48.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراسم رژه نیروهای مسلح بمناسبت ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@basijnews_isf
30.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراسم رژه نیروهای مسلح بمناسبت ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@basijnews_isf
سیدرضا مرتضوی،استاندار اصفهان:
🔸️ تقدیم ۴۸ هزار شهید و ۲۰۰ هزار جانباز ارتشی گواه این است که ارتش همواره در مسیر مجاهدت خالصانه، آمادگی برای جانفشانی، گمنامی و فروتنی است.
🔸️ارتش در حوادث و بلایای طبیعی و دوران همه گیری کرونا با کمک به مردم نشان دادند که در بزنگاه ها قابل اتکا هستند و خود را فدای ملت می کنند.
🔸️توانمندسازی نیروها، اخلاق مداری، مشارکت در حرکت های مردمی و فروتنی مهمترین مختصات فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که ستودنی است.
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@basijnews_isf
⬛️ پدر شهید محسن جهانی آسمانی شد
▪️حاج احمد جهانی پدر شهید والامقام محسن جهانی پس از تحمل سالها دوری و رنج فراق فرزند دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهیدش پیوست.
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@basijnews_isf
⭕️ رونمایی از پهپاد ابابیل ۵
🔹در مراسم رژه ۲۹ فروردین پهپادهای مهاجر ۶، مهاجر ۴، مهاجر ۲، رعد ۸۵، آرش، ابابیل ۴، یسیر، کرار، ناصر، کیان ۱، کیان ۲، امید، کمان ۱۲، کمان ۲۲، ابابیل ۵ و پهپاد صادق به صورت محمول از مقابل جایگاه رژه رفتند.
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@Basijnews_isf
⭕️ارتشی برای دفاع از مستضعفین جهان
🔹من تا آخر پشتيبان ارتش و سپاه و بسيج خواهم بود و تضعيف آنان را حرام مىدانم. من به عنوان فرمانده كل قوا به مسئولين و تصميمگيرندگان نيز دستور مىدهم كه در هيچ شرايطى از تقويت نيروهاى مسلح و بالابردن آموزشهاى عقيدتى و نظامى و توسعه تخصصهاى لازم و خصوصاً حركت به طرف خودكفايى نظامى غفلت نكنند و اين كشور را براى دفاع از ارزشهاى اسلام ناب و محرومين و مستضعفين جهان در آمادگى كامل نگه دارند و مبادا توجه به برنامههاى ديگر موجب غفلت از اين امر حياتى
گردد.
🌸صحیفه امام؛ ج21؛ ص358 | پیام به ملت ایران؛ 28 فروردین 1368
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@Basijnews_isf
29 فروردین یادآور یکی از تصمیمهای راهبردی و سرنوشتساز بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) به شمار میرود که طی آن در اوج یاوهگوییهای جبهه ضد انقلاب و دشمنان نظام مبنی بر انحلال ارتش با پیام تاریخی خود در نامگذاری روزی به نام «روز ارتش جمهوری اسلامی»، روح تازهای در کالبد ارتش و ارتشیان غیور و مومن دمید .
29 فروردین ماه سرفصل حیات جدید ارتش در صیانت از استقلال و تمامیت ارضی کشور است و حوادث و رخدادهای پس از آن به ویژه 8 سال دفاع مقدس به خوبی نمایانگر نقشآفرینیهای سترگ ارتش انقلابی و غیور در عرصهِ اجرای ماموریتهای خطیر محوله بوده است؛ به نحوی که این سازمان نظامی و مقتدر را مفتخر به دریافت مدال «ارتش حزب الله» و «کلمه طیبه» از سوی فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) ساخت.
ضمن عرض تبریک این روز به همه غیور مردان ارتش،اعلام می داریم که مجموعه مقتدر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی به ویژه رزمندگان غیرت مند ارتش با روزآمد سازی توانمندیهای سازمانی و متناسب سازی ظرفیتها برای مقابله موفق و پیروزمند با تهدیدات فراروی کشور با اطاعت محض از فرامین و منویات مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا حضرت امام خامنهای عزیز(مدظله العالی) ضمن آمادگی برای رویارویی بهنگام در برابر هرگونه تعرض و تجاوز احتمالی دشمنان، پرچم مقاومت و شهادت طلبی در راه آرمانهای بلند انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) و شهیدان گرانقدر راه همچنان برافراشته نگه خواهند داشت.
سرهنگ پاسدار کریم اکبری
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کاشان
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@Basijnews_isf
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️فیلم/عالم محضر خداست....
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@Basijnews_isf
⭕️ زائران عتبات منتظر نباشند، راه زمینی کربلا همچنان بسته خواهد ماند
🔹مدیر کل روابط عمومی سازمان حج و زیارت: به رغم انجام مذاکرات صورت گرفته در پشت درهای بسته و تلاش مسئولان ایرانی تا لحظه مخابره این خبر هیچ اطلاعی از بازگشایی راه زمینی کربلا در دست نیست.
🔹به رغم اعلام چندین بار مسئولان عراقی برای بازگشایی راه زمینی کربلا در ایام مختلف و پیگیری مسولان ایرانی تاکنون هیچ گونه اقدامی از سوی دولت عراق برای بازگشایی راه زمینی عتبات عالیات انجام نگرفته است.
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@Basijnews_isf
⭕️فوت ۲۵ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@Basijnews_isf
⭕️ سوءاستفاده #داعش از جنگ اوکراین برای حمله به #اروپا
🔹گروه تروریستی داعش در اطلاعیهای اعلام کرد که انتقام مرگ سرکرده سابق خود را خواهد گرفت و از طرفداران خود خواست از فرصت جنگ #اوکراین برای انجام حملات در اروپا استفاده کنند.
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@Basijnews_isf