eitaa logo
خبرگزاری بسیج استان قم
4.8هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
5هزار ویدیو
62 فایل
🔊 کانال خبرگزاری بسیج استان قم ◀️تحت اشراف و مدیریت روابط عمومی سپاه استان قم سایت: https://basijnews.ir/fa/qom
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸آن گونه باش كه اگر تو را نديدند، هوايت بی‌قرارشان كند و اگر حضورت را به دست آوردند، غنيمت بشمارند و اگر غايب شدى، به سراغت بيايند و اگر مُردى و رفتى، جاى خالى تو را احساس كنند. "علی صفایی‌حائری" 🔹خبرگزاری بسیج استان قم🔹 🆔http://eitaa.com/basijqom_ir 🔺 🔻 .
🔻 دومین اجلاسیه بین المللی مردان بی پایان، بزرگداشت سومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المندس 🔸با روایت: سردار باقرزاده (ازهمرزمان شهید سلیمانی در سپاه قدس) 🔸سخنران: حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر رنجبر (کارشناس مسائل استراتژیک منطقه) 🗓دوشنبه ۱۲ دی ماه ⏰ ۱۸:۰۰ 🏫 دانشگاه سراسری قم، دانشکده فنی و مهندسی، تالار شهید احمدی روشن 🔹خبرگزاری بسیج استان قم🔹 🆔http://eitaa.com/basijqom_ir 🔺 🔻 .
💢مسابقه بزرگ کتابخوانی 🔻کتاب: یک ون شبهه 🔻ناشر: اندیشکده راهبردی سعدا 🔻نویسنده: سیدمحمد حسین راجی 🔻موضوع: پاسخ به شبهات درباره نظام اسلامی جهوری اسلامی اختیارات رهبری رفراندوم شخصیت زن حجاب اجباری و آزادی و .... ◀️برای تهیه کتب میتوانید به کتاب فروشی‌های استان و یا جهت تهیه نسخه الکترونیکی کتاب می‌توانید به سایت www.mafarinesh.ir و یا کانال ایتا به ایدی: @ketabeston مراجعه نمایید. ◀️نحوه شرکت در مسابقه: آثار تولیدی خود را از کتاب یک ون شبهه که شامل: پادکست، معرفی کتاب یا برشی از کتاب را برای ما به آدرس www.mafarinesh.ir ارسال نمایید. ▪️پادکست: تولید محتوای صوتی از کتاب یک ون شبهه ▪️معرفی کتاب: تولید معرفی جذاب از کتاب یک ون شبهه در قالب ویدیو کلیپ ▪️برشی از کتاب: از خود یا دیگران فیلم بگیرید در حالی که بخشی از کتاب را می‌خوانند ضمنا به قید قرعه به ۴ نفر از مسئولین کانون‌ها یا فرماندهان پایگاه‌هایی که بیش از ۲۰ شرکت کننده در مسابقه داشته باشند سفر زیارتی مشهد مقدس اهداء خواهد شد. 🔸مهلت شرکت در مسابقه: تا ۲۸ دی ماه سال جاری 🔸اعلام برنده‌ها ۱۸بهمن‌ماه از طریق سایت مرکز آفرینش‌های بسیج به آدرس: www.mafarinesh.ir یا کانال ایتا به ایدی: @ketabeston 🔸جوایز : ۲۰۰ جایزه ۱ میلیون ریالی ۵۰ جایزه ۲ میلیون ریالی ۱۰ جایزه ۵ میلیون ریالی ۳ جایزه ۲۰ میلیون ریالی ۴ کمک هزینه سفر مشهد مقدس به ارزش ۱۰ میلیون ریال 🔹خبرگزاری بسیج استان قم🔹 🆔http://eitaa.com/basijqom_ir 🔺 🔻 .
📜 | نامه مادر یکی از بسیجیان پایگاه امام حسن عسکری (علیه السلام) حوزه شهید بهشتی شهر مقدس قم، که برای هزینه‌های پایگاه خود روزه استیجاری گرفتند! 👇 "این ذوق و شوق یک مادر است که تراوش می‌کند، قلم و جوهر می‌شود و روی کاغذ روان می‌شود. زمانی که می‌بیند، نوجوانش حس مسئولیتِ تقسیم شده در دلهای بسیجیانِ دیگر را به اشتراک می‌گذارد. وقتی می‌شنود که بسیجیان در کنار قلوبِ بهم متصل، تصمیم بر گرفتن روزه استیجاری می‌گیرند تا با پولش پایگاه را احیا کنند. موکت پوسیده‌ای که کف پایگاه، دیگر حرفی برای گفتن ندارد را عوض کنند. در و دیوار را با اراده و همت مستحکم بسیجی رنگی بدهند و حال و احوالش را بهتر کنند. این را کجای دنیا میتوان یافت؟! دنیایی که در آن همه برای به دست آوردن قِرانی دست و پا می‌زنند. این شور را در کدامین دانشگاه می‌توان دید؟! مسجد، بسیج یعنی دانشگاه...دانشگاه انسان سازی, که شهید مصطفی صدر زاده می‌سازد. آرمان‌ها تربیت می‌کند. ابراهیم هادی تحویل می‌دهد. و هزاران نوجوان را از خطر رها شدن در فضای حقیقیِ انحراف نجات می‌دهد. این تمام آرزوی یک مادر است که فرزندش با تمام شور نوجوانی و با وجود هزاران جذابیت و فریب‌های دنیوی، با مسجد و پایگاه بسیج مانوس گردد. همچون سلیمانی‌ها سرباز ولایت شود... عاقبت بخیر شود... درآخر هم شهید شود...❤️" 🔹خبرگزاری بسیج استان قم🔹 🆔http://eitaa.com/basijqom_ir 🔺 🔻 .
🔰سازمان بسیج رسانه استان قم در راستای برگزاری هشتمین دوره جشنواره رسانه‌ای ابوذر، مسابقه تولید محتوای ویژه گرامیداشت "سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی" ویژه خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با مشارکت خانه مطبوعات استان قم برگزار می‌نماید. 🔸علاقه مندان می‌توانند تمامی آثار تولیدی خود را با محوریت «سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» در تمامی قالب‌های خبری و چندرسانه‌ای تا پایان هفته جاری به شماره 09930936858 در پیام رسان‌های ایتا و روبیکا ارسال نمایند. 🔸همچنین آثار دریافتی ضمن شرکت در این رویداد، در جشنواره ابوذر نیز شرکت داده خواهند شد. ✅ گفتنی است به همین مناسبت مهلت دریافت آثار جشنواره ابوذر نیز تا 15 دی ماه تمدید می‌شود. 🔹خبرگزاری بسیج استان قم🔹 🆔http://eitaa.com/basijqom_ir 🔺 🔻 .
📣 اطلاعیه تعطیلی کودکستان ها و غیر حضوری شدن کلاس های دوره ابتدایی در قم 🔰 بر اساس مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا، فردا یکشنبه 11 دی ماه 1401 به دلیل پایداری هوا، کودکستان ها تعطیل، پیش دبستانی و دوره اول و دوم ابتدایی به صورت غیرحضوری برگزار می شود. 🔹خبرگزاری بسیج استان قم🔹 🆔http://eitaa.com/basijqom_ir 🔺 🔻 .