eitaa logo
🟨🟨💠 بصیرت 💠🟨🟨
313 دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
13.1هزار ویدیو
52 فایل
بصیرت ، تشخیص حق از باطل نیست بصیرت ، تشخیص حق از حق‌نمـــاست @basir_at #کانال‌بصیرت https://eitaa.com/joinchat/2677342406C185ebfe65b
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕ اندر احوالات ما و جریان غربگرا! 🔺اساسا ماجرا نسبت برادر عزیزمان آقا علیرضا صفری با دکتر سعید جلیلی و... نیست. اصل قصه آن است که جریان غربگرا و متاسفانه برخی محافل سیاسی در پی حذف، هدم و نابودی هرگونه اراده مستقل، سیاسی و آرمانخواهی است که می تواند منافع آنان را به خطر بیندازد. 🔺وقتی از گیز میز تا بامداد نو و اصلاحات نیوز و صبح صادق و... یک تنه وارد صحنه شده اند تا یک اعتراض و مطالبه ساده دانشجویی را تبدیل به موضوعی حیثیتی کنند، نباید ساده از کنار ماجرا گذشت! 🔺متاسفانه در خواب غفلت جریان رسانه ای گفتمان انقلاب، جریان غربگرا صحنه و روایت را بدست گرفته است و دوستان ما هم مشغول دعواهای خاله زنک بازی انتخاباتی! در مقابل این جبهه گسترده و فراگیر پادوهای رسانه ای دشمن، باید لشکری از راویان صحنه و میدان را در جریان انقلاب ساماندهی کرد.
تا همین چند دقیقه پیش فکر میکردم حرف آ.همتی در خصوص حل موضوعات اقتصادی در ازای حل شدن موضوع است! شوخی یا خبر جعلی است! اما گویا واقعی است! دستگاه‌های امنیتی نظام در شرایط حساس کنونی که سکوهای صهیونی تبدیل به جنگ افزار ضد ما شده‌اند این خط را دقیقتر دنبال کنند!
13.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 کلیپی بسیار زیبا و جامع درباره عواقب سکوت در برابر رژیم صهیونیستی! 🔹 ویژه کسانی که فکر میکنند اسرائیل قرار بود به همان یک ذره مساحت راضی شود و خبر ندارند چقدر قصد کشورگشایی دارد... 🔹 توقع دارید ایران بعنوان یک کشور متمدن، تا این حد بیخیال باشد نسبت به وقایع بیخ گوشش؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی سوزناک شهید سید حسن نصرالله درباره مقام معظم رهبری 🌹 با زیرنویس فارسی
😁 ‏حاجی شنیدی رژیم موقت صهیونیستی گفته واسه مقابله با موشکامون سامانه تاد آمریکایی مستقر میکنه!؟
⭕ من اشتباهی هستم! 🔺شاید برخی فکر کنند این نکات را از سر اختلاف نظر سیاسی و یا سوگیری سیاسی مطرح می کنیم اما خدا را شاهد می گیریم دلمان می سوزد! دلم ما برای عظمت مردم، نظام و انقلابی می سوزد که با خون صدها هزار شهید نهالش رشد کرده است. 🔺واقعا چرا رئیس جمهور باید اینقدر خود را نحیف و ضعیف ببیند که هر چند وقت یکبار اذعان علنی کند که خودم هم فکر نمی‌کردم رئیس جمهور شوم! بابا شما رئیس جمهور ملت ایران هستید! شما رئیس جمهور کشوری هستید که یک دنیا چشم انتظار واکنشش به جنایات صهیونیست‌های جنایتکار است! به خود بیایید جناب پریزدنت! 🔺میدانیم که در قد و قواره این جایگاه نبودید، میدانیم که هیچ برنامه ای نداشتید! میدانیم که اساسا فهم دقیقی از روابط بین الملل و امر حکمرانی و امر سیاسی ندارید، البته نیاز به دانستن ما هم نیست، خودتان دوبار اعتراف کردید که سیاست بلد نیستید! 🔺باشد عیبی ندارد! چه کنیم؟ بالاخره امروز رئیس جمهور این کشور هستید، برای خودتان که هیچ حداقل دلتان به حال این کشور و نظام بسوزد و اینقدر تحقیرش نکنید! چرا در مقابل دیدگان جهانیان اظهار ضعف می کنید و جار می زنید که من اشتباهی ام! چرا باید شوکه شدنتان را جار بزنید! جالب تر از همه هم کسانی اند که تشویق تان هم می‌کنند! کجا سیر میکنید؟ 🔺اصلا متوجه هستید کجا ایستاده‌اید! بابا بخدا برای خودتان خوب نیست. اگر هنوز هم باورتان نشده است که کجا قرار دارید و گیج و هاج و واج هستید، استعفا دهید و خودتان را راحت کنید، اما اگر میخواهید باشید و ادامه دهید، حرمت جایگاه ریاست جمهوری و خودتان را نگه دارید!
