✅ خواص انواع دمنوش های گیاهی
1- دمنوش آویشن
تقویت اعصاب، بینایی، جهاز هاضمه، معده، کبد و کلیه، بالا برنده فشار خون، باز کننده انسداد، تحلیل بادها و بلغم، لطیف کننده غذاهای غلیظ، اشتها آور، جاری کننده حیض، تنقیه ریه، معده روده ها و کبد، افزایش شیر مادر، پاک کننده سینه، باز کننده گرفتگی های روده، ضد رطوبت بدن، صفرا، زکام، سرفه، آسم، تنگی نفس، غلظت خون و ضد عفونی کنده و میکروب کش (شش برابر آنتی بیوتیک).
طرز تهیه
یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب جوش، با شعله غیرمستقیم دم بکشد.
2- دمنوش اسطخودوس
آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلول های مغز، افزایش شیر مادر، تحلیل برنده نفخ و گاز روده، مفرح، باز کننده انسداد عروقی، مسهل بلغم و سودا خصوصا سودای مغز، ضد میگرن، زکام، اسم، برونشیت، دل پیچه، رماتیسم، درد سینه، تنگی نفس، سرفه، اگزما، ضد عفونی کننده دستگاه مجاری ادرار، در اکثر بیماریها کاربرد دارد.
طرز تهیه
دو قاشق غذا خوری + دو لیوان آبجوش، در کتری ریخته با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
3- دمنوش افتیمون
تحلیل برنده ورم ها، لطیف کننده، بازکننده انسداد و مفرح قلب، جهت بیماری اعصاب مانند سردرد، تشنج، افسردگی، کابوس و وسواس و بیماری های مفاصل مفید است. به تنهایی مسهل بلغم و سودا و با بنفشه مسهل صفرا می باشد. از آن جایی که بسیار لطیف و ضعیف است جوشاندن و کوبیدن آن سبب از بین رفتن خاصیت آن می شود. برای آرامش و تقویت اعصاب دم کرده افتیمون بخورید. تأثیر آن روی سر خوب است. برای آلزایمر نیز مفید است.
هشدار
مصرف زیاد آن برای گرم مزاجان مضر است.
طرز تهیه
هنگام مصرف نباید آن را نرم کوبید و یا زیاد جوشاند، بلکه باید با شعله غیر مستقیم و خیلی آهسته و طولانی مدت دم کنید. ترجیحا این دمنوش ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید. اگر مبتلا به دیابت هستید با عسل میل کنید. هم چنین آنها را می توان با چند قطره آبلیموی تازه میل کرد.
4- دمنوش اکلیل کوهی
گیاه معجزه گر قوی، مقوی اعصاب، ادرارآور، پاک کننده ریه ها، بادشکن، تسکین درد کبد، برای تنگی نفس، بیماری های عصبی و تشنج، تقویت معده و بدن مفید است، ضد عفونت کلیه، صفرا، بلغم، دلهره، اضطراب، آسم، زکام، سیاه سرفه، دردهای رماتیسمی استخوان و کمر، سنگ کلیه و مثانه، کیسه صفرا، میگرن، بی خوابی و غلظت خون می باشد.
طرز تهیه
دو قاشق غذا خوری + دو لیوان آبجوش، با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
5- دمنوش بابونه
آرام بخش اعصاب و مغز و معده و روده و تقویت آن ها، افزایش شیر مادر، ادرارآور قوی، ضد تب و لرز، انگل، یبوست، سردرد، سنگ مثانه، بلغم و صفرا.
طرز تهیه
یک قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش، با شعله غیر مستقیم مدتی دم بکشد.
6- دمنوش بادرنجبویه
آرام بخش، خواب آور، ضد تشنج و اسپاسم، رافع بوی بد دهان و خون ساز، مقوی قلب و اعصاب، تقویت کننده سلول های مغز، فوق العاده آرام بخش، محرک معده نشاط آور، ضد صدای گوش، تشنج، بیماری های کلیوی و خواب های وحشتناک.
طرز تهیه
یک مشت کوچک بادرنجبویه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد.
