هدایت شده از باغ، مزرعه و مرتع قرآنی - روایی(باثمر)
مورد معطر در اوج زیبائی.
مثل یک عروس که در لباس عروسی پر از شکوفه است.
خوزستان _ اردیبهشت ١۴٠١
#مورد_معطر_اس_دارویی
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
🎾علل ضعف بدن🎾
🔵✍🏻شام نخوردن 👈🏻خیلی خطرناکه روایات ما شدیدا از شام نخوردن نهی میکنه❌
در روایت اومده از زمانی که انسان شام خوردن را ترک کنه بدن شروع به خراب شدن میکنه💀
🔵✍🏻کسی که شام نخوره یه نیرویی از بدنش کم میشه و دیگ برنمیگرده حتی شده شام یک خرما خشک بخورید
اگر کسی شام را رها کند مبتلا به پیری زودرس میشه😱
💠درمانخانه اسلامی در فضای مجازی 💠
💠 https://zil.ink/darmaneslamii
هدایت شده از شبکه تلویزیونی ایرانکالا
#سلام_هموطن
🍃🌺🍃🌺🍃
🌺🍃🌺🍃
🍃🌺🍃
🌺🍃
🍃
💕دنبال محکم کردن ریشه های
زندگیت باش،
تا در سخت ترین
شرایط هم بتونی استوار بمونی!
🇮🇷 @irkalatv 🇮🇷
هدایت شده از ثقلین راه زندگی 🇵🇸
آفلاتوکسین سمی خطرناک در نان خشک و کپک زده
سم آفلاتوکسین در کپک نان خشک تولید میشود. این سم در هوای باز، گرما و دیگر شرایط مضر برای ادامه حیات میکروبها، نه تنها از بین نمیرود، بلکه بیشتر و بیشتر رشد میکند.
وقتی مواد غذایی آلوده فرآوری میشوند، وارد چرخه تولید مواد اولیه برای حیوانات، کشاورزی، مواد غذایی برای حیوانات خانگی و در نهایت مواد غذایی انسانها میشوند.
متاسفانه اگر این سموم از راه مواد غذایی وارد بدن انسان شوند، منجر به بروز سرطان میشوند.
📱 ارتباط در پیام رسان ایتا:💯
https://eitaa.com/thagalayn
☎️ شماره تماس: موسسه ثقلین راه زندگی
02537747347
هدایت شده از ثقلین راه زندگی 🇵🇸
سم آفلاتوکسین در سبد غذایی انسان...
وقتی که نان کپک زده وارد جیره غذایی دام می شه و از دام به سبد غذایی ما اضافه میشه، سم آفلاتوکسین رو به بدن انسان منتقل نانی که سم می شودمی کنه.
آقای مهدی فانی مدیر عامل آزمایشگاه تحقیقاتی و پژوهشی شرکت میزان خراسان شمالی می گه سم آفلاتوکسین، همه فرایند های حرارتی رو رد می کنه و به هیچ عنوان در جریان پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون از بین نمی رود .
وی می افزاید : آفلاتوکسین با غلظت ۱۰ میکروگرم بر کیلوگرم اثر حاد مسمومیت کبدی دارد.
📱 ارتباط در پیام رسان ایتا:💯
https://eitaa.com/thagalayn
☎️ شماره تماس: موسسه ثقلین راه زندگی
02537747347
هدایت شده از باغ، مزرعه و مرتع قرآنی - روایی(باثمر)
پیش از این وقتی نفس اهوازیها با نخستین بارش پاییزی میگرفت، همه میگفتند کار، کار گردوغباری است که یا از هورالعظیم برخاسته یا از عراق آمده است. گردوغبار هم اگرچه راه نفس مردم را میبست و همچنان میبندد و اگرچه مسئولان به باران اسیدی، ذرات نفتی و دیاکسید گوگرد هم مشکوک بودند اما حالا معلوم شده آنچه اهالی اهواز و بعضی شهرهای دیگر را هر پاییز به بیمارستان میکشاند، نه گردوغبار که «موُرد آمریکایی» است؛ گیاه غریبهای که در یکدهه گذشته تنها برای زیباکردن شهر از کویت به اهواز آمد و عاقبت بلای جان مردم شد.
