فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقد لیبرال های داخلی توسط دکتر جلیلی
جالب ست حتماً نگاه کنید
#اصلح_انقلابی
#دعوت_از_جلیلی
⭕️نکته مهم
رفقای انقلابی!
به صحبت هایحضرت آقا دقیق گوش بدید.👂🏻🔎
یک اشکالی که ما داریم اینه که
وقتی میبینیم حضرت آقا میفرمایند:
❌این جمله خطاب به مسئولینه
❌ این جمله خطاب به فعالان فضای مجازیه
و...
ما دیگه خیلی توجه نمیکنیم.
میگیم خطاب ایشون که ما نیستیم، چون ما نه مسئولیم و نه چیزی از فضای مجازی سردر میاریم و نه... .
درحالیکه ما باید به این جملات بیشتر توجه کنیم.🤭
حضرت آقا تو سخنرانی نوروزیشون فرمودند:
"انتظار داریم سنگینی کار را متوجه شوید و بدانید چه مسئولیت سنگینی را می خواهید بر دوش بگیرید.اگر دیدید که می توانید این مسئولیت را بعهده بگیرید، آنگاه وارد کارزار انتخاباتی شوید. مشکلات اصلی کشور را بدانید و برای آنها برنامه و راهحلِ ولو اجمالی داشته باشید. اقتصاد کشور و مسائل مهم آن مانند رشد تولید ملی، رشد سرمایه گذاری، تقویت پول ملی و مسئله تورم، موضوع امنیت کشور، آسیبهای اجتماعی، نحوه مواجهه با سیاست های پیچیده دنیا و مسئله بسیار مهم فرهنگ را بشناسید"
خب اگه دقت کنید آقا دارن شاخصه میدن؛😎
خطاب به مسئولین میگن اگه این شاخصه هارو ندارید نیاید.🤨
اما خطاب به ما هم میگن بگرد ببین رئیس جمهوری که داری انتخاب میکنی این شاخصه ها رو داره یا نه؟ جامعیت داره؟ از امنیت و فرهنگ و روابط خارجی و... چیزی سر درمیاره؟🤔
ریاست جمهوری که الکی نیست.😶
رئیس جمهور قراره ۱۹ تا وزیر تعیین کنه.باید با مسائل مختلف آشنا باشه😮
یا جای دیگه آقا خطاب به مسئولین میفرمایند : جوان گرا باشید؛ از جوانان استفاده کنید
جوانهای عزیز!
خطاب این سخن قبل از مسئولین به شماست😉
شما به عنوان یک جوان چقدر خودتونو آماده کردید تا بتونید یه مسئولیت کشوری رو به عهده بگیرید؟🇮🇷
علم تونو چقدر افزایش دادید؟📚
قدرت تحلیل مسائلتون چقدره؟📰📇
از سیاست چقدر سر درمیارید؟🌍🌎
#انتخاب_اصلح
#احساس_تکلیف
#من_هم_رای_میدهم
#تبلیغ_میکنم
#دعوت_از_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ملت ایران حواسشان جمع باشد که با ترفند مکّارانه صالح مقبول، دوباره از سوراخ غربگرایان گزیده نشویم
🐍
#انتخاب_اصلح
#دعوت_از_جلیلی
🔭 بصیرت تمدن ساز 🤔
💠 عاملان وضعیت موجود چه کسانی اند؟
⭕ *۱- هاشمی_رفسنجانی* ⭕
🔹مرحوم حجت الاسلام علی اکبر هاشمی رفسنجانی را می توان اولین بانی و اولین عامل وضعیت موجود دانست به این دلایل:
1️⃣ بنیان گذاری اقتصاد سرمایه داری و نئولیبرالیزم در دهه 70؛ با محورهای اقتصاد باز و بازار آزاد و رها کردن عرضه و تقاضا و سپردن امور به دست های نامرئی، واردات بی رویه، گرفتن وام های کلان از بانک های جهانی.
