⭕️ نوشته ای روی یک تیر برق در آمریکا:
🔹برای هر روزی که هنوز بیخانمان نیستی شکرگزار باش
@geraniran
پایگاه بسیج ایتا
آخه بی انصاف تو کدوم کشور اینا هست... یکیشو بگو... #انصاف_داشته_باشیم ببخشید کمی طولانیه ولی مطال
ببخشید کمی زیاد شد
فقط خواستم بگم چیزی که این بی وجدان ها میگن هیچ کجای دنیا نیست
May 11
🔴بیشرف ینی یه سری ورزشکار بی هویت که لباس تیم ملی ایران تنشون بود،
پرچم ایران رو لباسشون بود،
🔵 پاداش ومزایاشونو از ایران میگیرن بعد تو کشوری که آرزوی تصاحب جزایر 3 گانه ایرانو داره سرود ملی کشورشونو نخونن!!!
شرفتون رو به چی فروختین؟!
@basirat283
👤 توییت حاجمهدی #سلحشور
✍️ این عکسو برسونین به جوانهای فوتبال ساحلیمون که بدونن پا روی شونههای چه آدمایی گذاشتن و رسیدن به این موفقیت
تبریک به مردم عزیز و فوتبالیستهای ساحلی که پرچم ایران رو بر قلهی جهان برافراشتند.
امیدوارم مرام پهلوانی هم در وجود تکتکمون جاری بشه
@basirat283
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کشتهسازی تابلو شد کمی نوهسازی کنیم؛ مثلاً بگیم نوه مکارم شیرازیه!
🔹علی کریمی با انتشار فیلمی از رقص یک دختر مدعی شد وی نوه آیتالله مکارم شیرازی است
🔹شخص حاضر در استوری کریمی، هرگونه انتساب به آقای مکارم را رد کرد و با عصبانیت خواست این کار را تکرار نکنند
@basirat283
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف اغتشاشگران شاهرودی
اینا از کجا اومدن؟!
@basirat283
مولوی عبدالحمید درحالی دم از حمایت زنان میزند که خود چندین همسر در بند برای تولید مثل دارد .
@Basirat283
روایتی از حضور در یک هنرستان پسرانه دولتی
چندی قبل دوستی زنگ زد و گفت برای سخنرانی در جمع تعدادی از دانش آموزان دبیرستانی حاضر می شوی؟ پرسیدم چه تیپی هستند؟ گفت یک دبیرستان دولتی که دانش آموزانش همه مدل هستند. از مذهبی تا غیر مذهبی. پذیرفتم چون دقیقا دوست داشتم در چنین جمعی حاضر شوم و با فضای ذهنی این تیپ بچه ها بیشتر آشنا شوم.
روز مقرر در جمع شان حاضر شدم. حدود سی نفر دانش آموز متولد نیمه دهه 80 بودند که همه تیپی در بین شان بود. از موافق تا مخالف.
بحث را شروع کردم و مقدمه ای گفتم که چرا ایران کشور مهمی است و اگر به جای جمهوری اسلامی هر نظام سیاسی دیگری هم وجود داشت بازهم ایران یک کشور مهم بود و دشمنان زیادی داشت. چون به لحاظ نفت و گاز و انرژی و ژئوپلتیک و ... خاص هستیم، چون با 15 کشور دنیا همسایه هستیم، چون به لحاظ جغرافیایی جای مهمی از دنیا قرار گرفته ایم، چون به لحاظ تاریخی و تمدنی کشور مهمی هستیم و حتی 70 سال قبل در زمانی که شاه سلطنت می کرد و نخست وزیرش یک پیرمرد کراواتی ِسکولارِ تحصیل کرده سوییس بود که نه آخوند بود و نه بسیجی، همان را هم امریکایی ها و انگلیسی ها تحمل نکردند و علیه او کودتا کردند. همانجا پرسیدم از محمد مصدق حرف می زنم، می شناسید؟ پاسخ ناامید کننده ای گرفتم! جز چهار پنج نفر، هیچ کس او را نمی شناخت...
