CQACAgQAAx0CVBp6RAACE9BgjWCAXKWFpflOWIvtsc2XfuxEnwACXQkAAu-1aVBIr_IuRlBe-B8E.mp3
12.11M
🔳 #شهادت_امام_علی(ع)
🌴سحر بود و صدای نفس خسته ی یک مرد
🌴که آرام در آن کوچه به روی لب خود زمزمه میکرد
🎤حاج #حسن_خلج
⏯ #روضه
👌بسیار دلنشین
@maadahi
Majid Bani Fatemeh - Heydar [SevilMusic].mp3
5.79M
آروم آروم میری بابا حیدر😭
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
@maadahi
اگر چه كاسه شيرى به دست هاى امام است 1.mp3
3.34M
#شهادت امام علی(ع)
🔰اگرچه کاسه ی شیری به دستهای عوام است
🔰طبیب حاذق کوفه نوشته کار
تمام است
🎤حاج #منصور_ارضی
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
@maadahi
🎯ظاهراً تحریف جدیدی رخ نموده است!
🔺پس از سخنرانی دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی، جریان تحریف دست به شگرد تازه ای زده است، می گویند: رهبری خودش گفت سیاست های نظام در بالادست تعیین می شود و وزیر خارجه مجری است، در نتیجه برجام تصمیم نظام بوده است.
🔸فعلاً به این کاری ندارم که نهاد بالادستی وزارت خارجه، شورای امنیت ملی با مسئولیت ریاست جمهوری است.
📚بگذارید از منظر عبرت تاریخی به موضوع بنگریم؟
پذیرش حکمیت در زمان چه کسی بود؟
پاسخ: امیرالمومنین
پذیرش صلح با معاویه تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امام حسن
📌نکته۱: آیا پذیرش حکمیت ایده آل امام بود یا شرایط(سست عهدی ها، تحریف ها، حیله های دشمن و...) آنرا بر امام تحمیل کرد؟
اگر چه حتی سخن امام را در انتخاب نماینده هم نپذیرفتند، اما بعداً که حکمیت شکست خورد، امام را متهم کردند!!
گفتند ما نفهم بودیم تو چرا پذیرفتی!!!.(تجربه تلخ)
📌نکته۲ : امام حسن با اتخاذ سیاستی درست برای دفع خطر بنی امیه اقدام کرد، یاران هم در ابتدا همراهی کردند، اما در ادامه شرایطی پیش آمد که لشکریان از ادامه نبرد سست شدند، امام از مردم نظر خواست، اکثریت غالب گفتند: می خواهیم زندگی کنیم!
امام مجبور به پذیرش صلح شد.
بیچاره ها نمی دانستند زندگی در اطاعت امر ولی خداست، چیزی نگذشت که معاویه کوفیان را پایمال کرد.(تجربه تلخ)
📌نکته۳: هرگز رهبران الهی چون دیکتاتور ها، مردم را با زور به کار و تصمیمی اجبار نمی کنند، حرکت رهبران الهی در طول تاریخ تمامأ در جهت رشد عقلانی و فعال کردن قوه بصیرت امت بوده است.
اگر یادمان باشد حکیم انقلاب فرمودند: درباره مذاکرات جدید هستهای نیز علیرغم اینکه خوشبین نیستم،اما موافقت میکنم چرا که "این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد".
📎ظاهراً جریان تحریف نمی خواهد بگذارد مردم از این (تجربه تلخ) خود بهره ببرد.
@meysamrey
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
🔷سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت.
🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،
🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد.
🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: « ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
🔻 نکته بعد، شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند .
🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود.
بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
@meysamrey
🏴 شبِ معراجِ مومن
👈🏼 مروری بر توصیههای رهبر انقلاب دربارهی بهرهبرداری معنوی از فرصتِ «شبهای قدر»
@meysamrey
🔴 روایت مرحوم سردار حجازی از قدرت مذاکره حاجقاسم
🔹یک وجهی که معمولاً دربارهی شخص حاج قاسم مغفول میماند، قدرت ایشان در مذاکره است. حضرت آقا هم فرمودند که سخن ایشان اثرگذار و قانعکننده بود.
🔹اگر کسی بخواهد این ویژگی را داشته باشد که بتواند دیگران را قانع کند، اول باید خودش یک صورت واضحی از مسئله را در اختیار داشته باشد؛ یعنی تا یک برداشت روشن و واضحی از مسئله در ذهن شخص نباشد، نمیتواند دیگران را هم قانع کند. دوم اینکه مبانیاش باید درست باشد؛ مبانی قوی و متقن و متین. وقتی که مبانی، متقن، قوی و متین باشد و تعارض در فکر و در عمل نباشد، او میتواند دیگران را قانع کند.
🔹 ایشان وقتی میرفت با خیلیها مذاکره میکرد، آخرین وضعیتها و دقیقترین حوادثی که اتفاق افتاده بود را تبیین میکرد و اینها را تشریح میکرد و میگفت به این دلایل و بر اساس این مبانی، باید این کار را کرد. ملاحظهی شخصی و سیاسی و کاری و مانند اینها را هم نداشت. صداقت و عدم سیاسیکاری، باعث میشد که وقتی حاج قاسم با یک کسی صحبت میکرد، آنها فکر نکنند که او دارد به یک چیزی فکر میکند اما چیز دیگری را میگوید. صداقت او و صراحت او باعث میشد این قدرت قانعسازی در او ایجاد بشود.
