⁉️ قیام مسجد گوهرشاد چرا و چگونه اتفاق افتاد؟
۲۱ تیرماه؛ سالروز قیام گوهرشاد و روز عفاف و حجاب
🕌 واقعه #مسجد_گوهرشاد تجمع مردم مشهد در تیر ماه سال ۱۳۱۴ در مسجد گوهرشاد در اعتراض به قانون تغییر لباس توسط رضاخان بود که توسط نیروهای دولتی سرکوب شد.
♦️ علت اصلی این تحصن اعتراض به اجباری شدن #کشف_حجاب و کلاه شاپو و سیاستهای تغییر لباس، و حصر آیت الله سید حسین قمی (در پی اعتراض به قوانین تغییر لباس) بود.
♦️ در ۲۰ تیرماه، درگیری اولیه در مسجد #گوهرشاد باعث شهادت ۲۰ نفر شد. پس از آن بر تعداد متحصنین افزوده شد و بین ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر در مسجد گوهرشاد و اطراف آن گرد آمدند.
♦️ فردای آن روز در ۲۱ تیرماه و پس از آنکه تلاش نظامیان برای متفرق کردن جمعیت با مقاومت مردم رو به رو شد، راههای ورود و خروج به مسجد گوهرشاد بسته و دستور شلیک صادر شد.
♦️ بدین ترتیب این تحصن به شدت سرکوب و بیش از ۱۶۰۰ نفر شهید شدند. پس از این واقعه روحانیان سرشناس مشهد دستگیر شدند و تبعید شدند و به دستور رضا شاه برخی از روسای ادارات مشهد تغییر کردند.
🔆 ویژه #هفته_عفاف_و_حجاب
🌠🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
🖼 #پوستر
♦️حجاب، چتری برای پناه
🍃🌀🍃
🔖 #ایران_عفیف #حجاب
🖇 #تبیین #جهاد_تبیین
🖇 #بصیرت #روشنگری #ثامن
🍃
🌺🍃
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
🎬 قطب نما ۲۳۷ / ائتلاف پوشالی ناتو
🔻آمریکا نمی خواهد ناتو غربی از بین برود بنابراین در تلاش است با همکاری کشورهای مرتجع عربی و رژیم صهیونیستی ناتو سعودی-عبری را به کمک او بفرستد.....
🔗دریافت با کیفیت اصلی👇
https://basirat.ir/fa/news/338554
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔴رسانه های غربی به گونه ای از آغاز بکار سانتریفیوژهای IR6 در فردو خبر میدهند، گویی اقدامی غیرقانونی رخ داده است.😒😏
تولید اورانیوم با غنای ۲۰درصد بمیزان سالانه
💢حداقل ۱۲۰ کیلوگرم، تکلیف فوری مجلس یازدهم به دولت در بند اول "قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها"بود. دولت روحانی برای اجرای این قانون تعلل کرد و دولت رئیسی، اقدام.
#انرژی_هستهای