💠همایش ملی ISC 🟡🟡🟡
بررسی و تحلیل فرصت ها و چالش های ارتباط صنعت با دانشگاه
🗓️۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
⌛ساعت ۸ لغایت ۱۶
🗓️روز شمار
مهلت ارسال مقاله: ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
مهلت ثبت نام: ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
📞شماره تماس:02133594337
🌐وب سایت ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق
B2n.ir/hameyeshiauet
📧ارسال مقاله به ایمیل:
pajouheshmanager2023@gmail.com
📄به همراه گواهی حضورISC+گواهی ارائه مقالهISC
⭐️ رهبر انقلاب: بدانیم کسب عزت و لطف الهی در دنیا و آخرت در گروی پایبندی به مفهوم و مقتضای بعثت است
✏️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان نظام، نمایندگان کشورهای اسلامی:
✏️امروز مخاطب این حرف خود ماها هستیم همهمان، دولتهای مسلمان، ملتهای مسلمان، خود ما همهمان مخاطب هستیم. باید بدانیم اگر در دنیا چیزی مطالبه میکنیم یا امید به لطف الهی در آخرت بستهایم باید به مفهوم بعثت و مقتضای بعثت و حرکت بعثت متشبث بشویم «مَن كانَ يُريدُ العِزَّةَ فَلِلَّهِ العِزَّةُ جَميعًا»؛ عزت آنجاست.
✏️عزت یعنی کسی دارای حالتی باشد که هیچ عامل بیگانهای نتواند بر روی او اثر سوء بگذارد، این عزت است. «إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِیعاً»؛ نه دشمن، نه عوامل گوناگون فکری، روحی، خارجی، جسمانی، روحانی، همه جور، نمیتوانند اثر بگذارند وقتی که عزت وجود داشته باشد. یا در آیه شریفه «وَ لا تَهِنُوا وَ لا تَحْزَنُوا وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنینَ» اگر ایمان باشد شما برترین هستید، بالاترین هستید. ۱۴۰۳/۱۱/۹
🇮🇷کانون بسیج اساتید تهران مرکزی
⭐ برجستگی بعثت پیغمبر اکرم(ص) از جهت ایجاد تحول فکری و ادراکی در مخاطب، چه در زمان خود و چه در طول زمان، فوقالعاده است
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان نظام، نمایندگان کشورهای اسلامی:
✏️بعثت یکی از مبارکترین و بزرگترین رخدادهای عالم وجود و تاریخ بشریت است یعنی یک حادثه معمولی نیست، جزو برترین حوادث تاریخ بشریت است. حوادث بزرگ کارکردهای زیادی دارند در زمینههای مختلف، فردی، اجتماعی، لکن یکی از مهمترین و شاید بشود گفت مهمترین کارکردهای رخدادهای بزرگ عبارتست از ایجاد تحول فکری و ادراکی در مخاطب.
✏️آن وقتی یک تحول عظیم، یک حادثه بزرگ خواهد توانست در واقعیت زندگی مردم اثر بگذارد و ماندگار بشود که قادر باشد تحول فکری در مخاطب خود به وجود بیاورد؛ فکر که درست شد، عمل هم درست خواهد شد؛ عمده این است.
✏️نظام زندگی بر اساس آن اندیشهای است، فکری است که در اداره کنندگان زندگی وجود دارد. اگر تحول فکری و ادراکی و فهم عالم وجود در انسانها، در جوامع به وجود آمد، آن وقت نظامهای سیاسی، اقتصادی، نظامهای اخلاقی، نظامهای اجتماعی براساس آن به وجود خواهد آمد و تشکیل خواهد شد.
✏️بعثت پیغمبر اکرم از این جهت برجسته است. حالا جهات برجستگی بعثت از همه حوادث گوناگون دیگر متعدد است که خب محل بحث ما نیست اما در همین خصوصیت هم بعثت نبی اکرم فوقالعاده است تحولی که به وجود آورد، چه کسانی را، چه افکاری را، چه رفتاری را، چه جامعهای را، با آنها مواجه شد و تبدیلشان کرد به چه انسانهایی، به چه جامعهای، به چه مردمی؛ چه در زمان خود و چه در طول زمان. ۱۴۰۳/۱۱/۹
🇮🇷کانون بسیج اساتید تهران مرکزی
⭐ رهبر انقلاب: در همه دورهها از برکات بعثت میتوان استفاده کرد / اگر عقل و ایمان را کار بیندازیم، در واقعیت زندگی و در ذهن ما، بعثت و تحرک و تحول به وجود میآید
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان نظام، نمایندگان کشورهای اسلامی:
✏️این جریان -جریان دین، جریان بعثت- یک جریان مستمر و همیشگی است. همیشگیست یعنی چه؟ یعنی در همه دورهها میشود از برکات بعثت استفاده کرد.