مورت آمریکایی چطور پایش به اهواز باز شد؟ ا
انگشتهای اتهام پیش از این هم به سمت گردهافشانی «کنوکارپوس» نشانه رفته بود و چندین و چند مقاله دانشگاهی نقش آن را تأیید میکرد اما همه چیز درحد نظریه بود. وزارت بهداشت بهعنوان اصلیترین متولی سلامت مردم که دراین مدت به اثر گردهافشانی «موُرد آمریکایی» یقین نداشت، درنهایت همین دیروز اعلام کرد که عامل تنگینفس مردم خوزستان «مورت آمریکایی» است. گونهای غیربومی که درصد بزرگی از فضای سبز شهر اهواز را پوشانده، سریع رشد میکند، همیشه سبز است، قد میکشد اما هر پاییز نفس میبُرد.
اینطور که قائممقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرده، درسال ٩٢ تا ٩٤ نزدیک به ٥٦هزار نفر با نخستین باران راهی اورژانسهای بیمارستانهای خوزستان شدهاند و از این تعداد ٢٦هزار نفر فقط درسال ٩٤ به خاطر اختلال تنفسی به مراکزدرمانی رفتهاند. براساس توضیح ایرج حریرچی یافتهها نشان میدهد که طغیان فصلی آسم بعد از نخستین باران رخ میدهد اما علت آن باران اسیدی، اکسیدهای نیتروژن، با مونوکسید کربن نیست بلکه ترکیدن محصول گیاه «موُرد آمریکایی» و پراکندهشدنش در هواست؛ گیاهی که «البته آمریکایی نیست اما خوزستانیها آن را به اسم «موُرد آمریکایی» میشناسند».
او گفت که براساس تحقیقات مشخص شد علت بروز حساسیت، همین پوشش گیاهی غیربومی بود، هرچند ابتدای کار این مسأله را نمیپذیرفتند و حتی تئوری ما با مخالفت در مراکز علمی همراه شد ولی پس از آن تأیید شد.
با اینکه شایعاتی از مرگ افراد به خاطر همین مشکل تنفسی شنیده میشد و این گفتهها در اخبار غیررسمی انعکاس پیدا میکرد اما به گفته حریرچی، این حساسیتها در ٤سال اخیر هیچ فوتی درپی نداشته و برای درمان بهتر بیماران، پرداخت نقدی مراجعهکنندگان به بیمارستانهای دولتی در شهرهای استان خوزستان پس از نخستین بارندگی پاییزی حذف شده است. امسال آمار مراجعه به بیمارستانها در اهواز بیش از ٨٨درصد کاهش داشته و تنها ١٥٦٥نفر با طغیان مشکل تنفسی به مراکزدرمانی کشانده شدند و مسئولان خود میگویند؛ دلیل این کاهش؛ «کاهش غلظت مواد آلرژن با هرس شدید گیاه کارپوس» بود.
کار شهرداری بود
مورت آمریکایی چطور پایش به اهواز باز شد؟ احمدرضا لاهیجانزاده، مدیرکل حفاظت محیطزیست خوزستان در گفتوگو با «شهروند» میگوید: کار شهرداری بود: «١٢سال پیش برای نخستینبار اینگونه از کویت به اهواز وارد شد، شهرداری برای مبلمان شهری در بعضی مناطق کاشت؛ رشد خوبی داشت و ١٢ماه از سال سرسبز بود. از طرفی قابلیت شکلدهی و تزیین هم داشت و تولیدش راحت و ارزان بود؛ هم با بذر و هم با قلمهزدن کاشته میشد. کمکم در گلخانهها زیاد شد و به همه جای شهر رفت. آنقدر که اکنون ٧٠درصد پوشش گیاهی شهر اهواز از اینگونه پوشیده شده است؛ حتی بعضی میگویند، آمار از این هم بیشتر است. باقیمانده گونههای بومیاند.»
