36.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از اعترافات مهم علینقی مشایخی، موسس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف در سال ۲۰۱۷ یا ۱۳۹۶ در یک کنفرانس خارجی:
1️⃣هدف؛ توسعه جریان تکنوکرات در کشور
2️⃣انتقال موسسه موجود در سازمان برنامه و بودجه، به دانشگاه صنعتی شریف در قالب دانشکده مدیریت و اقتصاد و علت این انتقال
3️⃣مخالفت ابتدائی اعضای شورای دانشگاه شریف بخاطر صنعتی بودن این دانشگاه
4️⃣تفکر اقتصادی؛ اقتصاد بازار آزاد لیبرال
پ.ن۱ :
نکته مهم این است که تحصیل کرده های تحت این تفکر، در دوران های مختلف، یا مسئولیت های مهم اقتصادی داشته اند و یا مشاوران اقتصادی دولت ها بوده اند.
پ.ن۲:
پل ساموئلسون «۱» حرفی تاریخی دارد که شاید بازخوانیاش برای اذهان منتظر تحول خالی از لطف نباشد: "اگر بتوانم کتب درسی اقتصاد را برای یک ملت بنویسم، دیگر مهم نیست قوانین آن ملت را چه کسی بنویسد"؛ و باید اضافه کرد که مهم نیست دین و دیدگاه سیاسی مدیران و کارگزارانشان نیز چه باشد...
«۱» پل آنتونی ساموئلسون اقتصاددان اهل ایالات متحده آمریکا و نخستین آمریکایی برنده نوبل اقتصاد.
https://eitaa.com/basij_asatid
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢ماجرای ضرب و شتم خانواده شهید بابالخانی
🔹هفته گذشته همسر و مادر همسر شهید مدافع حرم حمیدرضا بابالخانی در پی تذکر لسانی به یک دختر بیحجاب، مورد ضرب و شتم قرار گرفتند، اما ماجرا چه بود؟
@basij_asatid
🌹🌼🌼🌼🌼🌹
👈ديگران را ببخـــش و خـــود را رهـا کن ،
👈اگر کینهای در دل نداشته باشی..
✨سبـکتر و راحـتتر خواهــــی بود!
👈هیـچ پرنـدهای با بار سنگـین اوج نخـواهد گرفت ...
🌹🌼🌼🌼🌼🌹
سلام✋
صبحتون بخیر🌼
دلتون شاد و خرم🤲
@basij_asatid
Part23_تاریخ ایران خسرو معتضد.mp3
9.75M
🔻تاریخ_معاصر_ایران
"از اشغال ایران در شهریور ۱۳۲۰ به بعد"
قسمت 3⃣2⃣
* آزادی مطبوعات پس از رفتن رضاشاه
* آشنایی با "لارنس لاکهارت" مورخ و ایران پژوه انگلیسی
* در دوران رضاشاه تنها چهار روزنامه داشتیم
* جنایات عجیب مامورین املاک
* طرح استالین برای تجزیه مناطق شمالی ایران
* تاریخچه استانهای شمالی ایران
* دولت ایران ۱۰۰ هزار تفنگ و ۸ هزار مسلسل به شوروی داد.
* بازپس گیری مرزهای شمالی از شوروی در سال ۱۳۳۴
* خروشچف بارها از ایران عذرخواهی کرد
* بررسی مقاله روزنامه باختر پس از جنگ
* مخارج انگلستان در ایران مفت و از جیب ملت ایران در آمد
🗣 خسرو_معتضد
📜#مروری_برتاریخ
https://eitaa.com/basij_asatid
کارشناسان هشدار دادهاند که یک «آخرالزمان شغلی هوش مصنوعی» میتواند در افق پدیدار شود، زیرا در آیندهای نه چندان دور تقریبا یک میلیارد شغل ممکن است با ماشینهای هوش مصنوعی جایگزین شود. به اعتقاد کارشناسان این ماشینها یا روباتها بهتر از انسانها کار خواهند کرد.
✍درس مهم کیسینجر به غربگرایان ایرانی
💥هنری کیسینجر استراتژیست مشهور امریکایی اخیرا مصاحبهای با بلومبرگ انجام داده که بخشی از آن بسیار مهم است. او با اشاره به نزدیک بودن انتخابات امریکا، به ترویج تئوری «اول آمریکا» اشاره کرده و گفته: «این دیدگاه تمرکز بسیار زیادی روی منافع آمریکا دارد و توجه چندانی به منافع جهانی ندارد... در این صورت آمریکا منزوی خواهد شد.»
حرف اصلی کیسینجر یک چیز است و آن اینکه اگر دولتهای بعدی امریکا به خاطر مشکلاتی که این کشور در درون دارد، آنقدر به داخل امریکا مشغول شوند که از ایفای نقش امریکا در سطح بین الملل کاسته شود، امریکا منزوی خواهد شد. در واقع منطق کیسینجر این است که امریکا به یک ابرقدرت تبدیل شده، چون در سطح جهان یک بازیگر موثر و فعال بوده و روزی که نقش امریکا در معادلات خارجی و بین المللی کم شود، قدرت امریکا هم کم شده و منزوی خواهد شد.
حالا از زوایه نگاه کیسینجر به مساله ایران نگاه کنید. یعنی با این پیشفرض که یک کشور قوی و اثرگذار، کشوری است که بتواند در معادلات منطقه ای و جهانی تاثیر گذار باشد. اما چه کسانی در ایران مخالف نقش آفرینی های ایران در سطح بین الملل هستند؟ کدام افراد و جریان های سیاسی در سالهای گذشته سعی کرده اند نقش و تاثیرگذاری ایران در معادلات جهانی را کمرنگ کنند و کدام به دنبال تقویت و پر رنگ کردن آن بوده اند؟ کدام جریان ها با شعار «نه غزه نه لبنان»، «سوریه را رها کن»، تمسخر اثرگذاری ایران بر معادلات امریکای لاتین و... سعی کرده اند یکی از مهمترین مولفه های قدرت ایران را از بین ببرند؟
چه نتیجه ای می خواهم از این بحث بگیرم؟ کسانی که در این سالها این حرفها را زده اند اگر منطق دینی درستی داشتند هیچ وقت چنین خبطی را مرتکب نمی شدند چون اثرگذاری ایران در سطح منطقه و جبهه مقاومت فقط یک سیاست رئالیستی و معطوف به قدرت نبوده و کاملا ریشه در مبانی دینی دارد، اما اگر از منظر غیر ایدئولوژیک و فقط و فقط بر اساس محاسبات دو دو تا چهارتا نیز به مساله نگاه می کردند، می فهمیدند که اتفاقا تامین قدرت کشور نیز در همین مدل سیاست ورزی در خارج از مرزهای ایران است. این دیگر حرف خودی ها یا سران جمهوری اسلامی نیست؛ این هنری کیسینجر است که نقش افرینی و اثرگذاری خارجی را بخش مهمی از قدرت یک نظام سیاسی می داند و تضعیف این رویکرد را مترادف با منزوی شدن یک کشور قلمداد می کند.
https://eitaa.com/basij_asatid
✍ حکایت آموزنده
عبداللّه مبارک را پرسیدند:
کدام خصلت در آدمی نافعتر است؟
گفت: عقلی وافر. گفتند: اگر نبود؟
گفت: حُسنِ ادب. گفتند: اگر نبود؟
گفت: برادری مُشفق تا مشورتی کند.
گفتند: اگر نبود؟ گفت: خاموشیِ دائم.
گفتند: اگر نبود؟ گفت: مرگ در حال.
عطار
https://eitaa.com/basij_asatid