7- دمنوش بادرنجبویه و زیرفون
تقویت قلب و اعصاب، خواب آور، نشاط آور، آرام بخش، خون ساز، ضد بوی بد دهان، خواب های وحشتناک، بیماری های کلیه و صدای گوش.
طرز تهیه
یک قاشق غذاخوری زیرفون + یک قاشق مرباخوری بادرنجبویه + دو لیوان آب جوش با شعله مستقیم و ملایم حدود یک ساعت بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
8- دمنوش برگ درخت به
قابض، نرم کننده سینه، مقوی قلب، مفرح، نشاط آور.
طرز تهیه
۱۰ تا ۱۵ عدد برگ را به مدت ۲۰ دقیقه خیسانده و بشویید و در یک لیتر آب در قوری ترجیحا ظرف مسی حرارت دهید و به محض اینکه به جوش آمد فورا شعله را ملایم کنید تا آب بدون حرکت شروع به بخار کند و گاهی برگ ها را هم بزنید، زمانی که یک سوم آب بخار شد چای آماده است. (می توانید از هل یا چوب دارچین برای معطر کردن استفاده کنید).
9- دمنوش بهارنارنج
آرام بخش، مفرح، نشاط آور، اشتها آور، تقویت قلب، اعصاب، نیروی جنسی، رفع دل پیچه و گاز معده، تسکین درد سینه و سردردهای عصبی.
طرز تهیه
یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آبجوش، با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
10- دمنوش به لیمو
آرام بخش، خواب آور در شب، تقویت حافظه و معده، رفع درد شکم، خستگی، صدای گوش، ضد میگرن، سردرد، سرگیجه تپش قلب، نفخ، آسم، اسپاسم.
طرز تهیه
یک قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش، با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
11- دمنوش به لیمو و زیرفون
آرام بخش، کاهش دهنده فشار خون، تقویت حافظه، معده، خواب آور در شب، شست وشو دهنده کلیه، ضد سرماخوردگی، تشنج، نقرس، رماتیسم، سرددرد و سرگیجه، ناراحتی های عصبی، میگرن، غلظت خون، آسم، اسهال، سینوزیت،صدای گوش و خستگی بدن.
طرز تهیه:
یک مشت بزرگ زیرفون به یک مشت به لیمو+ دو لیوان آب سرد با شعله ملایم دم بکشد
IMG_20220503_204324_465.jpg
294.5K
در تصویر هندوانه ایران را میبینید که با قیمت ۱۵_ ۱۶ هزار تومان در عمان عرضه میشود درحالیکه خریداری هم ندارد.
🔶 ترکیه با هدف حفظ منابع آبی خود میزان کشت هندوانه را کاهش داده و روزانه بیش از ۷۰۰ کانتینر هندوانه از ایران به ترکیه صادر میشود.
سلام،🍎🍎🍎🍎🍎 شرایط آب وهوایی وافتاب و اینکه گلهای درخت انار میریزه یااینکه شته میگیره رابفرمایید؟
بخاطر چی شته میگیره راه درمانش؟
واینکه درخت ما دوبارگل میده
#پاسخ
درخت انار خود بارور یعنی گلها روی درخت هم نر اند و هم ماده
گلهای نر انار وقتی که گل ماده را بارور کردن، به صورت طبیعی میریزن در حالی که گلهای بارور ماده روی درخت موندگار میشه تا تبدیل به میوه شود. این یکی از علل ریزش گل اناره
بعدش آفت و بیماری
بعد رطوبت زیاد و کم آبی بیش از حد درختان انار طی دوره گلدهی
پیشنهادانه ی گروه👇👇
خانومایی که دانش آموز دارید
به دختر یا پسراتون فوائد طریقه ی جمع کردن خشکاله رو یاد بدید،و بخوایید ازشون تا با معلم یا مدیر مدرسه شون صحبت کنن،و بهشون پیشنهاد بدن که در مدرسه مطرح کنن
پیام یکی از بانوان مهربان و باسلیقه منطقه یک تهران 👇
🌸🍃تقریباً در ۲۵ سال گذشته بنده به دلیل رشته تحصیلی و شغلی ، علاقه زیادی به ترویج فرهنگ بازیافت زباله های خشک داشتم ولی تا به حال با راهکاری برای بازیافت زباله های تر برخورد نکرده بودم، تا اینکه خردادماه ۱۴۰۰ در یکی از گروهها پیام های تصویری و نوشتاری مبنی بر چگونگی بازیافت ضایعات گیاهی را مشاهده کردم و از همان روز با همکاری همسایگان ساختمان اقدام به تهیه خشکاله برای احشام نمودیم و ازاینکه توفیق حفظ محیط زیست و همچنین تهیه غذای احشام را دارم خداوند مهربان را شاکرم.