به گفته او، کنوکارپوس بعد از ٣ تا ٤سال به سن گلدهی میرسد و میتواند تا ١٢متر ارتفاع بگیرد، وقتی قدش که تا ٤متر میرسد، از فاز رویشی خارج و به فاز زایشی میرود. درهمین زمان، در یکی- دو باران اول آبانماه گردهافشانی میکند و مشکل تنفسی پیش میآید. «مشکل فقط برای یکی- دوبارش اول درفصل باران است؛ بعد از آن دیگر گردهای در کار نیست. مثلا همین دیروز و پریروز باران شدیدی در اهواز بارید اما چون گلدهی تمام شده بود، اختلالات تنفسی تکرار نشد.»
١٠سال دیگر حذف میشود
مسئولان محیطزیستی از دانشگاهیها کمک گرفتهاند و حل مسأله را در هرسکردن درختان دیدهاند تا توان گلدهی از گیاه گرفته شود و پیش از باران راه گردهافشانی سد شود. لاهیجانزاده میگوید: «موضوعی که حالا ازسوی وزارت بهداشت تأیید شده، را سال گذشته از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هم شنیدیم.
از همان زمان گفته شد که به احتمال قوی گونه «کنو کارپوس» عامل اصلی اختلالات تنفسی پس از باران است. با این نتیجهگیری از یکسال پیش جلسات زیادی درتهران و شورای سلامت تشکیل شد تا مشکل طوری مدیریت شود که هم مسأله حل شود، هم به گونه آسیبی نرسد. این اداره هیچوقت موافق جمعشدن درختان نبود.»
مدیر کل محیطزیست استان خوزستان ادامه میدهد: «قرار براین شد که دانشکده کشاورزی دانشگاه چمران برای نح
هدایت شده از باغ، مزرعه و مرتع قرآنی - روایی(باثمر)
وه هرسکردن درختان گزارشی علمی به ما تحویل بدهد. این گزارش تیر امسال تهیه شد که نشان میداد، اگر «موُرد آمریکایی» با روش مورد نظر هرس شود، شرایط گلدهی را از دست خواهد داد و گردهافشانی بعد از این دردسر نخواهد بود.»
اکنون شهرداری کاشت ٦٠هزار گونه بومی درفاصله «موُردهای آمریکایی» را آغاز کرده تا به گفته لاهیجانزاده؛ به تدریج در فرآیندی ٨ تا ١٠ساله بومیها جایگزین درختچههای غیربومی شوند.
براساس این دستورالعمل هرس در شهریور و مهرماه انجام میشود، روش به شهرداریها ابلاغ و یک دوره هم انجام شده است. با این حال، همین موضوع هم خارج از حاشیه نبود؛ چراکه به گفته لاهیجانی اقداماتی خارج از چارچوب باعث اعتراض دانشگاه علوم پزشکی و فعالان محیطزیست شد: «در واقع درختچهها را بیش از حد هرس کرده بودند و تقریبا از نیمه قطعش کرده بودند. فعالان محیطزیست هم متذکر شدند.»
با این حال لاهیجانزاده میگوید؛ چون «موُرد آمریکایی» در هر ماه چند سانتیمتر رشد میکند، جای نگرانی ندارد و بعد از هرس به سرعت شرایطش به قبل باز میگردد و حتی سرزندهتر هم خواهد شد. شهرداری اعلام کرده که امسال بیش از ١٠٠هزار درختچه کنوکارپوس را هرس کرده است. هرچند همین حالا اگر در اهواز بچرخید، هیچ اثری از هرس درختان نیست؛ و دلیل چیزی نیست جز رشد عجیب اینگونه. او میگوید: «البته امسال شهرداری کمبود تجهیزات داشت و برنامهاش دچار وقفه شد؛ هرچند کارش نتیجه داد. با این حال اگر بهطور دقیق برنامهریزی کند و هرسال به شکل منسجم هرس را پیگیری کند، از بحران عبور خواهیم کرد. در کنار اینکه بعضی نژادهای این درختچههاعقیم است و گلدهی ندارد، متخصصان میگویند، اگر هرس هرسال تکرار شود، درختچهها بعد از چند سالی توانایی گلدهی را از دست خواهند داد و در نتیجه میتوان گونههای دیگری جایگزینشان کرد.»
