6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛅️«مانُوْری برای ظهور» (قسمت اول)
🆔 @basir110213
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛅️ «مانُوْری برای ظهور» (قسمت دوم)
🆔 @basir110213
🔴حادثه وحشتناکی بر طلبه ناهی از منکر و همسرش توسط یک خانواده رذل ایجاد شد
🔸 محمدحسین عابدی طلبه مضروب:
♦️جمعه ۱۴۰۰.۵.۱ همراه همسرم در کرج، ساعت ۱۸:۴۵ برای خرید به فروشگاه جامبو واقع در چهار راه مجد فاز چهار مهر شهر کرج رفته بودیم، وارد فروشگاه که شدم مادر و دختری را مشاهده کردم که آن دختر، کشف حجاب کرده بود و به همین دلیل بنده به ایشان گفتم که خانم محترم لطفا حجابتان را رعایت کنید. از همان لحظه ابتدایی که این حرف را به او زدم، مادر و دختر شروع به هوچی گری و فحاشی کردند و دختر به من گفت حرامزاده تو کی هستی که به من می گویی حجابت را رعایت کن و مادر آن خانم به من سیلی زد.
♦️در همین لحظه مدیر فروشگاه جامبو من را از فروشگاه بیرون انداخت. هنگامی که بنده خواستم دوباره وارد فروشگاه شوم، من را تهدید به ضرب و شتم کرد و زمانی که از علت بیرون انداختن خودم سؤال پرسیدم، گفت شما نظم فروشگاه را به هم زدی. هیچ برخوردی با آن دو خانم نشد و آنها راحت به خرید خودشان ادامه دادند و من بیرون فروشگاه ایستادم و با پلیس تماس گرفتم و منتظر آمدن پلیس شدم.
♦️پس از گذشت دقایقی، آن دو خانم از فروشگاه خارج شدند و با دیدن من، مجدّدا شروع به فحاشی، تهدید و ضرب و شتم بنده کردند و به من تهمت زدند که شما به ما دست درازی کردی و من به آنها گفتم که از لحظه ورود من به فروشگاه تا خروج بنده، در دوربین ها ثبت شده است و اگر من دست درازی کرده ام، باید با من برخورد جدی بشود.
♦️سپس همسر بنده به من گفت ترسیده ام و اگر می شود برویم، اما من با رفتن مخالفت کردم، ولی همسرم اصرار کرد و هنگامی که دیدم همسرمدلهره دارد و ترسیده است، رفتن را قبول کردم و با همسرم به سمت ماشین رفتیم. آن دو خانم هنگامی که دیدند ما به سمت ماشین می رویم، دخترخانم به سمت من دوید و من را گرفت و گفت باید بمانی تا پلیس بیاید و من درب ماشین را باز کردم تا سوار شوم و دست من لای درب ماشین بود و او با بستن درب ماشین، از سوار شدنم جلوگیری کرد و چهار انگشت من لای درب ماشین ماند.
♦️مادر آن دخترخانم هم همسر بنده را گرفته بود و می گفت که باید بمانی و مانع از سوار شدن همسرم به ماشین شدند. ما هنگامی که اوضاع را اینگونه دیدیم، قبول کردیم که بمانیم.
♦️در همین فاصله که منتظر آمدن پلیس بودیم که تقریبا ۱۵ دقیقه از تماس اول بنده با پلیس می گذشت و در این میان هم دو دفعه مجددا با پلیس تماس گرفته بودم و خبری نمی شد، ناگهان مردی با قد تقریبا دو متر و هیکلی با یک باتوم انگلیسی به دست، عربده کشان به سمت ما آمد و فریاد می زد که چه کسی به ناموس من حرف زده است و شروع کرد به ضرباتی سنگین بر سر من و این در حالی بود که همان لحظه، همسرم قصد دفاع از من را داشت. با همان ضربه اول سر من شکسته شد و دستم را بالا آورده بودم و فریاد می زدم که بگذار زن من برود، بگذار زن من برود و آن مرد هیچ توجهی نمی کرد و ضربات متعددی را با باتوم بر سر من می کوبید.
♦️او همزمان که بنده و همسرم را مورد ضرب و شتم شدیدی قرار می داد، با ضربات باتومش، به ماشین هم می زد و شیشه های ماشین را خرد می کرد.
