Pouya Bayati4_5767405088637190827.mp3
زمان:
حجم:
11.75M
🎶 کی بهتر از حسین♥️🌹
🎤 پویا بیاتی
♻️پیشنهاد نشر
#اللٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَالفَرَجْبِهحَقِزینَب
✨یا زهرا سلام الله علیها💖
@yasabas💚🌹✨
┄✦۞✨✺﷽✺✨۞✦┄
با عشق عـلـے در همہ جا اوج گرفتیم
با فـاطمـہ آرام بہ هر مــوج گرفتیم
از نســل گلِ نستـرن و وارث یاریم
ما هر چہ که داریم از این زوج گرفتیم...
#یکشنبه_های_علوی_و_فاطمی💕🌹
#اللٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَالفَرَجْبِهحَقِزینَب🦋
✨یا زهرا سلام الله علیها💖
@yasabas💚🌹✨
امام علی علیه السلام:
🔺مَن رَجاکَ فَلا تُخَيِّب أمَلَهُ
🔻کسی را که به تو امید دارد، ناامید نکن
📚غررالحکم حدیث 422
#اللٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَالفَرَجْبِهحَقِزینَب
✨یا زهرا سلام الله علیها💖
@yasabas💚🌹✨
باسیّدالشهداوشهداتـٰاظُهـور🇮🇷
با #شهدا گم نمیشویم❤️🌹✨
#شهیدمغفوری در خردادماه ۱۳۵۹ به سپاه پاسداران پیوست و پس از چندماه خدمت در حفاظت سپاه بدلیل کارایی و استعداد و لیاقتش به عنوان مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران زرند منصوب شد. با آغاز جنگ، تلاشش برای حضور در میدان های نبرد و سازماندهی نیروها در استان کرمان، از او چهره ای مخلص و دلپذیر ساخته بود. در موقعیتهای گوناگون و در پستهای مدیریتی به خوبی درخشید.
در سال ۱۳۶۳ به فرماندهی سپاه پاسداران شهرستان سیرجان منصوب شد و در طول دو سال خدمت، تحولات بسیار چشمگیری در سطح شهر سیرجان ایجادکرد. او مدتی در کردستان بود. در سال ۱۳۶۴ در عملیات «والفجر ۸» به دلیل بمباران های شیمیایی دشمن بعثی از ناحیه کمر و پا به شدت مجروح می شود و در همین زمان مسئولیت واحد بسیج سپاه پاسداران استان کرمان را می پذیرد.
حاج عبدالمهدی مغفوری در جبهه جنوب در منطقه دشت عباس با سمت مسئول تبلیغات لشکر ۴۱ ثارالله به فرماندهی حاج قاسم سلیمانی مشغول فعالیت شد. در عملیات کربلای ۴ هم علاوه بر سخنرانی، کارهای ستادی و تجهیز نیروها و پشتیبانی و خدمت رسانی و هدایت آنها تا منطقه عملیاتی فعالیت های بسیار زیادی داشت. مسئولیت او در این عملیات تجهیز و هدایت قایق ها تا نزدیک منطقه عملیاتی «کربلای ۴» بود و از آنجا که این عملیات با سختی و دشواری روبرو شد مجبور به بازگشت به خرمشهر شدند و سرانجام در حالی که معاونت ستاد لشکر ۴۱ ثارالله را بر عهده داشت در همین عملیات در اثر بمباران منطقه توسط هواپیماهای دشمن، ایشان به شهادت رسید.
#اللٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَالفَرَجْبِهحَقِزینَب
✨یا زهرا سلام الله علیها💖
@yasabas💚🌹✨
#مکتب_سردار_سلیمانی💞🌹✨
در زندگی به انسانیت، عاطفه ها و فطرت ها بیشتر از رنگ های سیاس توجه کردم. رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهـید.
#اَللّهمَ_اَرزُقنا_کربلامَعَ_جوارمهدی🦋
#اَللّهُمَ_عَجّل_لِولیّک_الفَرَج🌼✨
#اللٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَالفَرَجْبِهحَقِزینَب
✨یا زهرا سلام الله علیها💖
@yasabas💚🌹✨
#شهیدحاج_قاسم🌹
#عکس_یادگاری
💠اینجا بیت الزهرا کرمان است.
#اللٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَالفَرَجْبِهحَقِزینَب🦋
✨یا زهرا سلام الله علیها💖
@yasabas💚🌹✨