✏️یعنی همان تحولی که در اول بعثت به وجود آمد و خود نبی مکرم اسلام سینه سپر کرد و آمد وسط میدان و کارها را با آن تلاش غیرقابل توصیف، خودش انجام داد، این در همه زمانها به تناسب- تناسب انسانها، با تفاوت ما با آن قله عظیم- ممکن است منتها شرطش چیست؟ شرطش این است که آن دو عاملی را که آن بزرگوار در اختیار گرفت و به کار برد، به کار ببریم: یعنی عقل و ایمان.
✏️اگر عقل و ایمان را ما به کار بیندازیم بعثت به وجود میآید، تحرک به وجود میاید، تحول به وجود میآید. تحول در ذهن، تحول در واقعیتِ زندگی را به وجود میآورد، مشکلات برطرف میشود، اصلاح میشود. درسی که باید از بعثت بگیریم این است. ۱۴۰۳/۱۱/۹
🇮🇷کانون بسیج اساتید تهران مرکزی
اساتید محترم شرکت کننده در نشستهای انلاین دهه مقاومت
جهت دریافت گواهی
به ساختمان ولایت یک
طبقه همکف
دفتر هم اندیشی اساتید خانم علیپور
از شنبه تاچهارشنبه
ساعت ۸:۳۰تا ۱۴مراجعه بفرمایند
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، شَجَرَةِ النُّبُوَّةِ، وَ مَوْضِعِ الرِّسَالَةِ، وَ مُخْتَلَفِ الْمَلائِكَةِ، وَ مَعْدِنِ الْعِلْمِ وَ أَهْلِ بَيْتِ الْوَحْيِ. اللَّهُمَّ صَلِّ عَلىي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ. الْفُلْكِ الْجَارِيَةِ، فِي اللُّجَجِ الْغَامِرَةِ، يَأْمَنُ مَنْ رَكِبَهَا، وَ يَغْرَقُ مَنْ تركها، الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مَارِقٌ، وَ الْمُتَأَخِّرُ عَنْهُمْ زَاهِقٌ، وَ اللازِمُ لَهُمْ لاحِقٌ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
#شعبان مبارک
۱۴ توصیه محشر و کاربردی از مرحوم آیتالله فاطمینیا رحمةاللهعلیه برای خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت!
۱. عمده چیزی که برزخ را تاریک میکند، حرف پشت سر مردم است، غیبت، تهمت...
یکی از چیزهایی که برزخ را روشن میکند، گرهگشایی از کار مردم است. برزخ را گناهان، تاریک میکنند، و از آن طرف اعمال خیر، باعث روشنایی عالم قبر و برزخ میشوند.
۲. خواهش میکنم حاضر جواب نباشید. من به جوانها میگویم دیر نمیشود، بعداً جواب بدهید. کمی تأمل کنید.
حاضر جوابی بعضی وقتها آدم را محروم میکند. همینطوری زود چیزی را نپرانید، تمرین کنید و یک ذره دیرتر جواب بدهید.
۳. مشاجرهها و نزاعها، نور باطن را خاموش میکند! بسیاری از بیحالیها و عدم نشاطها به جهت مشاجرات است! کم منزلی داریم که در آن پرخاش و تندی نباشد. روزی چندتا پرخاش باشد، برکات میرود و دیگر چیزی نمیماند!
حتی اگر حق هم با تو بود، در امور جزئی و شخصی مشاجره نکن، چون کدورت آور است.
۴. نعمتی که انسان را از خدا غافل کند، نقمت و عقاب است. از جمله، گریهی استدراجی است. حالِ گریه به او میدهند، که فکر کند آدم خوبی است!
بعضی افراد هستند که در مجالس و هیئت گریه میکنند اما کارهایی از اینها سر میزند که سنگ را به گریه میاندازد!
مسکین گمان میکند خیلی حال خوبی دارد!