آنچه حسین آخانی، پژوهشگر منابع طبیعی و گیاهشناس و استاد دانشگاه تهران بر آن تأکید دارد، جلوگیری از ورود گونههای غیربومی است که در آینده خطرزا خواهند بود.
او میگوید: «بارها و بارها گفته ام و باز هم تأکید میکنم که باید نسبت به ورود گیاهان خارجی به شدت حساس باشیم چرا که اصولا گونههای خارجی چه گیاهی و چه جانوری میتوانند مهاجم شود، تنوع گونه بومی را تحتتأثیر قرار دهند و آثار سوء غیرقابل انتظار داشته باشند؛ کمترین این آثار آلرژی است.» او البته معتقد است که ادعای وزارت بهداشت درباره تأیید نظریه اثر گرده افشانی پس از باران در تنفس، نیازمند طی شدن مراحلی برای اثبات است: «مسائل علمی چیزی نیست که در مصاحبه گفته شود و به تأیید برسد. گزارش وزارت بهداشت هم ابتدا باید در مجلات معتبر علمی داوری شود و در صورتی که صحت روش مورد بررسی تأیید شد، به وسیله دادههای آماری آن تحقیق میتوان به درستی گزارش اعتماد کرد.»
پژوهشگر منابع طبیعی و گیاهشناس ادامه میدهد: « من گزارش محکمی که نشان دهد این گیاه میتواند در فصل بارندگی باعث آلرژی شود ندیده ام. به جز یکسری گزارش پراکنده درباره پاکستان که همین گیاه «کنوکارپوس» ایجاد آلرژی کرده است. اما در این مورد هم مقالات همکاران پاکستانی یکی دو مورد بیشتر نبود والبته در مجلات علمی معتبر هم منتشر نشده بود که اطمینان دهد.»
آخانی تأیید و اثبات این نظریه را مهر تاییدی بر اصرار کارشناسان بر منع ورود گونههای غیربومی میداند و میگوید: «اگر واقعا از نظر علمی این مسأله تأیید و اثبات شود، سپاسگزار خواهیم بود چون مهر تاییدی است بر نگرانی گذشته ما که بارها تکرارش کرده ایم. یعنی باید درباره دیگر واردات غیربومی هم تجدید نظر کرد.» او با تأکید بر اینکه سازمانهای مسئول بهویژه سازمان محیطزیست باید بیش از هر نهادی از ورود هر گونه خارجی ممانعت کنند، میگوید: «در هر حال یک شبه نمیتوان این درختچهها را از اهواز حذف کرد، چون این خود خسارت به بار میآورد. به مدیریتی مدون احتیاج است تا به تدریج حذف و گونه بومی جایگزینش شود.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌❌#مرکبات یه عامل قوی در مقابل آفات هستن و شما میتونید با روشی که تو این پست بهتون آموزش میدم ازش بعنوان یه آفتکش استفاده کنید.
.
#آفت #آفتکش #سم #آفتکش_خانگی #سمپاشی #ایده #ترفند #پرتقال #مرکبات #ارگانیک #گیاه #گیاهان_آپارتمانی #گلخانه
#افتکش_طبیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علی حسین سعادت معروف به پیر کوهستان، مردی ۸۰ ساله است که قریب ۷۰ سال با کاشت بذر ۵۰ نوع درخت و گیاهان دارویی در منطقه شهرستان مرودشت قریب ۲ هزار هکتار جنگل را در این مناطق احیا کرده است.
