🌹امام خمینی: سزاوار است که بر اولین اسکناس که در ایران به طبع میرسد، عکس #اولین_مرد_مجاهد در رژیم منحوس پهلوی چاپ شود
🗓 ۱۰ آذر، سالروز شهادت آیت الله #مدرس
❇️تکنیک هایی جهت کمک به #نوجوان در کسب شخصیت
✅جهت کسب #شخصیت باید از دو راه به نوجوان کمک کرد:
✳️ روش کسب مهارت ها و توانائی ها را بیاموزد.
✳️ به زبان و رفتار به او بفهمانیم که او را پذیرفته و درک کرده ایم و شخصیت او قابل پذیرش و احترام است و ما او را به عنوان یک انسان در حال کمال قبول داریم.
💠در انتقاد از نوجوان دقت کنیم که تمام شخصیت آنها را مورد حمله قرار ندهیم و تنها آن قسمتی را مورد سؤال قرار دهیم که نتوانسته وظیفه اش را درست انجام دهد. هرگز نباید به نوجوان یا هر شخص دیگر بگوئیم:
⚠️ تو لیاقت نداری و به درد هیچ کاری نمی خوری زیرا با این جمله تمام حیطه وسیع شخصیت او را مورد حمله قرار داده ایم.
👈 روی هم رفته هر انسان دارای نقاط مثبت و منفی #شخصیتی است و برای مطرح کردن انتقاد بهتر است نخست چند نقطه مثبت او را متذکر شویم سپس اشاره به نقطه منفی نمائیم.
#مهارت_های_زندگی🌻
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 تاریخ شروع و پایان دهه اوّل و دوّم فاطمیّه
🔹 برای تاریخ شهادت حضرت فاطمه (س) روایتهای مختلفی از ۴۰ روز تا هشت ماه پس از رحلت پیامبر (ص) ذکر شده است.
🔸 اما میان علمای شیعه دو تاریخ ۷۵ روز بعد رحلت پیامبر (ص) و ۹۵ روز بعد رحلت ایشان معتبر است.
🔹 با توجّه به تاریخ رحلت پیامبر (ص) در ۲۸ صفر، از تاریخ ۱۳ تا ۱۵ جمادی الأولی، را «فاطمیّه اوّل» میخوانند و بنا به روایت ۹۵ روز، از تاریخ ۳ تا ۵ جمادی الثانی را «فاطمیّه دوّم» میخوانند. بنابراین ایّام فاطمیّه بدون احتساب دههها جمعا ۶ روز است.
◾️ دهه اوّل ایّام فاطمیّه ۱۴۰۱
▪️ دهه اوّل ایّام فاطمیّه از روز دوشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۱ شروع و در تاریخ پنجشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۱ به پایان میرسد.
◾️ دهه دوّم ایّام فاطمیّه ۱۴۰۱
▪️ دهه دوّم ایّام فاطمیّه از روز یکشنبه ۴ دی ۱۴۰۱ شروع و در تاریخ سهشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۱ به پایان میرسد.
به کانال پایگاه بسیج امام رضا علیه السلام بپیوندید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@basijemamreza313