🔴 سئوال قابل تأمل رسایی:
☝️ آنها که از برگه رأی تا شدهی رهبر انقلاب در انتخابات اخیر رمزگشایی میکردند و اسم درمیآورند، چرا در بیان مصداق این جمله رهبر انقلاب عاجزند...
https://eitaa.com/Basir_MN
🟣 ترور شخصیت تنها منتقدین احتمالی دولت پزشکیان
نامهای ثابتی، رسائی و مثل آن ، یا نام کاندیدای مورد تائید 14 میلیون نفر از مردم ایران، سعید جلیلی، که این روزها به شکل پرتکراری در معرض کینهتوزی قرار گرفتهاند، تنها اسامیای هستند که فعلا انگیزۀ انتقاد جدی از دولت جدید را دارند. علت حمله به آنها و لولو ساختن از آنها، یکی بستن دهان آنهاست و دیگر، بستن دهان هر کسی است که چیزی از آنها نقل کند.
آنها بیاشکال نیستند. بضاعت مشخصی در نگرش و دانش دارند ولی به هر حال چشمان هوشیاری دارند که ممکن است انتقاداتی مطرح کنند. نقل اخبار و تصویر دروغ، ناقص و غیرموثق از آنها و افزودن ساعت به ساعت غنای نفرت بدون دلیل علیه آنان، این روزها پررنگ تر از هر روز دیگری در جامعه دیده میشود.
در مورد این تابوسازی تسلیم نشوید. جریانهای قدرت سعی میکنند اینگونه تابوسازی کنند تا محل امنی برای خود ایجاد کنند. این اسامی تابو شده، ممکن است تندرویهائی داشته باشند اما لابلای حرفهای آنها حتما مطالب مفید و قابل توجهی برای جامعه پیدا خواهد شد. و ممانعت از مراجعه به یک جهت فکری عملا توهین به اندیشه و جامعه است.
اساسا ردیف کردن اسامی توام با تحمیل و دستوری که کسی حق ندارد به آن ها مراجعه کند نوعی "تکفیر" است، برای شستشوی مغزی جامعه و تهدید مردم که هر کس به منطقۀ ممنوعه برود پس دچار نجاست شده و لازم است طرد شود. از سوی کسانی که اتفاقا با ماسک چهرۀ خود را مخالف تکفیر نشان میدهند اما با ریا و نفاق مرتکب بدترین تکفیرها علیه جامعۀ مسلمان میشوند.
توصیه می کنم مخصوصا و تعمّدا ، مستقیما این اسامی را دنبال کنید ولو مخالف آنها باشید و نظرات آنها را نپسندید و اجازه ندهید که حباب و کمپ اختصاصی اخبار برش داده شده دور شما را بگیرد. مهندسین ذهنها، مشغول کارند! و خیلی جدی به قلع و قمع پرداختهاند. تابوسازی از یک جریان فکری برای ایجاد محدودیت فکری مردم است. همیشه مخالف و حتی دشمن را بخوانید. و اجازه ندهید لقمههای سربسته و بریده و کوتاه به خورد شما داده شود. مخصوصا مخالفی که تابو شده را سراغش بروید و کامل و پیوسته مطالعهاش کنید.
حامیان جمهوری اسلامی در نقش سنگ زیرین آسیاب، به حفظ شاکله و تمامیت نظام امر شدهاند، رعایت تعادل، تقوی انصاف در برابر دولت جمهوری اسلامی وظیفۀ شرعی آنان است. این درست خلاف شرایطی است که دولت رئیسی با مخالفین مغرض و اشکال جو و بیاخلاق خود مواجه بوده است. جریان انقلاب از این برنامه ریزیها برای تابوسازی و تکفیر نداشته و هیچ وقت اینگونه به رقیب و مخالف یورش نبرده است. در این اختلاف منش، این اصالت و انصاف شماست که بسیار تعیین کننده است تا شارلاتانیسم بر جامعه مسلط نشود.
https://eitaa.com/Basir_MN
⭕️ مراکز نظرسنجی در نتایج مرحله دوم چقدر خطا داشتند؟
🔹 میزان مشارکت زیر ۴۰ درصد مردم در مرحله اول چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و تفاوت جدی آن با پیشبینی حدود ۵۰ درصدی مراکز نظرسنجی، سوالات و ابهامات زیادی درباره علت خطای بالای پیمایشها ایجاد کرد که دفتر پژوهش ایرنا در چند گزارش به آنها پرداخت.
