وصیت خاص امام جمعه محبوب
بخشی از وصیتنامهٔ شهید آیتالله آلهاشم:
🔹خدایا تو شاهدی که در مدت خدمتگزاری اگر خیری به اسلام نرساندم سعی نمودم ضرر نرسانم و این را بهطور حتم اعتراف میکنم که سعی بر این داشتم کسی به جهت اعمال و رفتار و کردار من به روحانیّت بدبین نباشد.
🔹هیئتیهای عزیز از روحانیت فاصله نگیرید و همیشه در هیئتهای عزاداری از وجود روحانیت استفاده نمایید و اگر بخواهید بدون حضور روحانیت حرکت کنید بالاخره دیریازود به انحراف کشیده میشوید، پس همیشه با روحانیت باشید و در نمازهای جماعت پشت سر روحانیون نماز گزارید.
🔹در طول مدت خدمت در مسئولیتهای محوله، ریالی از بیتالمال به نفع شخصی برداشت ننموده و بلکه از خودم برای کارهای خیر و عامالمنفعه خرج نمودهام و از موقعیت شغلی و مسئولیت بههیچوجه سوءاستفاده نکردهام بلکه از حق قانونی خود نیز استفاده ننمودهام.
#روابط_عمومی_وتبلیغات_سپاه_ناحیه #مقاومت_بسیج_حضرت_ابوالفضل_علیه #السلام_شهرستان_آوج
#خبرگزاری_بسیج_آوج
https://eitaa.com/basijnewsir_avaj
گاهی یک رای هم موثر است
گاهی یک رای در سرنوشت کشور اثر می گذارد..
"مقام معظم رهبری"
#خبرگزاری_بسیج_آوج
https://eitaa.com/basijnewsir_avaj
در غدیر خم ولایت شد قبول
برد بالا دست مولا را رسول
رفت بالا دست خورشید غدیر
شد امام و مقتدای ما امیر
سرآغاز امامت و ولایت بر شما مبارک باد..
#عید_غدیر
#خبرگزاری_بسیج_آوج
https://eitaa.com/basijnewsir_avaj
ڪرامـــت داشــــت
به کسانی که به خود او بدی کرده بودند
با کرامت برخورد میکرد وبه کسانی که به او اهانت کرده بودند پاسخ تند و زشت و عصبی نمیداد.
رهبر انقلاب اسلامی - ۱۴۰۳/۳/۱۴
#مشارکت_آگاه
#مثل_رئیسی
#خبرگزاری_بسیج_آوج
https://eitaa.com/basijnewsir_avaj
یکی از اقدامات ماندگار شهید رییسی تامین آب پایدار برای چهارمحال بختیاری بود. که بعد از ۱۲سال معطلی با عزم رییس جمهور به سرانجام رسید.
#مثل_رئیسی
#مشارکت_آگاه
#خبرگزاری_بسیج_آوج
https://eitaa.com/basijnewsir_avaj