eitaa logo
بصیر نجف
416 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
3هزار ویدیو
161 فایل
ثامنین نجف آباد ادمین: #باصر ✅کانال نذر شهدا علی الخصوص شهید جلال افشار است شادی روح شهدا صلوات🥀 انتقادات و پیشنهادات و ارتباط با ادمین:: @baser110
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ *به مردم خوزستان آدرس غلط می‌دهند و از آن برای مقابل هم قرار دادن مردم استفاده می‌کنند/ فقط ۵۰۰ میلیون از ۱۳میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب آب خوزستان به اصفهان می‌آید* دکتر ** نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی: 🔸 خوزستان در حالی که پرآب‌ترین استان کشور است و طبق آمار رسمی وزارت نیرو در حال حاضر *۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون متر مکعب آب در ۱۰ سد این استان* وجود دارد، دچار مشکل آب شرب و توزیع آبرسانی شده است. 🔸 چرا باید اینگونه تلقی شود که مشکلات آبی استان خوزستان ناشی از انتقال آب است، در حالی که کل آب منتقل شده از طریق *تونل اول و دوم کوهرنگ تقریباً نیم میلیارد متر مکعب* بوده و کافی است که این مقدار را با ۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون متر مکعب آب ذخیره استان خوزستان مقایسه کنید. 🔸 در حال حاضر *ذخیره پشت سد ۳۵۰ میلیون متر مکعب* است و ذخیره ۱۰ سد خوزستان به تاریخ امروز ۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب (یعنی چیزی *حدود ۴۰ برابر ذخیره فعلی سد زاینده رود*) و با این حساب به مردم خوزستان آدرس غلط می‌دهند که مشکلات آبی آنها ناشی از انتقال به استان اصفهان است. 🔸استان اصفهان همیشه در شرایط بحرانی و حساس یاری‌رسان خوزستان بوده است، فرزندان اصفهان در راه دفاع از ایران و اسلام و در خاک این استان شهید و یا جانباز شدند و اکنون نیز خوزستان را از خودشان می‌دانند، بنابراین این کم لطفی به استان اصفهان است که مردم خوزستان را در برابر مردم اصفهان قرار دهند. 🔸با مقایسه ذخیره فعلی سدها، میزان آب منتقل شده و کل آب‌های رها شده در خوزستان و در سیلاب‌ها متوجه می‌شویم که *استفاده غلط از آمار* شده است و از آن برای مقابل هم قرار دادن مردم استفاده کردند که در اصل این مشکلات ناشی از *ضعف‌های مدیریتی و ناکارآمدی* در در سالهای گذشته است.
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ این چندثانیه به اندازه یک ساعت تحلیل سیاسی حرف با خود دارد..
🔴 آخرین اخبار از وضعیت آبی خوزستان 🔹 خوزستان سیراب شد؛ هیچ نقطه‌ای اکنون بدون آب نیست 🔹 با افزایش خروجی سد کرخه، آب به رودخانه‌ها و مزارع و شالیزارهای پایین‌دست در استان خوزستان رسیده است. 🔹 با پیگیری‌های سپاه و بسیج، علاوه بر افزایش خروجی سد کرخه، لوله‌گذاری خط انتقال آب در دو مسیر و گسیل لشکر تانکرهای آب‌رسان به ۲۰ درصد مساحت خوزستان که دچار تنش آبی بود، اکنون هیچ نقطه‌ای از استان خوزستان بدون آب نیست. 🔹 در ادامه تلاش‌ها برای حل مشکل بی‌آبی در خوزستان، ویدئوهای منتشرشده از تالاب هورالعظیم در این استان نشان می‌دهد آب به بخش‌های خشک‌شده این تالاب نیز رسیده‌است. 🔹 نشست مسئولان استان خوزستان با شیوخ و بزرگان عشایر و طوایف خوزستان بعد از فروکش مسئله آب و برای تدبیر پایدار برگزار شد. 🔹 با رسیدن آب به روستاها و مناطق محروم، از اعتراضات به بی‌آبی کاسته شده و جو عمومی خوزستان آرام است. 🔹 همزمان تانکرهای آبفای سپاه در حال اعزام به روستاهای دشت‌آزادگان هستند. 🔹 گفتنی است چند نفر از کسانی که ضدانقلاب مدعی کشته‌شدن آنها در اعتراضات اخیر خوزستان بودند، با انتشار ویدئوهایی ادعاهای ضدانقلاب را تکذیب کردند. 🔹 با جاری شدن آب در مناطق مختلف خوزستان، تصاویر هوایی و ویدئوهای متعدد از روستاها، شالیزارها، گتوند و مناطقی چون هور شادگان و همچنین بخش‌هایی از شهرستان‌های ایذه، سوسنگرد و شوش، موید تسکین کم‌آبی و خوشحالی مردم، کشاورزان و دامداران است. 🔹 این در حالی است که علیرغم فضاسازی‌های ضدانقلاب در فضای مجازی پیرامون خوزستان، گزارش‌ها از پایان اعتراضات در شهرهای مختلف این استان و شکست پروژه دشمنان حکایت می‌کند. 🔹 اخبار و تصاویر منتشرشده، حاکی از بارش شدید باران در شهرستان پلدختر، حوزه آبریز سد کرخه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 تصاویری از حضور سپاه پاسداران در خوزستان جهت آبرسانی به مردم 🌷سردار شهید حاج قاسم سلیمانی: هرکس خدمت کند به این مردم بزرگترین عبادت را انجام داده است.