انقلاب جمهوری اسلامی ایران
این طوری حفظ شده ..
حالا چهار تا جوجه برعنداز فکر میکنن
میتونن نظامو تغییر بدن .!
#فاخته_۴۱۱
#آذربایجان_غربی
#قاسمیون
#خبرگزاری_بسیج
@Azarbayjanegharbi
🔺سرلشکر رشید: در سال جاری ۲۵ رزمایش بزرگ در قالب ارتشها و چند نیرویی پیشبینی شده که تا کنون ۱۵ رزمایش بزرگ از سوی ارتش و سپاه اجرا شده است که البته برخی از آنها رسانهای نخواهد شد.
#فاخته_۴۱۱
#آذربایجان_غربی
#رزمایش_پیامبر_اعظم۱۷
#قاسمیون
#خبرگزاری_بسیج
@Azarbayjanegharbi
یک نمایندهی مجلس با حملهی ناجوانمردانه علیه دکتر سعید محمد خطاب به وی گفت اینجا پادگان نیست و...!
🔹قطعا انتقاد درست و صحیح کردن بلامانع است اما اینکه یک نماینده مجلسی که ادعای انقلابی بودن دارد و احتمالا از فیلتر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی نیز عبور کرده است باید نوع تخریب و ادبیاتش مانند لاریجانی و اصلاحطلبهای افراطی باشد که اوایل انتخابات به جریان انقلابی لقب پادگانیها و ... میدادند!
#فاخته_۴۱۱
#آذربایجان_غربی #قاسمیون #دکتر_سعید_محمد
#خبرگزاری_بسیج
@Azarbayjanegharbi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزنامه اصلاح طلب اعتماد گفته:
بمباران های هوایی ائتلاف آمریکا و متحدانش باعث نابودی داعش شدو حاج قاسم و نیروهایش فقط پیاده نظام این ائتلاف در جنگ بودن!
خود ترامپ میگه داعش رو ما بوجود آوردیم اینا میگن غلط حردین شما دشمن داعش بودین.
پ.ن: کاپ بی شرمی و وقاحت فقط برازنده شماست.
#فاخته_۴۱۱
#آذربایجان_غربی
#قاسمیون
#اعتماد
#خبرگزاری_بسیج
@Azarbayjanegharbi
🔴 گاف بیبیسی فارسی در القای شکست مذاکرات وین/ حقیقت چه بود؟
📸 شبکه تلویزیونی بیبیسی فارسی، دیشب با هدف القای شکست مذاکرات گروه ۱+۴ با جمهوری اسلامی ایران در وین، ادعایی را به نقل از «انریکه مورا» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نقل کرد که حاکی از آن بود که دور تازه مذاکرات وین، شروعنشده، به اتمام رسیده است؛ دروغی که ساعاتی بعد، مدیران این شبکه را وادار به حذف و جایگزینی خبر قبلی کرد.
#فاخته_۴۱۱
#بی_بی_سی
#آذربایجان_غربی
#قاسمیون
#خبرگزاری_بسیج
@Azarbayjanegharbi
🔺️مسئول شهادت دو پاسدار نیروی قدس زمینی سپاه،امروز توسط پهپادهای نیروی زمینی قدس سپاه پاسداران مورد هدف قرار گرفت و به درک واصل شد،نیروهای پیاده نظام به منطقه اعزام شدند.
🔺️تصاویری از محل تروریستهای عامل شهادت دو پاسدار که با پهپاد هدف قرار گرفته و سه تروریست دیگر نیز به درک واصل شدند.
🔺️این تروریست مسئول شهادت فرمانده قرارگاه ابوذر در کرمان شهید سردار توسنگ نیز بود که در درگیری ۱۲ ساعته با قرارگاه ابوذر،سردار توسنگ به شهادت رسید.
🔺️مهرابشه،سرکرده تروریستهای استان شرقی در مسیر قلعه بید به دشت سمسور زاهدان به وسیله پهپادهای نیروی زمینی قدس سپاه به درک واصل شد.
#فاخته_۴۱۱
#آذربایجان_غربی
#قاسمیون
#تروریست
#خبرگزاری_بسیج
@Azarbayjanegharbi
💥 اعتراف اصلاح طلبان بر افتضاحات روحانی!
📸 تئورسینهای اصلاحات خودشون دارن اعتراف میکنن که ارز۴۲۰۰ یک پوست موزی بوده که دولت لیبرال زیر پای دولت رئیسی انداخت.
این فقط یک در هزارم مشکلاتیست که دولت روحاني برای دولت و ملت ایران به یادگار گذاشت
#فاخته_۴۱۱
#رئیسی
#آذربایجان_غربی
#قاسمیون
#خبرگزاری_بسیج
@Azarbayjanegharbi
🔺️اقدام ستودنی سرباز وطن/ آزادی یک زندانی با حقوق سربازی
🔹️سرباز وظیفه متین طاهری جمعی لشکر عملیاتی۳ حمزه(ع) سپاه شهدای استان آذربایجان غربی با جمع آوری حقوق سربازی خود یک زندانی را از زندان مرکزی ارومیه آزاد کرد.
🔹او میگوید: در چند هفته اول سربازی از خانه و خانواده دور ماندم در آن خلأ عاطفی به فكر زندانیهایی بودم كه خود و خانواده شان به خاطر جرايم مالی چه درد و رنجی را متحمل می شوند.
🔹️بر همين اساس برای این کار انگيزه پيدا كردم، تا وقتی که در لباس سربازی هستم، در ايام سالگرد شهادت #حاج_قاسم در راه خدا و در راه اسطوره "شهادت"، "شجاعت" و "خدمت" شهيد #حاج_قاسم_سليمانی يك زندانی را آزاد کنم.
#فاخته_۴۱۱
#آذربایجان_غربی
#ما_ملت امام حسینیم
#سپهبد_شهید_قاسم_سلیمانی
#قاسمیون
#خبرگزاری_بسیج
@Azarbayjanegharbi
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید.
اميرالمؤمنين علی علیه السلام:
نرمخویی، از بزرگواری است.
📚میزان الحکمه،جلد۱۰،صفحه ۸۷
⏳امروز چهارشنبه
۸ دی ۱۴٠٠
۲۴جمادی الاول ۱۴۴۲
۲۹ دسامبر ۲۰۲۱
#خبرگزاری_بسیج
@Azarbayjanegharbi
🔴شهادت حاج قاسم یک حادثه تاریخی بود
#فاخته_۴۱۱
#ما_ملتیم
#شهید_قاسم_سلیمانی
#صیاد
#آذربایجان_غربی
#قاسمیون
#خبرگزاری_بسیج
@Azarbayjanegharbi