♦️من از مردم کمک می خواستم و گفتم یک نفر بیاید و همسر من را ببرد، اما هیچ توجهی نمی کرد و یک نفر هم گفت که خودت هر غلطی کردی بکن، به ما هیچ ربطی ندارد.
♦️زمانی که ضارب همچنان لگدها و مشت و ضربات متعدد باتوم خودش به من و همسرم را ادامه می داد، طاقت همسر بنده به سر آمد و در حالی که دستانش را بالا آورده بود، گفت آقا تو را به حضرت زهرا، نزن، ولی آن آقا هیچ توجهی نمی کرد و ناگهان ضربه ای خشن به بینی و بازوی خانم من زد که موجب شکستگی آن شد. در آن لحظه که من هم سر و صورتم به خاطر پارگی سر، پر از خون شده بود، آن مرد و دو خانم فرار کردند و رفتند.
♦️همسرم که پشتش به من بود، هنگامی که به سمت من برگشت، با دیدن سر و صورت خونی من شوکه شد و حالش به شدت بدتر شد. بعد از اینکه آنها فرار کردند و جمعیت متفرق شد، کلانتری به محل وقوع حادثه رسید و این در حالی بود که فاصله کلانتری محل با محل حادثه از لحاظ مصافتی کمتر از ۲ کیلومتر بوده و از لحاظ زمانی با ماشین، زیر ۵ دقیقه است.
♦️شکستگی بینی فاطمه حسینی همسر بنده، پس از مراجعه به پزشکان متعدد و درمان های نافرجام مختلف،همچنان باقی مانده و این موضوع او را به شدت رنج می داد که در نهایت پزشکان دستور عمل جراحی دادند.
♦️با مراجعه به بیمارستان،به تجویز پزشک متخصص، سر بنده(محمد حسین عابدی) بخیه زده شد.این در حالی است که همچنان پس از گذشت چند هفته، اثراتی همچون سرگیجه،حالت تهوع و عدم تعادل در بنده باقی مانده است که به گفته پزشکان از آثار این ضربات است!
✍️باید با مجرمان رذلی که این جنایت را انجام دادند به شدت برخورد شودلذا سکوت وعدم پیگیری حوزه نسبت به این مساله، خیانت بزرگ به اسلام و انقلاب وگناهی بزرگ خواهدبود.
#واجب_فراموش_شده
🆔 @basir110213
🔻میپرسد چرا خودت را در این پارچه محبوس میکنی⁉️
🔺من برای رعایت حجابم هزاران دلیل دارم
مثلاً :
✨جلب رضایت خدا
و عمل به خواستهاش؛
✨ لبخند اهل بیت ؛
✨آرامش روانی ؛
✨کمشدن بیبند و باری جامعه؛
✨آرامش روانی اجتماعی؛
✨تحکیم بنیان خانواده؛
✨تقویت تمرکز و آزادی تفکر ؛
✨کمک به کاهش خیانت و ناامنی؛
✨شکر و دوام نعمت زیبایی ام
✨و حفظ قداست و شٵن و وقارم
و و و
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓چرا این کتابها کمکی به ما نمی کنند؟
🆔 @basir110213
🏴ما پرده نشینان حرم را چه به بازار
▪️ديدي آخر به كجا عاقبتِ كار كشيد...؟
▫️عشقْ ما را به سرِ كوچه و بازار كشيد...
#امان_از_شام
🆔 @basir110213
🗓 پنجشنبه ای دیگر از راه رسید..
💠یادکنیم:
🌷 #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
🌷 #شهید_ابومهدی_المهندس
🌷 #شهید_محسن_فخریزاده
🌷 #شهید_مهدی_آزمون
🌷 #شهید_محمد_اینانلو
🌷 #شهید_مرتضی_کریمی
🌷 #شهید_آیتالله_قدوسی
🌷 #شهید_وحید_دستجردی
🌷 #شهید_محمدحسین_علیخانی
🌷 #شهدای_گمنام
🌷 #شهدای_امنیت
🌷 #شهدای_مدافع_حرم
🌷 #شهدای_جهان_اسلام
🌷 #شهدای_دفاع_مقدس
🌷 #شهدای_مدافع_سلامت
🌷 #امام_خمینی
🌷 #آیتالله_حکیم
🌷 #آیتالله_طالقانی
🌷 #اموات_مومنین_و_مومنات
💐با شاخه گل فاتحه ای همراه صلوات
#التماس_دعای_شهادت
🆔 @basir110213