جلوتر رفتم و درباره چند مساله دیگر که فکر می کردم جزو شبهات بچه ها باشد حرف زدم. از اینکه در دنیای امروز هیچ چیز جدای از سیاست وجود ندارد، حتی ورزش. و این فقط به ایران ربطی ندارد و در تمام جهان همینطور است. برای مثال به «مسعود اوزیل» ستاره ترک تبار فوتبال آلمان اشاره کردم که علیرغم درخشش در فوتبال آلمان، چه طور به خاطر برخوردهای نژاد پرستانه آلمانی ها و حتی اهانت های مکرر ژرمن ها به او به خاطر مسلمان بودنش، نهایتا قید آلمان را زد و به ترکیه برگشت. اما برایم جالب بود، تعدادی از بچه ها حتی مسعود اوزیل را هم نمی شناختند...
بحث جلوتر رفت و کمی چالشی شد. بچه ها سوالاتشان را پرسیدند. یکی بپرسید: چرا در اوین 350 نفر کشته شدند؟ تعجبی همراه با خنده وجودم را فرا گرفت. گفتم چرا می گویی 350 تا؟ گفت پس چندتا؟ گفتم 3500 تا! تعجب کرد، توضیح دادم اگر قرار بر گفتن یک عدد و رقم روی هوا باشد، هر چیزی را می شود گفت و بعد ماجرای اوین را کامل توضیح دادم که اصلا چه اتفاقی افتاده بود.
یکی دیگر از بچه ها گفت چرا نیکا شاکرمی را کشتند؟ گفتم فیلمش هست که وارد یک خانه می شود و کسی هم همراهش نیست. بر چه اساسی می گویی کسی او را کشته؟ چطور اینقدر با اطمینان می گویی؟ گفت 90 درصد مطمئنم. گفتم چرا 95 درصد مطمئن نیستی؟ چرا 80 درصد مطمئن نیستی؟ این اطمینان از کجا آمده؟ چطور قبل از اطمینان از یک اتفاق، اینقدر راحت درباره اش حکم صادر می کنید؟
جالب اینکه دو سه نفرشان خیلی جدی (تاکید می کنم جدی) می گفتند این اتفاقات یک انقلاب است که بعد از پیروزی نهایی، علی کریمی و علی دایی کشور را اداره خواهند کرد. وقتی دیدم واقعا جدی چنین حرفی می زنند پرسیدم: «صدف بیوتی» چی؟ به نظرتان او هم می تواند کشور را اداره کند؟ شوک همراه با خنده شان، مطمئنم کرد کمی به حرفی که زده اند فکر خواهند کرد.
البته برخی شان هم حرفهای حسابی و انتقادات درستی داشتند. تناقضات آشکار برخی مسئولان و سیاست های کشور را خوب می فهمیدند و به درستی انتقاد می کردند. در خیلی از انتقادات همراهی شان کردم چون حرف شان منطقی بود و این مسئولین هستند که باید حرف و عمل شان را یکی کنند.
در پایان هم با برخی شان بیشتر حرف زدم و کمی رفیق شدیم اما متاسفانه فرصت کم بود و طبیعتا می شد ساعتها با این بچه ها حرف زد و سخن شان را شنید.
جمع بندی ام این است که چقدر این نسل لازم دارد که با افراد مختلف «حرف» بزنند. مظلومیت این نسل در این است که به معنی واقعی کلمه رها شده اند و نه تنها کتاب نمی خوانند، بلکه در بمباران هر روز اخبار فیک و زرد، اطلاعاتشان از همه چیز «اینستاگرامی» است. احساسی و زودباور هستند و از هر چیزی در حد یک استوری اینستاگرام یا یک توییت اطلاعات دارند و متاسفانه بر اساس همان اطلاعات هم تحلیل می کنند.
در مقابل باید چه کرد؟ تداوم همین کارهای ساده و همین حرف زدن ها، سوالات و ابهامات زیادی از آنها را جواب می دهد و چقدر مسئولان و نخبگان ما از چنین فضاهایی دور هستند.
کاش هر دانشجوی انقلابی که اهمیت صحبت کردن با این بچه ها را درک می کند، هر هفته یکبار در یکی از مدارس نزدیک محل سکونتش حاضر شود و با آنها حرف بزند، نمی گویم این کار معجزه می کند و همه مشکلات را حل خواهد کرد اما حتما از جایی که امروز هستیم، چند قدم جلوتر خواهیم رفت.