2️⃣ بنیان گذاری اشرافیت دولتی با تأکید بر مانور تجمل مسئولین. (هاشمی در خطبه های نماز جمعه 18 آبان 68 - سال اول ریاست جمهوری اش- به صراحت می گوید: «اظهار فقر و بیچارگی کافی است. این رفتارهای درویش مسلکانه وجهه جمهوری اسلامی را نزد جهانیان تخریب کرده است. زمان آن رسیده که مسئولین ما به "مانور تجمل" روی آورند. از امروز به خاطر اسلام و انقلاب مسئولین وظیفه دارند مرتب و باوقار باشند. هرچند ما فقیر باشیم و اقتصادمان به سامان نباشد اما برای آنکه در دیدگان سایر ملل مسلمان و غیر مسلمان "ملتی مفلوک" جلوه نکنیم لازم است تا "جلوه هایی از تجمل" در چهره کشور و مسئولین حاکمیتی رویت شود».)
3️⃣ پرورش مدیران تکنوکرات؛ نسل دوم مدیران انقلاب اسلامی در دهه 70 عمدتاً دست پرورده مرحوم هاشمی اند. از دهه 70 تاکنون بجز دوره 8 ساله احمدی نژاد، همیشه بر مصدر امور زیسته اند. بیژن زنگنه، شریعتمداری، اسحاق جهانگیری، حسن روحانی، نوبخت، نهاوندیان، مسعود نیلی و ... تماماً از مریدان و دست پرورده های هاشمی هستند. مدیرانی که نه از جنس اقشار متوسط و ضعیف جامعه اند و نه کاربلد و کارآمدند! هنوز هم کشور را رها نمی کنند.
4️⃣ بنیان گذاری توسعه بدون عدالت: هاشمی اعتقادی به عدالت نداشت. در یکی از سخنرانی های دهه 70 خود گفته بود: « برای تحقق احکام خمس و زکات باید در جامعه حتما هم ثروتمند و هم فقیر و به عبارت دیگر اختلاف طبقاتی باشد». دولتمردان دولت سازندگی اعتقاد داشتند: «ایرادی ندارد اگر عدهای زیر چرخهای توسعه لِه شوند».
5️⃣ هاشمی بنیان گذار پرورش پدیده آقازدگی بود. اگرچه پدیده آقازادگی در کل تاریخ وجود داشته اما در جمهوری اسلامی این هاشمی بود که فرزندان خود را بدون قید و بند در دولت آزاد کرد تا بتوانند هرجایی سرک کشیده و در امور دستگاه های اجرایی دخالت کنند و همچنین از قِبل رانت جایگاه پدر به منافع کلان مادی برسند. اینگونه بود که سایر وزرا و مدیران کل هم فضا را باز دیده و تخم و ترکه شان را در کشور رها کردند تا هر غلطی کنند!
6️⃣ هاشمی بنیان گذاری حزب بازی و باندی بازی است؛ مرحوم با بنیان گذاری حزب کارگزاران به دبیری کرباسچی و دخترش فائزه هاشمی، حزب بازی از نوع باندی بازی و باشگاه قدرت را بنا نهاد. بعد از کارگزاران کار حزبی در جمهوری اسلامی به انحراف رفت.
7️⃣ برخی مرحوم بازرگان را بنیان گذار لیبرالیسم ایران می دانند اما در واقعیت این هاشمی بود که با حمایت ویژه از نهضت آزادی و معرفی بازرگان به نخست وزیری و تأمین مالی مجاهدین خلق (بعنوان شاگردان نهضت آزادی)، سپس حمایت از آیت الله منتظری و بعدها سایر لیبرال ها، تفکر لیبرالیسم را در ایران بعد از انقلاب بنا نهاد.
8️⃣ هاشمی پشت پرده اصلی دولت 8 ساله میرحسین موسوی، دولت خاتمی و دولت روحانی است. علی رغم مخالفت آیت الله خامنه ای در دهه 60، این هاشمی بود که با اهرم مجلس و نامه نگاری مکرر، میرحسین موسوی را به عنوان نخست وزیر تحمیل کرد. خاتمی همواره مورد حمایت وی بود و در سال 76 برای رأی آوری خاتمی پروژه پیچیده ای اجرا کرد.