سعادت که عمر خود را برای سرسبزی طبیعت صرف کرده، از طرف منابع طبیعی بعنوان همیار طبیعت انتخاب شد.
#درختان_مثمر_ایندگان_پرندگان_حیوانات_زنبور
#درختان_مثمر_بکاریم
#هسته_کاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه جداسازی نشا
#نشا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمع اوری مکانیزه میوه درختان
#طنز
شکرتیغال یا خارشکر سردهای از گیاهان چند ساله و متعلق به خانواده کاسنیان Asteraceae با بیش از 130 گونه مختلف است. بسیاری از گونه های متعلق به این سرده به طور سنتی به عنوان دارو استفاده می شوند. شکرتیغال بومی اروپا، بخشی از آسیا و آفریقا است؛ که در ایران در استانهای یزد، خراسان، فارس، اصفهان، کرمان، کرمانشاه، همدان، لرستان، شاهرود، مازندران و تهران یافت می شود.
گل های آبی رنگ این گياه خاردار به شكل گلوله كروی شكل، در انتهای ساقه ظاهر می شود.
شکرتیغال در واقع یک «مان» است. مان فرآورده ای است گیاهی با طعمی شیرین که توسط حشرات یا عكس العمل گیاه در برابر بعضی از عوامل مكانیكی و یا حرارت محیط، به بیرون از بافت های گیاه ترشح می شود.
مان شکرتیغال از گیاه خارشکر به دست می آید. گیاه خارشکر را با اسامی دیگری از جمله شکرتیغال، شکرتیار، و تیغ قندک نیز شناخته می شود.
شکر تیغال ماده ای شیرین می باشد و این ماده در اثر نیش حشره ای به برگ وشاخههای گیاه خارشکر تولید می شود. به این ترتیب که پس از اینکه حشره برگ و شاخه ها را نیش می زند، پیله خود را نیز روی آن تشکیل میدهد و پس از رشد لارو در داخل پیله، طی دوره زندگی به صورت حشره درآمده پیله را سوراخ کرده از آن خارج می شود؛ پیله باقیمانده را شکرتیغال می نامند.
پیله این حشره از ترشحات شیرابه های قندی (مان) گیاه «خار شکر» ساخته شده است.
توجه داشته باشید، اگر پیله شکر تیغال را تهیه کردید، حتما آن را بشکنید و حشره سیاه رنگ درون آن را جدا کرده و سپس استفاده کنید.
حشره ای به نام خزوکک بر روی برگ ها و ساقه شکرتیغال پیله کوچک سفید رنگی می تند؛ تا تخم ها و لارو خود را در آن نگهداری کند. این پیله که حاوی ترشحات گیاه است؛ دارای ترکیبات مفیدی مانند مواد سلولزی، نشاسته، مواد ازته و قند مخصوصی بنام ترهالوز است. پس از آنکه لارو خزوکک به حشره ای بالغ تبدل شد، حشره از پیله خارج می شود. پیله باقیمانده که شکرتیغال یا گل تیغال نامیده می شود دارای خواص درمانی همچون اثر ضدسرفه است که در طب سنتی از آن استفاده می شود.
طریقه مصرف:
شکرتیغال را کوبیده یا آسیاب کرده و در آب جوش حل کرده در درمان سرفه استفاده می شود.
این دارو در درمان سرفه های شدید یا آسمی یا... بسیار موثر است و سرفه را به عنایت خدا سریع خاموش میکند.
از داروهای مناسب برای رفع حملات سرفه در سرماخوردگی های کودکان است. و همراه لبنیات مصرف نشود.
در خانه ای کودک هست باید همیشه باشد و در قدیم هم همینطور بود.
