🚯 بستن فرودگاه مهرآباد به دستور "بختيار" براي جلوگيري از ورود امام به ايران (1357ش)
✍ وقتي كه خبر بازگشت حضرت امام خميني(ره) به كشور قوت گرفت، دولت بختيار، براي جلوگيري از ورود امام، به كليه شركتهاي هواپيمايي بين المللي اعلام كرد كه به تهران پرواز نكنند. علاوه بر اين به دستور بختيار، تعداد زيادي تانك و زرهپوش در فرودگاه مهرآباد تهران مستقر شدند تا از ورود امام به ميهن اسلامي جلوگيري نمايند.
✅ همچنين كليه فرودگاههاي كشور براي سه روز بسته اعلام شد و در نتيجه، نزديكان امام اعلام كردند، به علت بسته بودن فرودگاهها، سفر امام به تهران، دو روز به تعويق افتاد. عكس العمل مردم در برابر اين عمل بختيار به حدي شديد بود كه دستور بختيار در ظرف چند روز لغو شد.
🆔 @basijzirab
💠 فرازی از رساله حقوق امام سجاد علیه السلام
۶- حق پا
اما حق پاهايت برتو آنست كه از آن به عنوان وسیله اي براي رفتن به طرف حرام استفاده نكني و پا را مركب در راهي كه سبب استخفاف و زبوني تو می شود قرار ندهي؛ زيرا كه اين دوپا ترا حمل می كنند و سیر می دهند در مسیر دين و سبقت گرفتـن در كارهاي خوب و قوتي نیست مگر به قوت پرور دگار.
🌷وَ أَمَّا حَقُّ رِجْلَيْكَ فَأَنْ لَا تَمْشِيَ بِهِمَا إِلَى مَا لَا يَحِلُّ لَكَ وَ لَا تَجْعَلَهَا مَطِيَّتَكَ فِي الطَّرِيقِ الْمُسْتَخِفَّةِ بِأَهْلِهَا فِيهَا فَإِنَّهَا حَامِلَتُكَ وَ سَالِكَةٌ بِكَ مَسْلَكَ الدِّينِ وَ السَّبْقِ لَكَ وَ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ.
📗 خصال شیخ صدوق، رساله حقوق امام سجاد(ع)
🆔 @basijzirab
💠 حِرز فاطمه زهرا سلام الله علیها
✍ حِرز در لغت به معنی «پناه و مامن» آمده است که یکی از اسم های مبارک خداوند متعال نیز به شمار می رود و لذا در دعای مخصوص جوشن کبیر خطاب به حضرتش عرض می کنیم:« يا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ» و در اصطلاح به نوعی خاص از دعا گفته می شود که هر کدام از معصومین علیهم السلام نمونه ای از آن را به عنوان «حرز خاص هر معصوم» به مراجعین توصیه می فرمودند و حفظ و نگهداری مستمر آن دعا و همچنین قرائت آن، انسان را از گزند تمامی آفات و بلیات حفظ و بیمه خواهد نمود. ان شاء الله تعالی.
✅ در کتاب مهج الدعوات دو حرز از حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نقل شده که ما در اینجا حرز مطلقی که برای تمامی امور زندگانی است، را می آوریم.
☀️ بِسْمِ اللَّه الرَّحْمنِ الرَّحيمِ
يا حَىُّ يا قَيُّومُ بِرَحْمَتِكَ اَسْتَغيثُ فَاَغِثْنى
وَلا تَكِلْنى اِلى نَفْسى طَرْفَةَ عَيْنِ اَبَداً وَ اَصْلِحْ لى شَاْنى كُلَّهُ.
🌟 به نام خداوند بخشنده مهربان
اى زنده، اى پاينده، به رحمتت سوگند از تو یاری مى طلبم،
پس مرا یاری کن، و مرا یک چشم برهم زدن به نفس خودم وامگذار، و تمام امورم را اصلاح فرما.
📗سید ابن طاووس، مهج الدعوات، ص5
🆔 @basijzirab
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 کلیپ تصویری
✅ موضوع: شهدای مدافع حرم
🔹 کارگروه فرهنگی #جبهه_خرمشهرهای حوزه مقاومت بسیج امام علی(ع)زیراب
🆔 @basijzirab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رهبر انقلاب: جهاد یعنی تلاش برای هدفگیری دشمن
🔺 هر تلاش خوب و بجایی، جهاد نیست.
جهاد یعنی تلاش برای هدفگیری دشمن، و در هر زمان باید عرصه جهاد را به درستی تشخیص داد.
🆔 @basijzirab
#تقویم
📅 امروز سه شنبه
☀️ 05 بهمن ماه 1400 شمسی
🌙 22 جمادی الثانی 1443 قمری
❄️ 25 ژانویه 2022 میلادی
☀️ #شمسی
➕ برگزاري انتخابات اولين دوره رياست جمهوري اسلامي ايران (1358ش)
➕ رحلت فقيه و زاهد بزرگوار، آيت الله "ميرزا جمال الدين كرباسي" (1310 ش)
➕ ارتحال عالم ربانی آيت الله "ملاعبداللَّه مدرس گرجی" (1363 ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت "ابوبكر ابی قحافه" (13 ق)
❄️ #میلادی
➕ كشف ميكروب جذام (1871م)
➕ ساخت اولين ساعت جيبي در نورنبرگ توسط "پيتر هلانْسْ" (1600م)
🆔 @basijzirab
♻️ فرازی از رساله حقوق امام سجاد علیه السلام
۷- حق دست
🌷اما حق دست بر تو آنست كه به سوي حرام دراز نشود زيرا سبب عقوبـت و عذاب خداوند در آخرت و ملامت و سرزنش مردم در دنیا خواهد بود؛ و دستهايت را منع نكني از چیزي كه خداوند بر آن واجب نموده است؛ بلكه با استفاده صحیح و مشروع، دستهايت را موقر و بزرگ نما؛ به اين بیان كــه از تمام چیزهاي كه حرام است دورش نگهداري و براي بدست آوردن آنچه كه مفید اسـت باز و آزادش گزاري؛ پس در اين صورت است كه مورد احترام ديگران در دنیا و پـاداش و اجر خداوند در آخرت قرار خواهي گرفت.
