⭕بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه ولایت به مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار
🔹️روز ۱۳ آبانماه در حیات مبارزاتی ملت بزرگ ایران یادآور سه حادثه تاریخیِ؛ تبعید امام خمینی( ره) در سال ۱۳۴۳، کشتار وحشیانه دانشآموزان نوجوان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانهی جاسوسی به دست دانشجویان پیرو خط امام در سال ۱۳۵۸ است اما اهمیت تاریخی این روز بعد از انقلاب تسخیر لانه جاسوسی می باشد که دانشجویان پیرو خط امام، آخرین لانه فساد و جاسوسی شیطان بزرگ آمریکا را در ایران به تسخیر درآوردند و این حماسه به قدری شکوهمند بود که امام راحل آن را انقلاب دوم و حتی مهمتر و بزرگتر از انقلاب اول خواندند زیرا ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی بوده و خواهد بود.
ادامه متن را در لینک زیر بخوانید:
https://sistanbalochestan.basijasatid.ir/story/78734
⭕بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان
🔹️یوم الله سیزدهم آبان در روز شمار انقلاب اسلامی نه یک روز که خود یک تاریخ و انقلابی دیگر و نماد مبارزه با استکبار است؛ روزی که با نثار خون های پاک شهدای دانش آموز و اقدام انقلابی دانشجویان پیرو خط امام (ره) در تسخیر لانه جاسوسی آمریکای جنایت کار، جاودانه و ماندگار شد.
🔸️این حماسه آنچنان شکوهمند و کوبنده بود که می توان آن را نمادی از استقلال، آزادی، مقاومت، ظلم ستیزی، مبارزه با استکبار، تحقق وحدت اسلامی، ولایتمداری، الگوی مفهوم آتش به اختیار و بروز و ظهور اقتدار جوانان ایران اسلامی دانست.
ادامه متن را در لینک زیر بخوانید:
https://sistanbalochestan.basijasatid.ir/story/78733
رئیس مؤسسه فتوح اندیشه:
⭕بزرگترین دستاورد طوفان الاقصی رساندن صدای مظلومیت مردم فلسطین به جهانیان بود
🔹حجت الاسلام و المسلمین احمد رهدار رئیس مؤسسه فتوح اندیشه در نشست تبیینی بصیرتی اساتید بسیجی که به همت کانون بسیج دانشگاه فرهنگیان استان سیستان و بلوچستان زاهدان با موضوع «غزه و طوفان الاقصی، فرصتی برای تمدنسازی اسلامی» برگزار شد فرمودند :
🔸اولین شکست اسرائیل در طی سالهای غصب و جنایتش بر مردم مظلوم فلسطین سال 2 هزار بود که حزبالله عملیات سنگین و موفقی را برای آزادسازی بخشهایی از لبنان انجام داد و پیروز شد.
🔸 در این انتفاضه (طوفان الاقصی) مردم فلسطین حملهکننده بودند نه مدافع، درحالیکه برای اسرائیل غاصب بسیار شکستی مفتضحانه بود و از دستاوردهای بزرگ آن رساندن صدای مظلومیت مسلمانان بیپناه فلسطین و غزه به جهانیان باوجود ابزار و امکانات و تسلیحات امنیتی و نظامی قدرتمند صهیونیستها بود.
دفتر رسانه و ارتباطات اجتماعی سازمان بسیج اساتید استان و کانون بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان استان سیستان و بلوچستان
https://sistanbalochestan.basijasatid.ir/story/78782
https://splus.ir/asatid_svb
⭕برگزاری نشست مسئولین تبیین و گفتمان سازی کانونهای بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در تهران
🔹به همت سازمان بسیج اساتید کشور نشست مسئولین تبیین و گفتمان سازی کانونهای بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور به صورت متمرکز در مجتمع آدینه تهران برگزار شد.
🔸در این نشست تعداد 20 نفر از مسئولین تبیین و گفتمان سازی و نمایندگان کانونهای بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان حضور پیدا کردند.
مدیریت رسانه و ارتباطات اجتماعی سازمان بسیج اساتید استان سیستان و بلوچستان
https://sistanbalochestan.basijasatid.ir/story/78799
https://splus.ir/asatid_svb
⭕️ ابلاغ سیاستهای کلی توسعه دریا محور از سوی امام خامنه ای(حافظه الله)
🔹حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل یکصد و دهم قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاستهای کلی توسعه دریا محور را برای اقدام به روسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند.
