تجلیل از استاد بسیجی و جانباز آزاده دانشگاه پیام نور خلخال
به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید استان اردبیل، از حاج عادل صبوری، استاد بسیجی دانشگاه های خلخال، فرماندهی سابق سپاه شهرستانهای خلخال و مشکین شهر، پاسدارِ جانباز آزاده که 7 سال از عمر شریف خود را در زندانهای بعثی عراق با تمام سختی ها گذرانده و الان نیز در عرصه علم و جهاد تبیین، ایفای وظیفه و دِین خود را به امام و رهبری ادا می نمایند، به مناسبت 26 مردادماه روز ورود آزادگان عزیز به میهن اسلامی از طرف کانون بسیج اساتید دانشگاه های خلخال تجلیل بعمل آمد.
#اساتید
#اردبیل
#حب_الحسین_یجمعنا
#تبیینگر_حسینی
@basijasatidk
55.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# اربعین حسینی🏴
💢 ویدئو ـ کلیپ فعالیت موکب شهدای هستهای دانشگاه ایلام و وزارت علوم در پایانه مرزی مهران ـ سوم شهریور ماه ۱۴۰۳
#اساتید
#ایلام
#مهران
#حب_الحسین_یجمعنا
#تبیینگر_حسینی
#شهریورماه_۱۴۰۳
@Basijasatidk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# اربعین حسینی🏴
💢 توزیع شام موکب در مسیر نور دانشگاه پیام نور استان ایلام در پایانه مرزی مهران ـ سوم شهریور ماه ۱۴۰۳
#اساتید
#ایلام
#مهران
#حب_الحسین_یجمعنا
#تبیینگر_حسینی
#شهریورماه_۱۴۰۳
@Basijasatidk
چرا اربعین نشانه است؟
بعد از حرکت تاریخی عاشورا که با هدف سرنگونی حاکمیت طاغوت بصورت سخت یا نرم و از طرفی بیدارکردن وجدانها انجام گرفت لازم بود که اهداف و شیوه قیام حسینی و همچنین فجایع بنی امیه در عاشورا و وقایع منتهی به آن اطلاع رسانی گسترده شود و ذات ناپاک امویان و سفیانیان برای خاص و عام آشکار شود. از عصر عاشورا این حرکت با مجاهدت زینب کبری و امام سجاد شروع شد و تا اربعین حسینی و آغاز زیارت اباعبدالله توسط اهل بیت و یاران امام به اوج خود رسید. در حقیقت زیارت اربعین نمادی از عنصر مبارزه و پالایش درون و بیرون و پرچمی برای حاکمیت نهایی ارزشها بدست صالحان و آزادگان عالم در کنار سرنگونی جبهه کفر و نفاق است. در جامعه غفلت زده سال ۶۱ هجری اربعین نماد امید و مبارزه می شود. نمادی می گردد برای بیداری وجدانها. آئینه ای می شود برای انعکاس پرتو درخشان حماسه و اندیشه حسینی تا اعماق تاریک تاریخ ظلمها و کج اندیشی ها تا هر که خواهد پند گیرد. صد البته خمینی بت شکن پرتوی از آن حماسه را در دنیای معاصر دید و جهانی را از نور آن روشنی بخشید.
امروز صف آرایی تاریخی حسینی به نمایندگی جبهه مقاومت در برابر یزیدیان دوران که آمریکا و صهیونیسم است جلوه نموده و بی شک اربعین این سال رنگ و بویی دیگر دارد. باید توجه نمود که اربعین رسانه پرقدرت عاشوراست؛ یعنی رسانه اهمیتی کمتر از اصل واقعه ندارد همین است که اربعین را به نماد تبدیل کرد. امروز نیز هر کدام از ما باید رسانه باشیم رسانه ای برای امید به حرکت مقاومت و رسانه ای برای رسوا نمودن جبهه کفر و نفاق با همه پیچیدگیها و تظاهرها. بی شک آینده ایران و منطقه در هم تنیده با رسانه بودن و روایتگری درست خواهد بود.
