بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ
قابل توجه شیعیان ودلسوزان حضرت فاطمه زهرا (س) با توجه به نزدیک شدن ایام شهادت این بانو واستفتاء از مقام معظم رهبری(مدظلّه) درباره مشخص کردن این ايام چنین فرمودهاند:
روز شهادت (۱۳جمادی الاول و ۳جمادی الثانی) و ایام نزدیک آن، ایام فاطمیّه محسوب می شود و شایسته است در همه این ایام، حرمت عزاداری حضرت فاطمه سلام الله علیها حفظ شود.
ایام فاطمیّه ۲ روز قبل از شهادت و ۲ روز بعد از شهادت مجموعأ ۵ روز می باشد.
🏴(فاطمیه اول: سیزدهم جمادی الاولی)
از ۲۳ آبان ۱۴۰۳ تا ۲۷ آبان ۱۴۰۳
🏴(فاطمیه دوم : سوم جمادی الثانی)
از ۱۳ آذر ۱۴۰۳ تا ۱۷ آذر ۱۴۰۳
کانال اطلاع رسانی خدمه حرم مطهر
https://nasimrezvan.com/EmamRezaHaram
https://eitaa.com/EmamRezaHaram
اداره اطلاع رسانی و رسانه حرم مطهر رضوی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالت عجیب آنیلی بعد از ملاقات با امام
🔶 روایت #حجت_الاسلام_راجی از ملاقات تنها وارث کارخانه لامبورگینی با امام خمینی!
🔸 به مناسبت ۱۵ نوامبر سالروز شهادت #ادواردو_آنیلی شاهزاده میلیاردر ایتالیایی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆شعری که رهبر انقلاب را به گریه انداخت...
دیرآمدم در داشت میسوخت...
4_5951791079786284386.mp3
1.74M
🔸ترتیل صفحه 198 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 9
سوره مبارکه التوبة
صفحه 198
كَالَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ كَانُوا أَشَدَّ مِنْكُمْ قُوَّةً وَأَكْثَرَ أَمْوَالًا وَأَوْلَادًا فَاسْتَمْتَعُوا بِخَلَاقِهِمْ فَاسْتَمْتَعْتُمْ بِخَلَاقِكُمْ كَمَا اسْتَمْتَعَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ بِخَلَاقِهِمْ وَخُضْتُمْ كَالَّذِي خَاضُوا ۚ أُولَٰئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ (69)
[شما منافقان ]مانند کافران پيش از خودتان هستيد که از شما نيرومندتر بودند و اموال و اولاد بيشتر داشتند و از نصيب خود [در دنيا ]بهره مند شدند، و شما نيز از نصيب خود بهره مند شده ايد، چنانکه کافران پيش از شما از نصيب خود بهره مند شدند، و شما در باطل فرو رفته ايد چنانکه آنان فرو رفتند. آنان اعمالشان در دنيا و آخرت تباه شد و آنان همان زيانکاران اند. (69)
أَلَمْ يَأْتِهِمْ نَبَأُ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ قَوْمِ نُوحٍ وَعَادٍ وَثَمُودَ وَقَوْمِ إِبْرَاهِيمَ وَأَصْحَابِ مَدْيَنَ وَالْمُؤْتَفِكَاتِ ۚ أَتَتْهُمْ رُسُلُهُمْ بِالْبَيِّنَاتِ ۖ فَمَا كَانَ اللَّهُ لِيَظْلِمَهُمْ وَلَٰكِنْ كَانُوا أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ (70)
آيا خبرِ کسانى که پيش از آنان بودند: قوم نوح و عاد و ثمود و قوم ابراهيم و اهل مَديَن و آن شهرهاى واژگون شده [لوط ]به آنان نرسيده است؟ رسولانشان با دليل هاى روشن به سويشان آمدند [ولى آنان طغيان کردند و هلاک شدند ]و چنين نبود که خدا به آنان ظلم کرده باشد، بلکه آنان به خودشان ستم مى کردند. (70)
وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَيُطِيعُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ ۚ أُولَٰئِكَ سَيَرْحَمُهُمُ اللَّهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ (71)
و مردان و زنان مؤمن بعضى شان ياور بعضى ديگرند; به کارهاى پسنديده وا مى دارند و از کارهاى ناپسند باز مى دارند و نماز را برپا مى کنند و زکات مى دهند، و خدا و رسول او را اطاعت مى نمايند. اينان را خدا به زودى مورد رحمت خود قرار مى دهد. همانا خدا عزّتمند و حکيم است. (71)
وَعَدَ اللَّهُ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَمَسَاكِنَ طَيِّبَةً فِي جَنَّاتِ عَدْنٍ ۚ وَرِضْوَانٌ مِنَ اللَّهِ أَكْبَرُ ۚ ذَٰلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ (72)
خدا به مردان و زنان مؤمن بوستان هايى را وعده داده است که از پايين آنها نهرها جريان دارد و در آنها جاودانه اند، و نيز مسکن هايى دلپذير در بوستان هايى دائمى [به آنان وعده داده است] و رضايتى که از جانب خداست [از همه اينها ]برتر است. اين است آن کاميابى بزرگ. (72)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
نکته تفسیری صفحه ۱۹۸:
مؤمنان و سرنوشتی باورنکردنی:
این آیات به ویژگی های مردان و زنان باایمان اشاره می کند و سرنوشت شیرین آنان را بیان می فرماید. آیه ی 68 همین سوره می گوید: «خداوند به مردان و زنان منافق و به کافران وعده داده که به آتش دوزخ می روند و همیشه در آن می مانند. همان برایشان بس است و خدا لعنتشان کرده و عذابی پایدار برایشان خواهد بود.»
