فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان✌️کدو گرد دلمه از گونه های کدو با اندازه ای متوسط یا کوچک می باشد که علاوه بر اندازه جذاب و ظاهر خاص آن دارای طعم مطلوبی بوده که به صورت شکم پر در #آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد
.
.
خاک مناسب برای کاشت بذر #کدو_گرد سبز روشن باید نسبتاً غنی و دارای زهکشی مناسب باشد جوانه زنی بذر کدو در دمای بالای ۱۵ درجه به راحتی اتفاق می افتد ولی بوته ها برای رشد نیاز به دمای بالای ۲۵ درجه نیاز دارد
.
از کاشت بذر #کدو گرد تا برداشت محصول در شرایط مناسب ۵۵ تا ۶۰ روز زمان می برد و کدویی زودرس محسوب می شود
#گلدان_مثمر
#بانوی_هنرمند_صیفی_جات_کدو
آموزش هرس درخت👇
هدف از هرس باردهی آنست که با تقویت اعضای بارور , تضعیف اعضای خیلی قوی , محدود ساختن رشد اندامهای رویشی, تبدیل جوانه های چوبی به گل (در بعضی از درختان )
و اعمالی از قبیل , بار دهی درخت کنترل و اندامهای بارور به سمت تولید محصول مرغوب هدایت شوند هرس خم کردن و برداشتن پوست شاخه یا خم کردن آن , هرس برگ , گل , میوه و ریشه , چون به نحوی در باروری درخت تاثیر دارند همگی به عنوان هرس باردهی معرفی می شوند.
جوانه : جوانه های موجود روی شاخه ممکن است جوانه چوب یا جوانه گل باشند.
طوقه : محل اتصال ریشه به ساقه را طوقه (یقه )می نامند. تنه: حد فاصل بین طوقه و تاج درخت را تنه می نامند.
هرس باردهی درختان میوه به عواملی مانند عادت گلدهی وتشکیل میوه روی شاخه ها ، خواص ارثی رشد درخت و ریزی و درشتی میوه بستگی دارد .
درختانی که رشد رویشی بالائی دارند باید هرس باردهی کمتر شوند.
میوه های ریز را باید کمتر هرس کنیم همچنین ریزی و درشتی میوه در میزان هرس باردهی دخالت مستقیم دارد .
یعنی میوه های درشت هرس بیشتری را تحمل می کنند و یوه های ریز شدت هرس کمتر
بطور کلی گلدهی در درختان میوه به حالات زیر انجام می شود :
1 گلدهی روی شاخه های چند ساله
2 گلدهی و تشکیل میوه روی شاخه های رشد جاری
3 گلدهی روی شاخه های یک ساله
درختانی از قبیل مرکبات و گردو نیاز به هرس باردهی سالانه ندارند.
در درخت هلو به علت تشکیل میوه روی شاخه های یک ساله بهتر است هرس را شدید تر کنیم تا شاخه های یک ساله کافی جهت تولید میوه بدست آید .
هرس شاخه های درخت در زمستان به دو صورت انجام می پذیرد :
شاخه زنی و سرزنی شاخه
شاخه زنی:
عبارت است از شاخه زنی کامل یک شاخه از محل رویش یا اانشعاب آن روی درخت .
سرزنی:
عبارت است از قطع مختصر نوک شاخه جهت تولید شاخه های جدید .
مهمیزها بایستی از ته قطع شده و روی محل برش را با چسب هرس آغشته کنیم .
چنانچه شاخه از ته و مماس بر تنه بریده نشود قسمت باقیمانده مهمیز یا ناخنک می زند.
قسمت باقیمانده پس از مدتی می میرد و راه نفوذ آفات چوب خوار و بیماریهای قارچی و باکتری را به سمت گیاه باز می کند.
#نهال #نهالستان #باغبانی #باغ_مدرن #باغ #کشاورزی_نوین #کشاورزی_مدرن #کشاورزی #کود #آموزش #گردو #گلابی #انار #انگور #هرس #هرس_باردهی #آموزش_هرس #سیب #درخت_میوه
تعریف هرس :
هرس عمل بریدن یا قطع کردن قسمت هایی از اندام گیاهان بر اساس فرمول و هدف معینی است که در رشد ، قدرت رویشی و زایشی درختان و آرایش آن ها اثر گذاشته و در نتیجه مقدار محصول افزایش و گیاه به نحو صحیح و دلخواه پرورش می یابد.