دکتر سید نواب صفوی از اساتید دانشگاه فرهنگيان پردیس شهید بهشتی
#اساتید
#زنجان
#حب_الحسین_یجمعنا
#تبیینگر_حسینی
#یادداشت
#شهریورماه_۱۴۰۳
https://zanjan.basijasatid.ir
@Basijasatidk
یادداشتی از جنس اربعین
🌹داستان عشق و عقل در پیاده روی اربعین حسینی
در ابتدا بنظر می رسد عشق عامل اصلی تحریک و تهییج برای شرکت در پیاده روی اربعین است چرا که دلدادگی، شیدایی و شیفتگی به ابا عبدالله الحسین عليه السلام، دل ها را روانه محضر ارباب می کند.
اما با اندک تأمل به ذهن متبادر می شود عقل به کمک عشق می آید و به آن وجه عقلانی می دهد که در مسیر عشق، احساسات محض بر آن مسلط نشده و نقش عشق حقیقی را در وصال به عاشق کم رنک نکند و از این منظر عقل، عشق را وزین تر و عاشق را در رسیدن به معشوق مصممتر می کند.
و البته چنانچه عشق و احساس پاک هم در کوی دوست جلوه و خودنمایی نکند، عقل در مددرسانی به عشق، توفیق نخواهد داشت.
حضرت امام خامنهای در این خصوص می فرمایند: " این حرکت، ( پیاده روی اربعین) حرکت عشق و ایمان است؛ هم در آن ایمان و اعتقاد قلبی و باورهای راستین، تحریککننده و عملکننده است؛ هم عشق و محبّت. تفکّر اهلبیت و تفکّر شیعی همینجور است؛ ترکیبی است از عقل و عاطفه، ترکیبی است از ایمان و عشق؛ ترکیب این دو. این آنچیزی است که در سایر فِرَق اسلامی، خلأ آن محسوس است". (بیانات در ابتداى درس خارج فقه درباره پیادهروی اربعین - 1394/09/09)
با این نگاه، می توان گفت؛ عشق زینت عقل است و عقل راهنمای عشق.
و عقل و عشق مسیر وصال را توأمان طی می کنند.
و این کمترین، این امتزاج و آمیختگی را در پیاده روی اربعین حسینی ۱۴۰۳ لمس کرده است.
✍ محمدعلی برزگر
#قم
#یادداشت
#شعریورماه_۱۴۰۳
#حب_الحسین_یجمعنا
#تبیینگر_حسینی
@Basijasatidk
سازمان بسیج اساتید دانشگاههای استان قم
🟣 یادداشت دکتر داود تارویردی زاده عضو هیات علمی دانشگاه و عضو انجمن مدیریت منابع انسانی ایران.
❇️ چرا روز کارمند مهم است ؟
♦️تعریف و مفهوم سرمایه انسانی
یکی از مباحث بسیار مهم در دهه اخیر جهان، بحث سرمایه انسانی است. سرمایه انسانی یا به عبارتی کیفیت نیروی کار و یا دانش نهادینه شده در انسان باعث افزایش تولید و رشد اقتصادی سازمان ها و کشورها می گردد.
سرمایه انسانی، به زبان ساده به هرچیزی غیر از سرمایه فیزیکی از قبیل اموال، تجهیزات و سرمایه مالی گفته می شود. سرمایه انسانی در واقع یک مفهوم اقتصادی است و از دو واژه «سرمایه» و «انسان» تشکیل شده است. سرمایه انسانی عبارت است از: ذخیره دانش، مهارت، صلاحیت و توانائی هائی که عمدتاً از طریق آموزش کسب می گردند و بر کیفیت کار تاثیر مثبت می گذارند و ارزش اقتصادی آن را در بازار کار افزایش دهند براساس نگرش مدیریتی، سرمایه انسانی ،منبع تجاری یا دارائی است که از ارزش بازار شکل میگیرد.
نگرش اقتصادکلان، سرمایه انسانی را به عنوان یکی از فاکتورهای تولید میبیند، به این ترتیب در منابع رشد اقتصادی، مفهوم سرمایه انسانی با توسعه دانش اقتصادی مرتبط است.تئوری های جدید رشد اقتصادی سرمایه انسانی را به عنوان مجموع مهارتهای کسب شده و ذاتی فردی شخصیت میبخشد.
دیدگاه های جدید سرمایه انسانی را به عنوان دانش و مهارتهایی که فردیت را خلق میکند و به کار می گیرد، معرفی میکند.