«ریتا نصیری ‐ ۱۴۰۰/۸/۱۲»
https://eitaa.com/modafezist
هدایت شده از باغ، مزرعه و مرتع قرآنی - روایی(باثمر)
مورد معطر در اوج زیبائی.
مثل یک عروس که در لباس عروسی پر از شکوفه است.
خوزستان _ اردیبهشت ١۴٠١
#مورد_معطر_اس_دارویی
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
🎾علل ضعف بدن🎾
🔵✍🏻شام نخوردن 👈🏻خیلی خطرناکه روایات ما شدیدا از شام نخوردن نهی میکنه❌
در روایت اومده از زمانی که انسان شام خوردن را ترک کنه بدن شروع به خراب شدن میکنه💀
🔵✍🏻کسی که شام نخوره یه نیرویی از بدنش کم میشه و دیگ برنمیگرده حتی شده شام یک خرما خشک بخورید
اگر کسی شام را رها کند مبتلا به پیری زودرس میشه😱
💠درمانخانه اسلامی در فضای مجازی 💠
💠 https://zil.ink/darmaneslamii
هدایت شده از شبکه تلویزیونی ایرانکالا
#سلام_هموطن
🍃🌺🍃🌺🍃
🌺🍃🌺🍃
🍃🌺🍃
🌺🍃
🍃
💕دنبال محکم کردن ریشه های
زندگیت باش،
تا در سخت ترین
شرایط هم بتونی استوار بمونی!
🇮🇷 @irkalatv 🇮🇷
هدایت شده از ثقلین راه زندگی 🇵🇸
آفلاتوکسین سمی خطرناک در نان خشک و کپک زده
سم آفلاتوکسین در کپک نان خشک تولید میشود. این سم در هوای باز، گرما و دیگر شرایط مضر برای ادامه حیات میکروبها، نه تنها از بین نمیرود، بلکه بیشتر و بیشتر رشد میکند.
وقتی مواد غذایی آلوده فرآوری میشوند، وارد چرخه تولید مواد اولیه برای حیوانات، کشاورزی، مواد غذایی برای حیوانات خانگی و در نهایت مواد غذایی انسانها میشوند.
متاسفانه اگر این سموم از راه مواد غذایی وارد بدن انسان شوند، منجر به بروز سرطان میشوند.
📱 ارتباط در پیام رسان ایتا:💯
https://eitaa.com/thagalayn
☎️ شماره تماس: موسسه ثقلین راه زندگی
02537747347
هدایت شده از ثقلین راه زندگی 🇵🇸
سم آفلاتوکسین در سبد غذایی انسان...
وقتی که نان کپک زده وارد جیره غذایی دام می شه و از دام به سبد غذایی ما اضافه میشه، سم آفلاتوکسین رو به بدن انسان منتقل نانی که سم می شودمی کنه.
آقای مهدی فانی مدیر عامل آزمایشگاه تحقیقاتی و پژوهشی شرکت میزان خراسان شمالی می گه سم آفلاتوکسین، همه فرایند های حرارتی رو رد می کنه و به هیچ عنوان در جریان پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون از بین نمی رود .
وی می افزاید : آفلاتوکسین با غلظت ۱۰ میکروگرم بر کیلوگرم اثر حاد مسمومیت کبدی دارد.
