هدایت شده از تبیین مسجد امام حسین (ع)
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنها موندیم بی کربلا موندیم💔
#امام_حسین(ع)
#اربعین
هدایت شده از تبیین مسجد امام حسین (ع)
🔳 دعایی شگفت از لسانِ امام صادق علیه السلام در حقّ زوّار سیدالشهداء علیه السلام
عَنْ مُعَاوِيَةَ بْنِ وَهْبٍ قَالَ: اسْتَأْذَنْتُ عَلَى أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام فَقِيلَ لِي ادْخُلْ فَدَخَلْتُ فَوَجَدْتُهُ فِي مُصَلَّاهُ فِي بَيْتِهِ فَجَلَسْتُ حَتَّى قَضَى صَلَاتَهُ فَسَمِعْتُهُ وَ هُوَ يُنَاجِي رَبَّهُ وَ يَقُولُ يَا مَنْ خَصَّنَا بِالْكَرَامَةِ وَ خَصَّنَا بِالْوَصِيَّةِ وَ وَعَدَنَا الشَّفَاعَةَ وَ أَعْطَانَا عِلْمَ مَا مَضَى وَ مَا بَقِيَ وَ جَعَلَ أَفْئِدَةً مِنَ النَّاسِ تَهْوِي إِلَيْنَا اغْفِرْ لِي وَ لِإِخْوَانِي وَ لِزُوَّارِ قَبْرِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ الْحُسَيْنِ علیه السلام الَّذِينَ أَنْفَقُوا أَمْوَالَهُمْ وَ أَشْخَصُوا أَبْدَانَهُمْ رَغْبَةً فِي بِرِّنَا وَ رَجَاءً لِمَا عِنْدَكَ فِي صِلَتِنَا وَ سُرُوراً أَدْخَلُوهُ عَلَى نَبِيِّكَ صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ إِجَابَةً مِنْهُمْ لِأَمْرِنَا وَ غَيْظاً أَدْخَلُوهُ عَلَى عَدُوِّنَا أَرَادُوا بِذَلِكَ رِضَاكَ فَكَافِهِمْ عَنَّا بِالرِّضْوَانِ وَ اكْلَأْهُمْ بِاللَّيْلِ وَ النَّهَارِ وَ اخْلُفْ عَلَى أَهَالِيهِمْ وَ أَوْلَادِهِمُ الَّذِينَ خُلِّفُوا بِأَحْسَنِ الْخَلَفِ وَ اصْحَبْهُمْ وَ اكْفِهِمْ شَرَّ كُلِّ جَبَّارٍ عَنِيدٍ وَ كُلِّ ضَعِيفٍ مِنْ خَلْقِكَ أَوْ شَدِيدٍ وَ شَرَّ شَيَاطِينِ الْإِنْسِ وَ الْجِنِّ وَ أَعْطِهِمْ أَفْضَلَ مَا أَمَّلُوا مِنْكَ فِي غُرْبَتِهِمْ عَنْ أَوْطَانِهِمْ وَ مَا آثَرُونَا بِهِ عَلَى أَبْنَائِهِمْ وَ أَهَالِيهِمْ وَ قَرَابَاتِهِم.
معاویة بن وهب گوید: برای ورود به محضر امام صادق علیه السلام اجازه خواستم. گفتند وارد شو. پس داخل شدم و ایشان را در نمازگاهِ خانهشان یافتم. نشستم تا نماز خویش را به جا آورد. سپس شنیدم که با پروردگار خویش مناجات مینمود و میگفت: ای آنکه ما را به ارجمندی و جانشینی [رسولت] ویژه داشتی و [مقام] شفاعت را به ما وعده دادی و علمِ گذشته و آینده را عطایمان نمودی و [ای کسی که] قلوب مردمی را متمایل و مشتاق به ما ساختی، من و برادران [مؤمنم] و زائرانِ مزار ابی عبدالله الحسین (علیه السلام) را ببخشای، آنان که اموالِ خویش را صرف میکنند و جسمشان را به رنج و تعب میافکنند، از روی شوق به احسان و نیکی به ما، و امید به آنچه در پیوندِ با ما در نزد توست، و برای شاد نمودنِ رسولت (صلی الله علیه و آله) و اجابتِ فرمان ما و برآشفته نمودنِ دشمنانمان.
به این وسیله (صرف اموال و رهسپاری) رضای تو را میخواهند، پس همراهِ خشنودیات از جانبِ ما ایشان را پاداش ده، و در شب و روز حفظشان کن، و بر [مراقبت از] فرزندان و خانوادههایشان که پشت سر گذاشته شدهاند به بهترین وجه جانشینشان باش، و ایشان را همراهی نما، و از شرّ هر ستمگرِ ستیزهجو و مخلوقات ضعیف یا قویات و از شرّ شیاطینِ اِنسی و جنّی نگاهشان دار. و بهترین پاداشی که به خاطرِ دوری از وطن خویش و مقدّم داشتنِ ما بر فرزندان و خانواده و خویشان از تو تمنّا دارند به آنها عطا فرما.
