📌 پیگیری مطالبه دانشجویان درباره کیفیت غذای سلف دانشگاه تفرش
در پی نارضایتی گسترده دانشجویان از کیفیت غذای سلف، انجمن اسلامی دانشجویان و بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش این موضوع را از طریق معاونت دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای دکتر قربانعلی، پیگیری کردند.
در جریان این پیگیری، پیمانکار سلف اعلام کردند که در یکی از وعدهها، برنج بهصورت بخارپز و بدون تهدیگ طبخ شده و همین امر موجب پخت بیش از حد و خمیری شدن برنج شده است.
هرچند شفافسازی علت این مشکل ضروری است، اما مهمتر از آن، جلوگیری از تکرار چنین مواردی و ارتقای کیفیت غذای سلف است. از اینرو، انتظار میرود مسئولان دانشگاه نظارت خود را بر عملکرد پیمانکار و کیفیت غذا افزایش دهند.
انجمن اسلامی دانشجویان و بسیج دانشجویی، پیگیری مطالبات دانشجویان را وظیفه خود میدانند و امیدوارند این پیگیریها به بهبود کیفیت و افزایش رضایت دانشجویان منجر شود.
کیفیت غذای سلف، مطالبهای بهحق از سوی دانشجویان است و انتظار میرود این موضوع با جدیت دنبال شود.
#مطالبه_دانشجویی
#انجمن_اسلامی_دانشجویان
#بسیج_دانشجویی_دانشگاه_تفرش
🆔@basij_tu1
هدایت شده از هیئت محبان اهل بیت علیهم السلام
🎬|#پوستر
پخش مستند "علی اکبر حرم"
مروری بر زندگی شهید محمدامین ابراهیمی (دانشجوی ورودی ۹۰ مکانیک دانشگاه تفرش) از زبان همسر ایشان، خانم مریم امیری(دانشجوی ورودی ۸۹ ریاضی دانشگاه تفرش)
📅|پنجشنبه شب ها
🕘|ساعت ۲۱:۰۰
به همّت بسیج دانشجویی امام صادق(ع)دانشگاه تفرش و هیئت محبان اهل بیت علیهم السلام.
🆔️@basij_tu1
🆔️@heyat_tu
هدایت شده از هیئت محبان اهل بیت علیهم السلام
🎞|#مستند
علی اکبر حرم(قسمت اول)
روایتی گمشده در میان کلاس های ساختمان ۲
هیاهوی صحن های دانشگاه
و نجوا و توسل های یادمان شهدای گمنام
در کانال آپارات به تماشا بنشینید.
🆔️@basij_tu1
🆔️@heyat_tu