📱 ارتباط در پیام رسان ایتا:💯
https://eitaa.com/thagalayn
☎️ شماره تماس: موسسه ثقلین راه زندگی
02537747347
هدایت شده از باغ، مزرعه و مرتع قرآنی - روایی(باثمر)
پیش از این وقتی نفس اهوازیها با نخستین بارش پاییزی میگرفت، همه میگفتند کار، کار گردوغباری است که یا از هورالعظیم برخاسته یا از عراق آمده است. گردوغبار هم اگرچه راه نفس مردم را میبست و همچنان میبندد و اگرچه مسئولان به باران اسیدی، ذرات نفتی و دیاکسید گوگرد هم مشکوک بودند اما حالا معلوم شده آنچه اهالی اهواز و بعضی شهرهای دیگر را هر پاییز به بیمارستان میکشاند، نه گردوغبار که «موُرد آمریکایی» است؛ گیاه غریبهای که در یکدهه گذشته تنها برای زیباکردن شهر از کویت به اهواز آمد و عاقبت بلای جان مردم شد.
مورت آمریکایی چطور پایش به اهواز باز شد؟ ا
انگشتهای اتهام پیش از این هم به سمت گردهافشانی «کنوکارپوس» نشانه رفته بود و چندین و چند مقاله دانشگاهی نقش آن را تأیید میکرد اما همه چیز درحد نظریه بود. وزارت بهداشت بهعنوان اصلیترین متولی سلامت مردم که دراین مدت به اثر گردهافشانی «موُرد آمریکایی» یقین نداشت، درنهایت همین دیروز اعلام کرد که عامل تنگینفس مردم خوزستان «مورت آمریکایی» است. گونهای غیربومی که درصد بزرگی از فضای سبز شهر اهواز را پوشانده، سریع رشد میکند، همیشه سبز است، قد میکشد اما هر پاییز نفس میبُرد.
اینطور که قائممقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرده، درسال ٩٢ تا ٩٤ نزدیک به ٥٦هزار نفر با نخستین باران راهی اورژانسهای بیمارستانهای خوزستان شدهاند و از این تعداد ٢٦هزار نفر فقط درسال ٩٤ به خاطر اختلال تنفسی به مراکزدرمانی رفتهاند. براساس توضیح ایرج حریرچی یافتهها نشان میدهد که طغیان فصلی آسم بعد از نخستین باران رخ میدهد اما علت آن باران اسیدی، اکسیدهای نیتروژن، با مونوکسید کربن نیست بلکه ترکیدن محصول گیاه «موُرد آمریکایی» و پراکندهشدنش در هواست؛ گیاهی که «البته آمریکایی نیست اما خوزستانیها آن را به اسم «موُرد آمریکایی» میشناسند».
او گفت که براساس تحقیقات مشخص شد علت بروز حساسیت، همین پوشش گیاهی غیربومی بود، هرچند ابتدای کار این مسأله را نمیپذیرفتند و حتی تئوری ما با مخالفت در مراکز علمی همراه شد ولی پس از آن تأیید شد.
با اینکه شایعاتی از مرگ افراد به خاطر همین مشکل تنفسی شنیده میشد و این گفتهها در اخبار غیررسمی انعکاس پیدا میکرد اما به گفته حریرچی، این حساسیتها در ٤سال اخیر هیچ فوتی درپی نداشته و برای درمان بهتر بیماران، پرداخت نقدی مراجعهکنندگان به بیمارستانهای دولتی در شهرهای استان خوزستان پس از نخستین بارندگی پاییزی حذف شده است. امسال آمار مراجعه به بیمارستانها در اهواز بیش از ٨٨درصد کاهش داشته و تنها ١٥٦٥نفر با طغیان مشکل تنفسی به مراکزدرمانی کشانده شدند و مسئولان خود میگویند؛ دلیل این کاهش؛ «کاهش غلظت مواد آلرژن با هرس شدید گیاه کارپوس» بود.