9️⃣ هاشمی را می توان دلیل اصلی رأی آور دولت تدبیر و امید دانست و نقش وی انکارناپذیر است. وی مدعی بود این دولت 4 درصد هم رأی نداشت و من باعث شدم روحانی رأی بیاورد. بی تردید ناکارآمدی این دولت و ضربه ای که به مملکت و اعتماد مردم زده در پرونده هاشمی ثبت است.
💠 عاملان وضعیت موجود چه کسانی اند؟
⭕ *۲- میرحسین_موسوی* ⭕
🔹میرحسین موسوی دبیرسیاسی حزب جمهوری اسلامی، مدیرمسئول ارگان این حزب یعنی روزنامه جمهوری و نخست وزیر دو دوره ریاست جمهوری آیت الله خامنه ای است. نخست وزیری ای که با زور و فشار و نارضایتی آیت الله خامنه ای نخست وزیر شد.
🔸میرحسین موسوی در شب شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و درست در زمانی که هنوز شمارش آرا ادامه داشت طی کنفرانس خبری، خود را پیروز انتخابات خواند و بعد از بیانیه وزارت کشور مبنی بر پیروزی محمود احمدی نژاد با بیش از 24 میلیون رأی، اعلام کرد که دولت احمدی نژاد دست به «تقلب گسترده» زده است و حامیان خود را به خیابان ها فراخواند. #فتنه_88 با اعلام تقلب از سوی وی کلید خورد و هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی و مهدی کروبی نیز فتنه را شعله ور کردند
#انقلابی_بدلی_صالح
#انقلابی_اصیل_اصلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولایتمدار که باشی، اولویتهایت منطبق بر اندیشه ولی ست 👌✅
#مانع_زدایی
#دولت_سایه
#اصلح_انقلابی
#دعوت_از_جلیلی
❗️یک سناریوی خطرناک انتخاباتي!
🔹غربی ها بخوبی می دانند که با پرونده رسوایی که غرب گرایان دارند حتی با تنفس مصنوعی که با برداشتن موقتی برخی تحریم ها باشد نمی توانند در انتخابات پیروز شوند.
🔸از این رو در صدد برنامه ریزی روی انقلابیون هستند، تکثیر نامزدها و مدیریت آن ها.
🔹یکی از نامزدها را به صورت گسترده ازش تبلیغ می شود و بعدش رسانه های غربی او را بزرگترین خطر برای غرب معرفی می کنند. بچههای انقلابی از جمله خود آن نامزد هم باورش می آید. باز هم دشمن به خاطر خطری! که احساس می کند، با بستن کانالهای او، این گونه وانمود می کند که با او به شدت مخالفند.
🔹حزب اللهی نیز بیشتر احساس وظیفه می کنند که از او حمایت کنند.
🔸در نتیجه به دلیل اینکه آن شخص رجل سیاسی نیست ممکن است صلاحیتش احراز نشود.
🔸این سناریو موجب سرخوردگی نیروهای حزباللهی می شود و در نتیجه ظرفیت آنها پشت نامزد اصلی انقلابیون قرار نمیگیرد.
🔹با این سناریو اختلاف میان عناصر انقلابی به وجود می آید و جریان غرب گرا ممکن است با شعارهای جدید و پر حجم و به کمک رسانه های بیرونی و فضای مجازی در اختیارش و آرای برخی قومیت ها و اقلیت ها به پیروزی لب مرزی برسد ‼️
در آستانه پیروزی جبهه انقلاب، مراقب فریب دشمنان داخلی وخارجی باشیم
#انقلابی_بدلی❌
#انقلابی_اصیل✅
🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
بسمه تعالی
باسلام و خدا قوت به همه فعالان و حامیان آقای دکتر جلیلی
لازم است نکاتی را برای انسجام جریانی و هدفمندی فعالیتها به عرض برساند:
1⃣ فعالیت گفتمانی و انتشار هنرمندانه بحث های دکتر جلیلی که خصوصا در سایت حیات طیبه مندرج است، مهمترین کاری است که باید با هدف تبلیغ گفتمان امام و رهبری و نیز شناساندن دکتر جلیلی به عموم مردم انجام شود به گونه ای که مردم راه حل مشکلات جاری خود را در این گفتمان بیابند و آن را انتخاب کنند.