✅جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری سردار شهید عباس نیلفروشان 🔸روابط عمومی سپاه پاسداران اعلام کرد روز دوشنبه ۲۳ مهر ماه پس از انتقال پیکر مطهر شهید، مراسم تشییع و طواف در شهرهای نجف، کربلا و مشهد برگزار می شود. 🔸روز سه شنبه ۲۴ مهر ماه ساعت ۹ صبح مراسم تشییع در میدان امام حسین علیه السلام تهران برگزار خواهد شد. 🔸مراسم وداع در روز چهارشنبه در اصفهان، تشییع و خاکسپاری در بعد از ظهر پنجشنبه ۲۶ مهر ماه در اصفهان برگزار خواهد شد. 🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad
✍ امان از مرض و بیماریِ کینه و عقده که وقتی بر دل بشینه، مغز رو دچار زوال میکنه؛ شرایط منطقه در حالت جنگی و طرفین درگیری در حالت آماده‌باش هستن؛ فرماندهان مقاومت یکی یکی ترور و سید مقاومت رو از دست دادیم؛ در داخل هم از چند جبهه در حال هجوم به انقلاب و قلب جبهه مقاومت هستش؛ از یک سو با گرانی‌های عجیب و غریبِ آب، نان و لبنیات و ... و از طرف دیگه با انتصاب مُشتی فتنه‌گر، مجرم و محکوم امنیتی به سمت‌های مختلف در دولت؛ تلاش اصلاحطلبان در جهت تصویب لوایح پرخطر FATF هم به کنار؛ در این فضای پرتلاطم منطقه و کشور، این عناصر انقلابی‌نما هنوز افسار عقل و منطقشون به دستان شیطان هست و کینه‌ی انتخابات و نتایج اون ول کنشون نیست و از هر موقعیتی که بدونن میشه باهاش لگد زد به ، نهایت استفاده رو میبرن؛ کسی که خودش رو مطیع ولایت میدونه چرا باید به جای تلاش درجهت بیشتر شدن اتحاد و از بین رفتن رگه‌های شکاف بین نیروهای انقلاب، مدام به دنبال عمیق‌تر کردن شکاف و ایجاد تفرقه در جبهه حق باشه؟ این رفتارهای شیطانی روبه پای جهالت این اشخاص بذاریم یا خیانت و ماموریت؟ قطعا هم و هم برای این نظام و انقلاب زحمات فراوانی کشیدن؛ اما سوال اینجاست که امثال این عنصر تفرقه‌افکن برای این انقلاب چه کاری کردن به جز نوشتن چهارتا تحلیل از زیر پتو؟ امام خامنه‌ای: همه بدانند که توفیق ملت در توحید کلمه است البته اختلاف نظر سیاسی و غیر سیاسی اشکالی ندارد اما "درگیری" و "یقه‌گیری" و "ایجاد دودستگی‌های جعلی"، به زیان دین و دنیای ملت و تضعیف کننده کشور است.
✍ میگن چرا قالیباف پسرش رو در سفر اخیرش به لبنان با خودش برده بیروت؟ برخی از آقازاده‌های عناصر از انگلیس و فرانسه گرفته تا کانادا و آمریکا در حال خوشگذرانی و عیاشی و در بدترین حالت ممکن در کاخ‌های شمال شهر تهران مشغول گذران عمر در زندگی لاکچری و شاهانه‌شون هستن، بعد که قالیباف پسرش رو برده تو دل خطر، میگن چرا؟ با کدوم پول؟ 😐😂 تخریب‌کنندگان و تخریب‌کنندگان هر دو گروه دچار زوال عقل شدن و سربازانی در لشگر صهیونیسم بین‌الملل هستن ...
صهیو.هست VS صهیو.نیست کاری از حزب ا... لبنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یواش یواش تو همیشه زنده‌ای سید وعده‌هات دونه دونه داره محقق میشه