کار شهرداری بود
مورت آمریکایی چطور پایش به اهواز باز شد؟ احمدرضا لاهیجانزاده، مدیرکل حفاظت محیطزیست خوزستان در گفتوگو با «شهروند» میگوید: کار شهرداری بود: «١٢سال پیش برای نخستینبار اینگونه از کویت به اهواز وارد شد، شهرداری برای مبلمان شهری در بعضی مناطق کاشت؛ رشد خوبی داشت و ١٢ماه از سال سرسبز بود. از طرفی قابلیت شکلدهی و تزیین هم داشت و تولیدش راحت و ارزان بود؛ هم با بذر و هم با قلمهزدن کاشته میشد. کمکم در گلخانهها زیاد شد و به همه جای شهر رفت. آنقدر که اکنون ٧٠درصد پوشش گیاهی شهر اهواز از اینگونه پوشیده شده است؛ حتی بعضی میگویند، آمار از این هم بیشتر است. باقیمانده گونههای بومیاند.»
به گفته او، کنوکارپوس بعد از ٣ تا ٤سال به سن گلدهی میرسد و میتواند تا ١٢متر ارتفاع بگیرد، وقتی قدش که تا ٤متر میرسد، از فاز رویشی خارج و به فاز زایشی میرود. درهمین زمان، در یکی- دو باران اول آبانماه گردهافشانی میکند و مشکل تنفسی پیش میآید. «مشکل فقط برای یکی- دوبارش اول درفصل باران است؛ بعد از آن دیگر گردهای در کار نیست. مثلا همین دیروز و پریروز باران شدیدی در اهواز بارید اما چون گلدهی تمام شده بود، اختلالات تنفسی تکرار نشد.»
١٠سال دیگر حذف میشود
مسئولان محیطزیستی از دانشگاهیها کمک گرفتهاند و حل مسأله را در هرسکردن درختان دیدهاند تا توان گلدهی از گیاه گرفته شود و پیش از باران راه گردهافشانی سد شود. لاهیجانزاده میگوید: «موضوعی که حالا ازسوی وزارت بهداشت تأیید شده، را سال گذشته از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هم شنیدیم.
از همان زمان گفته شد که به احتمال قوی گونه «کنو کارپوس» عامل اصلی اختلالات تنفسی پس از باران است. با این نتیجهگیری از یکسال پیش جلسات زیادی درتهران و شورای سلامت تشکیل شد تا مشکل طوری مدیریت شود که هم مسأله حل شود، هم به گونه آسیبی نرسد. این اداره هیچوقت موافق جمعشدن درختان نبود.»
مدیر کل محیطزیست استان خوزستان ادامه میدهد: «قرار براین شد که دانشکده کشاورزی دانشگاه چمران برای نح
هدایت شده از باغ، مزرعه و مرتع قرآنی - روایی(باثمر)
وه هرسکردن درختان گزارشی علمی به ما تحویل بدهد. این گزارش تیر امسال تهیه شد که نشان میداد، اگر «موُرد آمریکایی» با روش مورد نظر هرس شود، شرایط گلدهی را از دست خواهد داد و گردهافشانی بعد از این دردسر نخواهد بود.»
اکنون شهرداری کاشت ٦٠هزار گونه بومی درفاصله «موُردهای آمریکایی» را آغاز کرده تا به گفته لاهیجانزاده؛ به تدریج در فرآیندی ٨ تا ١٠ساله بومیها جایگزین درختچههای غیربومی شوند.
براساس این دستورالعمل هرس در شهریور و مهرماه انجام میشود، روش به شهرداریها ابلاغ و یک دوره هم انجام شده است. با این حال، همین موضوع هم خارج از حاشیه نبود؛ چراکه به گفته لاهیجانی اقداماتی خارج از چارچوب باعث اعتراض دانشگاه علوم پزشکی و فعالان محیطزیست شد: «در واقع درختچهها را بیش از حد هرس کرده بودند و تقریبا از نیمه قطعش کرده بودند. فعالان محیطزیست هم متذکر شدند.»
