شور حسینی، منهای شعور حسینی‼️
عکس بالا، صحنه به دار کشیدن ۹ آزادیخواه تبریزی در شهر تبریز بدست لشگر قزاق روس در سال ۱۲۹۰ روز عاشوراست.
هنگامی که روس ها در حال به دار کشیدن آزادیخواهان و دلاوران تبریز در روز عاشورای سال ۱۲۹۰ بودند، صدای طبل و سنج از کوچه پس کوچه های تبریز شنیده میشد و مردم تبریز در حال عزاداری برای امام حسین ابن علی علیه السلام بودند.
فرمانده فوج قزاق روس اینگونه تعریف میکند:
"خیلی میترسیدیم که آن جمعیت عظیم عزادار حسینی، به آزادیخواهان مبارز تبریزی بپیوندند، در آن صورت چه بر سر ما میآمد !!"
اما جمعیت عزادار حسینی، فقط عزاداری و گریه کردند
و علم بر دوش کشیدند!
و تعزیه خوانی راه انداختند و به اعدام ۹ دلاور آزادیخواه خود هیچ توجهی نکردند!!
چون سیاست را از دین جدا می دانستند.
و در حالی که ۹ دلاور تبریزی بر سر دار بودند، غذاهای نذری خود را گرفتند و به خانه هایشان رفتند !!
آیا هدف قیام امام حسین، فقط این بود که مردم گریه کنند؟
یا اینکه درس عبرت بگیرند و هشیار باشند که مورد ظلم اجنبی و منافق خودی قرار نگیرند.
فاعتبروا یا اولی الابصار
🚀بازمانده حمله موشکی سپاه به قلعه دموکرات به هلاکت رسید
🔻روز گذشته رسانههای خبری متعدد در منطقه اقلیم کردستان عراق، از مرگ مشکوک یک عضو کادر رهبری گروهک تروریستی حزب دموکرات کردستان (حدک) در هتلی در شهر اربیل عراق خبر دادند.
🔸کمی بعد بخش رسانهای این سازمان تروریستی نیز با انتشار بیانیهای مرگ موسی باباخانی از اعضای کادر رهبری خود را در این حادثه تایید کرد.
🔹بنا بر اطلاعات موجود موسی باباخانی ۳۹ ساله و اصالتا اهل شهر کرمانشاه ایران بود که در گذشته در شاخه دیگر این سازمان تروریستی یعنی حزب دموکرات کردستان ایران (حدکا) عضو بوده و پس از چندی با جدایی از این بخش به حدک پیوسته است.
🔹لازم به توضیح هست که سازمان تروریستی فوق از سال ۲۰۰۶ به علت اختلافات گسترده میان سرکردگان آنها بر سر اداره و چگونگی فعالیت گروه، به دو شاخه مجزا تقسیم شده و رهبری میشود که عبارت است از:
1️⃣حزب دموکرات کردستان (حدک) به رهبری خالد عزیزی، که بیشتر بر پایه فعالیتهای سیاسی، تبلیغاتی برای این سازمان و برقراری ارتباط و لابیهای گسترده با کشورهای خارجی نظیر امریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان شکل گرفته است.
2️⃣حزب دموکرات کردستان ایران (حدکا) به رهبری مصطفی هجری که عمده فعالیت آنها در بخش نظامی و ارسال تیمهای ویژه ترور و خرابکاری بوده و در ماههای اخیر نیز با رصد دقیق تحرکات این گروهک، چندین تیم ویژه آنها توسط نیروهای امنیتی کشورمان در مناطق شمالغربی ایران در دام افتاده و تلفات سنگینی به آنها وارد شده است.
✳️واقعه حمله موشکی سپاه به قلعه دموکرات✳️
📌در تاریخ ۱۷ شهریور سال ۱۳۹۷ نیروهای اطلاعاتی کشورمان از برگزاری یک جلسه مهم میان کادر رهبری سازمان تروریستی حزب دموکرات کردستان در شهر کویسنجق در ۷۰ کیلومتری شرق اربیل عراق باخبر شده و عملیاتی برای وارد کردن یک ضربه کاری به آنها طراحی میشود. پهپادهای نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که بر فراز این منطقه و مقر جلسه مربوطه که به "قلعه دموکرات" مشهور است حضور داشتند به دقت نقل و انتقال اعضای این سازمان را رصد کرده و مختصات دقیق حمله را مخابره میکنند.
🔹یگان موشکی سپاه پاسداران در استان آذربایجان غربی بلافاصله چندین فروند موشک بالستیک تاکتیکی فاتح ۱۱۰ را آماده سازی کرده و به سوی هدف شلیک میکند.