🔹اما مراکز مختلف افکارسنجی در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری نیز پیشبینیهایی درباره نتیجه انتخابات، میزان مشارکت و میزان رای نامزدها کردند و تعدادی از آنها نتایج پیمایش خود را منتشر کردند و در اختیار افکار عمومی گذاشتند.
🔹 در این مقایسه، نتایج برآوردهای پنج مرکز ایسپا (جهاد دانشگاهی)، آرا (وابسته به یک مرکز نظامی)، ملت (مرکز پژوهشهای مجلس)، پرسش و متا (وابسته به مرکز رشد دانشگاه امام صادق «ع») مقایسه شده و از میان آنها، مرکز پرسش با ۱.۸ درصد خطا، نزدیکترین پیشبینی از مشارکت را نسبت به واقعیت داشته است.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔵 پزشکیان و دولت جدید
✍🏻مهدی عامری
نتایج انتخابات و آرای نامزد پیروز چند نکته مهم دارد:
۱. رای نژادی:
🔹تحلیل آرای ریخته شده به سبد آقای پزشکیان، نشان میدهد نمیتوان آن را تماما سیاسی ارزیابی کرد؛ چرا که پراکندگی آرا نشان میدهد حجم انبوهی از رای در استانهای آذری زبان و تا حدی کردنشین به ایشان تعلق گرفته است که ریشه آن قومیت است.
جالب است در انتخابات اخیر مجلس، آقای پزشکیان در رقابتی درون قومیتی با ۹۶ هزار رای نفر دوم حوزه انتخابیه خود شد! این یعنی اگر رقیب ایشان این قدرت را داشت که مساله قومیت را در تبلیغات خود برجسته و یکه تازی ایشان در این عرصه را مخدوش کند، نتیجه دیگری رقم میخورد.
۲. رای مذهبی:
🔹آقای پزشکیان علاوه بر قومیت، مساله مذهب را نیز دستمایه گرفتن رای قرار داد و با بیان گزارههایی مانند اینکه اهل سنت در مناصب کشور نیستند، رایهای اهل سنت را نیز با خود همراه نمود.
🔹 البته ایشان دراین باره دقیق و واقعی سخن نگفت چرا که امروز تعداد قابل توجهی از اهل سنت در حاکمیت -مانند مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری- خدمتگزار مردم هستند: از جمله فرمانده نیروی دریایی ارتش که با حکم رهبری منصوب شده است. در این باره در ادامه توضيحاتي خواهد آمد.
۳. رای طالبانی:
🔹بخش مهمی از آرای ایشان رای سلبی است که محصول ایجاد هراس از رقیب بود که از داخل ستاد آقای پزشکیان بیرون آمد و فردی با توهین به نامزد رقیب و طرفدارانش آنها را طالبان و دیوانه نامید.
🔹متاسفانه این نوع بد اخلاقیها در انتخابات ایران با مانعی مواجه نیست! یعنی یک سمت میتواند به رقیب خود و یا حتی به اصل نظام هر دروغ و تهمتی را نسبت دهد و از سوی نهادهای نظارتی برخورد یا تذکری داده نشود!
