⁉️ چرا مسئله حجاب برای مجلس موضوعیت ندارد؟ آیا این موضوع به انتخابات و نگرانی از افت رأی نمایندگان فعلی برنمیگردد؟
🔹موضوع حجاب در کشور با قوانین موجود نیز میتوانست مدبرانه پیگیری شده و لزوماً نیازی به تصویب قانون جدید نباشد؛ اما اتفاقاً مجلس برای اینکه هم جلوی سوءاستفاده دشمن تا حد مطلوبی گرفته شود و هم تصمیمگیریهای این حوزه از سرگردانی درآمده و هدفمند شود، برخلاف تصورات و جوسازی برخی افراد و جریانهای سیاسی مبنی بر اینکه مجلس یازدهم به دلیل اینکه در آستانۀ انتخابات قرار داریم، به قانونگذاری حوزۀ حجاب ورود نخواهد کرد، به این مسئلۀ مهم و راهبردی با شجاعت و هوشمندی وارد شد و نشان داد مصلحت کشور برای مجلس انقلابی مهمتر از رأی و انتخابات است.
🔸ازآنجاییکه حجاب در مرحلۀ اول یک مسئله فرهنگی و اجتماعی است و لایحۀ اولیۀ قوۀ قضائیه و دولت موادی در این خصوص نداشت، مجلس با اصلاح لایحه، 35 ماده را به حوزۀ فرهنگی و به اصطلاح اقدامات ایجابی برای گسترش عفاف و حجاب اختصاص داد تا دستگاههای مختلف موظف به اجرای وظایف خود شوند که عمدتاً مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است. البته برای آن ضمانت اجرایی در نظر گرفت تا دستگاهها در قبال کمکاری و ترک فعل خود پاسخگوی دستگاه قضایی باشند.
🔹در خصوص حوزۀ سلبی لایحۀ حجاب که مورد تأیید قوۀ قضائیه نیز بود، دو رویکرد طراحی شده است؛ نخست حذف گشت ارشاد که در مدت اجرای آن نهتنها اثر مثبتی بر موضوع حجاب نداشت، بلکه بسیار هزینهساز هم بود. لذا با هدف جلوگیری از برخورد و درگیری مردم با مردم، یا مردم با حاکمیت و ایجاد تنش در کشور که خواست و طراحی دشمن است، گشت ارشاد که ناکارآمدی آن اثبات شده بود در لایحۀ جدید عفاف و حجاب حذف شود.
🔸رویکرد دوم در بخش سلبی لایحه، طراحی جرایم نقدی بازدارنده بهجای گشت ارشاد بود؛ به گونهای که فقط متخلفان عریان یا نیمه عریان بازداشت میشوند و سایر متخلفان با جرایم سنگین بازدارنده مواجه خواهند شد.
🔹نقطۀ مرکزی قانون جدید حجاب در بخش سلبی، ایجاد جرایم نقدی سنگین بازدارنده است؛ بهگونهای که هزینۀ هنجارشکنی برای مروجان بیحجابی و بد پوششی بهگونهای زیاد باشد که تصمیم به رعایت هنجارها بکنند.
🔸در این مسیر جرایم اشخاص تأثیرگذار یا مروجان بیحجابی و نیز فرزندان مسئولان سنگینتر از افراد عادی است؛ بهنحویکه تا 5 درصد داراییهای سلبریتیهای متخلف از حساب آنان کسر خواهد شد تا در مقابل رفتارهای هنجارشکنانه آنها بازدارندگی ایجاد شود. البته چگونگی اجرای این قانون بعد از نهایی شدن بسیار حائز اهمیت است.
🔹پیشبینی میشود در صورت اجرای مناسب و توأمان رویکردهای ایجابی و سلبی از روند گسترش بدپوششی و بیحجابی جلوگیری شود.
#پرسمان_انتخابات۱۴۰۲
🍃🍃┄┅┅┅┅♦️کانال هادیان بصیر♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| https://eitaa.com/hadiyan_basir
💢ایده شکست خورده
🔹روزنامهای که در سالهای گذشته با طیف تندروی اصلاحطلب همراه بود، اکنون و در روزهای باقی مانده به انتخابات مجلس دوازدهم از شکست ایده تحریم انتخابات میگوید. این روزنامه در یادداشتی بیانیه ۱۱۰ فعال سیاسی اصلاحطلب را بررسی کرده است؛ بیانیهای که مطالبه و موضع آن شرکت اصلاحطلبان در انتخابات مجلس پیشرو بود.
🔸«شرق» مینویسد: «این بیانیه فراتر از یک فراخوان ساده برای رأی دادن در انتخابات است و بر اهمیت مشارکت راهبردی در کل فرایند انتخاباتی تأکید میکند... این بیانیه بر لزوم یک رویکرد راهبردی که با اهداف بلندمدت اصلاحی هم راستا باشد و تأثیر تلاشهای اصلاحطلبانه را به حداکثر برساند، تأکید میکند.»
🔹در مقاله شرق آمده است: «مطالعات متعددی، مانند «تهدید کن، اما مشارکت کن: چرا تحریم انتخابات ایده بدی است» از مؤسسه بروکینگز، وجود دارد که با بررسی دهها مورد تحریم انتخابات در کشورهای با سیستمهای غیردموکراتیک و نیمه دموکراتیک نتیجه میگیرند که تحریم انتخابات اساساً ایده شکست خوردهای است.»
🍃🍃┄┅┅┅┅♦️کانال هادیان بصیر♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| https://eitaa.com/hadiyan_basir
🇮🇷
🌀مجموعه پوسترهای #با_تصمیم_من
🔰نقشآفرینی مردم در اداره کشور بواسطه انتخابات و جایگاه مهم مجلس شورای اسلامی در تحقق نقش مردم.
🍃🍃┄┅┅┅┅♦️کانال هادیان بصیر♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| https://eitaa.com/hadiyan_basir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 رأیها مثل بذرهایی هستند که مردم با کاشت اونها اعتبار درو میکنن.
🍃🌹🍃
🔸اعتباری برای رشد و آبادانی.
🔹اعتباری برای #امید و پویایی.
🔸آبادی یا ویرانی؟ انتخاب با خود ماست.
🍃🍃┄┅┅┅┅♦️کانال هادیان بصیر♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| https://eitaa.com/hadiyan_basir
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 کاندیدهای گرامی لطفا دنبال حاشیه نباشید!
🍃🌹🍃
✅ مسائل اصلی و فرعی در موضوع #انتخابات پیشرو کدام است؟
#دعوت | #انتخاب_مردم | #ثامن۳۸
🍃🍃┄┅┅┅┅♦️کانال هادیان بصیر♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| https://eitaa.com/hadiyan_basir
✨ #اطلاعیه
🇮🇷 #جلسه_پرسش_پاسخ
دعوتید به جلسات مردمی برای افزایش مشارکت در انتخابات
اهمیت نقش مردم و مشارکت حداکثری
با سخنرانی//
حجتالاسلام علی عرب
(کارشناس مسائل دینی و سیاسی)
با حضور//
محسن خزایی
(پژوهشگر حوزه حکمرانی و کارشناسی فرهنگی بقیة الله الاعظم)
و
مهدی منیعی
(پژوهشگر حوزه مدیریت راهبردی و کارشناس قرارگاه فرهنگی بقیة الله اعظم )
🌇 استان آذربایجان غربی ، شهرستان خوی
میدان ولیعصر ، سینما ایثار
⏰ چهارشنبه ۹ اسفند از ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰
....شرکت برای عموم مردم آزاد است....
🌐 @yalasarat_alhoseinkhoy