@basirat283
مولوی عبدالحمید «هدف نهایی» شورش های 1401 را فاش کرد
از همان ابتدا که به بهانه مرگ مهسا امینی آشوب های پراکنده در کشور شروع شد، مشخص بود که برخلاف توهمات فانتزی ضدانقلاب «براندازی جمهوری اسلامی» یک شوخی است. زیرا هرکس اندکی با مفهوم «انقلاب» آشنا بود می دانست که با یک انقلاب مواجه نیستیم بلکه شورش های بی سری در جریان است که با کمک رسانه های خارجی و پشتوانه مالی برخی کشورهای همسایه درصدد هدف دیگری است: «تضعیف جمهوری اسلامی ایران»
واقعیت این است که تمام هدف دشمن از ابتدای این نا آرامی ها، تلاش حداکثری برای ناآرامی در کشور و فعال کردن انواع گسل های قومی، مذهبی و اجتماعی بود تا در نهایت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران را ضعیف کند تا در اثر آن بتواند پای نهادها و سازمان های خارجی را به داخل کشور باز کند. درست شبیه آنچه که غربی ها بارها در کشورهای ضعیف و ویران شده امتحان کرده اند و با تحمیل دخالت های سازمان ملل و سایر نهادهای خارجی به آن کشورها به اسم «نظارت»، استقلال آن کشورها را هدف گرفته و جای پای خود در این کشورها را تثبیت کردند.
برای فهم عمق فاجعه و اینکه تاکنون سازمان ملل به اسم نظارت، در کدام کشورها دخالت کرده یک بار با دقت به اسم این کشورها دقت کنید:
«افغانستان، آلبانی، آفریقای مرکزی، اریتره، کوزوو، جزایر سلیمان، سورینام، جامائیکا، کنیا، آنگولا، بنگلادش، بنین، بورکنیافاسو، کامبوج، چاد، کنگو، جیبوتی، تیمور شرقی، السالوادور، گینه، اتیوپی، فیجی، گابن، گامبیا، گواتمالا، مالاوی، مالی، موزامبیک، نامیبیا، نپال، پاناما، رومانی، رواندا، سیرالئون، مقدونیه، توگو، اوگاندا، تانزانیا، زامبیا، زیمباوه و...»
ترکیب این اسامی به اندازه کافی گویاست و احتمالا شما هم بعد از مرور این اسامی، برای اولین بار با اسم برخی از این کشورها آشنا شده اید! کشورهای ضعیفی که هیچ وزنی در جهان ندارند و به میدانی برای دخالت و جولان دادن ابرقدرتها تبدیل شده اند. کشورهایی که بسیاری از آنها حتی توان برگزاری یک انتخابات ساده را هم ندارند و برای چنین کاری نیز باید سایه یک قدرت خارجی یا نهاد به اصطلاح بین المللی مثل سازمان ملل بالای سرشان باشد تا آن کار را انجام دهند. این دقیقا همان سناریویی است که از ابتدا برای جمهوری اسلامی ایران نوشته شده است. تضعیف ایران و گسترش ناآرامی ها تا جایی که برای یک انتخابات نیز به سبک آنگولا و کامبوج و کنگو و بورکینافاسو نهادهای خارجی در کشور دخالت کنند.
حالا به این بخش از سخنان مولوی عبدالحمید در نمازجمعه روز 13 آبان در زاهدان دقت کنید: «با حضور ناظران بین المللی یک رفراندوم بگذارید و نتیجه آن را بپذیرید.»