با این حال لاهیجانزاده میگوید؛ چون «موُرد آمریکایی» در هر ماه چند سانتیمتر رشد میکند، جای نگرانی ندارد و بعد از هرس به سرعت شرایطش به قبل باز میگردد و حتی سرزندهتر هم خواهد شد. شهرداری اعلام کرده که امسال بیش از ١٠٠هزار درختچه کنوکارپوس را هرس کرده است. هرچند همین حالا اگر در اهواز بچرخید، هیچ اثری از هرس درختان نیست؛ و دلیل چیزی نیست جز رشد عجیب اینگونه. او میگوید: «البته امسال شهرداری کمبود تجهیزات داشت و برنامهاش دچار وقفه شد؛ هرچند کارش نتیجه داد. با این حال اگر بهطور دقیق برنامهریزی کند و هرسال به شکل منسجم هرس را پیگیری کند، از بحران عبور خواهیم کرد. در کنار اینکه بعضی نژادهای این درختچههاعقیم است و گلدهی ندارد، متخصصان میگویند، اگر هرس هرسال تکرار شود، درختچهها بعد از چند سالی توانایی گلدهی را از دست خواهند داد و در نتیجه میتوان گونههای دیگری جایگزینشان کرد.»
آنچه حسین آخانی، پژوهشگر منابع طبیعی و گیاهشناس و استاد دانشگاه تهران بر آن تأکید دارد، جلوگیری از ورود گونههای غیربومی است که در آینده خطرزا خواهند بود.
او میگوید: «بارها و بارها گفته ام و باز هم تأکید میکنم که باید نسبت به ورود گیاهان خارجی به شدت حساس باشیم چرا که اصولا گونههای خارجی چه گیاهی و چه جانوری میتوانند مهاجم شود، تنوع گونه بومی را تحتتأثیر قرار دهند و آثار سوء غیرقابل انتظار داشته باشند؛ کمترین این آثار آلرژی است.» او البته معتقد است که ادعای وزارت بهداشت درباره تأیید نظریه اثر گرده افشانی پس از باران در تنفس، نیازمند طی شدن مراحلی برای اثبات است: «مسائل علمی چیزی نیست که در مصاحبه گفته شود و به تأیید برسد. گزارش وزارت بهداشت هم ابتدا باید در مجلات معتبر علمی داوری شود و در صورتی که صحت روش مورد بررسی تأیید شد، به وسیله دادههای آماری آن تحقیق میتوان به درستی گزارش اعتماد کرد.»
پژوهشگر منابع طبیعی و گیاهشناس ادامه میدهد: « من گزارش محکمی که نشان دهد این گیاه میتواند در فصل بارندگی باعث آلرژی شود ندیده ام. به جز یکسری گزارش پراکنده درباره پاکستان که همین گیاه «کنوکارپوس» ایجاد آلرژی کرده است. اما در این مورد هم مقالات همکاران پاکستانی یکی دو مورد بیشتر نبود والبته در مجلات علمی معتبر هم منتشر نشده بود که اطمینان دهد.»
آخانی تأیید و اثبات این نظریه را مهر تاییدی بر اصرار کارشناسان بر منع ورود گونههای غیربومی میداند و میگوید: «اگر واقعا از نظر علمی این مسأله تأیید و اثبات شود، سپاسگزار خواهیم بود چون مهر تاییدی است بر نگرانی گذشته ما که بارها تکرارش کرده ایم. یعنی باید درباره دیگر واردات غیربومی هم تجدید نظر کرد.» او با تأکید بر اینکه سازمانهای مسئول بهویژه سازمان محیطزیست باید بیش از هر نهادی از ورود هر گونه خارجی ممانعت کنند، میگوید: «در هر حال یک شبه نمیتوان این درختچهها را از اهواز حذف کرد، چون این خود خسارت به بار میآورد. به مدیریتی مدون احتیاج است تا به تدریج حذف و گونه بومی جایگزینش شود.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌❌#مرکبات یه عامل قوی در مقابل آفات هستن و شما میتونید با روشی که تو این پست بهتون آموزش میدم ازش بعنوان یه آفتکش استفاده کنید.
.
#آفت #آفتکش #سم #آفتکش_خانگی #سمپاشی #ایده #ترفند #پرتقال #مرکبات #ارگانیک #گیاه #گیاهان_آپارتمانی #گلخانه
#افتکش_طبیعی