💥هر گاه طلاق بنا به درخواست #زوجه نباشد وطبق تشخیص #دادگاه،تقاضای طلاق ناشی از تخلف زن از ایفای وظایف #همسری یا #سو رفتار و اخلاق وی نبوده باشد،زوج موظف است تا #نصف _دارایی موجودِ خود را که در ایام #زناشویی با او بدست آورده یا #معادل آن را طبق نظر دادگاه ،بلا عوض به زوجه منتقل نماید.
https://eitaa.com/bashir54
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چطور سیم کارت فرزندم رو طوری تنظیم کنم که محتوای غیراخلاقی رو در اختیارش قرار نده؟
#اطلاع_رسانی_کنید
https://eitaa.com/bashir54
دوچرخه سواریِ _بانوان
ماده۲قانون مجازات اسلامی صراحتا بیان داشته:هر رفتاری اعم از #فعل یا #ترک_فعل که
در قانون برای آن مجازات تعیین شده است #جرم
محسوب می شود.
بنابراین برای #جرم باید در قانون #مجازات تعیین
شده باشد.
فلذا چون برای #دوچرخه سواریِ بانوان در قانون #مجازاتی تعیین نشده است،دوچرخه سواری #بانوان اشکالی ندارد و#مجازاتی_هم_نخواهد_داشت.
https://eitaa.com/bashir54
حسابهای تجاری در اداره امور#مالیاتی به معنای حساب یا حسابهای بانکی مشخصی است که برای انجام مراودات اقتصادی و فعالیت های شغلی اشخاص مورد استفاده قرار می گیرد.
حسابهای متصل به #کارتخوان حساب#تجاری شناخته می شود.
بر اساس مصوبه #شورای پول و اعتبار،اگر مجموع حسابهای غیر تجاری یک شخص حقیقی درطول یک ماه دارای #صد_ تراکنش واریز باشد و مجموع این تراکنش ها به ۳۵میلیون تومان برسد به عنوان حساب تجاری شناخته می شود و مشمول مالیات می گردد.
اثبات درآمدی نبودن تراکنشها و ارائه اسناد ومدارک برعهده صاحب حساب هست.
https://eitaa.com/bashir54
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/bashir54
حتما اینو ببینین خیلی کاربردی هست☝️☝️