ترکیبی بهبهان
ارجان نیوز1400.08.13
🔶به گزارش ارجان نیوز،به نقل از پویش مردمی صدقه سبز، پس از دریافت گزارشی مبنی بر اقدام نیروگاه سیکل ترکیبی بهبهان برای احداث جنگل چهل هکتاری وتأکید این پویش بر مثمر کاری مطابق بوم منطقه با پیگیری های صورت گرفته از طرف فعالین صدقه سبز، امام جمعه محترم حاج آقا ناصری وهمچنین استقبال فرمانداری و مدیریت محترم نیروگاه سیکل ترکیبی جناب آقای موسوی، قرار بر این شد که 70 درصد کنار (بجای کهور و اکالیپتوس) ، 15 درصد زیتون و 15درصد دیگر نیز تلاش بشود که ربنیک یا بادام(بومی)بجای اکالیپتوس کاشته شود.
🔹فعالین صدقه سبز ضمن تشکر از اقدام ارزنده و با برکت مسئولین در حرکت به سوی جنگل کاری مثمر و مطابق با بوم منطقه، ابراز امیدواری کردند که این امر ضمن ایجاد فضای اشتغال برای پرسنل سیکل ترکیبی و شرکت مپنا موجب رونق زنبور داری در روستاهای اطراف خواهد گردید .
🔹این درحالیست که درختان بی ثمری همچون کهور که وارداتی بوده و مطابق با بوم منطقه نیستند ، ضمن هدر دادن منابع فواید بسیار درختان بومی و مثمر مانند کنار، خرما ، توت و... را نخواهند داشت .
🔹امیدواریم در همین راستا منابع طبیعی و محیط زیست شهرمان نیز که ایراد عمده در کاشت بی رویه درختان بی ثمر ، وارداتی ،غیر بومی و مضر در گذشته به این ادارات بر می گردد، در تداوم جنگل کاری های بومی و مثمر به اقتصاد پایدار این شهر که در آب و هوا و در میزان گردوخاک های محلی نیز تأثیر بسزایی خواهد داشت بیش از پیش گام برد
*هر محله کاشت یک نوع نهال مثمر*
کاشت نهال نارنج در محله کوی اندیشه با مشارکت مردم محله
*احمد کناری نژاد*
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس
*۱۴۰۰/۰۸/۱۲*
#هرمزگان
#شهرسازي
#پیگیری
#هر_خیابان_کوچه_درختان_مثمر
#بندرعباس
#آنگاه_که_امید_جوانه_میزند 🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هندوانه ابوجهل یا ب زبون ما خیا تهلو(خیار تلخ)
همین الان فیلمشو گرفتم
کاکی. بوشهر
👆 #درخت_کُنار
بومی : #مناطق_گرمسیری
درخت کنار در عربی و گاه فارسی #سدر نیز نامیده میشود و در ایران معمولاً برگهای کوبیده آن را «سدر» مینامند. اما سدر خود درختی متفاوت و مدیترانهای از تیره مخروطیان است که شباهت زیادی با کاج دارد.برگهای کنار کوچک و قلبی شکل و کشیده با سه رگبرگ برجسته است که گوشوارک آن به خار تبدیل شدهاست. کنار گیاهی از خانواده راماناسه می باشد و دارای گونه های متعددی است که دو گونه مهم آن کنار هندی و کنار چینی می باشد. ارقام کنار چینی دارای رشد عمودی بوده و ارتفاع آن ها به ۹-۸ متر می رسد.میوه آن به رنگ قرمز تیره یا قهوه ای سفت گوشتدار، کروی، به بزرگی تقریباً یک گیلاس با هستۀ چوبی یا استخوانی میباشد.
گونه های متعدد از جنس zizyphus در مناطق مختلف دنيا خصوصاً نواحی گرمسيری و همچنين نواحی مديترانه ای رشد می کنند، درخت کنار نيز يکی از اين گونه هاست که در نواحی مختلف جنوب کشور رويش می کند و دارای ارقام متعدد نيز می باشد.این درخت به صورت وحشی و نیمه وحشی و زراعی در اغلب مناطق خشک و نیمه خشک کشور دیده می شود .مقاوم به شوری و بالا بودن سطح آب زيرزمينی و خشکی زياد می باشد. در شرايطی که درختان انبه و مرکبات قادر به رشد نيستند می تواند رشد کند. برای رشد و نمو بهتر، خاک های شنی عميق و لوم با زهکش خوب را ترجيح می دهد.
