🔺پوست موز را چه کسی زیر پای افق گذاشت؟
🔹همه با مواضع تند و متفاوت محمدصادق کوشکی آشنا هستند؛ بهطوری که اکثر همطیفهای سیاسیاش انتقاداتی به او داشتهاند؛ و با وجودی که نامزد انتخابات مجلس است، مرتضی میرباقری معاون سیما مجوز حضور وی را در برنامه زنده جهانآرا میدهد.
🔹صحبتهای زینب ابوطالبی در شبکههای اجتماعی سر و صدا ایجاد میکند و طیف وسیعی از همجناحیهایش علیه حرفهای او موضع میگیرند؛ اما مرتضی میرباقری جلوی پخش صحبتهای اصلاحی و عذرخواهی تلویحیاش را میگیرد!
🔹مرتضی میرباقری با اینکه مجوز مهمانهای برنامه جهانآرا را شخص خودش صادر کرده، بهجای قبول مسئولیت، روی موج انتقادات سوار شده و در ابتدا دستور لغو پخش زنده برنامه را میدهد! سپس خبر میرسد عصرانه و ثریا که هیچ ارتباطی با ماجراهای اخیر نداشتند زینپس زنده نخواهند بود.
🔹تلویزیونی که در آن اختگی رأس امور است، در اقدامی حیرتآور پخش زنده چند برنامه دیگر از جمله فرمول یک را که در آن هم تا حدودی انتقادات صریحی مطرح میشد را هم توقیف میکند.
🔹مرتضی میرباقری قبل از معاونت سیما، قائم مقام وزیر کشور دولت روحانی بوده است. او پیشتر، اولین رئیس سازمان ملی جوانان و معاون رئیسجمهور ایران در امور جوانان در دولت اول سید محمد خاتمی بود. پیدا کنید پوست موزهای انتخاباتی را...
📌 همراهان عزیز توجه داشته باشید این تحلیل جدا از میزان دقت یا عدم دقت، به هیچ وجه منکر نقش جریان آشنا در این ماجرا نیست.
💠 @beinesh
بصیرت را به دیگران هم معرفی کنید
🔴ارگان دولت هنوز دشمن را بزك میکند!
🔻روزنامه ایران در مطلبی با عنوان «پیدا و پنهان تحریم» نوشت: «اهداف تحریم از منظر
رؤسايجمهوري در آمریکا متفاوت است؛ یعنی اهدافی که اوباما از تحریم دنبال میکرد قطعاً
با ترامپ متفاوت است. ارگان دولت در ادامه نوشت: «ترامپ اعلام کرده که میخواهد در
ایران اغتشاش و آشوب به پا کند و علاقه به فروپاشی نظام نشان داده است؛ در حالی که
اوباما با سیاست مرحلهاي خود به دنبال راهی براي توافق با ایران بود، در نتیجه ابتدا جامعه
جهانی را اقناع و سپس براي مذاکره اقدام کرد. اما ترامپ برعکس دیگران را اقناع نکرد و یک
طرفه از برجام خارج شد. پس میتوان گفت کار اوباما پختهتر است.» متأسفانه ارگان
رسانهاي دولت در اقدامی مسبوق به سابقه به بزك دموکراتها مشغول شده، این در حالی
است که «عباس عبدي» از فعالان اصلاحطلب چندي پیش نوشته بود: "به نظر بنده حتی
اگر ترامپ هم نمیآمد و کلینتون انتخاب میشد، باز هم در اجراي برجام دچار مشکل و
حتی مشکلات بدتري میشدیم."
💠 @beinesh
🔴 پاسخ جالب برانکو به اتهام امنيتی AFC به ايران!
👈 برانکو: امنیت ایران؟ حضور چهار سالهام بهترین پاسخ است
🔹سرمربی اسبق تیم فوتبال پرسپولیس: من بیش از چهار سال در ایران بودم و مشکلی نداشتم و همین حضور چهار ساله بهترین پاسخ برای امنیت ایران است.
🔹هواداران فوتبال ایران بسیار پرشور هستند و همواره در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حضوری حداکثری داشتند.
💠 @beinesh
⭕️ جزئیات علل رد صلاحیت برخی از ۹۲ نماینده کنونی مجلس
🔸 «عباسعلی کدخدایی» سخنگوی شورای نگهبان:
🔹 این عده از نمایندگان با استناد به گزارشهای مراجع رسمی، رد صلاحیت شدهاند.
