حرکت امام یک حرکت الهی بود .mp3
26.63M
حرکت امام و قیام او تنها شبیه حرکت انبیاء است. مقایسه انقلاب اسلامی ایران با انقلابهای جهان کوچک شمردن حرکت امام راحل است. او تنها با انبیاء قابل قیاس است چون حرکت الهی بود.
🎧 حجةالاسلام اسدالله صمدی
▫️ @basirat113_110
🔴شما هم در #بصیرت_افزایی سهیم باشید.
✴️ بریکس و نظم جهانی آینده
🔸نگرانی های امنیتی بعد از جنگ جهانی دوم بود که منجر به شکل گیری ناتو و بعدها ورشو گردید. با فروپاشی احزاب کمونیست در شرق اروپا و شوروی، نظم جهانی لیبرالی در قالب ناتو توانست یکه تاز جهان شود.
🔸بیراهه نیست اگر بگوییم در عصر جدید دولت هایی با ثبات تر هستند که بتوانند چالش های اقلیمی و اقتصادی را مرتفع سازند. از این منظر دولت ها و سازمانهایی که ظرفیت اقتصادی بیشتری دارند از اهمیت فوق العاده ای برخوردار هستند.
🔸در واقع بواسطه تغییرات گسترده در نوع چالش ها و تهدیدات، و اولویت قرار گرفتن اقتصاد و اقلیم، شاهد ظهور و اهمیت یافتن سازمان های جدید هستیم. سازمان هایی که اگرچه خیلی از آنها ریشه در قرن گذشته دارند اما در برهه کنونی شکل تازه ای از تقابل با هم را نمود بخشیده اند.
🔸این مهم را نیز باید افزود که استفاده ایالات متحده از سلاح دلار و تحریم به عنوان اهرم فشار علیه دولت ها، منجر به شورش علیه لیبرالیسم اقتصادی در غرب و توجه هر چه بیشتر به سازمان های غیر غربی مثل شانگهای و بریکس شده است.
🔸احتمالا بیراهه نباشد که از منظری متفاوت، ماموریت گروه هفت و بریکس امروز را بتوان با ناتو و ورشو دیروز مقایسه کرد. این دو سازمان اقتصادی، جهان را به دو دسته تقسیم کرده است. دسته ای که آمریکا و متحدان ایالات متحده هستند و در تلاش برای تداوم نظم اخیر بین المللی با اتخاذ مواضع روس هراسی و حمایت از اوکراین می باشند و دسته ای دیگر که به طور بی سابقه ای به تجدید نظر در نظم بین المللی و خروج از جهان تک قطبی اشاره می کنند. تقریبا برای گروه دوم مشهود است که مدل تک قطبی حکمرانی جهانی تحمیل شده توسط غرب کارا نیست، ساختارها، سازمان ها و واسطه های مالی آن تهدیدزا و رو به پایان بوده و در واقع فقط در خدمت غرب است.
🔸به فاصله چند روز از نشست گروه هفت در ژاپن و بیانیه های تند علیه برخی دولت ها، اعضای گروه بریکس با دستور کاری تازه مبنی بر سازماندهی همکاری سودمند به منظور توسعه برنامهای سازنده برای تثبیت اقتصاد جهانی و ایجاد نظم جهانی هماهنگ، گرد هم آمده اند. بریکس علاوه بر جذب کشورهای درحال توسعه، به عنوان پایگاهی برای دریافت درخواست عضویت از دولت های قدرتمند نیز قرار گرفته است. ترکیه، ایران، آرژانتین، امارات، الجزایر و ... از این کشورها هستند.
🔸پیشنهاد برزیل و روسیه و دیگر اعضاء در حذف دلار و استفاده از مکانیزم های پیام رسان درونی برای ایجاد شبکه تسویه داخل سازمان و همچنین استفاده از ارزهای ملی برای تجارت بین اعضاء، موجب توجه بیشتر کشورها به بریکس شده است.
🔸احتمالا بریکس در سالهای آینده بتواند ظرفیتی بزرگ در شکل دهی و معماری نظم و ساختار جدید بین المللی بخصوص در زمینه اقتصاد باشد.
▫️ @basirat113_110
🔴شما هم در #بصیرت_افزایی سهیم باشید.
🔺حادثه ای امنیتی در مرز مصر و فلسطین
🔺حادثه در گذرگاه نتسینا در مرز مصر و فلسطین اشغالی و ۴۰ کیلومتری نوار غزه رخ داده است.
