eitaa logo
داداش شهیدم ابراهیم هادی
362 دنبال‌کننده
22.5هزار عکس
15.3هزار ویدیو
76 فایل
اللهم الرزقنا توفیق الشهادة في سبیلک @zolfaqar4
مشاهده در ایتا
دانلود
20.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقابل سفارت در باکو پرچم رژیم صهیونسیتی را پاره کرد و گفت شما نمیتوانید ما را با ایران دشمن کنید.درحضور دهها پلیس و مامور لباس شخصی رژیم علی‌اف دراطراف سفارت اسرائیل،دو خانم زینبی خود را به نزدیکی لانه جاسوسی اسرائیل رسانده و پرچم رژیم صهیونسیتی را پاره کردند.
🌹شهید محمد صادق آتش سخن🌹 🔹شادی روح شهدا صلوات « اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم » ⚪️فرازی از وصیتنامه شهید: پدر و مادر مهربان من که مال دنیا نداشته ام و می خواهم که این لباس ها را که دارم به جنگ زدگان بدهید و آنها را تا آنجا که امکان دارد پذیرایی کنید که آنها کوچکترین ناراحتی نکشند و من تا آنجا که خون دارم می جنگم که شهید شوم.بدانید که سعادت شهید شدن نصیب هر کس نمی شود.شهیدان نمرده اند بلکه در پیش خدا روزی می خورند و اگر جنازه من را هم نیاوردند ناراحت نباشید چون جسد که به درد شما نمی خورد اصل روح است.
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴امام خمینی(ره): شما فساد و فحشا را آزادی میدانید!!! بسیار دقیق و نقطه زن👌
1.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. هیچ وقت دین خدا رو،دستور خدا رو،وظایف شرعیتون رو با هیچ چیزی معــامله نکــنید 🌷 🌹
4.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو دو تا چهار تا نمیشه! اینو تو اربعین بری میفهمی
@ostad_shojae4_6034962159400648725.mp3
زمان: حجم: 1.28M
غربت امام زمان عجل الله 🍃🌸 قسمت بیست و هشتم 🍀 استاد شجاعی 🎤 •┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
1.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حرفهای جالب یک دختر عراقی خطاب به برخی زائرین؛ ▫️متاسفانه بعضی از اشخاص که به زیارت اربعین و کربلا میرن حرمت نگه نمیدارن. ▫️کاش برخی از مسئولان، خطبا و مداحان ما به اندازه این دختر عراقی فهم و درک از فرهنگ عاشورا و قیام امام حسین (ع) را داشتند.
. 🕊 تلاوت آیات‌ قرآن ڪریم ؛ ۩ بــِہ نـیّـت‌ برادرشھیدابراهیم‌هادے 🌿' 📚 •﴿رفیق‌شھیدم‌ابراهیم‌هادے‌‌﴾•
🔴ماجرای جالب تصادف خودروی سردار سلیمانی 🔹راننده حاجی بیان می‌کرد در مسیر فرودگاه امام خمینی(ره) بودیم. پرایدی منحرف شد و با ما تصادف کرد. پراید صد درصد مقصر بود. بعد از برخورد از سمند پیاده شدم و از حاجی خواستم اجازه دهد که به پلیس زنگ بزنیم اما حاجی به شدت با من برخورد کرد و با جذبه گفت مقصر تو هستی! 🔹راننده می‌گوید: پراید مقصر است، اما سردار اصرار می‌کند که مقصر توئی و باید خسارت راننده پراید را پرداخت کنیم. راننده پراید که خودش هم متحیر شده بود، خوشحال از این اتفاق و مهربانی، خسارت را گرفت و رفت. به حاج قاسم گفتم چرا گفتی من مقصرم؟ مقصر راننده پراید بود و شما دارید به من ظلم می‌کنید! 🔹شهید سلیمانی جواب داد: «عزیز من! ما الان کجا می‌رویم؟ به سوریه می‌رویم. به دل آتش. اما این راننده پراید نان‌آور خانواده است و با همین ماشین رزق خانواده‌اش را تأمین می‌کند.» ما مبلغ خسارت را به او پرداخت کردیم و او را خوشحال کردیم و برای ما خیر است و صدقه راه است. تازه اگرما در سوریه کشته شویم معلوم نیست در زمره شهدا قرار بگیریم. باید گذشت کنیم و به خاطر عملمان خداوند به ما عنایتی کند.