14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیبایی های شهر مراغه
تقدیم نگاه شما در روز مراغه
به امید قدوم هم وطنان عزیزمان در بهار و تابستان در این باغشهر سبز و زیبا
البته پاییز دلبری هم داریم☺️☺️😘
گل های مناسب بهار و تابستان برای باغچه😍
گل همیشهبهار
هرفردی که عاشق گل و گیاه باشد، مطمئنا در باغچهی خود این گل را خواهد داشت. نام این گل زیبا نویدبخش بهار و تازگی است و بودن آن در خانه یا باغچه، رنگی زیبا به فضا میبخشد. گل همیشهبهار در عین زیبایی فواید زیادی نیز دارد. اکثر مزرعه داران این گل را در گوشه های زمین خود میکارند، چرا که این گل حشرات مضر را دور میکند و برعکس، حشرات مفیدی چون : زنبور و پروانه را به سمت خود جذب میکند.همیشه بهار گیاهی بوتهای یکساله یا دوساله است. زمان کاشت بذر این گیاه پاییز و کاشت نشا آن در زمستان میباشد، این گل زیبا در طول فصل زمستان رشد میکند و با فرارسیدن بهار به گل مینشیند. بذرهای گیاه را میتوان پس از پایان عمر گلها و در فصل تابستان برداشت. گل همیشه بهار هم در مکانهای سرد و هم در مکانهای گرم قابل کشت است، مقاوم به خشکی بوده و دماهای پایین را به خوبی تحمل میکند، اما ممکن است در یخبندانهای شدید بوتهها از بین برود.
گیاه اسطوخودوس
رنگ بنفش و عطر شفا بخش اسطوخدوس، طرفداران زیادی را از قدیم الایام به سمت آن جذب کرده است. اگر آن را در قسمت ورودی خانه بکارید، در تمام تابستان از بوی آن لذت خواهید برد. همچنین اسطوخدوس به عنوان هدیه برای تازه عروس دامادها نیز بسیار معروف است، چرا که علاوه بر پخش کردن رایحهای خوش، نماد ثروت و سلامتی نیز میباشد.
گل آفتابگردان
آفتابگردان یکی دیگر از گلهای مقاوم به گرما است که خواص دانهی آن بر هیچکس پنهان نیست. دانهی آفتابگردان شامل خواص خوراکی برای انسانها و حیوانات است. این گل زیبا همانطور که از اسمش پیداست به سمت آفتاب میگردد و این گردش روزانه، زیبایی آن را دوچندان میکند. همین گردش گل آفتابگردان به سمت خورشید، سبب شده است که به نماد وفاداری نیز معروف شود.
اکیناسه یا سرخارگل
گلهای تابستانی و سرخارگل زیبا
درحقیقت سرخارگل یا «اکیناسه» گیاهی دارویی محسوب میشود. این گل یکی از گلهای تابستانی موردعلاقه زنبورها و پروانهها است و جلوه سرمستانهای به محیط میبخشد.
گل یاس مناسب برای کاشت در باغچه
گل یاس نیز به دلیل بوی خوشی که دارد یکی دیگر از گلهایی است که میتوانید آن را در باغچه خانه تان بکارید. گل یاس را میتوان در باغچه خانههای ویلایی و یا حتی منازل آپارتمانی نگه داری نمود.
برای خاک و تغذیه ی این گیاه میتوانید مخلوطی از خاکبرگ، ماسه و نیز خاک معمولی باغچه را برای گیاه فراهم کرده و یا از ماسه بادی و پرلیت استفاده نمایید.
گل محمدی یا گل سرخ مناسب برای کاشت در باغچه
یکی از معمول ترین گلهایی که اغلب در باغچه منازل به چشم میخورد، گل رزمحمدی است. چنانچه علاقمند به نگهداری از گل رز محمدی هستید توجه کنید که اکثر گونههای این گل نور کافی نیاز داشته و در طول شبانه روز به حدود ۵ تا ۶ ساعت نور آفتاب نیازمند میباشند.