۵. در جامعه ما تقوای لسانی خیلی کم است؛ بعضی از متدیّنین، اهل مسجد، اهل هیئت، تقوای لسانی را از دست دادهاند! گویا غیبت واجب است و تهمت و افتراء مستحب!
خدا میداند خیلی خطرناک است، توفیق سلب میشود، قلب تیره میشود، نشاط در عبادات موجود نیست.
۶. بگذارید جملهای کامل شود بعد ایراد بگیرید. نمیدانم چرا اینطوری هستیم! در خواهر و برادری هم حاضر نیستیم حرف یکدیگر را تا آخر گوش کنیم. میگوییم وایسا، شکر تو کلامت! خب شکر به چه درد میخورد؟ یا اگر از جملهای خوشش نیاید میپرد وسط حرف! بابا جان صبر کن تا حرف اون آدم تمام شود.
۷. خشم ما را بیچاره کرده است، نمیگذارد به جایی برسیم! هی دور خود میچرخیم، چرا که بداخلاقیم! امام صادق علیهالسلام فرمود: «آدم بد اخلاق، معارف را پیدا نمیکند.»
آقای طباطبایی اگر بداخلاق بود، المیزان نمیتوانست بنویسد. بد اخلاقی با معارف جور در نمیآید.
۸. ماها ولخرج نورانیت و نور هستیم! کاری میکنیم، نورانیتی حاصل میشود؛ راحت کاری میکنیم که میرود و جایش را به ظلمت میدهد.
شب بلند میشویم چند تا استغفار میگوییم و مشمول آیه «ویستغفرون بالاسحار» میشویم اما صبح میگوییم «حالا غیبت فلانی نباشد ها…» هیچی تمام شد و رفت.
۹. تعجب میکنم از بعضیها! آقا یا خانم مؤمن ۲۰ بار عمره رفته، بار ۲۱ میگویند بیا پول عمره را بده برای جهیزیه دختر یتیم؛ میگوید نمیتوانم؛ دوستانم میروند، من نروم؟!
حالا بگو شما این همه رفتی، اخلاق را رعایت میکنی؟ مگر دین مسخره است؟! هر سال عمره میروی؛ یک عیب را از خودت دور نکردی؟
۱۰. فرد در حالی که تصور دارد خبری است وارد روز قیامت میشود اما ناگهان تعجب میکند؛پس نمازها و عمرهها چه شد؟
میگویند دل شکستی! ریا کردی! زهر زبان ریختی! جوان عزیز اگر میخواهی به جایی برسی از خانهتان شروع کن! اگر دل خواهرت را شکستی، دل مادر و پدر را شکستی، برو درستش کن. از خانه شروع کنید.
۱۱. اهل قسم نیستم ولی مجبورم، دلم میسوزد. خانمها، آقایان! بشنوید!
به حضرت زهرا سلاماللهعلیها قسم اگر لطیف نباشید چیزی گیرتان نمیآید، خودتان را معطل نکنید. هی اوقات تلخی راه میاندازد، عصبانی میشود، بعد هم می خواهد بشود زبدةالعارفین؛ یکبار این قسم را خوردم که تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمیآید.
۱۲. خدا گناه «آبرو بردن» را سخت می بخشد. امام باقر علیهالسلام فرمودند: «کسی که آبروی مردم را نریزد، خداوند از گناهان او صرفنظر خواهد كرد.» اغلب جهنمیها، جهنمی زبان هستند! فکرنکنید همه از دیوار مردم بالا میروند.
یک مشت مقدس را میآورند جهنم به سبب اينكه آبرو میبردند! اسلام خواهان حفظ آبروی افراد است.
۱۳. خبرهای بد را هیچ وقت در خانه نگویید؛ تا به خانه می رسد، میگوید تصادفی را دیدم! نمیخواهد بگویید.
اصلا خبرهای منفی را در منزل نگویید. شما را به خدا قسم می دهم اینها را رعایت کنید؛ ضربههایی به خانواده زده میشود که جبران نمیشود. چیزهای پریشان کننده نگویید. به همسر و بچهها آرامش دهید.
۱۴. مردم فکر می کنند اولیاء خدا روزی هزار رکعت نماز می خوانده اند که این طوری شدند. خیر؛ آنها فقط در اثر داشتن صفات عالیه به این جا رسیدند.
─┅═ೋ❅❅ೋ═┅─