🔹گاهی که ایشان با فرماندهان و مسئولین اصلی سوریه جلسه میگذاشت و صحبت میکرد، گاهی اطلاعات او از میدان بیشتر و دقیقتر بود؛ خب در چنین شرایطی معلوم است که میتوانی راهحل بهتری هم ارائه بدهی و طرف را قانع کنی. بنابراین تلفیق آن حضور میدانی و اطلاع و ارتباط مستقیم و زنده با میدان از یک طرف، و آن دیدگاههای بلند و دورنگری و ژرفاندیشی، این ویژگی را ایجاد میکند.
@meysamrey
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
شرائط ۹ گانه حضرت امام خامنه ای برای پذیرش برجام . با این جماعت دلخوش به فرعون و نمرود که نمی توان صحبت کرد . مردم باید بخوانند و قضاوت کنند که رعایت شد یا نه .
#برجام
#قضاوت_مردم
@meysamrey
علاوه بر مباحثی که حاج آقا ماندگاری فرمودن لطفاً به این نکته هم توجه شود .
سوالی که می تونیم بپرسیم اینه ، آیا رهبری قراره به تنهایی کشور را اداره کنه یا به همراهی مسئولین .
قطعاً جواب اینه که نه ! باید با کمک کسانی باشد که در سنگر ها و کرسی های مختلف قرار بگیرند - مسئولین - .
چرا که اگر غیر از این بود پس نباید انتخابات برگزار می شد .
پس رهبری قراره با کمک مسئولینی که ما داریم انتخاب می کنیم کشور را اداره کنه . پس اگر اشکالی هست قطعاً به انتخاب ما بر می گرده نه به رهبری .
@meysamrey
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️واکنش حاج محمود کریمی به حاشیههای اخیر
سرِ نیزه که رحل قرآن شد/ وقت تضعیف «مرد میدان» شد
آخرین ضربههای مالک بود/ اشعری شیر شد، رجزخوان شد
شر شد و فتنه شد، تلاطمشد/ امر مولا در این میان گمشد
رشته افتاد دست جاسوسان/ اشعری، انتخاب مردم شد
✍️
به زیر سنگ لحد بی پناه مان نکند
یقین علی برسد رو سیاهمان نکند
امان ما که بریده شما امان بدهید
وگرنه غیر شما کس نگاهمان نکند
دلم گرفته دل شب روانه اش کردم
سفر به غیر نجف روبه راهمان نکند
بگو که محشر کبری چه گِل به سر بزنیم
اگر که فاطمه رد شد نگاه مان نکند
🌷سوار ناقه ی نور است و ما به دنبالش
🌷خدا کند برسد دست ما نخ شالش
✅ #سیره_اخلاقی_آقا
🚨 احترام به والدین (بخش دوم)
🔘 آقای غلام شاه پسندی محافظ رهبر معظم انقلاب:
💠 ... از پایین ساختمان ریاستجمهوری تا طبقه دوم که تشریفات است ۲۵ پله است که این پله ها را #پا_به_پای ایشان می آمدند. اگر سه ربع هم طول می کشید ، آقای خامنهای عجله نمی کرد پا به پای ایشان #آرام_آرام می آمدند بالا... حتماً #پشتی پشت پدرش میگذاشت ، حتماً خودش #چایی برای پدرش می آورد. آنقدر #احترام میکرد این پدر را که حد نداشت.
همیشه می گفتند: هر آنچه از خدا می خواهید از #پدرتان بخواهید ؛ هر چه از خدا می خواهید از #مادرتان بخواهید ؛ اگر پدر و مادرتان در قید حیاتند حتماً بگویید دعا کنند ، #مستجاب می شود و اگر نیستند بروید سر قبرشان و بخواهید #قبر پدر و مادر هم کمک که آدم می کند.
این #درس_های_اخلاقی بود که ما می دیدیم از آقا و خیلی هم تاکید داشتند.
📚 ماه در آینه ، ص ۱۳۲
🆔 @sireh_agha
✅ #سیره_اخلاقی_آقا
🚨 احترام به والدین (بخش اول)
🔘 آقای غلام شاه پسندی محافظ رهبر معظم انقلاب:
💠 سال ۶۷ پدر آقای خامنهای مرحوم شدند الان هم توی حرم امام رضا علیه السلام دفن اند...
اگر جلسه ریاست جمهوری با یک رئیس جمهور خارجی هم بود وقتی پدر ایشان وارد می شدند ، ایشان #تمام_قد می ایستادند و با سرعت به طرف پدرشان می دویدند و حتماً دست ایشان را #میبوسیدند.
تا روزی که پدرشان مرحوم شد ، من یاد ندارم یک بار آقای خامنهای به پدرشان برسند و دستشان را نبوسند ، این نبود که حالا چون رئیس جمهور است و برای خودش کسی است، نه...! دیدارشان با مادرشان چون بیشتر توی منزل بود ما کمتر دیدیم ولی پدرشان را با چشم خیلی دیدیم.
پدرشان می خواست از فرودگاه بیاید به ما میگفت بروید آنجا پدرم را بیاورید ، #ویلچر هم ببرید ، پیاده نیاید که اذیت می شود. بهشان بگویید #سیدعلی گفت: من مشکل دارم ، اگه من بیایم باید ۵۰ نفر با من همراه بیایند. من #شرمندهام...
به ریاست جمهوری که میرسیدیم آقای خامنه ای دم در ورودی می آمدند توی ماشین و #کنار_پدرشان مینشستند و تا کنار در ساختمان همراهی میکردند. دم در ساختمان هیچ کدام از ما اجازه نداشتیم که حتی یک #انگشت از پدرشان را بگیریم کمک کنیم. آقای خامنهای خودشان پدرشان را #کمک میکردند تا از ماشین پیاده شود.
📚 ماه در آینه ، ص ۱۳۱
🆔 @sireh_agha