آقای مولوی عبدالحمید! بگذارید باور نکنیم که شما دغدغه رفراندوم و صندوق رای دارید! شما حتی نمی گذارید زنان در نمازجمعه ای که خودتان خطبه می خوانید کنار مردان حاضر شوند بلکه مجبورند با فاصله زیاد از آنها قرار بگیرند! مساله، مساله دیگری است. قرار است جمهوری اسلامی ایران آنقدر ضعیف شود که پای خارجی برای دخالت در کشور باز شود. یعنی قرار است کشوری که امروز یک ابرقدرت منطقه ای است و بسیاری از معادلات جهان را حتی در جنگ روسیه و اوکراین تغییر میدهد تا جایی ضعیف شود که پای نهادهای خارجی برای دخالت در آن باز شود اما این هم رویایی بیش نیست. باور کنید که «ایران قوی» و مستقل حتی برای شما و همه شهروندان اهل سنت نیز بهتر است. کمااینکه در همه این سالها که حتی مردم اهل سنت عراق و افغانستان و سوریه قتل عام شدند، این جمهوری اسلامی ایران قوی و مقتدر بود که امنیت شیعه و سنی را توانست با هم حفظ کند. همه در یک کشتی نشسته ایم، آن را خودمان سوراخ نکنیم...
@basirat283
🔴پلیس مقتدر یا پلیس سرکوبگر_ کتکخور؟
🔺تصاویر حمله اراذل و اوباش داعشی در اتوبان تهران کرج و بیدفاعی مأموران پلیس دربرابر توحش آنان یکی از دردناکترین تصاویری بود که این روزها دیدیم. دردناکتر از مجروح شدن و مظلومیت آنها، جراحت برداشتن تصویر غرور و اقتدار پلیس بود که زیر مشت و لگد و سلاح سرد و گرم اشرار له میشد!
🔹از تناقض این روزهای رسانههای معاند فارسیزبان که صحنهگردان اغتشاشات هستند این است که با همان حرارت که دنبال تثبیت گزاره پلیس سرکوبگر و خشن از نیروهای امنیتی کشور هستند، تصاویر حمله به پلیس و شکنجه آنان توسط اشرار مدعی اعتراض را پخش میکنند. این تناقض در تصویرسازی علتی دارد.
🔹تصاویری که رسانههای دشمن از پلیس ما میسازد تاریخ مصرفش اختصاص به این روزها ندارد. آنها میدانند دیر یا زود ناآرامیها جمع میشود و روال عادی امنیت برمیگردد. بعد از آن چطور میشود استمرار ناامنی را حفظ کرد؟
با دوگانه پلیس سرکوبگر _ کتکخور
از یک طرف مدعی خشونت و سرکوبگری پلیس نسبت به معترضان میشوند و با شایعه سازی و کشته سازی و اغراق صدبرابری چند خطای پلیس در آتش خشم و کینه مردم نسبت به آنان میدمند تا اعتماد مردم به نیروی انتظامی را که لازمه حفظ امنیت خود مردم است از بین ببرند و تقابل مردم و پلیس بسازند.
🔹از سوی دیگر صحنههای حمله به پلیس و کتک خوردن و آتش گرفتن و زخمی و شهید شدن مأموران حافظ امنیت را به کرات پخش میکنند تا اقتدار آنان را له کنند و به اراذل و اوباش و مجرمان جسارت عربدهکشی و قداره کشی عیان و حساب نبردن از پلیس بدهند. مردمی را هم که تابحال تصویر پلیس خشن را باور نکرده بودند از اقتدار پلیس ناامید کنند.
🔹با این حساب اوضاع امنیتی شهرهای ما با مردمی که به پلیس اعتماد یا امیدی ندارند و مجرمینی که از پلیس حساب نمیبرند چه میشود؟
🔹باید اقتدار پلیس را برگرداند. چگونه؟
باور کنید تصاویر مماشات مأموران یگان ویژه با آن زنانی که با شلیتهگری دنبال تحریک پلیسند یا تصویرسازی از پلیس نایسی که مردم با او سلفی میگیرند و بچهها را سوار موتورش میکند، باطل کننده تصویرسازی دقیق و بابرنامه دشمن نیست و توانایی رد ادعای دروغ خشونت نسبت به معترضان را ندارد.
🔻باید تیم رسانهای کاربلدی تهیه گزارشات پلیس از دستگیری و برخورد با اشرار را به عهده بگیرد تا هم شاهد گزارشهای تلویزیونی بعضاً بیخاصیتی که راحت توسط رسانههای معاند خدشه برمیدارند نباشیم، هم یک روایت تمیز و حرفهای تصویرسازی مقتدرانه از پلیس را عهدهدار شود.