🔹ضلع اصلی ساختمان قلعه دموکرات و یک کمپ تمرینات نظامی تروریستها اهداف اصلی این عملیات موشکی بودند و بر اثر اصابت موشکها به این اهداف حدود ۱۶ تن از اعضای گروهک حدک کشته و بیش از ۴۰ نفر نیز زخمی شدند.
🔹در میان افراد به هلاکت رسیده، اسامی سرشناسی نظیر ابراهیم ابراهیمی، رحمان پیروتی، نسرین حداد، هاشم عزیزی، عثمان عثمانی و سهیلا قادری به چشم میخوردند.
🔹همچنین در این حمله مصطفی مولودی و خالد عزیزی دو تن از دبیر کلهای این گروهک در سالهای گذشته نیز زخمی شده اما با خوش شانسی از مرگ نجات یافتند.
✳️اما یکی دیگر از افرادی که در پی حمله موشکی به قلعه دموکرات زخمی شده اما نجات یافته بود، موسی باباخانی تروریست نامبرده در ابتدای مطلب و از اعضای کادر رهبری سازمان بود که بنا بر ادعای رسانههای وابسته به گروهکهای تروریستی در اقلیم کردستان عراق، در روز ۱۴ مرداد ماه توسط افراد ناشناس ربوده شده و دو روز بعد (روز گذشته) جسد وی در هتلی در شهر اربیل عراق کشف شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️خبر فوری ♨️خبرفوری
📍آماده شدن نیروهای نظامی اسرائیل جهت حمله به ایران
♨ تغییر تاکتیک!
*روند تحولات افغانستان بار دیگر وارد ابعاد جدیدی شده است. تصرفات طالبان در مناطق شمالی و غربی افغانستان ادامه دارد. در تازهترین تحول میدانی، طالبان زرنج مرکز استان نیمروز را به تصرف خود درآورد. این تصرف برخلاف توافق دوحه است که طالبان قول داده بود مراکز استانی را تصرف نکند. اکنون چیزی نزدیک به ۱۵ مرکز استانی از افغانستان تحت محاصره طالبان است. در خصوص تحولات کنونی و تغییر تاکتیک طالبان در تصرف مراکز استانی ذکر چند نکته قابلتأمل است:
1⃣ طالبان در راستای راهبرد قطع شریانهای اقتصادی و لجستیکی دولت افغانستان، اقدام به تصرفات جدید کرده است. تصرف شهر زرنج در مرز با ایران و قبل از آن گذرگاه اسلام قلعه و شیرخان در شمال افغانستان و هممرز با تاجیکستان نشان از راهبرد در حصار نگهداشتن دولت و ارتش افغانستان جهت تضعیف هرچه بیشتر آن برای ضربهپذیری بیشتر است.
2⃣ طالبان در یک تغییر تاکتیک عملیاتی، به تصرف مراکز استانی اقدام کرده است. این عمل نشان میدهد که این گروه یک برنامهریزی منسجم برای تصرفات بعدی دارد. این تصرفات استانی به معنای حرکت طالبان به سمت تشکیل دولت یا امارت اسلامی است. البته طالبان در مقطع فعلی به دنبال تشکیل امارت اسلامی نخواهد رفت، زیرا طرح این موضوع موجبات واکنش سایر بازیگران منطقهای همچون ایران و روسیه و حتی احزاب قومی- مذهبی داخل افغانستان خواهد شد؛ اما در دراز مدت چنانچه طالبان به سمت تصرف مراکز استانی برود، باید ایده تشکیل امارت اسلامی را نیز برای این گروه متصور شد؛ چراکه بسط سیطره سرزمینی مقدمهای برای ایجاد امارت اسلامی از سوی طالبان تحلیل میشود.
3⃣ طالبان برخلاف تحولات چند ماه گذشته که تمرکز عملیاتیاش بر روی مناطق شمالی بود، اکنون گستره عملیاتی خود را در سایر جبههها نیز گسترش داده است. این روند نشان از دو واقعیت دارد:
⬅ طالبان به ضعف ارتش افغانستان پی برده و میداند که ارتش توان مقابله با عملیاتهای آن را ندارد و به همین منظور تا سرحد ممکن به دنبال تصرفات جدید است.
⬅ گشودن جبهههای جدید، تمرکز عملیاتی ارتش افغانستان را مختل میکند و همین امر بهمراتب ضربهپذیری ارتش را بیشتر خواهد کرد.
✍محمدرضا فرهادی