مناسب ترین دما جهت رشد درخت کنار در دمای بین ۳۵-۲۵ درجه سانتیگراد می باشد و در دمای بالاتر از این تشکیل میوه کاهش می یابد. درجه حرارتهای زیر صفر و یخبندان باعث آسیب رسیدن به شاخه های جوان و میوه های در حال توسعه می شود و باعث کاهش قابل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز #زعفران هر روز صبح یک گل تولید می کند و با چیده شدن آن، روز بعد بوته دوباره گل می دهد و این روند تا یک ماه ادامه می یابد
با ظهور گلهای بنفش در #مزرعه ، فرآیند برداشت شروع میشود
برداشت زعفران قبل از طلوع آفتاب یا #شفق انجام میشود
گل حدود یکروز عمر میکند و اگر در طی روز برداشت نشوند، کیفیت خود را از دست داده و از بین می رود
باور کردنی نیست #زندگی مردم یک شهر اینچنین به شکوفه دادن یک گل گره خورده باشه، خندهها و غصههاشون … زیباتر و عاشقانهتر ازینکه تو یک شهر از پیر تا جوون، همه به فکر #شکوفه دادن هست؟
اینجا #تربت_حیدریه
#ایران_را_باید_دید #محیط_زیست #طبیعت #خراسان #برداشت_زعفران #ایران #طبیعت_ایران #گیاهان_دارویی #اشتغال
#باغ_مزرعه_مرتع_قران_روایی
https://eitaa.com/basamar
حفظ محیط زیست یک فعالیت دینی و انقلابی است.:
📚 معرفی کتاب اقتصاد مقاومتر محیط سالمتر
📖 برشی از کتاب:
پدران ما گیاه و درخت را برای تولید غذا کشت میکردند. این فرهنگ تا یک قرن گذشته ادامه داشت.
اما با سیاستهای استعماری که اکنون نیز ادامه دارد، باغهای میوه و مزارع سبزی در داخل و حاشیه شهرها به نابودی کشیده شده و به جای آنها و به نام «پارک» و «فضای سبز» درختان بیثمر و گیاهان غیر خوراکی کشت میشود. چه خوب است به جای درختانی مانند کاج، اکالیپتوس، اقاقیا و... ایجاد جنگل کاری بیثمر، درختان مثمری مانند زیتون، نخل، انجیر، گلابی، سیب و... کاشته شود؛ که از میوه، چوب و... آنها استفاده شود.
❗️برای کسانی که میخواهند در طرح #اقتصاد_مقاومتر_محیط_سالمتر شرکت داشته باشند، مطالعه این کتاب توصیه میشود.
📑 تعداد صفحات: 560
📠 چاپ: چهارم / زمستان 1399
🗂 تعداد نسخه: 1000 جلد
📝 نویسنده: س. ن. مجتهدی نجفی
💰 قیمت: 100هزار تومان
🔎 نشانی:
قم، صفائیه، کوچه ممتاز، پلاک 119
📱 ارتباط در پیام رسان ایتا:
https://eitaa.com/thagalayn
به نام سیده نرگس خاتون مجتهد نجفی
6037-9975-0251-9524
☎️ شماره تماس:
025-37747347
0918-0892292
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸زیتون؛ درخت شهرداری ها !🔸
🌳 بعضی ها عقیده دارند که در شهرها و بوستان ها باید #درخت_غیر_مثمر کاشت. شهرداری ها هم درخت های غیر مثمر مانند کاج و سرو و از این قبیل درختان می کارند. این #اشتباه_است. شما بروید کشورهای اروپایی را ببینید. مثلاً در ایتالیا، درختان زیتون با تنه های بسیار قطور و کُلُفت وسط خیابان ها کاشته اند. گاهی هم در آن جاها سرماهای بسیار سخت و چند درجه زیر صفر دارد که درخت های زیتون را خشک می کند، اما دوباره از پایین جوانه می زند و بالا می آید. اصلاً درخت زیتون #درخت_شهرداری هاست؛ علتش این است که مثلاً اگر درخت نارنج بکارند، تا نارنجش می رسد مردم می کَنَند و چیزی را که مالکش نیستند به خانۀ خودشان می برند. اما زیتون میوه ای نیست که از درخت بکَنَند و بخورند. هرکه میوۀ درخت زیتون را بکند، خودش پشیمان می شود! تلخ است و قابل خوردن نیست. عمل آوردن آن هم اینطور نیست که آدم بگوید اگر درون دیگ بپزد خوب می شود. اگر بخواهند روغنش را هم بکشند نیاز به یک کارخانه روغن کشی دارد.