🔹براساس این ابلاغیه قوه مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه و با بسیج دستگاههای مسئول، برنامه جامع تحقق این سیاستها را، شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرائی لازم در مهلت شش ماهه ارائه کند.
متن سیاستهای کلی توسعه دریا محور به این شرح است:
🔹دریاها و خصوصاً دریاهای آزاد و اقیانوسها از مواهب الهی و ذخایر و منابع سرشاری برای زمینهسازی رشد علم و فناوری، افزایش کار و ثروت، تأمین نیازهای حیاتی و تولید اقتدار و بستر مناسبی برای تمدنسازی میباشند. ایران با موقعیت ممتاز جغرافیایی و قرارداشتن بین دو دریا و برخورداری از هزاران کیلومتر سواحل و نیز جزایر و ظرفیتهای فراوان بر زمین مانده، لازم است با حضور مؤثر در ساحل، فراساحل، دریا و اقیانوس و بهرهگیری از آن به عنوان یک پیشران و محور توسعه کشور، برای احراز جایگاه شایسته منطقهای و جهانی در بهرهگیری از دریا اقدام کند. از این رو سیاستهای کلی توسعه دریا محور به شرح زیر تعیین میگردد:
۱- سیاستگذاری یکپارچه امور دریایی و تقسیم کار ملی و مدیریت چابک و کارآمد دریا به منظور بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای دریا، برای احراز جایگاه شایسته جهانی و رتبه اول در منطقه.
۲- توسعه فعالیتهای اقتصادی دریامحور و ایجاد قطبهای توسعه دریایی پیشران در سواحل، جزایر و پسکرانهها به گونهای که نرخ رشد اقتصادی در حوزه فعالیتهای دریامحور (اقتصاد دریامحور) طی ده سال همواره حداقل دو برابر نرخ رشد اقتصادی کشور باشد.
۳- تسهیل و توسعه سرمایهگذاری و مشارکت داخلی و خارجی با ایجاد زیرساختهای لازم نرم افزاری و سخت افزاری (حقوقی، اقتصادی، زیربنایی و امنیتی)
۴- تدوین طرح جامع توسعه دریامحور با پهنهبندی دریا، کرانه و پسکرانه و تعیین سهم و جغرافیای جمعیت، تجارت، صنعت، کشاورزی و گردشگری، خصوصاً در سواحل و جزایر جنوب و بالاخص سواحل مکران با تاکید بر هویت ایرانی-اسلامی طی حداکثر یک سال پس از ابلاغ سیاست.
۵- بهرهبرداری حداکثری و بهینه از ظرفیتها، منابع و ذخایر زیست بوم دریایی با ممانعت از تخریب محیط زیست دریایی بخصوص توسط کشورهای دیگر.
۶- تأمین و ارتقاء سرمایه انسانی و مدیریت متعهد و کارآمد و ایجاد پشتوانه علمی، آموزشی و پژوهشی برای توسعه دریامحور و زیست بوم نوآوری و فناوری دریایی.
۷- توسعه همکاریهای اقتصادی، تجاری و سرمایهگذاری در طرحهای بزرگ مقیاس و دانش بنیان زیرساختی، تولیدی و خدماتی با کشورهای همسایه و سایر کشورها به منظور بهرهگیری از ظرفیتهای دریایی و حضور مؤثر در معابر بینالمللی و دستیابی به موقعیت قطبهای منطقهای.
۸- افزایش سهم کشور در حمل و نقل دریایی و ترانزیت با ایجاد و تقویت شبکه حمل و نقل ترکیبی.
۹- حمایت از سرمایهگذاران بومی و محلی در طرحهای توسعهای و حمایت از فعالان اقتصادی و بنگاههای کوچک و متوسط جوامع محلی در حوزههای مختلف از جمله صیادی، کشاورزی، صنعتی و گردشگری.
جهاد تبیین و روشنگری
ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/437846203Ce61f73398d
روبیکا :
https://rubika.ir/jahade_tabbein
تلگرام :
https://t.me/+u8WfumA82ApmZDU0
سروش
https://splus.ir/jahade_tabein
واتساپ:
https://chat.whatsapp.com/HYNsvFJuFAiJbu450fliQI