«سرمایه انسانی» نمایانگر دانش ضمنی موجود در ذهن و افکار کارکنان و منبع اساسی نوآوری و بازآفرینی یک سازمان است که به صورت ترکیبی از شایستگی ها، طرز تلقی ها و خلاقیت کارکنان تعریف می شود.
سرمایه انسانی از استعدادی ذاتی برخوردار است که می تواند هم خود را دگرگون کند و هم به دگرگونی یا تعدیل سایر نهاده ها منجر شود و همین ویژگی است که به پویایی همیشگی اقتصادخواهد انجامید.
♦️ امیدواریم مدیران در تمام وزارتخانه ها ارزش این سرمایه ها را درک کنند. انشاله.
#اساتید
#اردبیل
#هفته_دولت
#روز_کارمند
#یادداشت
#شهریور_۱۴۰۳
https://ardabil.basijasatid.ir/node/86240
@basijasatidk
معاون تبیین و گفتمان سازی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان:
اربعین، شنا در جهت خلاف رودخانۀ تمدنیِ غرب است
معاون تبیین و گفتمان سازی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان با بیان اینکه اربعین بیش از سایر مناسک دینی، ضد فردگرایی وخودخواهی است، گفت: جهان مدرن است که سود مادی را محور همه عالم قرار میدهد، اما فردی که در راهپیمایی اربعین شرکت یا خدمت میکند این گونه نیست، پس اربعین، شنا در جهت ضد جریان رودخانه تمدنی غرب است.
حسین مطیع با اشاره به اینکه عطشی که از شط فرات آمده درحال حاضر جایگاه خود را در زبان، دلها و جانهای مردم پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: این حماسه بزرگ در پهنه تاریخ خود را نشان میدهد. حقیقت مهمی که رخ داده است میتواند جهان را تغییر دهد و یک جامعه شناسی نوین را پایهگذاری کند و عواملی که موجب غفلت از آن میشوند و عمداً آنها را سانسور میکنند نخواهند توانست نور الهی راخاموش کنند.
انتهای پیام
https://isfehan.basijasatid.ir/node/86251
@Basijasatidk
#اساتید
#اصفهان
#مصاحبه
#حب_الحسین_یجمعنا
#تبیینگر_حسینی
#مردادماه_1403
.
امشب گفتگوی ویژه خبری شبکه اصفهان
با حضور دکتر بشیراسماعیلی عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی و مسئول جهاد تبیین بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا
موضوع: حملات حزب الله
یکشنبه 4 شهریورماه - ساعت ۲۰
@Basijasatidk
#اساتید
#اصفهان
#مصاحبه
#حب_الحسین_یجمعنا
#تبیینگر_حسینی
#مردادماه_1403
.
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 دلهای مشتاق حسینبنعلی(علیهالسّلام)
✏️ مقام معظم رهبری: «ما با خودمان عهد کردهایم و عهد میکنیم که یاد حسین، نام حسین و راه حسین را هرگز از زندگی خودمان جدا نکنیم. همهی ملت ما، همهی کشور ما، همهی شیعیان عالم و بلکه همهی آزادگان در سرتاسر جهان، یک چنین احساسی نسبت به حسینبنعلی (علیهالسّلام) دارند».