به این دلایل است که میوۀ درخت زیتون را هیچ کس سراغش نمی رود. لذا برای شهرداری ها بسیار مفید است؛ چون هم #نگهداری اش آسان است، هم #بهره_های فراوانی دارد، مانند استفاده از #سایه، #درآمد_زایی و منافع بسیار دیگر. پس زیتون در واقع درخت شهرداری هاست.
🌳 زیتون درختی است که #عمرش بسیار زیاد است. درخت زیتون تا #هزار_سال عمر می کند! اصلاً درباره درخت زیتون این جمله درست است که زیتون مرگ ندارد، مگر این که او را بکشند. درختان زیتونی در عالم هستند که چند هزار ساله اند!
از جهت بازدارندگی باران، درخت زیتون، بهترین درخت برای #آبخیزداری است. درخت زیتون، برگ ریزان ندارد. در فصل زمستان، درختانی مثل انجیر و انگور که برگ ریزان دارند، وقتی باران به شاخه های آنها می خورد، سرعت و شدت باران را متوقف نمی کنند و این موجب صدمه به خاک می شود. اما درخت زیتون اجازه نمی دهد باران به زمین بخورد؛ یعنی زیتون می تواند اولویت اول برای آبخیزداری باشد؛ بلکه از انجیر هم برای این کار مناسب تر است و خاک سطحی را نیز حفظ می کند.
🌳 هر چه سن درخت بیشتر می شود، شاخه ها بالاتر و ریشه ها در اعماق زمین پایین تر می روند و این دو در جهت مخالف هم حرکت می کنند. مثلاً ما در طرح «فلاحت در فراغت»، در دشتکوه و هرجا که مُیَسّر بوده است، درخت زیتون کاشته ایم. هرجا که سیل آمده است، در آنجا درخت زیتون قطرش و بلندی اش دو برابر شده است؛ یعنی سیل برای درخت نعمت است و این درختان به نحوی #مانع_سیلاب شده اند.
به عکس، در جاهایی که سیل گیر نبوده است، درختان زیتون کوتاه قد مانده اند.
🌳 سیل را وقتی کنترل کنید #نعمت می شود. در جاهایی که باران می بارد، اگر درخت وجود داشته باشد و باران را مهار کند آب وحشی را اهلی می کند و باران به نعمت تبدیل می شود. لذا باید از این نعمت خدادادی استفادۀ بهینه کرد و در امر #آبخیزداری با استفاده از کاشت درخت زیتون حداکثر استفاده را از آب و باران و سیل نمود.
🌳 زیتون #شجرۀ_مبارکه است: قرآن می فرماید: «شجرة مبارکة زیتونة لا شرقیة و لا غربیة یکاد زیتها یضییء»؛ گشایش کار ما در کاشت درختان زیتون است.
نحوه طراحی:
نحوه طراحی بوستانها در شهر و باغ و مزرعه در خارج از شهرها
در کل کشور نخلستان و تاکستان و گندمکاری و جوکاری همراه با انواع درختان میوه و انواع صیفی جات و سبزیحات و گیاهان علوفه ای و معطر و... نخلستان در مناطق گرمسیر و تاکستان در مناطق سرد و معتدل کشور
استان های گرم محور نخلستان به همراه درختان و درختچه ها و گیاهان (همه درختان میوه، سبزی، صیفی، گیاهان معطر دارویی و مرتعی و....)