علاوه بر این توجه کنید که این گلها سالیانه در ۳ فصل بهار، تابستان و پاییز جوانه زده و بنابراین بایستی آبیاری آنها منظم باشد تا بتوانید گلهای رز زیبا و خوشبویی را در خانه پرورش دهید. توجه کنید که نوع کود مورد نیاز این گلها نیز از نوع خاک برگ میباشد و معمولا زمان مناسب برای کاشت آنها پس از گذشت از فصل سرما میباشد.
گل نرگس مناسب برای کاشت در باغچه
این گل زیبا نیز از دیگر گلهای پرطرفدار مناسب باغچه است که نسبت به سرمای محیط مقاوم بوده و معمولا گلدهی آن در فصل زمستان و نزدیک به آغاز فصل بهار انجام میشود.
توجه کنید که گل نرگس برای گلدهی بایستی کمی به خشکی بیفتد، بنابراین آبیاری زیاد این گل منجر به بزرگ شدن برگهای آن شده و گلدهی در آن صورت نمیگیرد. همچنین برای نگه داری گل نرگس بهتر است از خاک سبک استفاده کنید و خاکهای سنگین و رسی برای نگه داری این گل مناسب نمیباشد.
گل نرگس محیط پر نور را میپسندد و برای گلدهی بایستی این گل در معرض حداقل ۴ ساعت نور مستقیم خورشید قرار گیرد.
مریمگلی؛ از گلهای تابستانی مناسب باغچه
مریم گلی یکی از گلهای تابستانی
رایجترین رنگ مریم گلی بنفش و قرمز است. این گل با نام «درونه» یا «سالویا» نیز شناخته میشود و از تیره نعناعیان است. مریمگلی گیاهی یکساله است، نگهداریاش آسان است. عاشق نور خورشید است و گردهافشانی عالی برای باغچه به حساب میآید. مریمگلی یکی از گیاهان تابستانی است که از گرما لذت میبرد و حتی در خشکی تابستان به گلدهیاش ادامه میدهد.
گل ختمی گونهای از گیاهان چندساله و خودرو است که گل، میوه و ریشه آن مصرف دارویی دارد. کاشت گل ختمی در گلدان، باغ و باغچه به راحتی امکانپذیر است و میتوان از زیبایی آن بهره برد.برای داشتن گل آهار میتوانید بذر یا جوانه آن را در خاک بکارید. این گل جزو گلهای یکساله است و در طول تابستان زیبایی خاصی به باغچه و گلدان شما میبخشد.
رزماری یکی از ضروری ترین نیازها برای باغچه ها😍
خواص رزماری در باغچه
گیاه رزماری را امروزه میتوان در بسیاری از پارکها و فضای سبز شهرهای ایران مشاهده کرد.
با این حال میتوانید با کاشت و پرورش گیاه رزماری در باغچه یا گلدان در محیط خانه و آپارتمان،
همیشه برای پخت و پز از برگ تازه گیاه رزماری استفاده کنید و عطر آرامش بخش این گیاه را به محیط زندگیتان بیفزایید.
علاوه بر این، استفاده از اسانس رزماری با مخلوط سموم آفتکش، از گسترش کنه تارعنکبوتی روی گیاهان
و سبزیجات باغچه شما، بدون این که به گیاه آسیب بزند، جلوگیری میکند.برای پرورش رزماری به باغ گیاهان دارویی نیاز ندارید. حتی تک گیاه داخل گلدان هم رزماری کافی برای طعمدهی غذاها و معطرسازی آشپزخانهتان را فراهم میآورد. اما، اگر در منطقهای زندگی میکنید که رزماری رشد سریعی دارد، میتوانید پرچینی پر از رزماری در باغچه داشته باشید.
رزماری یکی از گیاهان دارویی شگفتانگیزی است که هم گیاه زینتیِ زیبایی است هم ادویهای همهکاره برای آشپزی.
گل ختمی گونهای از گیاهان چندساله و خودرو است که گل، میوه و ریشه آن مصرف دارویی دارد. کاشت گل ختمی در گلدان، باغ و باغچه به راحتی امکانپذیر است و میتوان از زیبایی آن بهره برد.