▫️ @basirat113_110
🔴شما هم در #بصیرت_افزایی سهیم باشید.
بصیرت
🔺حادثه ای امنیتی در مرز مصر و فلسطین 🔺حادثه در گذرگاه نتسینا در مرز مصر و فلسطین اشغالی و ۴۰ کیلومت
🗣رسانه های عبری: تعداد کشته شدگان در این حادثه امنیتی ۳ نفر و زخمی ها نیز ۴ نفر است که حال بیشتر آنها وخیم است.
#وعده_صادق_ولی_امر
▫️ @basirat113_110
🔴شما هم در #بصیرت_افزایی سهیم باشید.
بصیرت
🔺حادثه ای امنیتی در مرز مصر و فلسطین 🔺حادثه در گذرگاه نتسینا در مرز مصر و فلسطین اشغالی و ۴۰ کیلومت
🗣خبرنگار شبکه 14عبری :ارتش یک فرد مسلح در مرز مصر را هدف قرار داد
🔸منابع عبری:فرد کشته شده از نیروهای ارتش مصر است.
▫️ @basirat113_110
🔴شما هم در #بصیرت_افزایی سهیم باشید.
بصیرت
🔺حادثه ای امنیتی در مرز مصر و فلسطین 🔺حادثه در گذرگاه نتسینا در مرز مصر و فلسطین اشغالی و ۴۰ کیلومت
🔻روزنامه معاریو
🔸همه نشانه ها حاکی از آن است که این عملیات از قبل برنامه ریزی شده بود و ربطی به عملیات قاچاق مواد مخدر که صبح امروز انجام شد نداشت. برآوردها حاکی از آن است که فرد مسلح از حادثه مواد مخدر سوء استفاده کرده، نقاط آسیب پذیر را زیر نظر گرفته و در نزدیکی یک ارتش به خاک اسرائیل نفوذ کرده است. موضع گرفت و سپس از فاصله نزدیک به سوی سربازان آتش گشود.
▫️ @basirat113_110
🔴شما هم در #بصیرت_افزایی سهیم باشید.
😂گریه سربازان اشغالگر صهیونیست پس از هلاک شدن 3 تن از آنان در تیراندازی که توسط یک سرباز مصری در مرز مصر و فلسطین اشغالی انجام شد
▫️ @basirat113_110
🔴شما هم در #بصیرت_افزایی سهیم باشید.
بصیرت
🔻پس از سالها کشتار مردم بی دفاع فلسطین، امروز جبهه مقاومت و سربازان گمنام جبهه مقاومت از همیشه هوشیارتر، جسورتر و قدرتمندتر شده اند .
🔸اگر در گذشته ای نه چندان دور تنها حزب الله و جهاد اسلامی و نیروهای مقاومت غزه در مقابل این سفاکان ایستادگی می کردند اما امروز در تمام طول خطوط مقاومت از کرانه باختری تا عمق سرزمین های اشغالی و از بلندی های جولان تا مرز مصر همه جا برای اشغالگران ناامن است.
💪 وعده صادق ولی امر در اضمحلال و نابودی رژیم اشغالگر صهیونیست از آنچه که فکر میکنید نزدیک تر است.
#وعده_صادق_ولی_امر
✍ احمد فرضعلی نژاد
▫️ @basirat113_110
🔴شما هم در #بصیرت_افزایی سهیم باشید.
🔻 اپوزیسیون ونزوئلا اخیرأ در اقدامی انسانی، از آمریکا خواسته تحریمهای ونزوئلا را کم کند
🔹 مقایسه کنید با اپوزیسیون ایران در خارج از کشور
▫️ @basirat113_110
🔴شما هم در #بصیرت_افزایی سهیم باشید.
از هر قطره اشک که از چشم ایرانیان برای #اهل_بیت(ع) سرازیر می شود
از هر آیه قرآنی که در حرم امامزادگان ایران اسلامی قرائت می گردد
از هر #علی_ولی_الله که بر مأذنه های این کشور به گوش می رسد
تا قیامت ثوابی برای #خمینی(ره) ذخیره خواهد شد؛ چون او بود که احیاگر دین جدش در این سرزمین بود.
▫️ @basirat113_110
🔴شما هم در #بصیرت_افزایی سهیم باشید.