🔹 لابی کردن و کارچاق کنی در حوزههای اقتصادی، رانتخواری و سواستفاده از موقعیت نمایندگی از جمله تخلفات این نمایندگان بوده است.
🔹 حتی مراجع اجرایی اعلام کردهاند برخی پیگیریهای غیرقانونی در زمینههای مالی و تسهیلاتی داشتهاند.
🔹 قانون برای ما معین کرده است که از مراجع چهارگانه استعلام کنیم اما مانع نشده و حصری ایجاد نکرده است که فقط از این مراجع استعلام کنیم.
💠 @beinesh
🔴 رسوایی دیگر از مکر مکرون
🔻رئیس جمهور فرانسه: برنامه موشکی بالستیک ایران باید در توافق جدید گنجانده شود . فرانسه درباره جاهطلبیهای هستهای ایران انعطاف نشان نمیدهد. مصمم هستیم ایران هرگز به سلاح اتمی دست پیدا نکند!!. میخواهیم توافق با ایران را به برنامه موشکی بالستیک آن گسترش دهیم... باید تنشزایی نظامی در منطقه را کاهش داد
🔻 #سرخط_تحلیلی:
🔹 پرهیز از دامن زدن به دوقطبی های موافق و مخالف مذاکره ( موافق مذاکره از موضع عزت، حکمت و مصلحت)
🔹 بی اعتمادی به غرب و ضرورت قوی شدن
🔹 تبیین مکتب سلیمانی
🔸 تبیین جایگاه جنتملن های اروپایی
🔸یادآوری نقش مخرب و پلیس بد فرانسه در مذاکرات
🔹 یاداوری سرانجام بی حاصل اینستکس و فرصت سوزی های بی سرانجام
🔹 لزوم تاکید بر ساخت درونی و یادآوری ظرفیت و توانایی کشورهای منطقه و همپیمان
🔸 تاکید بر بی اثر بودن فشار حداکثری و ایجاد ابزاری جدید برای تحت فشار گذاشتن ایران
🔸 مطالبات مردمی و نخبگانی با محوریت تجربه های برجام در کلام رهبرانقلاب
💠 @beinesh
🌿🌺🌿
✅ گزارش روز (چهارشنبه 2 بهمن)
🔵حکم سیاسی!
کنفدارسیون فوتبال آسیا، AFC در نامهای نمایندگان ایران را از میزبانی در بازیهای جام قهرمانان آسیا محروم کرد. البته همچنان رایزنیهای گسترده ایران در این زمینه ادامه دارد و قرار است در روزهای آینده مدیران عامل چهار نماینده کشورمان در این مسابقات با مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا دیدار کنند و همچنان امید برای بازگرداندن این حکم وجود دارد؛ اما فراتر از آنکه سرانجام این حکم چه خواهد شد، سؤال اینجاست که چرا AFC چنین حکمی صادر کرد؟ برای یافتن جواب این سؤال باید از دو منظر به مسئله نگاه کرد؛ اول نگاه سیاسی به ماجرا و کارکرد دلارهای نفتی و دوم ضعف مدیریت فوتبال کشور. پر واضح است که تیمهای غرب آسیا از الدحیل که شکست تحقیرآمیزی را برابر قرمزپوشان پایتخت در ورزشگاه آزادی تجربه کرد و العین که در جهنم آزادی گیر افتاد تا همه تیمهایی که جو سنگین ورزشگاهها در مشهد و اصفهان و تبریز و... را تجربه کردهاند، برای رهایی از بازی در این شرایط سخت دست به هر اقدامی میزنند و چه شرایطی بهتر از افزایش تنش میان تهران و واشنگتن و اتفاقاتی که در هفته گذشته شاهد آن بودیم؟ اما نکته ابهامبرانگیز اینجاست که چرا کنفدراسیون فوتبال آسیا که به همین سرعت علیه میزبانی کشورمان حکم صادر میکند، درباره شرایط دیگر کشورها حکم نمیدهد؟ مگر عربستان چندین سال در شرایط ویژه جنگی به سر نمیبرد؟ مگر ارتش یمن عمق خاک عربستان را نشانه نرفته و تأسیسات آرامکو را بمباران نکرده است؟ چرا این موضوع را برای تیمهای فوتبال عربستانی با وجود تهدیدهای نیروهای یمن به هدف قرار دادن مناطق مختلف عربستان و درگیر بودن رژیم آلسعود در جنگی مستقیم و طولانی لحاظ نمیکند، اما افزایش تنشها میان تهران و واشنگتن که بر اساس نظر همه کارشناسان سیاسی و نظامی احتمال منجر شدن آن به جنگ نیز بسیار اندک و ناچیز بود، زمینهساز محرومیت ایران میشود؟ وضعیتی که برای امارات نیز صادق است؛ مگر شیخنشینهای امارات در جنگ مستقیم با یمن نیستند و ارتش یمن چندین بار با پهپاد به فرودگاههای امارات حمله نکرده است؟ چرا تیمهای اماراتی از میزبانی محروم نمیشوند؟ مسائلی که به وضوح نشان میدهد حکم AFC صرفاً یک حکم فوتبالی نیست. اما در کنار این نمیتوان منکر ضعف مدیریت فوتبال کشور و ضعف تیمهای حقوقی و روابط میان فدراسیون فوتبال با AFC شد. تجربه قبلی تیمهای عربستانی و عدم حضور در ایران و انفعال مدیران فوتبالی کشور و ناتوانی در حل مسئله بقیه تیمها را هم به این فکر انداخت که برای رهایی از بازی در ایران گام بردارند و اینگونه حرف خود را بر کرسی بنشانند.
