eitaa logo
خبرگزاری بسیج امام هادی علیه السلام کرج
1.4هزار دنبال‌کننده
32.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
227 فایل
به همت معاونت روابط عمومی ناحیه امام هادی علیه السلام منتظر ارسال اخبار شما هستیم خبرنگار افتخاری ما باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️ 💚اَلسَّلامُ عَلَيْڪَ يا صاحِبَ اَلزَّمانِ💚 🌹🍂مـولای من... گـمانم عـمرم قـد ندهـد بگـو وعـدہ ی دیـدار ڪـمی نزدیڪـتر آیـد...🌹🍂 🌤أللَّھم عجل لولیڪ ألفرج🌤 معنای ۱۱۸۱ سال تنهایی را فقط اون آقایی میداند که منتظراست تا شیعیانش برای آمدنش خود را آماده کنند وبدانند که گناهانشان ظهور رابه تاخیر می اندازد بیاید همگی برای ظهور آقا دعاکنیم😔🙏😭 🔹فاطمه صادقی 🔸پایگاه صاحب الزمان عج/ح۴۱۶
🌺🌺بسم رب الشهدا والصدیقین🌺🌺 📣اعلام برندگان مسابقه رفیق آسمانی📣 با عرض سلام و ادب و احترام و تشکر از عزیزانی که در مسابقه رفیق آسمانی شرکت کردند. با توجه به مطالبی که در مسابقه عنوان شده بود و استفاده کامل از آنها،برندگان به شرح زیر می‌باشند: ۱.خانم ساکی ( رفیق شهید حاج ماشاءاله شمسه)👏👏🌹🌹🌹🌹 ۲.خانم حسین امیری ( رفیق شهید مریم فرهانیان)👏👏🌹🌹🌹🌹 ۳.خانم مدحی ( رفیق شهید احمد محمد مشلب)👏👏🌹🌹🌹🌹 ✅به رسم یادبود هدیه ناقابلی به هر یک از عزیزان اعطا میگردد🌺🌺 ان شاءالله که همواره ادامه دهنده راه شهدا باشیم و شرمنده شهدا نشویم.🌹 ✅ پایگاه صاحب الزمان (عج) ✅حوزه ۴۱۶ حضرت زینب (س)
✨آرزویم را شهادت می نویسم  تا نکند یک وقت  آرزوهایی دراز مرا از آن سعادت ابدی حتی در رغبت کردن جدا کند  ✨آرزویم را شهادت می نویسم  تا نکند یک وقت  در درس عاشورای استاد عشق حـسـیــن(ع) برایم جز شرمندگی چیزی نمانده باشد  ✨آرزویم را شهادت می نویسم  تا نکند یک وقت طعم شهد احلی من العسل را در عالم معنا نچشیده باشم 🦋اللهم ارزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک🦋 🔸خانم فاطمه صادقی 🔹پایگاه صاحب الزمان عج/ ح ۴۱۶
*‌📸شهید کر و لالی که با امام زمان(عج) ارتباط داشت!* 🔸اسمش عبدالمطلب اکبری بود. زمان جنگ توی محل ما مکانیکی می‌کرد و چون کر و لال بود، خیلیا مسخره‌ش می‌کردن. یه روز رفتیم سر قبر پسر عموی شهیدش ”غلامرضا اکبری“. 🔹عبدالمطلب کنار قبر پسر عموش با انگشت یه چارچوب قبر کشید و توش نوشت ”شهید عبدالمطلب اکبری“! ما هم خندیدیم ومسخره‌ش کردیم! هیچی نگفت فقط یه نگاهی به سنگ قبر کرد و با دست، نوشته‌‌ش رو پاک کرد و سرش رو انداخت پایین و آروم از کنارمون رفت… 🔸فردای اون روز عازم جبهه شد و دیگه ندیدیمش. ۱۰ روز بعد شهید شد و پیکرش رو آوردن. جالب اینجا بود که دقیقا جایی دفن شد که برای ما با دست قبر خودش رو کشیده بود و مسخره‌ش کردیم! 🔹وصیت نامه‌ش خیلی سوزناک بود؛ نوشته بود: ” بسم الله الرحمن الرحیم “ یک عمر هر چی گفتم به من می‌خندیدن! یک عمر هر چی می‌خواستم به مردم محبت کنم، فکر کردن من آدم نیستم و مسخره‌‌م کردن! یک عمر کسی رو نداشتم باهاش حرف بزنم، خیلی تنها بودم. اما مردم! ما رفتیم. بدونید هر روز با آقام امام زمان (عج) حرف می‌زدم. آقا خودش گفت: تو شهید میشی... 🌹🌹🌹 پایگاه صاحب الزمان عج حوزه ۴۱۶ حضرت زینب "س"
❤️ یا صاحب الزمان ادرکنا 🌐 جمعه ویژه ذکر صلوات "میلیونی" 🌹 سهم من 500 گل صلوات 🌹 سهم شما ؟؟؟؟ 🔸پایگاه صاحب الزمان عج 🔹حوزه ۴۱۶ حضرت زینب "س"