نخلستان وتاکستان همراه با کل درختان و درختچه ها و گیاهان مزروعی طرح قرآنی (جنات من نخیل و اعناب با کل الثمرات) استانهای سرد و معتدل محور تاکستان (درختان انگور) به همراه درختان و درختچه ها و گیاهان (همه درختان میوه، سبزی، صیفی، گیاهان معطر دارویی و مرتعی و....) به جای بیثمر در فضای سبز و تک کاشتی در باغ مزرعه
نحوه کشت
1- پرهیز از تک کاشتی
2- تنوع حداکثری گونه های درختی و گیاهی و درختچه ای
3- کاشت درخت و درختچه و گیاه باهم (له من کل الثمرات)
4- محور درختچه (جنتین من اعناب) اطراف درختان بلند میوه مانند نخل، توت، سنجد و گلابی (وحففناهما بنخل) و وسط گیاهان علفی مزروعی (وجعلنا بینهما زرعا)
گونه های درختی و گیاهی:
گونه های درختی
گونه های درختی زیر به جای درختان بیثمر آبدوست مخرب محیط زیست خارجی مثل کاج، کهورآمریکایی، کنوکارپوس آمریکایی، آیلانتوس آلتیسیما (عرعر)، میلیاآزدراچ (زیتون تلخ)، پالونیا، اکالیپتوس، نیم (چریش)، جاتروفا، مورینگا و......
1- درختان میوه با اولویت درختان میوه قرانی (نخل، انگور، زیتون، سدر/کُنار، انار، انجیر و موز) 30 تا 40 درصد که دو درخت نخل و انگور بیشتر کاشته شوند
2- درختان میوه روایی و سایر درختان میوه کشورمان (به، سنجد، عناب، گردو، سیب، گلابی، توت، پسته، فندق، آلو، هلو، گیلاس، آلبالو، خرمالو و....) 20 تا 30 درصد
3- درختان جنگلی هر منطقه (ازگیل، زلزالک، زرشک، بلوط، آلودچه جنگلی و...10 تا 20 درصد
4- درختان میوه خارجی (جک فروت، پاپایا و...) 5 تا 10 درصد
5- درختان غیر مثمر مفید ایرانی (بید، راش، و.... ) سه تا چهار درصد
6- درختان بیثمر به شرطی که مهاجم نباشند (کاج، ....) یک درصد
درختچه ها
گونه های درختچه ای به جای درختچه های بیثمر
درختچه های معطر معرفی شده در روایات (مورد عطری دارویی روایی، گل محمدی، حنا و....
درختچه های روایی مهم (درختچه اراک/مسواک/چوق با نام علمی سالوادورا پرسیکا برای تثبیت شنهای روایی و علوفه دام و درختچه اشنان برای مهار بیابان زایی و تولید مواد شوینده طبیعی
سایر درختچه های مفید مثمر (زرشک و ....
درختچه های بیثمر حدود دو سه درصد
گونه های گیاهی
گونه های گیاهی به جای گیاه بدترکیب دستکاری شده عقیم خارحی آبدوست الرژی زا که به دروغ نام چمن را نهاده اند
سبزی، صیفی، غلات، گیاهان مرتعی و دارویی ومعطر (انواع زراعت)
گیاهان زینتی آپارتمانی خوراکی:
گیاهان منزلی و آپارتمانی گلدانی داخل اتاق های خانه و آپارتمان و ادارات به جای گیاهان به اصطلاح زینتی سمی بیثمر خارجی مانند دیفن باخیا، آنتریوم، کاج مطبق، و....