🔻 اصرار در انعکاس جزییات وحشیگری اشرار نسبت به مأموران حافظ امنیت توسط رسانههای خودی گاهی با هدف ایجاد پذیرش در جامعه برای برخورد با اغتشاشات است؛ اما هدف دیگر دشمن در تثبیت و تکرار تصویر ضعیف و منفعل از پلیس را محقق میکند.
🔻خودزنی در شرایط جنگی احمقانه است. پلیسی که خطا کرده حتماً باید مجازات شود. اما در شرایط هجمه همهجانبه علیه امنیت کشور چرا باید خودیها این همه مته به خشخاش بگذارند که مبادا امتیاز محکوم کردن آن پلیس را از دست بدهند؟
🔻ارتباط گفتمانی پلیس با بدنه جامعه ضروریست. میتوان فضای گفتگو بین پلیس و مردم در دانشگاهها و مدارس و مساجد فراهم کرد. این فضا قدرت نرم پلیس را افزایش میدهد و زمینه را برای برخورد با اشرار رسانهدار بهتر فراهم میکند.
🔻به فکر بازگرداندن خاکریزهای از دست رفتهای چون سینما باشیم. سینمایی که با «اسب حیوان نجیبیست» پلیس کشور را لجنمال میکند یا با «شنای پروانه» شهری را به تصویر میکشد که اصلاً پلیس ندارد و مردم خودشان مجبورند امنیت را برقرار کنند و حقشان را بگیرند، همدست دشمن است. کاش سینمای ما کمی آمریکایی بود تا مثل هالیوود از پلیسش ابرقهرمان میساخت.
🔻خنثی کردن نقشه دشمن برای سلب امنیت مان همکاری همه ما با هم را میطلبد که هوشیارتر و حساب شدهتر از قبل به یاری پلیس کشورمان بشتابیم و مراقب باشیم چه تصویری از حافظان امنیت به ذهن جامعه منتقل میکنیم.
✍ #رها_عبداللهی
@basirat283
فوری:
همکاری ایران و روسیه در سرکوب اعتراضات مردمی.
یک تحلیلگر:ایران برای اجبار حجاب از روسیه دستگاه های مخصوص وارد کرده است.
🤣🤣🤣
@basirat283
🎞 یاد آنخماهو افتادم 😂😂
🔻 نسل کاهنان معبد آمون همچنان ادامه دارد ...
🔹 عبدالسعود اسماعیل زهی (امام جماعت مسجد مکی زاهدان): هر گوسفندی که قربانی میکنید رانش رو بدید به مسجد مکی!
@basirat283
💢 مسدود کردن مسیرها جان آدمها را به خطر میاندازد. ما این رخداد را این هفته به طرز وحشتناکی دیدیم. پلیس حمایت کامل من را برای سرکوب دارد.
🔺پ. ن: اینها رو وزیر کشور ایران نگفته بلکه صحبتهای وزیر داخلهی #آلمان درباره برلینه. اگر ایران بود الان رسانهها خودشونو تکه تکه کرده بودن!!"
#خارج_بدون_روتوش
#جنگ_شناختی
@basirat283
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ خدا حفظ کنه مهران رجبی عزیز
🔹 سعودى اینترنشنال شماره مهران رجبی رو منتشر میکنه که بهش فحش بدن و بیش از ٧ هزار تماس از خارج کشور داشته که مزاحمش میشدن!
🔹 اما جواب دندان شکنی که مهران رجبی به یک ایرانی که از اسرائیل مزاحمش میشه رو میده از زبون خودش بشنوید
🔹 ️ بیداری ملت
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
@basirat283
🔴 گـریـزی به گذشته بزنیــم...
❗️اگر بهعقب برگردیم و حکومتهای مختلف ایران را بررسی کنیم، متوجه میشویم این دشمنی حتی وقتی آخوندها سر کار نبودند هم وجود داشت. اگر هنوز شک دارید، بیایید به چند نقطهی تاریخ سفر کنیم:
🔻بر میگردیم به ۷٠ سال پیش؛
وقتی دکتر مصدق میخواست نفت ایران را از چنگال خارجیها دربیاورد، آمریکاییها سرنگونش کردند. دکتر مصدق روحانی و آخوند نبود، مگر نه؟
🔻بیایید برویم به ۸٠ سال پیش؛
روزی که «انگلیسیها و روسها» در جریان جنگ جهانی به ایران حمله کردند و هزار مصیبت بر سرمان آوردند. رضاشاه حکومت میکرد. او نیز یک آیتالله نبود!