🔹اگر این حربه از برخی سیاسیون گرفته شود آیا راه دیگری برای رای گرفتن دارند؟
🔹در این مواقع و موارد شبیه به آن، مانند آنچه در بند قبلی درباره ارائه اطلاعات غلط توسط آقای پزشکیان بیان شد، چه کسی مسؤول حراست از حقیقت و اخلاق و حفظ افکار عمومی است؟ آیا میتوان هر شعاری را علیه رقیب سر دست گرفت و هر سخن نادرستی را برای چند رای بیان کرد و به هیچ جا هم پاسخگو نبود؟
🔹به نظر میرسد این نقص بزرگ را باید با تصویب قوانین مناسب رفع کرد.
برای مثال، اگر در فرایند انتخابات، سخنی نادرست بیان شود باید توسط همان فرد برای مردم اصلاح گردد.
۴. فتنه ۸۸
🔹افراد زیادی از آقای پزشکیان حمایت کردند که با توجه به آنچه گذشت نمیتوان وزن زیادی برای رای آوری آنها در انتخابات قائل شد، اما آنچه باید توسط ایشان دنبال شود بستن پرونده فتنه ۸۸ است.
🔹 آن کسانی که جمعه مردم را به رای دادن تشویق کردند، باید وجدان و شرافت سیاسی خویش را نشان دهند و به صراحت اعلام کنند، جمهوری اسلامی همواره امانتدار رای مردم بوده است و آنانکه که تهمت تقلب به نظام اسلامی را زدند در برابر ملت عذرخواهی کنند.
🔹در آخر، کنون آقای پزشکیان در تعداد قابل توجهی از استانها نفر دوم است و اختلافش با آقای جلیلی سه میلیونی است که از قومیت و عدم ورود نهادهای نظارتی بر مسائل خلاف واقع حاصل شده است.
🔹به واقع غالب رای ایشان را نباید سیاسی و به خاطر محبوبیت مردمی دانست، امری که میتواند ادامه کار را برای ایشان دشوار کند.
🔹البته آقای پزشکیان یک مزیت مهم دارد و آن رقیب نجیب اوست که اهل کنایه زدن نیست و خود ایشان به زودی خواهید فهمید همین رقیب بیشتر از رفقایش به کارش خواهد آمد.
https://eitaa.com/Basir_MN
🟣 آغاز دوبارهی دورهی افول ایران
🖊مهدی جمشیدی
۱. ما در دههی نود و به واسطهی دولت حسن روحانی، یک «برههی انحطاطی» را پشت سر گذاشتیم و میرفت که با گشایشهای رئیسی، وارد مقطع تاریخی جدیدی بشویم. بهواقع، یک دورهی جدید در حال شکلگیری بود و قدرت ایران، احیا و بازسازی شده بود و گرهها نیز در مسیر گشودن. با شهادت رئیسی و اینک، قدرتیابی پزشکیان، باید به صراحت گفت که دوباره به آن «گذشتهی سیاه» بازگشتهایم و دولت روحانی، بازتولید شده است. پزشکیان، هیچ فکر و نظر و ایدهای در دست ندارد، جز همانها که روحانی در طول هشت سال، همهی آنها را تجربه کرد. ما به گذشته بازگشتیم. باید باور کنیم که دورهی انحطاط تاریخی، آغاز شده است. پزشکیان، ایران را در «تعلیق» و «سرگردانی»، غوطهور خواهد کرد و نارضایتیهای اجتماعی، اوج خواهد گرفت. چهبسا حادثههای سالهای ۹۶ و ۹۸، دوباره تکرار شوند و بحران از پی بحران، گریبان ایران را بگیرد. روزهای بسیار تلخ و گزندهای در پیش است. ظرفیتها و فتوحاتی که در این مدت کوتاه سه ساله به دست آمدهاند، از دست خواهند رفت و بر حجم تضادها و کشمکشها و گسستها، افزوده خواهد شد. باید به حال ایران و قدرت تمدنیاش خون گریست که کسی همچون پزشکیان، بر کرسی ریاست جمهوریاش بنشیند. اندوختههای دولت پویای رئیسی، همچون پیکر او، خواهند سوخت و دردها و رنجها، دوباره متولد خواهند شد. ریاست شخصیت کارنابلد و متلاطم و فاقداندیشهای همچون پزشکیان، در ذات خودش، به معنی افتادن در ورطهی «بحران ملی» است.