😍 ✨ نابغه ی و اعجوبه ی قرآن کریم که در حافظ کل قرآن شد . و امسال در سن ۱۳ سالگی موفق به اخذ و قبولی در شد☺️💚 اما هیچ یک از شبکه های مثلا از ایشون یاد نکردند🤨چرا؟؟🧐 چون ایشون بود و امثال حجاب رو پیشرفت میدونند 😒 اما موفقیت ایشون در این سن با این حجاب برای مسیح علی نژاد و امثال مسیح هست😌👌 اما سوال بنده این است چرا رسانه های خودی و انقلابی چرا این موفقیت رو بازتاب نمیدن و این نخبه ها رو الگو سازی نمکنند و به مردم معرفی نمی کنند؟‼️🧐 چرا طوبی کرمانی ها و حنانه خلفی ها ناشناخته مانده اند؟🖇 چرا حنانه ها به عنوان الگوی موفق و قرآنی به دختران سرزمینمان معرفی نمیشوند؟؟🙄 🔴 چرا الگوهای غربی برای کودکانمان شناخته تر هست؟؟☝️🏼 ❤️ زهرا مسعودی 🔹پایگاه صاحب الزمان عج 🔸حوزه ۴۱۶ حضرت زینب "س"
‍ ‍ 🌸💐🌸💐 💐🌸💐 🌸💐 💐 با چادر سیاهم 😇 وقتی در خیابان میان عروسکهای رنگی راه میروم😏 طعنه ها چادرم را نشان میروند☹️ اما چادر من محکم تر از این حرف هاست💪 که با این طعنه ها خراش بردارد چادر من از یاد نمیبرد🤔 چفیه هایی را که براب چادری ماندنم خونی شده اند😔 💐پایگاه ریحانه النبی(س) حوزه416 حضرت زینب(س) 🌸💐 💐🌸💐 🌸💐🌸💐
🔴التماس نفر دوم سفارت انگلیس به فرمانده سپاه! ♦️«سردار فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه: اولین باری که تفنگداران انگلیسی را در آب‌های ایران دستگیر کردیم، در زمان دولت اصلاحات بود و من جانشین فرمانده نیروی دریایی بودم؛ به من زنگ زدند که انگلیسی‌ها را گرفتیم. ♦️به بچه‌ها گفتم به آنها غذا بدهید چون انگلیسی‌ها به سربازانشان دروغ می‌گویند. مثلاً می‌گویند ایرانی‌ها سر شما را می‌برند و می‌کشند. برای همین می‌ترسیدند. ♦️یکی از مدیران کل وزارت خارجه به همراه نفر دوم سفارت انگلیس به ماهشهر آمدند؛ این نفر دوم سفارت انگلیس، [نگران بود ] دو سه دقیقه فقط توانست ظاهر خود را حفظ کند. ♦️۱۶ بار تلفنی [با انگلیس] صحبت کرد؛ در تلفن سوم حالت طبیعی خود را از دست داد و مانند مادری که بچه‌اش مرده در گوشه‌ای ‌نشست و التماس می‌کرد که اجازه دهید ما یک خبر ۵ ثانیه‌ای از BBC پخش کنیم که در آن بگوییم نفر دوم سفارت انگلیس توانسته نیروهای انگلیسی را ببیند. ♦️گفتم به او بگویید اگر این خبر در BBC پخش شود [یعنی خبر دروغ پخش شود]، العالم و المنار اینجا هستند و فوری تکذیب می‌کنند.
پخش 15بسته لوازم تحریر بین دانش اموزان بی بضاعت ابتدایی وراهنمایی پایگاه ریحانه النبی(س) حوزه 416 حضرت زینب(س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 او سیدالشهدای سیستان و بلوچستان بود... 🔻 روایت جالب شهید حاج قاسم سلیمانی از شهید همرزمش، سردار قاسم میرحسینی ارسالی از:فرهنگی پایگاه پایگاه ریحانه النبی(س) حوزه 416 حضرت زینب(س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما که رفتیم ....🥀 مادر پیری دارم و یک زن و سه بچه قد و نیم قد از دار دنیا چیزی ندارم ، جز یک پیام .... قیامت يقه تان را می گیرم اگر ولی فقیه را تنها بگذارید ✔️شهید مجید محمدی ارسالی ازدخترخانم گل:مائده شکیبایی پایگاه ریحانه النبی(س) حوزه 416 حضرت زینب(س)
مهربانی پخش بسته کامل معیشتی (قندوشکر-رب -شیر-چای خشک-روغن-ماکارانی) حبوبات(لپه-عدس-لوبیاقرمز؛نخود) بین خانواده های نیازمند ومادرانی که سرپرست خانواده هستند پایگاه ریحانه النبی(س) حوزه 416 حضرت زینب(س)