فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ
🔹ویدیو جدید از رسانه حزبالله منتشر شد.
#طوفان_الاقصی #فلسطین
15.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این رجز خوانی همکار عزیز یگان ویژه یک پیشگویی دقیق از شرایط امروز منطقه دارد
سربازان #امام_زمان
#شب_جمعه
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴who is emem mahdi?
🔴سوال پر تکرار فضای مجازی ؟امام مهدی کیست ؟ چرا با این سرود اشک میریزم ؟
#امام_زمان
🔴پیشبینی روزنامه اسرائیلی هاآرتص از سه سناریوی ممکن در سخنرانی سید حسن نصرالله
🔹اول؛ «سخنرانی او بیان کلیات باشد و تحولات سیاسی و نظامی میدانی در جبهههای جنوب و شمال را تشریح کند و تأکید کند که پیروزی نصیب مردم غزه خواهد شد. این سناریو باعث ویرانی و مرگ بیشتر در نوار غزه و از دست رفتن اعتبار حزب الله خواهد بود.»
🔹دوم؛ «سخنرانی در سطح بالایی باشد و نصرالله در آن خطوط قرمزی را تعیین می کند که اگر اسرائیل از آنها عبور کند، حزب الله وارد جنگ خواهد شد یا تقابل در شمال را به میزان قابل توجهی گسترش خواهد داد. این محتملترین سناریو است.»
🔹سوم؛ «سناریوی آرماگدون» است که نصرالله در اولین دقایق سخنرانی خود اعلام می کند که موشک ها اکنون به سمت تل آویو در حرکت هستند و نیروهای الرضوان وارد الجلیل شدهاند. اگرچه این سناریو بعید است، اما دستگاه امنیتی و نظامی اسرائیل هزار سال است که این سناریو را در نظر گرفته است.
🔹هاآرتص میافزاید: بین یک رهبری سیاسی بیاعتبار، ارتشی که آماده نبرد نیست و یک شکاف عمیق داخلی، امروز اسرائیل با بدترین کابوس خود از زمان تأسیس مواجه است و خواه ناخواه منتظریم، منتظر آنچه یک مرد در روز جمعه خواهد گفت!
#طوفان_الاقصی #فلسطین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ملکه انگلیس وقتی میبینه.......
شباهت شهید ولید ذیب با شهید محسن حججی مورد توجه کاربران لبنانی قرارگرفته
#فلسطین
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیسی: فلسطین قطعا پیروز این تقابل خواهد بود
🔹امروز همان جریان استکبار که در جنگ تحمیلی سعی بر ویرانکردن کردستان داشت، عامل کشتار در فلسطین است.
🔹اگر در دادگاهی عادلانه رژیم صهیونیستی و آمریکا محکوم میشدند، امروز شاهد این جنایات نبودیم.
#طوفان_الاقصی #فلسطین