📸 نقاشی چهره حاج قاسم توسط #عباس_منصور، هنرمند لبنانی
این هنرمند در ایام شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، نقشه فلسطین را در چهره سردار مقاومت ترسیم کرد.
#ماه_مبارک_رمضان
#حاج_قاسم
#القدس_اقرب
#روز_قدس
بیانیه ناحیه مقاومت بسیج امام حسین علیه السلام ورامین بمناسبت روز قدس
بسم اِلله الرحمن الرحیم
ائتلاف شوم مثلث صهیونیسم یهودی و مسیحی ومسلمان نما موجب اسارت قدس شریف این اول قبله گاه مسلمین شده و سالهاست که سرانگشتان دیپلماسی از گشودن این گره کور عاجز است.این زخم کهنه برسینه مومنان بی علاج مانده است و اگر غیرتمندان از این غصه بمیرند بر ایشان ملامتی نیست بلکه مایه ی تحسین است.
سالکان طریق پر بهجت اسلام ناب محمدی صلی اِلله علیه وآله وسلم به مدد راهبری و روشنگری پیر سفر کرده جماران خمینی کبیر و نایب بر حقش راه غلبه بر این ولیده های نامشروع زر و زور و تزویر رایافته اند وبجای به تاراج گذاشتن شرف مسلمین در راهروهای مذاکرات کمپ دیوید و واشنگتن و اسلو که نتیجه ای جز زیاده خواهی های روز افزون اربابان استکبار در قالب تداوم شهرک سازی و عادی سازی روابط مزدورانشان و انتقال سفارتها به قدس شریف و معامله ننگین قرن نداشته، بدنبال التیام این زخم کهنه در میدان نبرد همه جانبه با دشمن زبون وقسم خورده هستند.
امروز ندای لبیک به اسلام ناب محمدی مرزهای ساختگی امت محمدی صلی الله علیه وآله وسلم را در نوردیده و کران تا کران ندای هل من ناصر مظلومان فلسطین را لبیک می گویند.
باشد که به برکت تداوم روز قدس و به برکت شهید قدس وسپاه قدس و انتفاضه ی فرزندان قدس هرچه زودتر شاهد پیروزی در آغوش سپاهیان خیبر شکن به رهبری علی زمان، امام خامنه ای عزیز قرار گیرد و گامی دیگر به تمدن نوین اسلامی نزدیکتر شویم.
و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم
والسلام علیکم ورحمت الله و برکاته
🔴 #اسرائیل_ویروس_منحوس
حضور بسیجیان پایگاه ابوذر در مراسم راهپیمایی خودجوش و آتش به اختیاران در روز قدس در ورامین و به آتش کشیده شدن پرچم رژیم جعلی و کودک کش اسرائیل
#مرگ بر اسرائیل 👊✊👊✊👊
#مرگ بر آمریکا 👊✊👊✊👊
#مرگ بر آل سعود 👊✊👊✊👊
#فلسطین پیروز است 🤲✌️🤲✌️
🌷امام على(ع):
📢دشمن ظالم و ياور مظلوم باشيد.
📚 نهج البلاغه، از نامه ۴۷
🌎 روز جهانی #قدس گرامی باد.
🌸✨🌸✨🌸✨🌸
🇮🇷معاونت فرهنگی پایگاه بسیج ابوذر باغخواص