eitaa logo
بسیج فرهنگیان ناحیه دو قم
753 دنبال‌کننده
6هزار عکس
4.1هزار ویدیو
163 فایل
بسيج مدرسة عشق و مكتب شاهدان و شهيدان گمنامی است كه پيروانش بر گلدسته های رفيع آن اذان شهادت و رشادت سرداده اند.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷💫شعری در وصف بازتاب پرچم فلسطین در عینک رهبر انقلاب هرچند مسیر مشکل و باریک است با این که به ظاهر آسمان تاریک است در چشم تو پرچم فلسطین پیداست یعنی به امید حق سحر نزدیک است
🚨💫 سایبری یهودی در توئیت خود " لا فتی الا علی لا سیف الی ذوالفقار" را مسخره کرده و نوشته " لا فتی الا نتانیاهو" 🔶دقیقا مسئله ی آنها همین است. یقین دارند امروز با علی میجنگند. بارها و بارها در تظاهرات این جماعت پلاکارد‌های خیبر را فراموش نکرده ایم یا خیبر تکرار نخواهد شد نوشته شده است. 🔷اما چرا این قدر ذهنشان درگیر علی است و خود را برابر او می بینند؟پاسخ روشن است : علی به درب قلعه ی خیبر رسید و بعد از 1400 سال آنها حالا مریدان علی را پشت درب قلعه ی خود که با پدافندی ها و دیوار ها محافظتش کرده اند می بینند. 🔶روزی که علی روی سینه ی پهلوان یهودی ها نشست و برگشت از او پرسیدند: شمشیرش؟ زره اش؟ لباس تنش؟ چرا نیاوردی؟و مولا در پاسخ گفت: وقتی روی سینه اش نشستم گفت من پهلوان این جماعتم، آبروی مرا مریز .... 🔷اما نکته ی مهم این است: یهودی ها همواره در برابر لشکر شکست ناپذیر علی کارشان ترور بوده است. از ترور علی با شمشیر ابن ملجم تا ترور مریدان علی، هنیه و قاسم سلیمانی ... 🔶ما پشت دروازه های خیبریم یهودی و قدس یک نماز به ما بدهکار است اینها نه بلوف است نه تهدید واقعیاتی است که اثباتش خواهیم کرد......
🚨💫اکانت رسمی ترور آلارم رژیم‌صهیونیستی، خطاب به صهیونیست‌ها: دست به دعا شوید "ساعات بحرانی در راه است. برای اسرائیل دعا کنید" پ.ن: متأسفانه کاری از دعاتون هم بر نمیاد، چون خدای شما شیطانه و شیطان در این معرکه محکوم به شکست است.
🚨💫کیم جونگ اون، رهبر عالی کره شمالی: ما همیشه در کنار ایران خواهیم بود و به هر تهدیدی علیه متحدمان ایران پاسخ قاطع خواهیم داد و به مزدور امپریالیسم جهانی یعنی اسرائیل هشدار می دهیم که اشتباه نکند.
🌷💫بر اهل صهیون آتش آید با سرانگشت علی🔥
❌رسانه های عبری: فریب خورده ایم! رسانه های ایرانی درحال جنگ روانی و دیوانه کردن ما هستند!
🚨💫اسرائیل هیوم: برآوردها در اسرائیل حاکی از آن است که ایران حمله موشکی عظیمی را کلید خواهد زد.
⚠️هشدار رخنه موساد در فضای مجازی 🔶جاسوسان سازمان تروریستی موساد که به زبان فارسی هم آشنایی دارند در سراسر فضای مجازی فعالیت داشته و تمام اخبار را رصد می کنند. 🔷اخبار منتشر شده توسط جامعه اطلاعاتی،امنیتی و نظامی کاملا هدف دار و برنامه‌ریزی شده می باشد. 🔶اما از مردم شریف ایران خواهشمندیم در این شرایط حساس هوشمندانه عمل کرده و از هر گونه فیلمبرداری از تجهیزات و نقل و انتقالات در سطح شهرها به خصوص نواحی غرب کشور خودداری کنید. (عج)
🚨💫رسانه های صهیونیستی: معلوم نیست قرار است چند شب از ترس حمله ایران خواب راحتی نداشته باشیم.
🚨💫 آرون دیوید میلر، مذاکره کننده ارشد سابق امریکا: ایران به دنبال حمله‌ای به اسرائیل است که فراتر از ۳۵۰ پرتاب موشک به اسرائیل در حمله [وعده صادق] باشد. ✖️آنها می‌خواهند ضربه‌ای استراتژیک وارد کنند که توانمندی شان را نشان دهد و باعث خسارت واقعی شود بدون اینکه واکنش گسترده‌ای از سوی اسرائیل را به دنبال داشته باشد. این کار پیچیده است.
✌️ ایران به زبان عربی دقایقی قبل.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادَرَمْ‌ گُفْت:حُسِینْ‌ تِکِه‌ کَلامَتْ‌ باشَد؛ هَر وَقْت‌ شُدے مَسْتِ‌ رُخَش‌ شیرَمْ‌ حَلالَت‌ باشَد! مِثلِ‌ یِک‌ مُردِه‌ کِه‌ یِکْ‌ مَرتَبه‌ جان‌ میگیرَد؛ دِلَم‌ اَز بُردَنْ‌ نامَت‌ هَیِجان‌ میگیرَد!