#سراب
#سپاه_شهرستان_سراب
#حوزه_مقاومت_بسیج_شهید_مطهری #پایگاه_مقاومت_بسیج_شهدای_بیجند
#قرارگاه_فرهنگی_اجتماعی
#قرارگاه_مساجد_و_محلات
💢نمایشگاه اسوه ناحیه ای پایگاه مقاومت بسیج شهدای بیجند.
🔹بازدید دانش آموزان مدرسه معلم و دارالقرآن همراه معلمان خود از غرفه پایگاه مقاومت بسیج شهدای بیجند.
┄┅══✧❁🇮🇷❁✧══┅┄
#خبرگزاری_بسیج_سراب
📍 eitaa.com/basij_sh_sarab
#سراب
#سپاه_شهرستان_سراب
#حوزه_مقاومت_بسیج_شهید_مطهری #پایگاه_مقاومت_بسیج_شهدای_بیجند
#قرارگاه_فرهنگی_اجتماعی
#قرارگاه_مساجد_و_محلات
💢نمایشگاه اسوه ناحیه ای پایگاه مقاومت بسیج شهدای بیجند
🔹بازدید مدیر محترم آموزش و پرورش شهرستان سراب به همراه هیئت همراه از غرفه پایگاه مقاومت بسیج شهدای بیجند.
┄┅══✧❁🇮🇷❁✧══┅┄
#خبرگزاری_بسیج_سراب
📍 eitaa.com/basij_sh_sarab
⚫️پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه:
▪️خونخواهی مهمان عزیزمان را وظیفه خود میدانیم / رژیم صهیونیستی زمینه مجازات سخت را برای خود فراهم ساخت
▪️در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت این رهبر شجاع و مجاهد برجسته به امت اسلامی و جبهه مقاومت و ملت سرافراز فلسطین تاکید کردند: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینهی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود میدانیم.
✔️متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
ملت عزیز ایران!
▪️رهبر شجاع و مجاهد برجستهی فلسطینی جناب آقای اسماعیل هنیه در سحرگاه دیشب به لقاءالله پیوست و جبههی عظیم مقاومت عزادار شد. رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت.
▪️شهید هنیه سالها جان گرامیاش را در میدان مبارزهای شرافتمندانه بر سردست گرفته و آمادهی شهادت بود، و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود. او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.
▪️اینجانب به امت اسلامی، به جبهه مقاومت، به ملت شجاع و سرافراز فلسطین و بالخصوص به خاندان و بازماندگان شهید هنیه و یکی از همراهانش که با وی به شهادت رسیده است، تسلیت عرض می کنم و علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
✔️سید علی خامنهای
10 مرداد 1403 مصادف با 25 محرم 1446
┄┅══✧❁🇮🇷❁✧══┅┄
#خبرگزاری_بسیج_سراب
📍 eitaa.com/basij_sh_sarab
🚨دولت ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد
🏴در پی شهادت فرمانده مجاهد دکتر اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، دولت جمهوری اسلامی ایران با صدور اطلاعیهای سه روز عزای عمومی اعلام کرد.
┄┅══✧❁🇮🇷❁✧══┅┄
#خبرگزاری_بسیج_سراب
📍 eitaa.com/basij_sh_sarab
#سپاه_ناحیه_سراب
#حوزه_بسیج_خواهران_الزهرا
#پایگاه_مقاومت_زینب_کبری
#بسیج_مساجد_محلات
#جشنواره_انتخاب_پایگاه_اسوه
💢بازدید و سرکشی فرمانده محترم ناحیه سراب و هیئت همراه از غرفه پایگاه زینب کبری(س) در افتتاحیه نمایشگاه طرح اسوه
┄┅══✧❁🇮🇷❁✧══┅┄
#خبرگزاری_بسیج_شهرستان_سراب
📍 eitaa.com/basij_sh_sarab
#خبرنگار_افتخاری_بسیج_شیرزاد