بسم الله الرحمن الرحیم
🔷 آیه روز:
قُلْ مَنْ يُنَجِّيكُمْ مِنْ ظُلُمَاتِ الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ تَدْعُونَهُ تَضَرُّعًا وَ خُفْيَةً لَئِنْ أَنْجَانَا مِنْ هَذِهِ لَنَكُونَنَّ مِنَ الشَّاكِرِينَ (انعام / آیه 63)
🔶 ترجمه:
بگو چه كسي شما را از تاريكيهاي خشكي و دريا رهائي ميبخشد؟ در حالي كه او را آشكارا و در پنهاني ميخوانيد (و ميگوئيد): اگر از اين (خطرات و ظلمتها) ما را رهائي بخشيدي از شكرگزاران خواهيم بود.
🗓 دوشنبه 17 آذر 1399
🆔 @basijhmu
هدایت شده از کانون مهدویت دانشگاه حضرت معصومه (س) قم
⚘:
📣 📣 📣
🛑فراخوان برای شاعران دوستدار امام زمان عج 🌸🍃
تا ۲۰ آذر ماه فرصت دارین که اشعار خود را با توجه به متن بالا به این شماره تلفن در پیام رسان های ایتا، واتس اپ ، تلگرام
ارسال کنید و از جوایز نفیس آن بهرمنده شوید👌😊
۰۹۹۰۲۳۳۷۹۶۲ _ ۰۹۹۱۷۱۶۲۲۵۷
🔷🔸کانون مهدویت دانشگاه حضرت معصومه ( س ) قم
🌸یاصاحب الزمان🌸
کانون مهدویت دانشگاه حضرت معصومه
🆔️ @mahdaviathmu
هدایت شده از کانون مهدویت دانشگاه حضرت معصومه (س) قم
همراهان گرامی!
وقتی تا پایان مسابقه باقی نمانده ...
به دوستان شاعر تان معرفی کنید
تا فرصت هم مسابقه هم چاپ شعرشان
در کتاب رو از دست ندهند...
🌠 #چهل_روز_با_شهدا_تا_کهکشان
#عفاف_و_حجاب 🌸
🔸 روز هفدهم
شهید مجتبی بابایی زاده
بسیجدانشجوییدانشگاهحضرتمعصومه
🆔️ @basijhmu
بسم الله الرحمن الرحیم
🔷 آیه روز:
إِلَّا الَّذِينَ تَابُوا وَ أَصْلَحُوا وَ بَيَّنُوا فَأُولَئِكَ أَتُوبُ عَلَيْهِمْ وَ أَنَا التَّوَّابُ الرَّحِيمُ (بقره / آیه 160)
🔶 ترجمه:
مگر آنها كه توبه و بازگشت كردند و (اعمال بد خود را با اعمال نيك) اصلاح نمودند و آنچه را كتمان كرده بودند آشكار ساختند كه من توبه آنها را ميپذيرم كه من تواب و رحيمم.
🗓 سهشنبه 18 آذر 1399
🆔 @Basijhmu
💫 متفاوت سپاسگزاری كنید
درباره تفاوتها شفافسازی كنید. اینكه تفاوت را چه معنی میكنید، مهم است. ما همیشه حقایق را از بین فیلترهای متفاوتی رد میكنیم كه وجود آن فیلترها به فرهنگ، جنسیت و خانواده بستگی دارد. تنها شرط یك ازدواج خوب، حفظ كردن عشق در رابطه است. میتوانید همسرتان را در نوع سپاسگزاریتان غافلگیر كنید. اگر او چیزهایی را همیشه دوست داشته كه شما با آن مخالفت میكردید، میتوانید با موافقت خود به او حس متفاوت بدهید. اگر همسرتان همیشه تیر و كمان دوست داشته و به نظر شما خرید تیرو كمان از خرجهای غیرضروری زندگی بوده، میتوانید با پساندازهایی كه برای تفریح خود كنار گذاشتهاید، برایش یك تیر و كمان بخرید.
