🔴#اطلاعیه استاد عالی درباره صحبت کذبی که دفتر اقای تبریزیان به ایشان نسبت دادند.
@basij_oqm
⛔️ اردوغان: «مرزهای تاریخی باید به جای خود برگردند.»
✅ ما مشکلی نداریم برگردد، تصویر بالا را هم منتشر میکنم شاید به حافظه تاریخی ضعیفتان کمک کند تا به یادآورید ایران یکی از بزرگ ترین امپراتوری های تاریخ بوده است و شاید یاد بگیرید با بزرگان چگونه باید سخن گفت
✍ محمدمهدی شریعت
@basij_oqm
📃مصوبات هفدهمین جلسه شورای اموزشی دانشگاه در خصوص ارزیابی مستمر دانشجویان در ترم ۴۰۰۱
🔰دروس افلاین کارشناسی :
✅ در خصوص دروس مقطع کارشناسی که به صورت آفلاین انجام می گیرد: برای مجموع خلاصه نویسی های هر درس به عنوان تکالیف درسی ۳ نمره و برای امتحان میان ترم ۴نمره و برای شرکت در کلاس های آنلاین ۱ نمره و همچنین برای امتحان پایانی نیز که ازکل منبع(کتاب) و یا جزوه امتحانی و یا تدریس استاد خواهد بود ۱۲ نمره در نظر گرفته شود.
🔰دانشجویان موظفند برای تکالیف درسی: در دروس دو واحدي ( از جلسه اول تا پایان جلسه ۱۲) و در دروس ۴ واحدي ( از جلسه اول تا پايان جلسه ۲۴)؛ در سه بخش ( هرجلسه حداقل در نصف صفحهA4) خلاصه نویسی جلسات درس آفلاین را به صورت دست نویس انجام و در سامانه بارگزاری نمایند.
🔰دروس انلاین کارشناسی:
✅برای دروس کارشناسی که به صورت بر خط و آنلاین برگزار می گردد، ۴ نمره به عنوان میان ترم و ۴ نمره ارزیابی مستمر اعم از فعالیت کلاسی، پرسش و پاسخ و تکالیف کلاسی و ۱۲ نمره نیز برای امتحان پایانی که ازکل منبع(کتاب) و یا جزوه امتحانی خواهد بود، در نظر گرفته شود.
🔴میزان مطالب درسی برای امتحان میان ترم مقطع کارشناسی دروس ۲ واحدي از جلسه یکم تا پایان جلسه هشتم و در دروس ۴ واحدی تا پايان جلسه شانزدهم خواهد بود.
🔴تاریخ برگزاری امتحانات میانترم از ۲۲آبان تا ۱۱ آذر ماه خواهد بود.
🔰دروس کارشناسی ارشد :
✅مقرر گردید برای دروس مقطع کارشناسی ارشد، ۳ نمره برای پژوهش و تحقیق ، ۵ نمره به عنوان ارزیابی مستمر کلاس اعم از حضور فعال در کلاس ، فعالیت کلاسی ، تکالیف درسی و امتحان میان ترم (امتحان میان ترم اختیاری است) و هم چنین ۱۲ نمره نیز برای امتحان پایانی که ازکل منبع(کتاب) و یا جزوه امتحانی خواهد بود، در نظر گرفته شود
https://eitaa.com/joinchat/2433482855C1d6ced834e
به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند:
🔸براساس آیین نامه آموزشی حضور دانشجو در تمام جلسات کلاس درس (آنلاین) الزامی است.
🔸اگر دانشجو در طول نیمسال تحصیلی در یک درس بیش از سه جلسه یا در جلسه امتحان پایان نیمسال غیبت غیر موجه داشته باشد، نمره آن درس در سامانه صفر لحاظ می گردد و در صورت تشخیص موجه بودن غیبت از سوی مؤسسه(دانشگاه)،آن درس حذف می شود.
https://eitaa.com/joinchat/2433482855C1d6ced834e
📣📣اطلاعیه مهم
قابل توجه دانشجویان شرکت کننده در طرح پایش قرآنی
جهت انجام آزمون به سامانه آموزش مجازی دانشگا ه به آدرس:
Vu.quran.ac.ir
مراجعه نمایند
با توجه به غیر حضوری بودن آزمون، ارزیابی صرفا به صورت ارتباط تصویری برگزار خواهد شد و تصویر آزمون دهنده با تصویر ایشان در سامانه گلستان انطباق داده خواهد شد
از آن جا که لیست دانشجویان فقط و فقط در روز شنبه هر هفته برای دفتر مرکزی ارسال می گردد کلیه دانشجویان جهت تعیین وقت شرکت در آزمون می بایست مشخصات خود (نام،نام خانوادگی،کد ملی،شماره دانشجویی ، شماره همراه ) را به شماره 09137476551 (خانم مداح (پیامک یا در ایتا ارسال نمایند و در خصوص زمان حضور در آزمون هماهنگی های لازم را به عمل آورند.
زمان برگزاری آزمون طرح پایش برای خانم ها دوشنبه ها و برای آقایان سه شنبه ها می باشد که دانشجویان باید از ساعت 9 صبح الی 13 در سامانه مذکور، آنلاین باشند.در صورت تغییر زمان اعلام خواهد شد.
متذکر می گردد دانشجویانی می توانند در این آزمون شرکت نمایند که اولا قبلا ساعت شرکت در آزمون را با مسئول فرهنگی دانشکده(خانم مداح) هماهنگ کرده و ثانیا درس پایش مهارت های قرآنی را در یکی از ترم های تحصیلی خود انتخاب کرده باشند.