اگر فضای افکار عمومی به نفع جریان انقلاب شکل بگیرد، طبعا راه برای انتخاب رییس جمهور انقلابی و تشکیل دولت جوان حزب اللهی فراهم خواهد شد ✅
2⃣ از طرح شعارها و مباحثی که در گفتمان و ادبیات دکتر جلیلی جایگاه و سابقه ای ندارد، جدا پرهیز گردد، چرا که این مباحث بیشتر شبهه زا هستند و موجب فرسایش و اصطکاک فعالیت بدنه فعال جریان انقلابی می شود.
3⃣ از برخورد سلبی و مجادله با طرفداران سایر نامزدهای انتخابات اجتناب گردد و در دام مشغول سازی و تنزّل سطح مباحث به بحث های زرد نیافتیم
4⃣ رسیدن به مشارکت حداکثری مردم، کمک به انتخاب اصلح و سپس ارائه عملکرد کارآمد، که شیرینی آن به کام مردم بنشیند، همواره باید نصب العین همگان در فعالیتهای انتخاباتی باشد.
5⃣ دکتر جلیلی تاکنون ستاد انتخاباتی تشکیل نداده اند و ستادهای شکل گرفته صرفا ستادهای دعوت مردمی است که توسط هواداران نخبه و مردمی سازماندهی و اداره می شود
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_اصلح
#شاخصه_های_اصلح
🔰 نگاهی به سوابق و عملکرد کاندیداهای احتمالی جریان انقلابی | سعید جلیلی
🔹نام سعید جلیلی این روزها بسیار پرتکرار شده است. دعوتها و نامههای مطالبه از وی برای حضور در انتخابات از آخرین روزهای سال ۹۹ آغاز شده و همچنان ادامه دارد. او متولد سال ۱۳۴۴ در مشهد مقدس و دانشآموخته دانشگاه امام صادق(ع) در رشته علوم سیاسی است.
🔹در دفاع مقدس دیدبان لشکر نصر خراسان بود و در عملیات کربلای ۵ از ناحیه پای راست مجروح و جانباز شد. دو دوره به عنوان رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه مشغول فعالیت بوده است. عملکرد جهادی و ضدفساد او در این مدت باعث شد تا بدون انجام سفرهای رایج خارج از کشور و با طراحی پروژههای نظارتی از راه دور، اولا هزینههای نظارت در این وزارتخانه را به طور ملموسی کاهش دهد و ثانیا در مدت چهار سال ۱۷ سفیر متخلف یا ناکارآمد را عزل و برکنار کند.
🔹با آغاز دهه ۸۰ جلیلی به دفتر رهبر معظم انقلاب رفته و مسئولیت مدیرکل بررسیهای جاری دفتر رهبری را بر عهده میگیرد. او در این مدت نقش پایش و گزارش و پیشنهاد راهبردهای کلان درکشور در حوزههای مختلف به رهبر انقلاب را برعهده داشته است. با روی کار آمدن دولت نهم، معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه شد و پس از آن در سال ۸۶ به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.
🔹تا پیش از آغاز تحریمها، عمده مسئولیت جلیلی بر پیشبرد مذاکرات متمرکز بود. در این مدت شش مساله باقیمانده میان ایران و آژانس به طور جامع حل و فصل شد. در همین مدت صنعت هستهای شتاب بالایی به خود گرفت و تا مرزهای دانش از جمله پیلهای اتمی، سوخت ۲۰٪ و کاربردهای پزشکی، کشاورزی و زیست محیطی دانش هستهای گسترش یافت.
🔹غالب افراد جلیلی را با مسئولیت مذاکرات هستهای میشناسند اما این تمام کارنامه مدیریتی جلیلی در شورای عالی امنیت ملی نیست. نقش هماهنگ کننده این شورا در مدیریت بحرانهای مهم امنیتی از جمله شکافهای قومیتی و مذهبی در برخی مناطق، ناآرامی مرزها، تروریسم، جنگ ۲۲ روزه و ۸ روزه غزه با اسرائیل، مبارزه محور مقاومت با داعش و مواردی از این دست از وجوه مغفول حوزه مدیریتی جلیلی است. او همچنین در جنگ لبنان و درگیریهای سوریه حضور میدانی داشته است.
