🔺📎ولایت پذیری برجسته ترین ویژگی {حضرت عباس ابن علی ابن ابی طالب علیه السلام}:
◼️آیت الله العظمی مکارم شیرازی در نوشتاری با بیان اینکه ولایت دو سو دارد، اظهار داشته است: در یک سوی ولایت ولیّ و امام و رهبر است که به هدایت خلق میپردازد و مسائل و مطالب گفتنی را به مردم میگوید و مسلمانها را در مقابل خطرات و توطئهها هشیار و بیدار میکند و نظم را بر جامعه حاکم میکند و حقوق ستمدیدگان را احقاق میکند و حدود الهی را اجرا مینماید و امر به معروف و نهی از منکر میکند.
◻️مردم باید سعی کنند گفتار و کردار و عقاید و افکارشان منطبق بر نظریّات و اندیشههای ائمه اطهار (ع) باشد.
◾️وی در ادامه بیان داشته است: در سوی دیگر مردم هستند که باید سعی کنند گفتار و کردار و عقاید و افکارشان منطبق بر نظریّات و اندیشههای آن بزرگواران باشد و قدم جای قدم آنها بگذارند وگرنه نمیتوان با تخلّف از دستورات آن بزرگواران و ارتکاب انواع خلافها و گناهان، بازهم مدّعی ولایت آن عزیزان شد، زیرا مفهوم ولایت پذیری این نیست که انسان با دستورات آن بزرگواران گزینشی برخورد کند؛ بلکه ولایت حقیقی آن است که در همه چیز و در هر حال، هم چون حضرت عباس علیه السلام سر بر فرمان آن بزرگواران باشد و آنها که تنها در گفتار، یا پارهای از رفتارهای فردی و اجتماعی تابع اهل بیت هستند موالیان حقیقی نیستند؛ مدّعیانی هستند در لباس موالی!
◾️این مفسر قرآن کریم تصریح کرده است: در این میان حضرت عباس علیه السلام در کانون وحی پرورش یافت و در ولایت پذیری بی همتا بود، لذا مسئله شهادت حضرت ابالفضل علیه السلام تنها مسئله نهادن جان بر سر اهداف آن حضرت نیست، مهمتر از آن سطح بالای معرفت آن حضرت نسبت به مقام امام علیه السلام و آمادگی بی قید و شرطشان برای انجام فرمان آن حضرت و درک صحیح معنای ولایت است که در لابه لای کلمات و رفتار حضرت عباس علیه السلام موج میزند.
قرارگاه رشد بسیج رازی
🆔@basij_roshd
⭕️وقایع روز عاشورا_ قسمت اول
🔹صبح عاشورا امام حسین(ع) پس از اقامه نماز صبح، صفوف نیروهای خود که۳۲ تن سواره و ۴۰ تن پیاده بودند را منظم کرد. سپس برای اتمام حجت، سوار بر اسب شد و همراه با گروهی از یاران به سوی لشکر دشمن پیش رفت و آنان را موعظه نمود.
🔸پس از سخنان امام، زهیر بن قین آغاز به سخن کرد و از فضایل حسین(ع) گفت و به موعظه پرداخت. قبل از آغاز جنگ حر بن یزید ریاحی از لشکر عمر بن سعد جداشد و به اردوگاه حسین(ع) پیوست.
🔻سپس با فرمان عمر بن سعد حمله به لشگر امام حسین علیه السلام با تیرباران کردن اصحاب آغاز شد. طبق بعضی روایات تاریخی، تا ۵۰ تن از یاران امام، در این حمله به شهادت رسیدند. پس از آن، یاران امام به صورت فردی و یا دو نفری به مبارزه رفتند.
🔺اصحاب اجازه نمیدادند کسی از سپاه دشمن به حسین(ع) نزدیک شود. ظهر عاشورا و در بحبوحه تیرباران دشمن حضرت نماز ظهر را به جماعت برگزار کردتد. پس از شهادت یاران غیر بنی هاشم امام حسین(ع) در صبح و بعداز ظهر عاشورا، یاران بنیهاشمی امام برای نبرد پیش آمدند.
♦️اولین کسی که از بنی هاشم از حسین(ع) اجازه میدان طلبید و به شهادت رسید، علی اکبر بود. پس از او دیگر خاندان امام نیز به میدان رفتند و به شهادت رسیدند. پس از شهادت بنیهاشم، امام حسین(ع) عازم نبرد شد اما از سپاه کوفه تا مدتی کسی برای رویارویی با آن حضرت پا پیش نمینهاد.
