9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منافق کیست؟؟
با توجه به ادبیات سیاسی امروز، منافق به چه کسی اطلاق می گردد؟
@beinesh
🛑۱۱ شیعه هزاره در #پاکستان با دسته بسته سر بریده شدن که یادمون نره تاریخ مظلومیت شیعه هنوز ادامه داره!!
💭 #حقوق_به_اصطلاح_بشر_کجاست؟
@beinesh
🔴لاریجانی، نظامی نیست؟!
یا روحانی، سوابق امنیتی ندارد؟!
♦️چه جوریاست که جماعت ورشکسته به تقصیر (مدعیان اعتدال و اصلاحات،) علیه نامزدی نظامیان اَلَم شنگه راه میندازن؛ اما از علی لاریجانی در انتخابات مجلس دهم حمایت کردن و حالا هم یکی از نامزدهای خود به جای روحانی در انتخابات آینده می دونن؟! مگه لاریجانی سوابق نظامی نداره؟!
🔹یه جور دیگه هم میشه پرسید: همین جماعت چطور در دو انتخابات، پای روحانی که سابقه امنیتی چند ده ساله داره جمع شدن؟ نه درباره سوابق امنیتی او اظهار نگرانی کردن و نه درباره سوابق ربیعی (عباد)، صالحی امیری، محمد شریعت (مداری)، طیب نیا، یونسی، حسام آشنا، فریدون و...؟!
💭:به قول معروف قربان برم خدا را-یک بام و دو هوا را! 😂😄
@beinesh
رزمایش پهپادی ارتش
🔹نخستین تمرین بزرگ رزم پهپادی ارتش با شرکت صدها فروند پهپاد از نیروهای ارتش صبح امروز در سمنان آغاز شد.
@beinesh
🔸رژه موتوری 4 هزار بسیجی از محل تشییع پیکر مطهر حاج قاسم سلیمانی از میدان انقلاب تا میدان آزادی تهران برگزار شد.
@beinesh
🚨 هشدار سردار حجازی به ترامپ/ آیا ترامپ به دنبال قمار آخر است؟!
🔸جانشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
🔹این تحلیل نیست، اطلاعاتی است که از کانالهای مختلف دریافت کردهایم، رژیم صهیونسیتی و سعودی به دنبال ایجاد بحران و تنش در منطقه هستند تا به اهداف خود دست یابند.
🔹آمریکاییها این را ملاک قرار دهند که در شهادت حاج قاسم سلیمانی چه کلاهی بر سر رییس جمهور آمریکا گذاشتند. بارها سر مسئولان آمریکا کلاه رفته.
🔹نمیدانم یک منافق یا دشمن اطلاعاتی به دشمن داده و آنها را به کانال یا مجرایی هدایت کرده که تصمیمات اشتباه بگیرند.
🔹نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران آماده و هشیار هستند و تمام تحرکات را رصد میکنند. این شلوغ کاریها در منطقه نوعی ماجراجویی و بحران سازی است. مراقب باشند خودشان و طرفدارانشان را دچار مشکل نکنند.