از همین حالا تمرین كنید تا بتوانید بدون قطعكردن صحبت طرف مقابلتان، خوب گوش كنید. بعد از صحبت همسرتان میتوانید از او بپرسید كه آیا نوبت من شده كه حرف بزنم؟ میتوانید در بین صحبتهای همسرتان یكسری چیزها را یادداشت كنید تایادتان نرود
#خانواده
بسیجدانشجوییدانشگاهحضرتمعصومه
🆔️ @basijhmu
🌠 #چهل_روز_با_شهدا_تا_کهکشان
#عفاف_و_حجاب 🌸
🔸 روز هجدهم
شهید عباس کارگر
بسیجدانشجوییدانشگاهحضرتمعصومه
🆔️ @basijhmu
🔻حکمت ۵۱:
على (ع) فرمود: عيب تو پوشيده است تا بخت مساعد توست.
بسیجدانشجوییدانشگاهحضرتمعصومه
🆔️ @basijhmu
🔸شرح حکمت ۵۱🔸
🔹 #نهج_البلاغه
امام(عليه السلام) در اين گفتار حكيمانه اش اشاره به نكته مهمى كرده مى فرمايد: «عيب تو (از چشم ها) پنهان است تا وقتى دنيا به تو اقبال دارد» (عَيْبُكَ مَسْتُورٌ مَا أَسْعَدَكَ جَدُّكَ). «جَدّ» در لغت معانى زيادى دارد از جمله: عظمت، كه آيه شريفه (إنَّهُ تَعالى جَدُّ رَبَّنا) به آن ناظر است و به معناى بهره، نصيب، نعمت و بخت. در جمله بالا اشاره به همان بهره و نصيب دنيوى است كه گاهى از آن به بخت و شانس تعبير مى شود. امام در واقع در اين عبارت كوتاه به چند نكته اشاره فرموده است: نخست هنگامى كه دنيا به كسى اقبال كند تمام عيوب او را به فراموشى مى سپارند، بلكه گاهى عيب را حُسن معرفى مى كنند و به عكس، هنگامى كه دنيا به كسى پشت كند صفات برجسته او را ناديده مى گيرند، بلكه گاهى عيب مى شمرند و اين اشتباه بزرگى است كه بسيارى از مردم گرفتار آن اند. ديگر اين كه انسان بايد تنها نگاه به سخنان مردم نكند و بكوشند عيوب خويش را كه از چشم آنها به سبب اقبال دنيا پنهان شده، دريابد و نيز محاسن و صفات نيك خود را كه به دليل پشت كردن دنيا به او در نظر مردم ناچيز شمرده مى شود كم نشمرد. ديگر اين كه از زوال نعمت ها نگران نشود شايد خداوند مى خواهد بدين وسيله عيوب او را روشن سازد تا براى برطرف كردن آن بكوشد كه اين خود نعمتى از سوى پروردگار محسوب مى شود. اين گفتار حكيمانه امام پيام ديگرى نيز دارد و آن اين كه به هنگام اقبال دنيا به انسان، مغرور نشود و خود را برىء از عيوب نداند، چرا كه مردم عيوب او را ناديده مى گيرند و اى بسا از وى چنان تمجيد كنند كه سبب غرور او گردد. شبيه اين گفتار سخن حكيمانه اى است كه در حكمت نهم آمده بود كه امام فرموده بود: (إِذَا أَقْبَلَتِ الدُّنْيَا عَلَى أَحَد أَعَارَتْهُ مَحَاسِنَ غَيْرِهِ وَإِذَا أَدْبَرَتْ عَنْهُ سَلَبَتْهُ مَحَاسِنَ نَفْسِهِ; هنگامى كه دنيا به كسى روى آورد نيكى هاى ديگران را به او عاريت مى دهد و هنگامى كه دنيا به كسى پشت كند نيكى هاى خودش را نيز از او سلب مى نمايد). در زبان عرب ـ و احتمالاً زبان هاى ديگر ـ نيز ضرب المثل هاى جالبى در اين زمينه آمده است از جمله در يك ضرب المثل عربى مى خوانيم: «إذا أقْبَلَ الْبَخْتُ لَباضَتِ الدُّجاجَةُ عَلَى الوَتَد، وَإذا أدْبَرَ الْبَخْتُ أسْعَرَ الْهاوَنُ فِي الشَّمْسِ; هنگامى كه دنيا به انسان اقبال كند مرغ روى نوك ميخ تخم مى گذارد و هنگامى كه دنيا به انسان پشت كند هاون در برابر آفتاب آتش مى گيرد».
پیام امام ایت الله مکارم شیرازی
بسیجدانشجوییدانشگاهحضرتمعصومه
🆔️ @basijhmu