eitaa logo
بصیرت
96 دنبال‌کننده
840 عکس
759 ویدیو
30 فایل
اقتصاد ،انقلاب اسلامی و سیره شهدا
مشاهده در ایتا
دانلود
محرمانه ⭕️ "ضد ولایت فقیه" از نظر رهبر انقلاب 🔹بعضیها نظرات کارشناسی می‌دهند، با نظر رهبری مخالف است، می‌گویند آقا این ضد ولایت است. من به شما عرض بکنم؛ هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد، مخالفت با ولایت نیست؛ دیگر از این واضح‌تر؟! 🔸نظر کارشناسی، نظر کارشناسی است. کار کارشناسی، کار علمی، کار دقیق به هر نتیجه‌ای که برسد، آن نتیجه برای کسی که آن کار علمی را قبول دارد، معتبر است؛ به هیچ وجه مخالفت با ولایت فقیه و نظام هم نیست. به هر حال هیچگاه اعلام نظر کارشناسی و نظر علمی، معارضه و مبارزه و مخالفت و اعلام جدائی از رهبری و ولایت و این حرفها به حساب نمی‌آید و نباید بیاید. (۱۶ مرداد ۹۱) 🔹مراقب باشيد، مواظب باشيد، نمی‌شود هر كسی را به مجرد يك خطائی يا اشتباهی گفت منافق؛ نمی‌شود هر كسی را به مجرد اينكه يك كلمه حرفی برخلاف آنچه كه من و شما فكر می‌کنیم، زد، بگوئيم آقا اين است. در تشخيصها خیلی بايد مراقبت كنيد... در تشخيصها و در مصداقهای مختلف دقت بشود. بی‌دقتی در مصداقها، گاهی اوقات ضررها و لطمات بزرگی خواهد زد. (۱۴ آذر ۸۸) 🔹اين برادر عزيزمان می‌گوید «ضد ولايت فقيه» را معرفی كنيد. خوب، «ضد» معلوم است معنايش چيست؛ ضديت، يعنی پنجه در افكندن، دشمنی كردن؛ نه معتقد نبودن. اگر بنده به شما معتقد نباشم، ضد شما نيستم؛ ممكن است كسی معتقد به كسی نيست. البته اين ضد ولايت فقيه كه در كلمات هست، آيه مُنزل از آسمان نيست كه بگوئيم بايد حدود اين كلمه را درست معين كرد؛ به هر حال يك عرفی است. اعتراض به سياستهاي اصل ۴۴، ضديت با ولايت فقيه نيست؛ اعتراض به نظرات خاص رهبری، ضديت با رهبری نيست. دشمنی، نبايد كرد. دو نفر طلبه كنار همديگر مينشينند؛ خیلی هم با هم رفيقند، خیلی هم با هم باصفايند، همدرس هستند، مباحثه ميكنند، حرف همديگر را رد ميكنند؛ اين حرف او را رد ميكند، آن حرف اين را رد ميكند. ردكردن حرف، به معنای مخالفت كردن، به معنای ضديت كردن نيست؛ اين مفاهيم را بايد از هم جدا كرد. (۱۷ مهر ۸۶
🔴 توصیه رهبر انقلاب درباره «بیانیه گام دوم» در جلسه‌ای خصوصی: «من روی این بیانیه خیلی زحمت کشیدم ... بنای بر این ندارم که اگر چیزی نوشتم یا مطلبی می‌گویم از دیگران درخواست کنم که روی آن کار کنند ولی راجع به این بیانیه می‌گویم این کار را بکنند..»