✅علیرغم تنهایی حسین(علیه السلام) و زخمهای سنگینی که بر جان و بدن او وارد شده بود، امام بیمهابا دشمن را تارومار میکرد، تا آنکه از شدت جراحات بی رمق از اسب بر زمین افتاد .
🔰قرارگاه رشد بسیج رازی
🆔@basij_roshd
⭕️وقایع روز عاشورا_ قسمت دوم
🔹پس از آن ذوالجناح بر بالین او آمد و به دور پیکر امام میچرخید و او را میبویید. سپس پیشانیاش را به خون بدن امام حسین آغشته کرد و در حالیکه پاهایش را بر زمین میکوبید و شیهه سر میداد به سوی خیمهگاه رفت .
♦️وقتی که اهل بیت امام حسین ذوالجناح را به آن حال دیدند از خیمهها بیرون آمده و دور ذوالجناح گرد آمدند و دست بر سر و صورت و پای او میکشیدند. ام کلثوم دو دست خود را بر بالای سر خویش گذاشت و گفت: وامحمداه واجداه وانبیاه
🔸پس از شهادت حسین(علیه السلام)، سپاه دشمن به خیمهها هجوم بردند و آنچه بود به غنیمت گرفتند. آنان در این امر بر یکدیگر سبقت میرفتند. شمر به قصد کشتن امام سجاد(ع) همراه گروهی از سپاهیان، وارد خیمهگاه شدند که زینب(س) مانع این کارشد.
🔻به دستور عمر بن سعد و برای اجرای فرمان ابن زیاد، ده نفر داوطلب از سپاهیان کوفه، با اسبانشان بدن امام حسین(ع) را لگدکوب کردند و استخوانهای سینه و پشت آن حضرت را درهم شکستند.
🔺عمر بن سعد در همان روز سر حسین(ع) را به همراه سر شهدای کربلا که 72 سر بود با شمر و خولی و روانه کوفه کرد. امام سجاد(ع) که بیمار بود، به همراه حضرت زینب(سلام الله علیها) و بقیه بازماندگان، به اسارت گرفته و به کوفه نزد ابن زیاد و سپس به دربار یزید در شام فرستاده شدند.
💠به دستور عمر بن سعد اجساد لشکریان کوفه دفن شدند؛ اما پیکرهای حسین(ع) و یارانش بر زمین ماند. سه روز بعد جماعتی از بنیاسد که در نزدیکی کربلا منزل داشتند، بر امام حسین(علیه السلام) و یارانش نماز گزاردند و آنان را دفن کردند.
🔰قرارگاه رشد بسیج رازی
🆔@basij_roshd
🔷امیرالمومنین حضرت علی {علیه السلام }
به فرزند گرامیشان امام حسن مجتبی{ علیه السلام }فرمود:
کسی را به مبارزه دعوت نکن و اگر تو را به مبارزه خواند اجابت کن ، زیرا که دعوت کننده به مبارزه ستمگر است و ستمگر شکیت خورده و زبون است .
📚 نهجالبلاغه، حکمت۲۲۵
🔰🔰قرارگاه رشد بسیج رازی
🆔@basij_roshd
⭕️انتخاب تو مهم است!!
▪️مارکسیسم می گوید: رفیق، نانت را خودت بخور، حرفت را من می زنم.
▪️فاشیسم می گوید: رفیق نانت را من می خورم، حرفت را هم من می زنم و تو فقط برای من کف بزن.
▫️اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور، حرفت را هم خودت بزن و من فقط برای اینم که تو به این حق برسی.
▪️اسلام دروغین می گوید: تو نانت را بیاور به ما بده و ما قسمتی از آن را جلوی تو می اندازیم، اماّ آن حرفی را که ما می گوییم بزن.
✒️دکتر علی شریعتی
🔰🔰قرارگاه رشد بسیج رازی
🆔@basij_roshd
هدایت شده از شناخت رهبری
🔹 بسیجی عاشق کربلاست
کربلا و کربلاییها در «روایت فتح»
❌دفاع مقدس در «روایت فتح»، مسالهای برآمده از لحظه اکنون نیست. در داستانی که آوینی برای ما تعریف میکند، از مدتها پیش آغاز شده است. از کربلا، از عاشورا: «جراحت کربلا بعد از هزار و چند صد سال هنوز بر دلهای ما تازه است. خداوند حزبالله را برای خونخواهی حسین (ع) و باز کردن راه کربلا برانگیخته است».