۲. در دورهی انتخابات، حقایق آشکار شدند و بهروشنی، دو نوع نگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و رقابت کردند. انتظار میرفت که جامعهی ایران، به حدی از «بلوغ فکری» و «رشد سیاسی» دست یافته باشد که انحطاط و تعالی را از یکدیگر بازشناسد و طعم تلخ آزموده را دوباره و چندباره، نچشد؛ ولی بیش از هفده میلیون نفر، اینچنین انتخاب کردند. خامی و ندانمکاری خویش را عیان کردند و نشان دادند که از نظر توان فهم و تحلیل سیاسی، در مرحلهی پیشاانتخاب قرار دارند. هیچ توجیهی وجود ندارد که یک نسخهی شکستخورده و بسیار پرهزینه، دوباره به ایران تحمیل بشود و مسیر غلط، تکرار گردد، جز اینکه جامعه، حتی «حافظهی تاریخی کوتاهمدت» نیز ندارد و عبرت نمیاندوزد. جامعهی نابالغ و کودکصفت که گرفتار تلاطمها و تذبذبهاست و یک مسیر را تا پایان طی نمیکند و از آنچه که بر او گذشته، درس نمیگیرد، رشد و پیشرفت نخواهد کرد و همچنان، سرگرم تکرار خطاهای تاریخی خویش است. این هفده میلیون نفر، ایرانی را که «نزدیک قله» بود بر «لبهی پرتگاه» نشاندند و هزینهی گزاف نادانی سیاسی خویش را بر بخش دیگر جامعه، تحمیل کردند. فقط نادان میتواند به نادان دیگر، رأی بدهد. تأمل کنید: یک جمع هفده میلیونی، از کسیکه به صراحت میگوید «نمیدانم»، توقع «تدبیر در سطح ملی» را دارند! روشن است که مردمسالاری، به سقوط و سفاهت کشیده شده که به این «بازی جاهلانه» تقلیل یافته است. این نوع مردمسالاری، عرصهی قدرتگیری قماربازان سیاسی است و شایستهی کودکصفتان بیبهره از تعقل.
۳. تأسفبارتر اینکه، این هفده میلیون نفر، اغلب همان کسانی هستند که هیچگاه، مسئولیت انتخابهای غلط خویش را نمیپذیرند و بهجای خویش، ساختار را متهم میشمارند. ساختار و بخشی از جامعه، هزینهی انتخابهای سیاسی اینان را میپردازد و از چالهای به چالهای دیگر میافتد، اما اینان در مواجهه با ناکارآمدیها و بحرانها، به سراغ «نقد ساختار» میروند و نه «ملامت خویش». به این ترتیب، در عین اینکه «انتخاب» میکنند، اما «مسئولیت» نمیپذیرند و با فرافکنی، به انتقاد و نفی رو میآورند. ما در این «چرخهی باطل» گرفتار شدیم که کسانی، انتخابهای نادرست خود را بر کرسی قدرت مینشانند، اما از ساختار، توقع پاسخگویی دارند. این خصوصیت جامعهی نابالغ است که میگریزد و با خودش و انتخابهایش روبرو نمیشود. جامعهای که در ناآگاهی و ندانمکاری، غوطهور است، ثبات و قرار ندارد و به تداوم تاریخیاش نمیاندیشد و در طرف درست تاریخ، نمیایستد. بعید نمیدانم که با این حجم از خطاکاری و ندانمکاری، ورق تقدیر تاریخی برگردد و بهجای ایران، فیالمثل، یمن در مرکز چرخش تمدنی بنشیند و ایران به حاشیه برود. ما فرصتهای تاریخی بسیاری را سوزاندیم و قدردان نعمت عظیم انقلاب، نبودیم. این «کفران نعمت»، عقوبتهایی داشته و پس از این هم خواهد داشت. نخستین نقطهی اصابت این عقوبتهای جمعی، زندگی روزمرهی ما خواهد بود. این انتخاب غلط، جان معیشت ما را خواهد گرفت. روزهای بسیار سخت و دشواری در پیش است و صدالبته، لیاقت ما بیش از این نیست. استحقاق ما، پزشکیان است نه رئیسی که خدا، او را از ما گرفت. دلم برای «میراث رئیسی» میسوزد که به دست پزشکیان خواهد سوخت.