وظیفه تک‌تک روحانیون و طلاب محترم است که دستاوردهای کلان انقلاب را بدرستی فهمیده و به افکار عمومی انتقال دهند. اگر شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم و... با خون خودشان از اسلام و انقلاب اسلامی حمایت کردند، اکنون وظیفه‌ی تمامی دلسوزان انقلاب است که از این دستاوردها پاسداری کنند. حق انقلاب اسلامی این نیست که یک جوان بی‌اطلاع در خیابان شعار دهد «رضاشاه‌روحت‌شاد» و این نشان دهنده‌ی آن است که ما در تبیین دستاوردهای انقلاب کوتاهی نموده‌ایم. ببینید در این رابطه چه می‌فرماید: هیچ‌کس در عالم روحانیت، اگر انصاف و خرد را میزان قرار بدهد، نمی‌تواند خودش را از نظام اسلامی جدا بگیرد ... این‌که یک آقایی در یک گوشه‌ای عبایش را بکشد به کول خودش، بگوید من به کارهای کشور کار ندارم، من به نظام کار ندارم، افتخار نیست؛ این ننگ است. روحانی باید از وجود یک چنین نظامی که پرچمش اسلام است، قانونش فقه اسلامی است، با همه‌ وجود استقبال کند. مراجع تقلید کنونی، مکرر متعددیشان به بنده گفتند که ما تضعیف این نظام را به هر کیفیتی حرام قطعی می‌دانیم. خیلی‌شان از روی لطف به من پیغام می‌دهند یا می‌گویند که ما تو را مرتباً دعا می‌کنیم. این نشان دهنده‌ قدرشناسی از نظام اسلامی است. حالا یک معممی یک گوشه‌ای بیاید خودش را از نظام کنار بگیرد؛ بهانه هم این است که ما فلان انتقاد را داریم. خیلی خوب، صد تا انتقاد داشته باش؛ دویست تایش به خود ما عمامه‌ای‌ها وارد است. مگر به ما انتقاد وارد نیست؟ وجود انتقاد و عیب در یک مجموعه مگر موجب می‌شود که انسان این همه محسّنات و نقاط قوت را در آن مجموعه نبیند و ملاحظه نکند؟ در روحانیت هم همین جور است؛ عیوب الی ماشاءاللّه. بنده آخوندم، طلبه هستم، از قبل از بلوغ طلبه بودم تا الان؛ بیائید برای شما همین جا یک فهرست از بر بنویسم. صد تا اشکال در ما هست؛ اما این صد تا اشکال موجب می‌شود ما از روحانیت اعراض کنیم؟ ابداً. در مقابل این صد تا اشکال، هزار تا حُسن وجود دارد. در کسر و انکسار مصالح و مفاسد است که انسان میتواند خط مستقیم را پیدا کند ... بنابراین حوزه‌های علمیه نمی‌توانند سکولار باشند. این‌که ما به مسائل نظام کار نداریم، به مسائل حکومت کار نداریم، این سکولاریسم است.
همه آنچه در مورد بی‌تدبیری‌های اخیر باید بدانید بلای بزرگی که دلار جهانگیری، سکه فروشی سیف، خواب وزیرصنعت و بی‌مسئولیتی روحانی بر سر مردم و کشور آورد/ چه کسی باید پاسخگوی اجرای لیبرالیسم اقتصادی و به یغما رفتن بیت المال باشد؟/ با این سیاهه، محاکمه‌ی «عاملان جنایت اقتصادی علیه مردم» انتظار زیادی است؟
شهیدی که مقام معظم رهبری مدظله العالی نوشته‌هایش را مکررا خوانده‌اند بخشی از دل نوشته شهید «ناصرالدین باغانی» متولد 1346، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه امام صادق(ع) که در عملیات کربلای پنج به شهادت رسید. متن زیر، بخشی از دل نوشته شهید «ناصرالدین باغانی» متولد 1346، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه امام صادق(ع) است که در عملیات کربلای پنج به شهادت رسید. «ما را به جرم عشق موأخذه می‌کنند. گویا نمی‌دانند که عشق گناه نیست؛ امّا کدام عشق؟ خداوندا معبودا عاشقا! مرا که آفریدی عشق به پدر و مادر را در من به ودیعت نهادی. مدتی گذشت به دنیا عشق ورزیدم به مال و منال دنیا، به مدرسه، به دانشگاه امّا همه اینها بعدِ مدت کمی جای خود را به عشق حقیقی و اصیل داد؛ عشق به تو. بعد از چندی که با تو معاشقه کردم یکباره به خود آمدم و دیدم که من، کوچکتر از آن هستم که عاشق تو شوم و تو بزرگتر از آن هستی، که معشوق من قرار گیری. اگر من عاشق تو بودم، باید یکسره به دنبال تو می‌آمدم. ولیکن وقتی توجه می‌کنم، می‌بینم که گاهی اوقات در دام شیطان افتاده‌ام، ولی باز مستقیم آمده‌ام، حال می‌فهمم که این تو بوده‌ای که به دنبال بنده‌ات بوده‌ای، و هرگاه او صید شیطان شده، تو دام شیطان را پاره کرده‌ای. حالا می‌فهمم که تو عاشق صادق بنده ات هستی، بنده را چه که عاشق تو بشود. آخرتو بزرگ بودی و من کوچک. تو کریم بودی و من لئیم! تو جمیل بودی و من قبیح، تو مولا بودی و من شرمنده. کمند عشقت را محکم‌تر کردی و مرا به خط مقدم عشق بردی، در آنجا شراب عشقت را به من نوشاندی و چه نیکو شرابی بود. درباره این شهید بزرگوار مقام‌معظم‌رهبری گفته‌اند: نوشته‌جات این شهید عزیز را مکرر خوانده‌ام و هر بار، بهره و فیض تازه‌ای از آن گرفته‌ام.
⚠️ دولت چگونه از به تبدیل شد ؟! ⛔️ انتشار پیش بینی و درباره بدعهدی طرف اروپایی برجام، از ابعاد مختلف، واجد اهمیت است ✍1⃣ این تذکر دقیق، با مضمون "پرهیز از شرطی کردن اقتصاد و مردم به رفتار غیر قابل اعتماد اروپایی ها"، 8 ماه قبل خطاب به دولتمردان عنوان شده اما در انتشار عمومی آن ملاحظه صورت گرفته است. 💠 اکنون گویا آن ملاحظات منقضی شده و زمانی فرا رسیده که باید و حساس نسبت به روند عمومی کشور نیز از برخی مسائل باشند. همچنین معلوم می شود رهبری چند برابر رهنمودها و تذکرات علنی به مسئولان، در تذکر می دهند و راه نمایی می کنند. ✍2⃣ وجه دوم اهمیت، انتقاد از رویکرد مخاطره آمیز شرطی کردن مردم و بازار به رفتار بیگانگان است؛ طیفی از بیگانگان که اتفاقا در طول دهه ها و بعضا قرن ها تا به امروز، رفتار خبیثانه و خصمانه با کشور ما داشته اند. اما متاسفانه از زمان در سال 92 تا به امروز، چنین فضاسازی شده که همان بیگانگان متخاصم می توانند نفطه اعتماد و اتکا و امید و شراکت و تعامل دو سویه ما باشند بلکه تنها نقطه امید هستند! 💠 این، است؛ سر خود و مردم کلاه گذاشتن است، ولو اینکه برخی مدیران، از سر سهل اندیشی، در دام بازی دشمن برای فریب افکارعمومی و فعالان اقتصادی ما ورود کرده باشند. ✍3⃣ وجه سوم ماجرا، موکول کردن حل مشکلات اقتصادی و تجارت خارجی به برجام، و سپس رفتار بی صداقت اروپا با برجام، و پس از آن، موکول کردن همه چیز به و و پالرمو و از این قبیل است. این کار، واگذاری اختیار خود به دشمن و مجبور شدن به شنیدن دیکته های اوست و هرچه توسعه پیدا کند به محدودیت و بیشتر منتهی می شود؛ بنابراین در ذات خود، خلع قدرت و جلب ناتوانی است. درست مانند اینکه قهرمان رزمی کار بپذیرد دست و پای او را ببندند و پس از آن، وارد کارزار با حریفی ضعیف اما خدعه گر و بسط ید یافته شود. ✍🏁 با این مقدمات، دولت و وزارت خارجه باید بگویند در این دوره پس از پیش بینی و هشدار دقیق رهبر انقلاب ؟ چرا با پشت هم اندازی اروپا درباره جبران خروج ترامپ از برجام (از اردیبهشت تا به آبان ماه) کنار آمدند؟ 💠 آیا ندیدند آبان ماه که تحریم های جدید آمریکا ( ) به اجرا گذاشته شد، اروپا به ویژه سه کشور طرف توافق، هیچ کاری برای مقابله و صیانت از برجام نکردند؟ 💠 چرا تعهدات اصلی اروپا برای برداشتن تحریم های مالی و بانکی و نفتی، طی چند مرحله، به وعده مبادله نفت در مقابل غذا و دارو، و سپس مبادله غذا و دارو صرفا در ازای نفت فروخته شده به کشورهای غیر اروپایی فرو کاسته شد؟ 💠 دولت و زارت خارجه ما با این روند چگونه معامله کردند که اروپایی ها از به و از SPV به تنزل کردند اما هرگز با واکنش بازدارنده یا دست کم، کاهش اجرای تعهداتی یکطرفه رو به رو نشدند؟ 💠 مطالبه تعهدات اروپا در برجام که هیچ، چرا حتی وعده SPV و INSTEX نیز از سوی دولت و وزارت خارجه ما شود و به جای آن وانمود می شود که ما بدهکار هستیم و باید بدهی خود را در قالب قبول بپردازیم؟! این روند بدهکار شدن در موقعیتی که باید طلبکار برجام باشیم، ثابت می کند که روند عقیم و مدیریت منحصر به برجام، و قابل تداوم نیست. 💠 به نظر می رسد با توجه به عملکرد آلود در 11 ماه گذشته، به سرفصلی جدید و تعیین کننده در سیاست خارجی رسیده ایم؛ تغییر دوره ای که عمومی تذکر و توجه دادن هشت ماه قبل رهبر انقلاب به دولتمردان را ساخته است. اکنون تداوم روند دست روی دست گذاشتن، به امید اروپایی ها نشستن و یکطرفه تعهدات برجام را اجرا کردند، به مرز امتناع و رسیده است🏁
📹 | . 📌طرح تأمین مایحتاج شب عید خانواده های نیازمند. به قدر توان سهیم باشید. 🔹راه های مشارکت : ۱) پرداخت الکترونیکی از طریق لینک: Payping.net/misaqcharity . ۲) پرداخت از طریق کد ussd: *741*3*444# . ۳) واریز به شماره کارت‌های 💳 6104-3376-2178-4808 💳 5041-7270-1005-0019 به نام "بنیاد کرامت رضوی" . ۴) واریز به شماره حساب 7681818163 به نام "بنیاد کرامت رضوی"
💢 انتشار نخستین‌بار/ هشدار هشت ماه پیش #امام_خامنه_ای به دولت ♦️ما مشکل اقتصادی کشور را به برجام موکول کردیم و برجام نتوانست کمک قابل توجهی کند. نتیجه این شد که مردم نسبت به برجام شرطی شدند. حالا هم مردم را درباره بسته اروپایی شرطی نکنیم. کارهایی در کشور داریم؛ بهبود اقتصاد کشور را به چیزی که از اختیار ما خارج است گره نزنیم. ♦️اروپایی‌ها در همین زمینه‌ دارند بدجنسی می‌کنند. من به آقای رئیس‌جمهور هم گفتم، این‌ها همان ماه نوامبری را که از اول گفتند را دنبال می‌کنند. بعد که همه چیز تثبیت شد و تحریم‌ها جاافتاد، یک چیزکی مثلاً بدهند یا ندهند. خباثت این‌هاست. ♦️بنده یک سینه حرف دارم در زمینه اروپایی‌ها. نه به‌خاطر سیاست‌های امروزشان‌. به‌خاطر ذات خبیثی که حکومت‌های اروپایی در طول این چند قرن از خودشان نشان داده‌اند. البته ارتباطات باید حفظ بشود. ♦️دوستانی که با من مرتبط بوده‌اند، میدانند عقیده من در زمینه دیپلماسی این است که ارتباطات باید روزبه‌روز تقویت بشود. عقیده من کنار رفتن و قطع کردن نیست؛جز در موارد معدودی مثل آمریکا. رابطه با شرق و غرب تقویت بشود؛هر چه میتوانیم تحرک عملیاتی و هدفمند دیپلماسی بایستی افزایش پیدا کند.