❌آوینی قیام حزبالله را به نهضت امام حسین (ع) متصل میکند. چنین نگاهی به دفاع مقدس، یک معیار است. نگاهی که از تاریخ غافل نیست و در عین توجه به صحنه نبرد، مقهور سیر جاری حوادث نمیشود و همواره ابتدای قصه و انتهای آن را بهیاد دارد. «حسینا، [...] زمان از آن میگذرد تا یاران تو را از صُلب پدران و رَحِم مادرانشان بیرون کشد و همه آنان را در زیر عَلَم خونخواهی تو گرد آورد و آنان را وارث زمین گرداند و اینچنین، همه تاریخ روزی بیش نیست و آن روز عاشوراست».
❌ بریدههایی از روایت فتح را برگزیدهایم که جلوههایی از فرهنگِ عاشورایی در جبهههای نبرد را عیان میکنند. مثل همیشه، این سید مرتضی آوینی است که با قلمِ آسمانی خود، مینویسد آنچه را که تصویر قادر به بیانش نیست و روایت میکند آنچه را چشمِ ظاهربین نمیتواند ببیند.
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
🔺کاربر یمنی نوشته: «الحمدلله! اگر این هواپیماهای اسرائیلی بمبهاشون رو توی یمن نمینداختن این بمبها توی غزه فرود میاومد. الحمدالله که در همین اندازه هم تونستیم رنج مردم غزه رو کم کنیم..»
🔹حقیقتا باید به ایمان مردم یمن غبطه خورد...
🔰🔰قرارگاه رشد بسیج رازی
🆔@basij_roshd
🔺عوامل تربیت از منظر شهید مرتضی مطهری:
📌🔸عوامل تربیت از منظر شهید مطهری عبارتند از: «عقل، اراده، عبادت، مراقبه و محاسبه، تفکر، معاشرت با صالحان و حب اولیاءالله، جهاد، ازدواج و کار.»
🔹 البته این نکته در میان گفته های شهید مشهود است که برخی از موارد یاده شده را گاه هدف تربیت گرفته است که خود نیاز به پرورش دارند و باید برای تقویت آنان مرتباً کوشید و گاه عاملی برای تربیت انسان که از آنها در مسیر انسان سازی استفاده می شود.
🔸 فی المثال عقل هم خود ابزاری در دست انسان است که حکم غربال گر را دارد و راه را روشن می سازد و هم پرورش عقل، خود هدفی در تربیت اسلامی است.
🔰قرارگاه رشد بسیج رازی
🆔@basij_roshd
⭕️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر:
انشاءالله یک مجموعهی هیئت وزیران خوب، کارآمد، بهدردبخور، متدیّن و انقلابیای سر کار بیایند و بتوانند مسائل کشور را پیش ببرند. این دعای ما است، امید ما است. ۱۴۰۳/۴/۳۱
🔰قرارگاه رشد بسیج رازی
🆔@basij_roshd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من و تو ظالمیم ، چون زکات نعمت هایی که خدا بهمون داده ، ندادیم....!
🔰قرارگاه رشد بسیج رازی
🆔@basij_roshd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با گذشت ۱۴٠٠ سال، هنوز کودک کشی ادامه دارد...
🔰قرارگاه رشد بسیج رازی
🆔@basij_roshd
🔸 امیرالمومنین علی علیه السلام :
عیب هایت تا آنگاه که روزگار با تو هماهنگ باشد پنهان است .
📚نهجالبلاغه ، حکمت ۵۱
🔰قرارگاه رشد بسیج رازی
🆔@basij_roshd
هدایت شده از بسیج دانشجویی دانشگاه رازی
📚برگزاری سیر مطالعاتی آثار و اندیشه های شهید مطهری (ویژه خواهران)
📢به صورت مجازی
🔶در بستر پیام رسان ایتا
🔷منبع اول کتاب آزادی معنوی
مطالعه روزانه ده صفحه از کتاب
( به همراه ارسال خلاصه نویسی در صورت تمایل )
برای کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر مراجعه فرمایید :
@Azad_andishi
#کانون_آزاد_اندیشی
#بسیــج_دانشجویی_دانشگــاه_رازی
📱 ایتا | تلگرام