🌸🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸
🔻سردار هجرت
🔻پایه اصلی که همه شهیدان ما طی کردند و به این جایگاه رسیدند و یکی از مقامات مهم رسیدن به جایگاه شهید است، پایگاه و مقام هجرت است.
اولین پایه رسیدن به مقام شهید و مقام شهادت مسئله هجرت است.
◾️هجرت از خود
◾️هجرت از مقامات خود
◾️هجرت از مال خود
◾️ هجرت از مکان خود
◾️هجرت از دلبستگیهای خود
◾️هجرت از زیباییهای خود
شهدا این هجرت را در همه ابعادش در حد کمال انجام دادند.
فرازی از سخنرانی سردار سلیمانی در کنگره هشت هزار شهید گیلان – ۱۳۹۵
🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃🌸
هدایت شده از 🗞️
❁﷽❁
#السلام_علیڪ_یاغریب_الغربا🌷
چهارشنبہ اسٺ و دلم سمٺ شما افتاده
عطر صحن رضوے ڪل فضا افتاده
در و دیوار دلم آینہ ڪارے شده اسٺ
روے باب الحرمش نام رضا افتاده
#روز_زیارتےسلطان_خراسان❤
روایت سردار باقرزاده از وضعیت پیکر شهید قاسم سلیمانی و دیگر شهدا در محضر مقام معظم رهبری
به آقا عرض کردم: دیشب که خواستیم شهداء را کفن کنیم کربلا را دیدیم ، همه بدن ها اربا اربا بود، حاج قاسم پنج تکه شده بود، سر در بدن نداشت، بخشی ازکتف و دست راست وامعاء واحشاء و پای راست از مچ به پائین .
ابو مهدی مهندس هم فقط در ۴ الی ۵ کیلو گوشت .
عرض کردم : با اینکه برای کفن کردن همه وسائل را داشتیم ، پارچه داشتیم، پنبه داشتیم، پلاستیک ودیگر لوازم راداشتیم اما نمی توانستیم این پیکرها را خوب جمع و جور کنیم وبسختی تیمم داده و کفن کردیم، نمیدانم امام
زین العابدین در کربلا چطور جنازه سید الشهداء را با بوریا جمع کرد؟
🌷شهید حاج #قاسم_سلیمانی🌷
یاد شهدا با صلوات🌹
🌹ماجرای مجروح شدن سردار قاسم سلیمانی در دوران دفاع مقدس
در مرحله اول عملیات آزادسازی خرمشهر دلیرمردان تیپ ثارالله (هنوز لشکر نشده بود) علیرغم پیشروی اولیه موفق به تثبیت موقعیت خود نشدند و ناچار به بازگشت شدند. درحالیکه پیکر تعدادی از شهدای عزیز بین دو خاکریز مانده بود؛ و چون منطقه در تیررس و آتش بی وقفه دشمن بود، انتقال اجساد مطهر غیر ممکن می نمود و این مسئله هم مزید بر علت شده بود که تاثیر منفی بر روحیه تعدادی از رزمندگان بگذارد و آنان را نسبت به پیروزی مردد سازد!
یک روز که باموتور در خط مقدم در تردد بودم، خودروی روبازِ فرمانده ی شجاع؛ "حاج قاسم سلیمانی" را دیدم که شخصا برای تقویت روحیه بچه ها و شناسایی منطقه برای مرحله دوم عملیات آمده بود. بعثی ها از ترس آغاز مرحله ی بعدی عملیات بیت المقدس، به شدت منطقه را زیر آتش توپ و خمپاره قرار داده بودند که ناگهان یکی از خمپاره ها کنار خودروی حاج قاسم خورد و گرد و غبار و دود غلیظی، سردار و راننده را دربر گرفت.
لحظاتی چند نفس درسینه حبس شد که گویا فرمانده هم به خیل شهدا پیوست! ثانیه ها به کندی گذشت تا اینکه خودرو و دو سرنشین آن نمایان و معلوم شد. به لطف الهی به خیر گذشته بود. البته حاج قاسم بی نصیب نمانده بود و چند ترکش به بدن و بخصوص پایش اصابت کرده بود. اما انگار نه انگار که اتفاقی افتاده، خودرو به راه خود ادامه داد. ماهم با موتور در جاده ی مارپیچ به دنبال آن رفتیم تا به چادرهای اورژانس صحرایی رسیدیم.