🚨«کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی» مستقر در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز دیگر عرصه فعالیت جلیلی بود. مفاسد کلان دارای ابعاد امنیت ملی زیر ذرهبین این کمیته و تحت نظر دبیر شورا بررسی میشد که پرونده کرسنت و فساد ۳۰۰۰ میلیاردی از جمله مهمترین پروژههای بررسی شده در این کمیته بود.
🔹همزمان با شنیده شدن زمزمه دور جدید تحریمها علیه ایران در سال ۸۸، «ستاد تدابیر ویژه اقتصادی» در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تشکیل شد. عملکرد موفق این ستاد باعث شد تا با مصوبه شورای عالی امنیت ملی در سال ۹۰ «کمیته مبارزه با تحریم» به ریاست سعید جلیلی و عضویت مقامات ارشد کشور در حوزه قضائی، پارلمانی و اجرایی شکل بگیرد.
🔻در شرایط سخت تحریم خارجی و حواشی داخلی و رهاسازی امور کشور از سوی محمود احمدینژاد، بسیاری از تدابیر اقتصادی در این کمیته طراحی و عملیاتی شد که برخی از آنها عبارتند از:
برخورد با موسسات مالی غیرمجاز
پیگیری معوقات کلان بانکی
تنوع بخشی به منابع ارزی کشور
راهاندازی سامانههای نظارت و شفافیت بازار ارز از قبیل سامانه سنا و پرتال ارزی
حذف ارز واسط
ایجاد بانک اطلاعات اقتصادی
طرح رصد الکترونیکی کالا از مبدا تا مقصد
ساماندهی کارتهای بازرگانی
مبارزه با قاچاق سوخت
مدیریت و تنظیم بازار
ذخیرهسازی و توزیع کالاهای اساسی
مبارزه با گران فروشی
بیمه داخلی کشتیرانی
🚨همچنین راههای دور زدن تحریم در حوزه فروش نفت و بانک نیز به طور جدی در دستور کار این کمیته قرار داشت که زیرساخت اصلی روشهای مبارزه با تحریم در سالهای بعد تا کنون را تشکیل میداد.
🔹مجموعه این تجارب به همراه نیاز کشور برای پاسخگویی به مشکلات جدید، باعث شد تا جلیلی پس از انتخابات ۹۲ به طور جدی بر روی تدوین برنامه برای اداره کشور متمرکز شده و در سال ۹۶ نیز با حضور آیتالله رئیسی در صحنه انتخابات، ضمن انصراف از کاندیداتوری و حمایت تمام قد از او، تمام برنامههای خود را در اختیار وی قرار داد. پس از انتخابات ۹۶ نیز جلیلی فعالیت خود در حوزه مسائل کشور را ادامه داد و اکنون شناخت کاملی از صحنه اداره کشور به همراه راه حلهای مشخص دارد.
🔹جلیلی همچنین طی این سالها با احکامی از سوی رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی به عنوان نماینده رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان عضو حقیقی و شورای راهبردی روابط خارجی عضویت دارد.
✅ @Rajanews_com
#انتخاب_اصلح
#دعوت_از_جلیلی
یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور
کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
لبیک یا صاحب الزمان
#انتخاب_اصلح
#دعوت_از_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا ۵۰ درصد از مردم حتی یکبار هم از تسهیلات بانکی استفاده نکرده اند
در حالیکه ۱۰۰هزار میلیارد معوقه بانکی وجود دارد! 🤔😱
#انتخاب_اصلح
#دعوت_از_جلیلی
26.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلاه وحدت چیست⁉️
آیا علت باخت جبهه انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ عدم وحدت بود؟
در این فیلم به این سوال مهم پاسخ داده شده است.
#وحدت_در_نفاق📛
#وحدت_گفتمانی✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌕 ظهور چیزی از جنس تحول در مدیریت جامعه است
🔻صحبتهای مهم علیرضا پناهیان در برنامه سمت خدا در مورد چگونگی نقش مردم در زمینهسازی ظهور
#انتخاب_اصلح
#دعوت_از_جلیلی