🔻نظرتان چیست که برویم به ۸۵ سال پیش؟
وقتی آمریکاییها خاک تختجمشید را زیرورو کردند و بیش از سی هزار قطعه عتیقهی باستانیمان را بهراحتی آبخوردن به کشورشان بردند!
آن روز هم رضاشاه حکومت میکرد، نه یک عالم دینی. البته عدهای میگویند: «خیلی بهتر است که آنها را با خود بردند چون ما نمیتوانیم خودمان از آنها نگهداری کنیم!» این دلیلی مضحک است، آثار تاریخی بخشی از هویت ملی هر کشوری هستند. با هر دلیلی نباید هویت کشورها را به یغما برد.
🔻با ماشین زمان برویم به ۱٠٠ سال پیش؛
آن روزی که انگلیسیها قحطی بزرگی در ایران به راه انداختند و چند میلیون نفر را به سینهی قبرستان فرستادند. آن روزها از تلخترین روزهای تاریخ مردم مظلوم ایران است که در فیلم یتیمخانۀ ایران به تصویر کشیده شده. آن موقع احمدشاه از سلسلۀ قاجار بر ایران حکومت میکرد. احمدشاه که روحانی نبود، بـود؟
🔻۱۶٠ سال پیش چطور است؟
برویم ببینیم آن موقع چه خبر بوده. انگلیسیها «پاکستان و افغانستان» را از ایران جدا کردند. مملکت را ناصرالدینشاه قاجار اداره میکرد. آخوندها هم سر کار نبودند.
اگر بخواهیم همینطور عقب برویم، باز هم حوادث دیگری هست که نشان میدهد نوع حکومت ایران مهم نیست، آنها هرگاه بتوانند به ما ضربه بزنند، میزنند! 😏
@basirat283
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چون در امریکا زندگی میکنه میگه آتش زدن مینیاپلیس غیر قانونی و جرم بود اما اغتشاشات و آتش زدن بانک و کیوسک نیروی انتظامی در ایران را محکوم نمیکنه بلکه فرمان به این کار هم میده
#فخرآور #لیدر_اغتشاشات
@basirat283
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تناقضات مولوی عبدالحمید :
امروز : تبعیض باعث بدحجابی شده است
دیروز : بدحجابی جهت استفاده از زنان توسط غربی ها انجام شد ، آرایش زنها صحیح نیست
@Basirat283
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درد سعودی اینترنشنال از دور زدن تحریمها توسط ایران و راهکار این شبکه برای تشدید تحریمها!
🔺"اگر می خواهید به نفع مردم ایران کار کنید باید هر نوع منابع مالی که برای ایران تعریف شده است را محدود کنید!"
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
@basirat283
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبکه الجزیره انگلیسی گزارشی از انداختن عمامه روحانیها تهیه کرده و نوشته معترضای ایران چقدر بی احترامی میکنن و بعد مخاطبانش اومدن توی کامنتا اغتشاشگرا رو تقبیح کردن و گفتن این کار با مقدسات و روحانیون بسیار زشته؛ بی شخصیتیتون زبانزد جهان شده عزیزان!
@basirat283
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازیکنان تیم واترپلو ایران در تایلند به صورت کاملا هماهنگ سرود ملی را نخواندند
طبیعتا با این بیغیرتها برخورد نشه بازیکنان تیم ملی هم همین جفتکها را در جام جهانی اجرا خواهند کرد.
در فرانسه هر کس به سرود ملی بی احترامی کنه ۷۵۰۰ یورو جریمه میشه. اگر دادگاه تشخیص بده این توهین سازماندهی شده بوده ۶ ماه زندانی داره. در آلمان هر کس به پرچم فدرال توهین کنه تا ۳ سال زندانی داره
@Basirat283