‼️آخرین مهلت شرکت در این طرح برای دانشجویان ورودی 96 و 97 بیستم مهرماه بوده و درصورت عدم شرکت در تاریخ مذکور عواقب آن برعهده دانشجو می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا پولهاتونو میبرید زیارت؟
چقدر زیبا شهید مطهری 40 سال پیش جواب این شبهه ضداهلبیت رو داده..
سلام خدا بر او باد 🌸
#اربعین #زیارت #کربلا #امام_حسین #حب_الحسین_یجمعنا #سفیران_عشق #پیاده_روی
@basiratafzayi
🔰زمان ارائه دروس آفلاین در نیم سال ۴۰۰۱
https://eitaa.com/joinchat/2433482855C1d6ced834e
🔹یکی از فضیلتهای مهمّ اخلاقی، فضیلت «صبر» است.
🔸صبر به سه قسم کلّیِ «صبر در عبادت»، «صبر در معصیت»، و «صبر در مصیبت» منقسم میگردد.
🔹«صبر در عبادت و اطاعت»، همان اهميت ويژه به واجبات و مستحبّات است.
🔹«صبر در برابر معصيت»، با اجتناب جدی انسان از گناهان میسّر میگردد.
🔹راجع به «صبر در مصیبت»، قبل از هر چیز باید بدانیم که مصیبت و بلا برای تمام بندگان رخ میدهد، در نسلهای قبلی بوده و در نسلهای بعدی نیز خواهد بود.
🔹اميرالمؤمنين«ع» راجع به دنیا ميفرمايند: دنیا خانهاي است که در بلا و مصيبت پيچيده شده است.
🔹شدیدترینِ بلاهای دنیوی نیز طبق حدیثی از امام صادق«ع» نصیب انبیاء الهی میشود، پس از آنان افرادی که به پیامبران نزدیکترند، به ترتیب مقامی که دارند، بیش از دیگران طعم مصیبت را خواهند چشید.
🔹جزر و مد دنیا و سختی و آسانی زندگی در بسیاری از موارد، امتحان بندگان است؛ زیرا به تصریح قرآن کریم، نوع بشر حتماً امتحان میشود.
🔹اهل معرفت بر اين باورند که مصائبی که انسان دخالتی در وقوع آن نداشته، الطاف خفيّۀ خداوند متعال هستند. الطاف خفيّه، از آن نظر که نعمتهاي باطني هستند و ظاهري دشوار و بلاگونه دارند، صبر و استقامت ميطلبند.
🔹هرچه از طرف خدا بيايد، خير است و حتماً مصلحت دارد. اساساً شر و بدي از طرف خداوند نيست؛ زيرا اگر خداوند براي بندۀ خود بد و شر بخواهد، با صفات او نظير اينکه عالم، رحمان، رحيم، قادر، حکيم، رئوف، کريم و جواد است، سازگار نخواهد بود.
🔹قرآن کريم به کساني که در مشکلات و در مصیبتها خود را نبازند بشارت داده، سپس برای آنان درود و صلوات فرستاده است. علاوه بر اینکه درود و رحمت و صلوات خود را نثار افراد صابر و شکیبا کرده، آنان را در بنبستها هدایت میکند و راه مستقیم را به ایشان نشان میدهد تا گمراه نگردند.
🔹صبر در برابر مصائب، در قیامت، ثواب و پاداش فراواني دارد. قرآن کريم، اجر چنين صبري را بدون اندازه و بيحساب ميداند.
🔹راوی میگوید از بیماری و از سختیها که به من ميرسيد، به امام صادق«ع» شكايت كردم، حضرت به من فرمودند: اگر مؤمن بداند چه پاداشى براى مصيبتها دارد، آرزو ميكند در دنیا او را با قیچی تكه تكه كنند.
🔹انسان بايد هنگام برخورد با مصيبت، صبر و استقامت داشته باشد؛ به اين معنا که در صورت توان، مشکل را حل کند، وگرنه از کنار مشکل بگذرد و اگر نشد، بايد مشکل را بهدوش بگيرد و به حرکت خود در زندگي ادامه دهد و در آن مشکل متوقف نشود که خطر و ضرر دارد.
🔹امیرالمومنین«ع» به منظور تسليت گفتن به کسی که فرزندش از دنیا رفته بود، فرمودند: حق داری برای مرگ او اندوهگین باشی، امّا هر مصیبتی، در صورت صبوری، نزد خداوند پاداشى دارد. بعد فرمودند: توجه داشته باش که چنانچه شكيبا باشى، تقدير الهى بر تو جارى مىشود و اجر خود را خواهی گرفت؛ و اگر صابر نباشی و بىتابى كنى، باز هم تقدير الهى بر تو میگذرد، در حالی که مأجور نیستی و مرتکب گناه شدهای!
🔹وقتي انسان در برابر مصائب و مشکلات صابر باشد، به «آرامش درونى» یا «نفس مطمئنّه» دست مىيابد. به این معنا که زندگی او هرچند سرشار از مصیبت و گرفتاری است، امّا غم و غصه نسبت به گذشته و دغدغه و نگرانی برای آینده، نخواهد داشت.
🔹اهتمام به نماز، انس با قرآن، دعا و توسّل و مداومت بر ذکر، نظیر ذکر: «إِنَّا لله وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ» و ذکر: «الْحَمْدُ لله عَلَى كُلِ حَالٍ» نیز برای رسیدن به آرامش روحی، هنگام ابتلا به مصیبت مؤثر است.
🔹همچنین اگر افراد مصیبت دیده، مصائب خاندان وحی در کربلا، بهخصوص مصیبتهای جانگداز حضرت زینب«س» را به خود یادآوری کنند و صبر و استقامت ایشان را سرمشق زندگی قرار دهند، بهتر میتوانند به مقام صبر دست یابند.
🔹آیت الله مظاهری
@besooye_tahavol