1. انواع سبزی مخصوصا کاسنی که به خوبی رشد می کند و فایده زیادی دارد
2. نشاء سبزیجات مانند فلفل، بادمجان و.... که در گلدان و جعبه داخل اتاق قابل رشد است
3. انواع هسته های میوه را می توان داخل گلدان کاشت و بعدا به باغچه و باغ منتقل کرد
4. انواع میوه پاکوتاه یا درختان و درختچه های کوتاه شده میوه داخل گلدان ها میوه می دهند
5. قلمه زنی ریشه دار کردن قلمه ها داخل گلدان
کود طبیعی
کود طبیعی به جای کود شیمیایی سمی خارجی وارداتی سرطان زا و آلاینده آب و خاک شامل:
1. احداث لانه های کبوتر در دیوار تمام ساختمانهای مسکونی، اداری و تجاری
2. احداث برج کبوتر (کبوترخانه) در تمام بوستانها، باغات و مزارع ،
3. جمع آوری زباله تر شهروندان هر منطقه و محله و مجتمع مسکونی و دفن آنها در خاک بوستانها باغات و مزارع و باغچه خانه ها به همراه اضافه کردن کرم خاکی
4. کود دام و حیوانات وحشی و پرندگان و ماکیان ها و.... که در باغ قرانی ما فراوان هستند
5. زباله تر شهروندان در حضور کرم خاکی
6. گیاهان تثبیت کننده نیتروژن مثل شنبلیله و یونجه و....
7. برگ و لاشبرگ و ضایعات میوه درختان
🌳موسسه ثقلین راه زندگی قم 🌳
✅ کانال موسسه را به دوستان خود معرفی کنید 👇
📱 ارتباط در پیام رسان ایتا:💯
https://eitaa.com/thagalayn
☎️ شماره تماس: موسسه ثقلین راه زندگی
02537747347
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌پارک قرآنی دبی با امکاناتی همچون غار معجزات، باغ اسلامی و محوطه ۶۴ هکتاری درختان انگور، انجیر، انار و زیتون در لیست بزرگترین اماکن جهان 🌍 که در مجله آمریکایی تایم منتشر شده است، قرار گرفت.
🌸🌺 موسسه ثقلین راه زندگی 🌺🌸
https://eitaa.com/thagalayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید کشور بی آب و علف عربستان سعودی برای سلامتی مردم خود چه شاهکاری خلق کرده است!
قابل توجه مسئولان ایران باشد!
پرورش زیتون در شمال عربستان سعودی را مشاهده می کنید! بزرگترین مزرعه زیتون دنیا به وسعت ۷ هزار هکتار، با بیش از ۱۸ میلیون درخت زیتون، ۲۵ خط روغن کشی با ظرفیت تولید بیش از یک صد هزار تن روغن زیتون در سال، که با شیرین کردن آب دریا ایجاد کرده تا روغن استصحال شده به مردم کشورش دهد، که مبادا از روغن های پالم استفاده کنند و سونامی سکته های قلبی، مغزی و سرطان پیش بیاید! تحقیقاتی که دانشگاه علوم غذایی و بهداشتی مریلند در کشور عربستان سعودی انجام داده است نشان می دهد که از ده سال قبل که این مزرعه با تمام ظرفیت به تولید نشسته است و محصولات متنوع روغنی آن در کشور به وفور و ارزان در دسترس همگان است، میزان ابتلا به انواع سرطانها در این کشور ۶۷٫۳۴ درصد کاهش داشته است!
زیتون،سومین درخت قرانی
زیتون از قدیمیترین درختان شناخته شده در جهان است.«درخت زيتون درختي مبارك است كه نه خاوري است و نه باختري»:{شجرةٍ مباركةٍ زيتونةٍ لاشرقيّةٍ وَ لا غربيّة}. از دیرباز در ایران وجود داشته و در تمام ادیان معرفی شده است.
مخلوط روغن زیتون و سرکه
عبدالاعلی روایت کرده:
«أَكَلْتُ مَعَ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) فَقَالَ يَا جَارِيَةُ ائْتِينَا بِطَعَامِنَا الْمَعْرُوفِ فَأُتِيَ بِقَصْعَةٍ فِيهَا خَلٌّ وَ زَيْتٌ فَأَكَلْنَا» ؛
با حضرت امام صادق (علیه السلام) غذا خورديم فرمود غذاى معروف ما را بياور ظرفى كه روغن زيتون و سركه داشت آورد خورديم.
کافی (ط - دار الحدیث) ج 12 ص 477
🌴🌳موسسه ثقلین راه زندگی🌳🌴
🙏🙋🏻♂️کانال ما رو به دوستانتون معرفی کنید🙋🏻♂️🙏
📱 ارتباط در پیام رسان ایتا:💯
https://eitaa.com/thagalayn
☎️ شماره تماس: موسسه ثقلین راه زندگی
02537747347