سردار با زحمت از خودرو پیاده شد، چندسوراخ بر لباس رزم او، نشانگر تعداد ترکشهابود. بنده و دوستم رفتیم که زیر بازویش را بگیریم تا احساس درد کمتری بکند؛ اما در آن حال که بالطبع، رنجوری و ضعف بر بدن مستولی است، اجازه نداد به او کمک کنیم و اشاره کرد که با پای خود می رود تا در روحیه ی رزمندگان، اندک بازتاب منفی نداشته باشد!
📚راوی: سید محمد حسینی، وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی
🔰 شهید سلیمانی هم در زمان حیات و هم با شهادت خود استکبار را شکست داد
👈 آمران و قاتلان سردار باید انتقام پس دهند
🔺️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار دستاندرکاران مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و خانواده شهید سلیمانی:
شهید سلیمانی، هم در زمان حیات و هم با شهادت خود استکبار را شکست داد. رئیسجمهور امریکا گفت ۷ تریلیون دلار در منطقه هزینه کردیم اما چیزی به دست نیاوردیم و در نهایت هم مجبور شد در تاریکی شب و برای چند ساعت به یک پایگاه نظامی برود. همه دنیا اذعان دارند که امریکا به اهداف خود در سوریه و بویژه در عراق نرسیده است. قهرمان این کار بزرگ، سردار سلیمانی است که در زمان حیات او، انجام شد.
دشمن پس از شهادت سردار سلیمانی نیز شکست خورد. تشییع میلیونی و فراموشنشدنی شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در عراق و ایران و مراسمهای بزرگداشت این دو شهید، ژنرالهای جنگ نرم استکبار را متحیر کرد و اولین سیلی سخت به امریکاییها بود.
سیلی سختتر از حمله موشکی به پایگاه امریکایی عینالاسد عبارت است از غلبه نرمافزاری بر هیمنه پوچ استکبار که نیازمند همت جوانان انقلابی و نخبگان مؤمن ما است و همچنین اخراج امریکاییها از منطقه که همت ملتها و سیاستهای مقاومت را میطلبد.
البته این سیلی سخت غیر از انتقام است زیرا آمران و قاتلان سردار سلیمانی باید انتقام پس دهند و این انتقام در هر زمانی که ممکن باشد قطعی است، اگرچه به گفته آن عزیز، کفش پای سلیمانی بر سر قاتل او شرف دارد. ۹۹/۹/۲۶
#انتقام_سخت_قطعیست
📚 ﷽ 📚
#سلوک_معنوی
#حیات_عارفانه
⏰ موی سپید
🔸شیخ فقیرالله لاهوری شاعری بود که در شعر "آفرین" تخلّص میکرد. نود و چند سال عمر کرد و جالب اینکه تا آخرین روزهای عمر، موی سرِ خود را خِضاب میبست؛ و وقتی به او اعتراض کردند، جواب داد:
دشمنِ زندگی است موی سپید
روی دشمن سیاه باید کرد!
🔸گویند رودکیِ سمرقندی نیز چنین عادتی داشت، ولی استدلالِ وی با شیخ لاهوری تفاوت داشت و میگفت:
من موی خویشتن نه از آن میکنم سیاه
تا نو کنم جوانی و از نو کنم گناه
چون جامهها به وقتِ مصیبت سیاه کنند
من موی از مصیبتِ پیری کنم سیاه!
هدایت شده از 🗞️
»
💌 #ڪــلامشهـــید
🌹شهـــید محمد ابراهیم همت:
متنفر هستم از انسانهای سازشکار
و بیتفاوت هر چـہ داریــم از شهـدا
داریم و انقلاب حاصل خونِشهیدان
است.
استعمار چقدر جامعه ما را به لجنزار
ڪشیـده اسـت ولی چــارهای نیست
اینها سدّ راه انقلاب اسلامی اند پس
سدّ راه اسلام باید برداشته شوند تا
راه تڪامــل طی شــود.
■ #سردار_دلم🕊🖇
_________________
دلبستہۍ عشــق،
بستہۍ دنیا نیست
زندگے خـتـم به
شھــادت نشود
زیبا نیست....
ⓙⓞⓘⓝ↯
🕊|💚
هدایت شده از 🗞️
»
💌 #ڪــلامشهـــید
🌹شهـــید محمد ابراهیم همت:
متنفر هستم از انسانهای سازشکار
و بیتفاوت هر چـہ داریــم از شهـدا
داریم و انقلاب حاصل خونِشهیدان
است.
استعمار چقدر جامعه ما را به لجنزار
ڪشیـده اسـت ولی چــارهای نیست
اینها سدّ راه انقلاب اسلامی اند پس
سدّ راه اسلام باید برداشته شوند تا
راه تڪامــل طی شــود.