💠 @beinesh
✅ خبر ویژه(چهارشنبه 2 بهمن)
1️⃣ متهم فراری عضو مجاهدین خلق است!
قاضی موحد در ابتدای جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات علی دیواندری و سایر متهمان بانک پارسیان و ملت گفت: «تاکنون معادل ۹ میلیون دلار رد مال در خصوص بانک پارسیان صورت گرفته و مقدمات رد حدود ۹۳ میلیون دلار متعلق به بانک ملت نیز فراهم شده است.» «قهرمانی» نماینده دادستانی نیز گفت: «باختری از اعضای فراری پرونده عضو شاخه نظامی مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) بوده و در گزارش وزارت اطلاعات آمده که وی با افراد رده بالای منافقین ارتباط داشته و در سال ۶۱ دستگیر میشود و به ۱۰ سال حبس محکوم میگردد، ولی در سال ۶۶ به دلیل همکاری در جهت معرفی سایر افراد گروهک مجاهدین آزاد میشود و در سال ۶۷ مجدداً به اتهام قاچاق خاویار دستگیر میشود. نفت مملکت را به چنین فردی دادهاند.»
💠 @beinesh
🔴امام خامنه اي (مدظله العالی)
🔻هرگونه مذاکره با آمریکاییها منتفی است. ارتباط و ادامه مذاکره با اروپا ایراد ندارد، اما باید ازآنها درباره مسائلی نظیر برجام و اقتصاد قطع امید کنید. باید با نگاه شک آلود به وعدههاي آنها، از روند مسائل مراقبت جدي کرد.
(1397/6/7)
💠 @beinesh
🔻سازمان ملل: بنسلمان با نرمافزار اسرائیلی موبایل مالک آمازون را هک کرد
🔹دو کارشناس سازمان ملل متحد گفتهاند هک تلفن همراه «جف بیزوس» توسط بنسلمان از طریق نرمافزار اسرائیلی «پگاسوس» صورت گرفته است.
💠 @beinesh
🔴 نظرسنجی جدید رقبای ترامپ:
🔻براساس نظرسنجی جدید "سی ان ان"، آخرین رتبه بندی نامزدهای ریاست جمهوری حزب دموکرات برای انتخابات ۳ نوامبر ۲۰۲۰ به شرح زیر است:
1⃣ برنی سندرز با ۲۷ درصد
2⃣ جو بایدن با ۲۴ درصد.
3⃣ الیزابت وارن با ۱۴ درصد
4⃣ پیت بوتهجج با ۱۱ درصد.
5⃣ مایکل بلومبرگ با ۵ درصد
6⃣ امی کلوباچار با ۴ درصد
7⃣ تام استیر با ۲ درصد
8⃣ دیگر نامزدهای حزب دموکرات چون تولسی گابارد، عضو مجلس نمایندگان آمریکا، نتوانستند کف یک درصدی مورد نیاز در نظرسنجی این رسانه را کسب کنند.
✅برنی سندرز در قیاس با نظرسنجی سراسری قبلی این "سی ان ان" که در سپتامبر ۲۰۱۹ انجام شد، ۷ درصد رشد کرده است.
💠 @beinesh