https://eitaa.com/Basir_MN
🔵 دو نگاه غلط پزشکیان درباره قیمتگذاری بنزین
🔹در فضای انتخابات، مسعود پزشکیان و تیم اقتصادی او از افزایش قیمت بنزین به لیتری ۲۵ الی ۵۰ هزار تومان سخن گفت.
🔹به نظر میرسد از نظر وی، قیمت واقعی بنزین در ایران، معادل قیمت صادراتی به نرخ فوب خلیج فارس است که باید تا این رقم افزایش یابد.
🔹 با توجه به ملاحظات اقتصادی و مناقشه کارشناسی درباره ارزش ذاتی نفت، پیشنهاد میشود که هدفگذاری دولت بر «هزینه تمامشده تامین هر لیتر بنزین» قرار گیرد نه قیمت فوب.
🔹همچنین طبق اظهارات پزشکیان، مسیر او برای اصلاح قیمت بنزین، ایجاد بازار آزاد تعریف شده و این راهکار به معنای خارج شدن اختیار قیمتگذاری بنزین از دست دولت است که تبعات فراوانی دارد.
🔹در این باره پیشنهاد میشود که دولت پزشکیان مسیر اصلاح قیمت بنزین را به صورت تدریجی در بستر راهکارهای غیرقیمتی ذیل بستری مشابه قانون مدیریت مصرف سوخت پیگیری کند.
🔹حال سوال اصلی اینجاست که قیمت واقعی بنزین چند است؟ تیم کارشناسی خط انرژی به زودی برمبنای صورتهای مالی به این سوال پاسخ میدهد.
https://eitaa.com/Basir_MN
⭕️ وقتی رکورددار تورم در دولت قبل برای دولت جدید نسخه پیچید
🔹رئیس بانک مرکزی در دولت روحانی گفت: دولت چهاردهم در ۱۰۰ روز نخست، بايد نشان بدهد كه مسير اشتباه قبلي دولت سیزدهم را نميخواهد ادامه بدهد!
🔹عبدالناصر همتی که با روزنامه اعتماد گفتوگو میکرد، ضمناً ادعا کرد که بیشتر رایهای آقای پزشکیان به جای رای ایجابی (مبتنی بر برنامه) رای سلبی و به خاطر ترس از رقیب بوده است.
🔹او در این گفتوگو اظهار کرد: اگر يادتان باشد ۳ سال پيش، هنگام ثبتنام در انتخابات 1400 گفتم جايگاه سياسي، اجتماعي، اقتصادي و... كشور و رفاه و آسايش ملت بزرگ ايران همتراز با همت، فداكاري، تلاش و صبوري مردم نيست. با گذشت 3 سال از آن روزها، امروز مردم آن گفتهها را با تمامي وجود درك ميكنند. تورم سرسامآور و افسارگسيخته، كاهش شديد ارزش پول ملي، تشديد ناترازيهاي جدي در شبكه بانكي، صندوقهاي بازنشستگي، حاملهاي انرژي و... مشخص است. ادامه تحريمهاي ظالمانه هم امكان رشد و توسعه اساسي كشور را محدود كرده، سرمايهگذاري خارجي تقريباً وجود خارجي ندارد.