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ طلبه و استاد و مرجع ما اگر معتقد به انقلاب نباشد، به درد کشور نمی‌خورد 🌸 رهبر انقلاب در دیدار اعضای موسسه عالی فقه و علوم اسلامی: مواظب باشید جهت‌گیری انقلابی، مقهور هیچ کدام از این شاخصها و مهمّات کار این مؤسّسه قرار نگیرد؛ جهت‌گیری انقلابی. طلبه‌ی ما، استاد ما، فاضل ما، عالِم ما، مرجع ما اگر چنانچه معتقد به این تحوّل عظیمی که اسمش انقلاب است، بود، به درد این کشور خواهد خورد. اگر معتقد به این نبود، به درد کشور نمیخورد، به درد جمهوری اسلامی نمیخورد؛ باید معتقد باشد. 🔻 اینکه بنده میگویم حوزه‌ی انقلابی، معنایش این نیست که حالا حتماً در مثلاً فلان جا شعار [بدهد]؛ حالا یک وقت لازم هم باشد، شعار هم باید داد؛ بنده هم گاهی که لازم است، شعار میدهم لکن مهم این است که عمیقاً از بن دندان معتقد باشد که این تحوّلی که در این کشور اتفاق افتاده، باید همچنان ادامه پیدا بکند. ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
🔻سوءمدیریت و خیانت باعث شده زندگی عده‌ای از مردم بسیار نابسامان باشد و نمی‌توانند گوشت بخورند و غذای خوب به فرزندانشان بدهند. 🔻بیایید برای رضای خدا یک قیام همه‌جانبه داشته باشیم و از حال همسایگانمان خبر بگیریم. 🔻برجام صنعت هسته‌ای ما را محدود کرد و باعث شد سفره‌‌های مردم محدود شود، قرار بود سانتریفیوژها بچرخد و سفره‌ها رونق بگیرد، اما هیچ‌کدام نشد. 🔻ائمه جمعه پاکدل، کارآمد و همراه مردم فرآورده‌های حوزه های علمیه هستند شما مردم مکلف هستید از جانب خدا و مشرف هستید از جانب ائمه اطهار که فرزندان خودتان را وقف دینتان کنید که عزت دنیا و آخرت و شرف دنیا و آخرت در علم است. 🔻اگر حوزه های علمیه کساد شود بدانید دین کساد می‌شود و دشمنان شما برای از بین بردن این معنویت می تازند.
🔊 🎙ما و چهل عهد و پیمان، با روح الله ... 🔻 بانوای: حاج
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چرا رهبری اینقدر به آینده امیدوارند؟ 🔻دلداری جالب مالک اشتر به امیر المومنین(ع)
https://eitaa.com/naslechaharome/22941
🔴🎥 خاطره عجیب حجت الاسلام عالی درباره مقام معنوی شهید بُرنسی و رابطه ایشان با حضرت زهرا (س)
❤️پدر عزیز ملت ایران روزت مبارڪ
تفسیر عجیب ۵۰ سال پیش آیت الله خزعلی از نشانه‌های ظهور که اکنون محقق شده‌اند
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰فائزه هاشمی: اگر پدرم زنده بود؛ معطل نمی‌ماند ⬅️اگر پدرم بود، شاهد این همه بی‌سر و سامانی در امور اجرایی نبودیم. درست است که بابا قدرت اجرایی نداشت اما نفوذ، تاثیر و اقتداری داشت که برخی کارها انجام می‌شد. ⬅️اگر او بود احتمالا در مجمع تصویب می‌شد و شاید به مجمع هم نمی‌کشید و پیش از آن تصویب می‌شد؛ نمونه‌اش 《برجام》 که در دوران حیات او شد. ✍خوبه خودش هم کرده که باباش موقعی که زنده بوده چه قله‌هایی رو فتح کرده؛ ✍فائزه خانم ؛بابات که با مردم رو مورد عنایت قرار داد ، خدا رو شکر که تا دیگه نتونه با مردم رو له کنه. ( )