eitaa logo
🟨🟨💠 بصیرت 💠🟨🟨
313 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
13.1هزار ویدیو
52 فایل
بصیرت ، تشخیص حق از باطل نیست بصیرت ، تشخیص حق از حق‌نمـــاست @basir_at #کانال‌بصیرت https://eitaa.com/joinchat/2677342406C185ebfe65b
مشاهده در ایتا
دانلود
تکبیرهای ۲۱ بهمن.mp3
8.88M
🚨 اهمیت تکبیرهای ۲۱ بهمن و شیوه‌های افزایش بهره‌وری🇮🇷 انتشار حداکثری با شما 🧕🌐🔊
📌حزب‌الله از شهادت ۱ تن از نیروهای خود خبر داد.
📌مصر: اگر اسرائیل وارد رفح شود،به آنها پاسخ خواهیم داد.
📌هشدار وزیر خارجه نروژ نسبت به نتایج مرگبار حمله به رفح وزیر امور خارجه نروژ تاکید کرد هرگونه حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به رفح اوضاع فاجعه‌بار کنونی را بدتر خواهد کرد و موجب خواهد شد ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را دشواری بیشتری انجام گیرد. اسپن بارت اید بار دیگر خواستار توقف فوری جنگ در غزه شد. اید عنوان کرد: "اسرائیل" را به شدت از پیشروی به سمت رفح برحذر می‌داریم و نگرانیم در آنجا حمام خون به راه بیفتد.
📌کاخ سفید: موضع بایدن در قبال جنگ غزه تغییر نکرده است و واضح بود که ما می خواهیم حماس شکست بخورد.
📌هیئت حماس قاهره را ترک کرد/ فعلا مذاکرات نتیجه‌ای نداشته است یک منبع مسئول در گفتگو با شبکه الاقصی تاکید کرد که هیئت جنبش حماس به مذاکرات خود با طرف‌های واسطه در قاهره برای بررسی موضع این جنبش پیرامون طرح نشست پاریس پایان داده است. منبع مذکور اشاره کرد که هیئت حماس امروز قاهره را ترک کرد و منتظر پاسخ رژیم صهیونیستی است. در دیدارهای قاهره مسئولان مصری و قطری و هیئتی از جنبش حماس حضور داشتند. به گفته منبع مذکور، اختلافات داخلی دولت رژیم صهیونیستی موجب شده تا موضعی واضح و روشن در مذاکرات قاهره اتخاذ نشود. این منبع همچنین از اختلاف موضع آمریکا و رژیم صهیونیستی پیرامون موضع حماس که در قاهره مورد بحث و بررسی قرار گرفت، خبر داد.
🚨حمله جنگنده های ائتلاف به صعده یمن
🚨فعالیت شدید پهپاد های آمریکایی بر فراز آسمان بغداد
۲۱ بهمن ۱۴۰۲ چند هفته پیش محور مقاومت یک ضربه مهلک به یکی از پایگاههای مجهز آمریکا در اردن زد که باعث شد آمریکاییها در صدد جبران آبروی رفته خودشون بربیان و شروع کردن به کری خوندن برای ایران اینها از هر جا ضربه میخورن برای اینکه دنیا تمسخرشون نکنه که از یک گروه کوچک مقاومت ضربه خوردن ، اعلام میکنند که ایران پشت ماجراست. بعد شروع کردن به تهدید ایران و تهدید ایران بعد دیدن جرأت زدن ندارن ، اعلام کردن که پایگاههای ما رو میزنند این احمقها خیال میکنند ما در منطقه پایگاه مستقل داریم در حالی که ما اونجا فقط حضور مستشاری داریم. و باز دیدن که خیلی ضایع شدن و ما هم اعلام کردیم که هر جا به ما بخوان ضربه بزنن ، ضربه محکمی خواهد خورد برای چوسازی تبلیغاتی یک روز قبل از حمله گفتن که کجاها رو میخوان بزنن محور مقاومت هم همه اون مکانها رو خالی کرده بود یکساعت قبل از شروع عملیات هم گفتن ما داریم میزنیم 😁 یعنی مواظب باشید ایرانی جماعت اونجا نباشه قبلش هم به دولت عراق گفته بودن که ما میخواهیم عملیات کنیم و مکانهای عملیاتی رو هم اعلام کرده بودن خنده دار ماجرا اینجا بود که تمام سایتهایی که زدن خالی و متروکه بوده بعد از عملیات نیروهای سنتکام وابسته به آمریکا سریعا بیانیه دادن و گفتن که از ١٢۵ مهمات دقیق استفاده کردن و البته جاهای خالی رو زدن میبینید حقارت آمریکا رو ؟؟؟؟ یه زمانی ناوش وارد منطقه میشد دولتها به خودشون میلرزیدن الان ناوشون میاد تو منطقه یمنی ها بشکن میزنن در هیچ موقع از تاریخ گذشته آمریکا اینقدر حقیر نشده بود به زودی شاهد فروپاشی آمریکا خواهیم بود این حرف رو جدی بگیرید.
17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خلاصه حکومت پهلوی، از زبان رهبر معظم انقلاب 🕑 این ۸ دقیقه رو حتماً ببینید. 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌این دختر حجابش تغییر کرد 🎥 دختری که بعد از بازدید از پایگاه پهپادی و دستاوردهای دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تغییر کرد. 🔰 این است اثر روایت و تبیین پیشرفت نظام اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺 ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‎‌‎‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عیدی کارکنان دولت و بازنشستگان تعیین شد سخنگوی دولت: 🔹براساس مصوبه هیئت دولت، حداقل عیدی یا پاداش آخر سال کارمندان و بازنشستگان دولتی مبلغ دو میلیون و پانصد هزار تومان تعیین شد. 🔹برای کارکنان و بازنشستگان متاهل مبلغ ۷۰۰ هزار تومان نیز اضافه می‌شود. 🔹به ازای هر فرزند نیز ۳۰۰ هزار تومان عیدی تعلق خواهد گرفت.