🔹درباره این اظهارات گفتنی است که اولاً سخنان آقای همتی، زیر سؤال بردن فرد منتخب است. این که مردم از ترس رقیب به آقای پزشکیان رای دادند به این معناست که در خود وی ویژگی مثبتی نیافتند!
🔹ثانیاً آقای همتی رئیس بانک مرکزی دولتی بود که رئیس آن به فاصله چهار سال، دو بار وعده تحول اقتصادی صد روزه داد اما هر دو بار بعد از مدتی، وعده تحول صد روزه را انکار کرد و گفت که مگر انسان دیوانه باشد که بخواهد وعده ۱۰۰ روزه بدهد(!)
🔹ثالثاً همتی عضو دولتی است که بدترین رکوردهای منفی اقتصادی را برای دولت رئیسی به ارث گذاشت و با این وجود دولت سیزدهم در کمتر از سه سال توانست اغلب آن رکوردهای منفی را مثبت کند یا از شدت آن بکاهد. از جمله درباره صادرات نفتی و درآمد به حداقل رسیده، کسری بودجه، نرخ تورم ۶۰ درصدی، رشد اقتصادی نزدیک به صفر، و...
🔹رابعاً شخص آقای همتی هرچند از موضع بالا حرف میزند، اما دارای کارنامه منفی اقتصادی است و دوران مدیریت او بیش از آن که سرمشق دیگران باشد، آینه عبرت است. آقای همتی با انحرافات مالی و بانکی دولت روحانی، همراهی یا سکوت کرده و اجازه تداوم داد که نتیجه آن، بیش از دو برابر شدن نقدینگی و تورم ظرف سه سال بود. در همین دوره، دهها میلیارد دلار منابع کمیاب ارزی به قیمت ۴۲۰۰ تومان حراج شد که رانتی بالغ بر ۱۴۰ هزار میلیارد تومان را برای رانتخوران ایجاد کرد.
https://eitaa.com/Basir_MN
💸 دلار وارد کانال ۶۰ هزار تومان شد
🔹در حالی که دیروز دلار در کانال ۵۹ هزار تومان بود، امروز با افزایشی که داشت وارد کانال ۶۰ هزار تومان شد
https://eitaa.com/Basir_MN
🟣 سرنوشت فرشهای عمواغلی چه شد؟
🔸 حمید رسایی: در ایام انتخابات یکی از خبرهایی که به آن کم پرداخته شد، فرشهای کاخ سعدآباد بود. ابتدا اعلام شده بود که فرشها سرقت شده اما در این اثنا سخنگوی قوه قضائیه از پیدا شدن آن در یکی از نهادها خبر داد!
معاون هماهنگی معاونت حقوقی رئیسجمهور هم در پاسخ به آن گفت که طبق اطلاعاتی که ما از پرونده داریم و پیگیریهایی که از قضات محترم پرونده به صورت مداوم داشتهایم، هنوز از سرنوشت ۴۸ تخته فرش مفقودی خبری در دسترس نیست و رسیدگی به پرونده در مرجع قضایی صالحه ادامه دارد. مدارک مناسبی دال بر قطعیت مفقودی فرشها و تعمدی بودن از سوی متهمین آن بهدست آمده است.
اما سؤال اینجاست که چرا این فرشها مهم است. اگر تصور شما از این فرشها مانند بقیه فرشهای اطراف شماست، سخت در اشتباهید. فرشهای عمواغلی از جمله اصیلترین فرشهای شناسنامهدار ایرانی است که قدمت برخی از آنها به دوره قاجار برمیگردد. این فرشها بر اساس مساحت و دقیقا مطابق قالب سالنهای کاخ سعدآباد بعضا در ابعاد ۵۰ مترمربع و با سفارش پهلوی بافته شده است که تعداد آن بع حدود ۵۰ طاقه میرسد و به دلیل مثل نداشتن، قیمتگذاری برخی از طاقهها ممکن نیست اما تا حدود هزار میلیارد تومان برآورد میشود.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت درباره مضنون اصلی پرونده دزدیده شدن فرشهای کاخ سعدآباد، گفت: با توجه به شرایط خاص مظنون اصلی، پرونده به دادگاه ویژه روحانیت ارسال شد.