اهمیت و نتایج هرس :
افزایش عمر درخت
افزایش میزان محصول
ایجاد فرم و اسکلت مطلوب
جوان کردن درختان مسن
افزایش کیفیت میوه
جلوگیری از ریزش میوه
#هرس
#باردهی
#قلمه
#کاشت_گل_گیاه_باثمر
#تبریزیم
https://eitaa.com/basamarazari
نجات زنبورها با کاشت درخت بادام و همه هسته دارها
#درختان_مثمر_بکاریم
#زنبور_حیات_ایندگان
#کاشت_گل_گیاه_باثمر
#تبریزیم
https://eitaa.com/basamarazari
نعناع ای که خودم از ریشه های نعناع لای سبزی کاشتم
#گلدان_سبزیجات
#قلمه_نعنا_بانوی_هنرمند
تفرجگاه عون بن علی در تبریز
کاش سرتاسر تفرجگاه به جای درختان بیثمر، درختان مثمر کاشته میشد
#درختان_مثمر_حیوانات_پرندگان_زنبور_حیات_ایندگان
#درختان_بادام
#کاشت_گل_گیاه_باثمر
#تبریزیم
https://eitaa.com/basamarazari
هدایت شده از کودکان بازی حیوانات خانگی حلال گوشت
ازدیاد سگهای ولگرد یک خطر محیطزیستی؛
به سگ های ولگرد غذا ندهیم
جمعه ۰۵ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۴۵
رسانه ها/ رسانههای دیگر
به سگ های ولگرد غذا ندهیم
دیدن سگهای لاغر و گرسنه در کنار جادههای بین شهری که برای غذا مشغول پارس کردن هستند دیگر منظرهای تکراری است. منظره ای که دل هر انسانی را ممکن است به رحم آورد و برای کمک به این حیوانات تشویق نماید. اما این کمک به نفع این حیوانات و محیط زیست است یا به ضرر آنها؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، این روزها در حاشیه جاده گنجنامه و عباس آباد همدان پر از سگهای ولگرد و کیسه نایلون های پر از غذا که برای سگ ها رها شده قابل مشاهده است.
بدیهی است در زمانهایی که هوا رو به سردی میگذارد شهروندان بیشتری بر خود لازم میبینند که به فکر غذا دادن به حیوانات بیسرپرست باشند با این وجود صدای دیگری به گوش میرسد که این همه مهربانی و دلسوزی انسان برای حیوانات را تایید نمیکند.
سگها اولین حیوانات اهلی شده توسط انسان هستند و قرنها تحت مالکیت انسان بودهاند تا اینکه تعدادی از آنها از این سرپرستی خارج و تکثیر شدند. حیواناتی وفادار که قرنها و هزارهها به کمک ما آمدند و حالا در حاشیه جادهها بهدنبال پسمانده غذای مسافری میگردند که از پنجره ماشینش به بیرون پرت کرده است.
نباید با عملکردهایمان کاری کنیم که حیات وحش اهلی شوند و آنها بیش از حد به انسانها اعتماد کنند و مطمئن شوند؛ کسی هست که برای آنها غذا تامین کند، چون این موضوع باعث میشود تابآوری حیوانات در برابر شرایط سخت کاهش پیدا کند. غذا و آب دادن به حیوانات به تدریج باعث میشود آنها در معرض آسیبهای جدیتری قرار بگیرند.
کاری که میتواند با اخلاق محیط زیستی سازگارتر باشد آنست که در صورتی که هموطنان ما با حیوان مجروحی روبهرو میشوند اقدامی برای بهبود وضعیت آن انجام دهند، یا در شرایط یخبندان و سرمای شدید که امکان پیدا کردن غذا وجود نداشت و حیوانات نمیتوانستند از پوشش گیاهی و برگها تغذیه کنند و منابع آبی یخ زده بود و حیوانات نمیتوانستند آب بخورند.
به گفته کارشناسان محیط زیست، غذا دادن و پشت کردن به حیوان نه تنها کمکی به سگها نمیکند بلکه با این کار فلاکت یک حیوان را ضربدر تعداد تولههای آنها میکنیم و تعداد سگهایی را که بیغذا و بیپناهگاه خواهند ماند، تصاعدی بالا میبریم.
ما در ایران با جمعیت میلیونی سگ طرف هستیم. رها شدن سگ در طبیعت یک معنی دارد و آن اینکه یعنی زیستگاه، تصرف شده است. آنها پوشش گیاهی و مار و مارمولک و موش صحرایی را از بین میبرند و از این گذشته حق زندگی برای پستاندار دیگری هم در قلمرو آنها وجود ندارد. انگار یکسری شکارچی با سلاح سرد فرستاده باشیم به طبیعت.