🌹 وَ أَمَّا حَقُّ يَدِكَ فَأَنْ لَا تَبْسُطَهَا إِلَى مَا لَا يَحِلُّ لَكَ فَتَنَالَ بِمَا تَبْسُطُهَا إِلَيْهِ مِنَ اللَّهِ الْعُقُوبَةَ فِي الْآجِلِ وَ مِنَ النَّاسِ بِلِسَانِ اللَّائِمَةِ فِي الْعَاجِلِ وَ لَا تَقْبِضَهَا مِمَّا افْتَرَضَ اللَّهُ عَلَيْهَا وَ لَكِنْ تُوَقِّرُهَا بِهِ تَقْبِضُهَا عَنْ كَثِيرٍ مِمَّا لَا يَحِلُّ لَهَا وَ تَبْسُطُهَا بِكَثِيرٍ مِمَّا لَيْسَ عَلَيْهَا فَإِذَا هِيَ قَدْ عُقِلَتْ وَ شُرِّفَتْ فِي الْعَاجِلِ وَجَبَ لَهَا حُسْنُ الثَّوَابِ مِنَ اللَّهِ فِي الْآجِلِ.
📗 خصال شیخ صدوق، رساله حقوق امام سجاد(ع)
🆔 @basijzirab
🌷امام علی علیه السلام:
در اعمال نيكو شتاب كنيد، و از فرارسيدن مرگ ناگهانى بترسيد، زيرا آنچه از روزى كه از دست رفته، اميد بازگشت آن وجود دارد، اما عمر گذشته را نمى شود باز گرداند، آنچه را امروز از بهره دنيا كم شده مى توان فردا به دست آورد امّا آنچه ديروز از عمر گذشته، اميد به بازگشت آن نيست.
🌹بَادِرُوا الْعَمَلَ وَ خَافُوا بَغْتَةَ الْأَجَلِ فَإِنَّهُ لَا يُرْجَى مِنْ رَجْعَةِ الْعُمُرِ مَا يُرْجَى مِنْ رَجْعَةِ الرِّزْقِ مَا فَاتَ الْيَوْمَ مِنَ الرِّزْقِ رُجِيَ غَداً زِيَادَتُهُ وَ مَا فَاتَ أَمْسِ مِنَ الْعُمُرِ لَمْ يُرْجَ الْيَوْمَ رَجْعَتُهُ
📘 نهجالبلاغه، خطبه114.
🆔 @basijzirab
💠 درکات و ابواب جهنم
✍ «دَرْک» در مقابل «دَرْج» است. درج برای بالا رفتن (صعود) و درک برای پایین آمدن (حدور) است و به همین جهت میگویند «درجات بهشت (دَرجات الجنّة) و درکات جهنم (دَرکات النّار)». (۱)
✅ دَرَکات جَهنّم، جایگاهها و طبقات مختلف جهنم است که در مقابل درجات بهشت قرار میگیرد. در جهنم رتبهبندی وجود دارد و همه دوزخیان، از جن و انس، بر پایه اعمالشان، از جهت کیفر و مجازات در هفت درکه و طبقه قرار میگیرند که نوع و شدت عذابشان متفاوت است.
✅ در قرآن، به جایگاه منافقان تصریح شده که در پایینترین و پستترین مرتبه دوزخ (دَرَک الاَسفَل) قرار دارند. «إِنَّ الْمُنافِقینَ فِی الدَّرْک الْأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ»؛(۲)
✅ در قرآن کریم به جهنم و برخی از نامها، صفات و ویژگیهای آن و نیز دستهبندی و درجهبندی دوزخیان و جایگاهشان در دوزخ اشاره شده است. در روایات به اسامی درکات جهنم و رتبه هر کدام نسبت به یکدیگر اشاره شده است: سَقَر، کُبَر، سَعیر، هاویه، جَحیم، ماهیه، غَیّ و لَظی نام این درکات است.
✅ بر اساس آیه ۴۴ سوره حجر، جهنم هفت در دارد و آیات ۲۹ سوره نحل و ۷۶ سوره غافر گفته است از درهای جهنم وارد شوید. در برخی از روایات، این هفت در به هفت طبقه تفسیر شده است.(۳) علامه طباطبایی معنای هفت در داشتن جهنم را به این که هفت نوع عذاب وجود دارد نیز تفسیر کرده است. (۴)
(۱) راغب، المفردات، ص۳۱۱،
(۲) نساء/ ۱۴۵،
(۳) جوادی آملی، معاد در قرآن، ص۴۲۶؛
(۴) طباطبایی، المیزان، ج۱۲، ص۱۷۰ و ج۱۷، ص۳۵۲؛
🆔 @basijzirab