شما فکر میکنید مظنون اصلی کیست که پرونده به دادگاه ویژه روحانیت رفته!
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پنجره متفاوتی از دیدار صبح امروز اعضای هیئت دولت سیزدهم با رهبر انقلاب
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ نوحه یکی از هیئت های یزد مربوط به چند سال گذشته خطاب به #خاتمی (تکرار ) و #روحانی بی تدبیر ...
انگار برای این روزها سروده شده است ...
*از این بیراهه برگردید...*
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵🟡🔴آقا جان کار خیلی سنگین شده... چکار کنیم
بفرستید برای طرفداران جلیلی اونهای که روحانی رو میشناسن برای نتیجه انتخابات ناراحتند هنوز عزادارند گوش کنند و آروم بشن
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 تلاوت قرآن کریم
🎙 مرحوم استاد محمد اللیثی
📖 سوره مبارکه نساء
🎼 نغمه #بيات
*┄┄┄┅═✧❁✧═┅┄┄┄*
https://eitaa.com/Basir_MN
🤍سلام امام زمانم🤍
🏴 کِی خزانم میشود مولا بهار؟
🏴 کِی کناره میرود گرد و غبار؟
🔹یک سؤال از طعمِ بغض واَشک و آه
کِی به پایان میرسد این انتظار؟
💛#امام_زمانعلیهااسلام💛
https://eitaa.com/Basir_MN
🟡 وعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ؛
🔸بسا چیزی را خوش ندارید درحالیکه برای شما خیر است؛
🔸Yet it may be that you dislike something while it is good for you.
📗سوره بقره، آیه 216
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠صفحه 12 قرآن کریم
🔹سوره ۲ – البقره
🔹آیات ۷۷ الی ۸۳
🔸ترجمه فارسی: مهدی الهی قمشهای
🔸خط: ابوالحسن مظفری
🔸ترجمه انگلیسی: دکتر ایروینگ
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 قافله سالار داره میاد
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آخرین نامه امام حسین علیه السلام از کربلا:
انگار دنیا هرگز نبوده و هرچه بوده، آخرت بود ...!
https://eitaa.com/Basir_MN
🔸حکم وصیت به برپایی روضه سیدالشهدا علیه السلام
⁉️ پدرم شب جمعه هر هفته در خانه، مجلس روضه و عزاداری امام حسین علیه السلام برگزار مینمود. در اواخر عمر بخاطر کهولت سن و مریضی هزینه روضه را به روحانی مسجد میداد تا اقامه عزا شود. وصیت نموده که براداران وی مجلس روضه و اقامه عزا را ادامه دهند. آیا عمل به این وصیت واجب است؟ اگر برادران عمل به وصیت نکنند، گناه محسوب میشود؟ آیا میتوان هزینه را محاسبه کرده و در مسجد محل یا حسینیه اقامه روضه و عزا کنند؟
✅ اگر همه ورثه، اصل وصایت را قبول دارند و هزینه آن هم از ثلث متوفی است، عمل به آن واجب است و تغییر آن جایز نیست. البته برادران وی میتوانند انجام وصیت را قبول نکنند و به دیگری واگذار نمایند.
🆔 @khamenei_ahkam
https://eitaa.com/Basir_MN
✏️ رهبر انقلاب: امام حسین قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی، یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ در جامعه اسلامی است، انجام دهد. ۱۳۷۴/۳/۱۹
📥 نسخه قابل چاپ
🏴 #بعثت_خون
💻 Farsi.Khamenei.ir
https://eitaa.com/Basir_MN