📚منابع:
الكافي، ج ۴، ص ۵۸۲
ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص ۹۵
كامل الزيارات، ص ۱۱۶
#اربعین_حسینی
#پیاده_روی_اربعین
هدایت شده از تبیین مسجد امام حسین (ع)
🔳 درجات رفیع زائر کربلا
از امام صادق علیهالسلام روایت شده است:
اگر زائر امام حسین علیه السلام میدانست به واسطه این زیارت که چقدر شادی و سرور بر رسول خدا (صلی الله علیه وآله) و بر امیرالمؤمنین علیه السلام و بر حضرت فاطمه (علیهاالسلام) و به شهدا از ما اهل بیت وارد میآید و اگر میدانست آنچه از دعای ایشان به واسطه زیارتش، هنگامی که برمی گردد و آنچه را که از ثواب در همین دنیا و در آخرت خواهد داشت و آنچه را که برای او پیش خداوند ذخیره شده است، هر آینه دوست میداشت که آنجا (کربلا) خانه اش میبود و همانا زائر امام حسین علیه السلام از این مسافرتش برمیگردد و گامش بر روی چیزی نمیآید مگر اینکه برای او دعا میکند و هنگامی که خورشید بر او میتابد، گناهانش را از بین میبرد، همان طور که آتش هیزم را از میسوزاند، خورشید چیزی از گناهان او باقی نمیگذارند، پس برمیگردد در حالی که هیچ گناهی بر او نیست و برای او درجاتی رفیع خواهد شد که کسی که در خون خود، در راه خدا غوطه ور است بدان نمیرسد و فرشتهای به جای او موکل خواهد شد و برای او استغفار میکند، تا اینکه دوباره به زیارت برگردد، یا اینکه ۳ سال بگذرد یا تا وقتی که بمیرد.
📚 منبع:
مستدرک الوسائل، جلد ۱۰، ص ۳۴۳
#اربعین_حسینی
#پیاده_روی_اربعین
هدایت شده از تبیین مسجد امام حسین (ع)
#امام_حسین_علیه_السلام
#اربعین
#غزل
هرکجا رفتم شنیدم صحبت جامانده هاست
جای من هم در میان هیئت جامانده هاست
دور هم جمعیم تا ابراز همدردی کنیم
"از حرم جا مانده ای" هم صحبت جامانده هاست
یک زیارتنامه خواندن ظهر روز اربعین
گوشه ی صحن و سرایت؛ حسرت جامانده هاست
کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود
آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده هاست
در خیالم بارها شش گوشه را بوسیده ام
عشق بازی با تو کار خلوت جامانده هاست
شهر خالی میشد از عشاق تو یادش بخیر
ازدحام شهرمان از کثرت جامانده هاست
گریه شاید درد دوری از تو را تسکین دهد
مثل شمعی سوختیم؛ این عادت جامانده هاست
من یقین دارم به او اجر زیارت می دهند
هرکسی روز جزا در کسوت جامانده هاست
بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس
نوبتی هم باشد آقا! نوبت جامانده هاست
دست مان از پنجره فولاد هم کوتاه شد
این هم آقای غریب! از غربت جامانده هاست
تکیه ها را شعبه ای از کربلا خواهیم کرد
تکیه ها چشم انتظار همت جامانده هاست
مادرت حتما به هر جامانده ای سر می زند
این تمام دلخوشی و لذت جامانده هاست
حال و روزم را رقیه خوب می فهمد حسین!
حاجت طفل یتیمت حاجت جامانده هاست
" صد پسر در خون بغلطد گم نگردد دختری "
خواندن از طفل سه ساله سنت جامانده هاست
طفل از روی شتر افتاده را سیلی زدند
از حرم جامانده ای را بی هوا سیلی زدند
#علیرضا_خاکساری
#شعر_شیعه
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 مسجد، مهمترین مرکز اجتماعی اسلام
👈 گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره مسجد
✏️ «مسجد میتواند پایگاه همهی کارهای نیک باشد؛ پایگاه خودسازی، انسانسازی، تعمیر دل و تعمیر دنیا و مقابلهی با دشمن و زمینهسازی برای ایجاد تمدّن اسلامی و بصیرتافزایی افراد.» ۱۳۹۵/۰۵/۳۱
🔹️رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت روز جهانی مسجد، ۳۱ مردادماه، گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای درباره اهمیت مسجد و توصیههایی در زمینه ارتقای مساجد را مرور کرده است.
🔸الف) اهمیت مسجد
🔹اسلام محل تجمع مردم را بر محور ذکر، دعا و توجه به خدا قرار داده است
اوّلین مسئله، اهمّیّت خود مسجد است و این ابتکاری که اسلام در آغاز ولادت خود برگزید و محلّ تجمّع مردم را بر محور ذکر و دعا و توجّه به خدای متعال قرار داد. اجتماعات مردم بهطور طبیعی دارای تأثیراتی است. خب، یک عدّهای دُور هم جمع میشوند، میگویند، میشنوند، تصمیم میگیرند، ارتباطات فکری برقرار میکنند، دادهها و گرفتههای فکری بین خودشان دارند؛ این در کجا اتّفاق بیفتد؟ مثلاً در باشگاههای اشرافی و اعیانی برای کارهای مختلف اتّفاق بیفتد که در غرب معمول است، یا در قهوهخانهها تشکیل بشود؛ [یا مثل] روم باستان که در حمّامها آنوقت یک چنین اجتماعاتی تشکیل میشد و دُور هم مردم جمع میشدند و رفتن حمّام بهانه بود برای اینکه بگویند و بشنوند؛ یا در جایی تشکیل بشود که محور آن اقامهی صلات است؛ این خیلی فرق میکند. وقتی اجتماع بر محور نماز و ذکر به وجود آمد، آنوقت یک معنای دیگری پیدا میکند، یک جهت دیگری پیدا میکند...
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/57391
هدایت شده از "کربلایی محمد هادی تاجیک"
1_3389138284.mp3
3.53M
اگہ کہ میزنم رو سینھ . . یقینِ قلبم اینہ ؛ کہ مادرٺ مےبینهـ :')♥
✅ @mohammad_hadi_tajik
هدایت شده از "کربلایی محمد هادی تاجیک"
27.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسیدم حرم الحمدلله#نائب_الزیاره_ام