💠 سازمان بسیج اساتید استان ایلام
#اساتید
#ایلام
#مهران
#حب_الحسین_یجمعنا
#تبیینگر_حسینی
#شهریورماه_۱۴۰۳
@Basijasatidk
19.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خدمات رسانی به زائرین اباعبدالله الحسین علیه السلام در محل موکب «درمسیر نور » دانشگاه پیامنور ایلام واقع در میدان اربعین پایانه مرزی مهران ـ اربعین ۱۴۰۳
#اساتید
#ایلام
#مهران
#حب_الحسین_یجمعنا
#تبیینگر_حسینی
#شهریورماه_۱۴۰۳
@Basijasatidk
یادداشت//عضو کانون بسیج اساتید دانشگاه پیامنور استان زنجان
مسیر اربعین، مسیر سعادت است
🔗https://basijnews.ir/00eNMH
خبرگزاری بسیج زنجان
#بسیج_نیوز
@basijzn
https://zanjan.basijasatid.ir
@Basijasatidk
به نام خدا
"اربعین و سرمایه اجتماعی"
از مهمترین موضوعات دهههای اخیر که تحول شگرفی در حوزه قدرت و اجزا و عناصر آن پدید آورده است، بعد جدیدی از قدرت به نام قدرت نرم است. با حاکم شدن گفتمان قدرت نرم بر محیط امنیتیِ نظام جهانی، اولاً ماهیت مفاهیمی چون قدرت، تهدید و امنیت و ارتباط میان آنها در حال دگرگونی است و ثانیاً مشارکت، اعتماد و وفاداری مردم به دولت و در یککلام سرمایه اجتماعی نقشی مهمی در تأمین امنیت ملی و مقابله با تهدیدات امنیتی و نیز افزایش میزان قدرتمندی کشورها را به خود تخصیص داده است و بهعنوان گنجی پنهان در هر جامعهای شناخته میشود. سرمایه اجتماعی نوعی فرصت پدید آمده از حیات جمعی است که میتواند کنشهای کنشگران را تسهیل نماید.
اندیشه ها و تفکرات اجتماعی می توانند از مولفه های اثرگذار در شکل گیری سرمایه اجتماعی باشند. اگر یک مکتب فکری به جایی برسد که نه یک عده، بلکه توده ها از آن پیروی کنند تبدیل به گفتمان می شود. گفتمان تنها یک بحث تئوریک و ذهنی صرف نیست، بلکه در زیست عینی و اجتماعی مردم جریان دارد و رویدادی میدانی محسوب می شود که می تواند به تقویت سرمایه اجتماعی کمک کند. برخی مکاتب فکری از جمله مکتب عاشورا و مراسم پیاده روی اربعین به عنوان یکی از بزرگترین و مهمترین مراسم مذهبی در جهان اسلام به واسطه نقشی که در تقویت هویت ملی-مذهبی، ترویج ارزشهای اخلاقی و انسانی، افزایش آگاهیهای سیاسی- اجتماعی و همچنین ترویج فرهنگ و هنر اسلامی دارد، دقیقا به جایی رسیده که تبدیل به گفتمان شده است، زیرا همان شاخصه هایی که در مکاتب فکری برای یک گفتمان ذکر شده است در واقعه کربلا و عاشورا نیز قابل مشاهده است. همانطور که ذکر شد؛ گفتمان تنها یک بحث تئوریک صرف نیست، بلکه در زیست عینی و اجتماعی مردم جریان دارد. مردم به عاشورا و اربعین می اندیشند و به عنوان یک رخداد اجتماعی با آن زندگی می کنند. لباس و خوراکشان با محرم تغییر می کند و سبک زندگیشان دگرگون می شود، لذا اربعین یک گفتمان است. مردم بدون این که هیچ دستوری در کار باشد، لباسشان مشکی می شود، مردم عراق قیمه نجفی را تهیه می کنند و چای عراقیشان دم می شود. ایرانیان نیز هر کدام با مناسک و سنتهای خود، وارد فضای محرم و اربعین می شوند. این شاهد مثالها بدین معنی است که نباید عاشورا را تنها به مثابه یک منسک آیینی و یک سوگواره دینی ببینم، بلکه باید آنرا به شکل یک گفتمان ببینیم. با این نگاه عملا از یک پدیده و رویداد جهانی حرف می زنیم. این یک فرصت طلایی است که اگر آنرا باور کنیم، یک قدرت هژمون بزرگ برای ما اتفاق می افتد که سرمایه اجتماعی را نه تنها در سطح ملی بلکه در سطوح منطقه ای و بین المللی نیز تقویت می کند. بنابراین مراسم پیاده روی اربعین به عنوان یکی از منابع سرمایه اجتماعی مسلمانان منطقه، اشتراکهای زیادی با مؤلفههای قدرت نرم دارد که زمینه را برای گامهای بعدی در مسیر پیشرفت ایران و منطقه میسر میسازد.
مریم رحمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان.
#اساتید
#زنجان
#حب_الحسین_یجمعنا
#تبیینگر_حسینی
#یادداشت
#شهریورماه_۱۴۰۳
https://zanjan.basijasatid.ir
@Basijasatidk