آیه ی 72 نیز در باره ی سرانجام مؤمنان و چنین است: «خدا به مردان و زنان مؤمن وعده داده که به باغهایی از بهشت وارد می شوند که از زیر درختان آن، نهرهایی جاری است و همیشه در آن خواهند ماند. همچنین وعده داده که در باغ های «عدن»، خانه های نیکویی خواهند داشت؛ و نیز خشنودی خدا را خواهند داشت که از هر نعمتی بالاتر است، و این سرنوشت، رستگاری واقعی است.»
نعمت هایی که در این آیه به آنها اشاره شده، امکاناتی رؤیایی است که هر کس آرزوی داشتن آنها را دارد. البته ما به درستی نمی دانیم که این نعمتها چگونه هستند، و تنها می توانیم شبحی از آن را در ذهنمان تصوّر کنیم. قرآن کریم در این باره فرموده است: «هیچ کسی نمیداند که در بهشت چه نعمتهایی برایش در نظر گرفته شده؛ نعمتهایی که مایهی شادمانی و روشنی چشم هاست.»[1]
در میان نعمت هایی که در آیه ی 72 به آنها اشاره شده است، دو نعمت درخشش ویژه ای دارد. نخست، «خانه های پاکیزه در باغهای عَدن است». برخی از مفسران قرآن[2] معتقدند که «عَدن»، محل خاصی از بهشت است که از سایر باغهای بهشت، برتری ویژهای دارد. در روایتی از پیامبر اسلام می خوانیم: «عَدن، سرای پروردگار است که هیچ چشمی ندیده و [حتّی چگونگی آن] به فکر کسی نرسیده است.»[3] در حدیث دیگری از همان حضرت می خوانیم: «هر کس دوست دارد همانند من زندگی کند و همانند من بمیرد و در باغ مخصوص من که پروردگارم به من وعده کرده، ساکن شود، باغیکه خدا درختانش را به لطف خاص خود به وجود آورده، باید علی بنابیطالب، و پس از او، فرزندان [معصوم] او را دوست بدارد.»[4] دومین نعمت ویژه ای که در این آیات به آن اشاره شده، خشنودی خداوند است؛ نعمتی که به فرمودهی این آیه، از تمام نعمت های بهشت برتر است. آری، رضای خدا، برترین هدف آفرینش انسان است؛ زیرا در آن حال، انسان به مقامی میرسد که خدای جهان آفرین ـ که به هیچکس نیازی ندارد ـ به بندهی خود افتخار میکند و از او راضی و خشنود می شود و او را مورد لطف ویژهی خود قرار می دهد. در حقیقت، تمام نعمتهای بهشت، نتیجهی این نعمت بزرگ است، و در آن حال، انسان احساسی دارد که بی شک در این جهان به طور کامل تجربه کردنی نیست. انسان هر قدر هم در دنیا خوب باشد، پیوسته این ترس را دارد که مبادا سرانجام به مقصد اصلی نرسد و شیطان او را از سعادتش بازدارد؛ امّا در بهشت احساس میکند که از تمام خطرات گذر کرده و به منطقهی امن خدا وارد شده است و هرگز وضعی پیش نخواهد آمد که خدا از او خشمگین شود. به همین سبب، در روایت زیبایی از پیامبر می خوانیم: «هنگامی که بهشتیان وارد بهشت می شوند، خدا می فرماید: آیا چیزی میخواهید تا بر نعمتهایتان بیفزایم؟ آنان می گویند: پروردگارا، آیا نعمت دیگری هم مانده است؟ او می فرماید: آری، خشنودی من، و اینکه هیچگاه از شما خشمگین نخواهم شد.»[5]
[1] - آیه 17سورة سجده
[2] - ر.ک به تفسیر الکشاف ذیل آیة مورد بحث
[3] - تفسیر نمونه، ج8، ص38
[4] - تفسیر کنز الدقائق، ج6، ص439
[5] - تفسیر المیزان، ج9، ص348
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
کَلِمةُ الیَوم
رَقَم 196
🍒 حَدَب 🍒
حَدَب :مَا ارتَفَع و غَلَظَ مِنَ الأَرض.
حَدَب :بلندی هایی که میان پستی ها قرار می گیرند.
📖 حَتَّىٰ إِذَا فُتِحَت يَأْجُوجُ وَمَأْجُوجُ وَهُم مِّن كُلِّ حَدَبٍ يَنسِلُونَ /انبیاء:۹۶
تا آن زمان که (راه بر) «یأجوج» و «مأجوج» گشوده شود. و آنها از هر محلّ مرتفعى بسرعت عبور کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 دوستان بنشینید و گوش کنید!
🔸 رئیس دیوان محاسبات در حال ارائه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ به مجلس است ولی چون میبیند بعضی از نمایندگان مشغول کار دیگری هستند، از رئیس مجلس میخواهد که او تذکر بدهد.
🔸 نکته جالبتر این است که در حالی که رئیس مجلس در حال تذکر دادن است، هنوز تعدادی از نمایندهها پشت سر او حضور دارند.
🔸 تفریغ بودجه به زبان ساده مقایسه بودجه مصوب مجلس با عملکرد دولت در اجرای آن است. این کار باعث خواهد شد تا بودجه سال بعد با دقت بیشتری به تصویب برسد؛ البته اگر بعضی از نمایندگان به این گزارش گوش کنند.
#بودجه_۰۴
🇮🇷 این خانه #ازما ست
🔰 @azmaa_net