#گزارش_تصویری
📸 آیین رونمایی از نخستین قطار ملی مترو
📣 نخستین قطار ملی مترو با دستور رئیس جمهور و در قالب مراسم بهره برداری از طرحهای ملی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری رونمایی شد.
♦️ تصاویر بیشتر: https://b2n.ir/h46006
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کلید اینجاست
🔹ویژه برنامه انتخاباتی ثریا
🔸بررسی مسائل مهم کشور در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
🔹از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸:۰۰
شبکه یک سیما
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
💢 رهبر انقلاب :
🏡 برای خانه باید شأن قائل شد؛ انسان بدون خانه قابل تصور نیست. روح محیط خانه عبارت است از خانواده؛ باید به این اهمیت داد.
➡️ ۹۲/۰۲/۲۱
#رهبر
#امام_خامنه_ای
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طنز_سیاسی
🔴 تغییر رویکرد شبکه سه در انتقاد از دولت بعد از توقف پخش گاندو
💬 #شوخی_شوخی
✅ مسئول بیکفایت، دوستت داریم خیلی زیاد؛ برو کنار تا باد بیاد!
#تلخند #سیاسی
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
📌خطر تجزیه انگلستان جدی است
🔸فعلا وضعیت داخلی در ایرلند شمالی قابل کنترل نیست. آرلن فوستر، وزیر اول ایرلند شمالی در واکنش وقایع اخیر گفت که «اینها اعتراض نیست بلکه خشونت، تخریب و اقدام به قتل تلقی میشود.»
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/329425
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
🔵سرنوشت عربستان پس از نفت
🔹حدود ۴۵ درصد شهروندان شاغل عربستان شامل عربستانیها و خارجیها صرفا به دلیل نفت و ثروتی که تولید میکند، در این کشور حضور دارند. در حالی که الگوی دبی به عنوان یک مرکز مالی و تجاری برای رونق اقتصادی بدون نفت ارائه میشود، مشخص نیست چنین راهکارهایی بتواند در عربستان هم تکرار شود و موفق باشد چراکه جمعیت عربستان ۱۰ برابر است و از نظر فرهنگی بسیار محافظهکارتر است.
🔹اما عربستان، این کشور غنی از نفت اگر از نفت که هویت و ثروتش به آن وابسته است با گامهایی دور شود و همزمان در حوزههای دیگر سرمایهگذاری کند، میتواند حتی پس از گذار انرژی از فسیلی به تجدیدپذیر هم یکی از کشورهای با درآمد بالا باقی بماند.
🔹عربستان که همسایه ایران است، از منابعی مانند معادن فسفات، مس و طلا برخوردار است که به دلیل تمرکز بر نفت در حد پتانسیلی که دارند توسعه داده نشدهاند. علاوه بر این عربستان یکی از بزرگترین سایتهای مهار و ذخیرهسازی کربن در جهان را در اختیار دارد و با توسعه این بخش میتواند در دورهای که دنیا به سمت کاهش انتشار کربن پیش میرود، از ذخیرهسازی آن درآمدزایی کند.
🔹اما ظرفیت اصلی عربستان در دنیای بدون نفت در تولید انرژی خورشیدی است که هم با صادرات برق حاصل از آن و هم استفاده از این انرژی برای تولید هیدروژن سبز میتواند همچنان یکی از بزرگترین قطبهای انرژی دنیا باقی بماند.
🔹اگر چه این کشور در این زمینهها پیش رفته اما در بسیاری از موارد از همسایگانش عقب است. علاوه بر این نفت و ثروتی که تولید میکند در تار و پود اقتصاد عربستان رخنه کرده که اصلاحات اقتصادی را بسیار دشوار میکند.
🔹این کشور همچنین با احتمال بیثباتیهای سیاسی در آینده مواجه است چرا که رابطه حاکمان سعودی و مردم در صورت گذار از نفت تغییرات عمدهای خواهد داشت. با مرور فرصتهای این کشور نفتی برای ساختن اقتصادی کمتر وابسته به انرژیهای فسیلی میتوان درسهایی برای کاهش اتکا به نفت در ایران گرفت.
🔹با وجود اینکه بحث درباره نزدیک شدن به پیک تقاضای نفت به دلیل تلاش جهانی برای فاصله گرفتن از سوختهای فسیلی با هدف مقابله با گرمایش جهانی زیاد است، اما به این معنا نیست که مصرف نفت تا سال ۲۰۵۰ به صفر میرسد. یک گزارش در سال ۲۰۱۹ توسط پنل بین دولتی تغییرات اقلیمی که نقشه راهی برای جلوگیری از گرمایش جهانی بیش از ۵/ ۱ درجه سانتیگراد طراحی کرده بود، نشان داد در سال ۲۰۵۰ بین ۱۱ تا ۵۷ میلیون بشکه نفت در روز مصرف خواهد شد.
🔹این موضوع با توجه به تولید ۸ میلیون بشکهای کنونی عربستان و هزینه تولید فقط ۸/ ۲ دلار در هر بشکه که ارزانترین در جهان به حساب میآید، به این معنی است که پادشاهی سعودی یکی از آخرین بازیگران بازار نفت خواهد بود. نکته دوم اینکه تلاش جهانی متمرکز بر کاستن مصرف نفت به عنوان انرژی بوده، اما این ماده خام مصارف دیگری هم دارد. حدود ۱۰ درصد تولید جهانی نفت یعنی نزدیک به ۱۰ میلیون بشکه در روز، برای تولید محصولاتی استفاده میشود که نمیسوزند مانند پلاستیک، آسفالت، روانکنندهها، مواد شیمیایی و کود. چنین محصولاتی احتمالا به سختی با مواد غیرفسیلی در دهههای آینده جایگزین شوند.
🔹عربستان میتواند مانند برخی دیگر از حکومتهای پادشاهی منطقه در تولید پلاستیک، آلومینیوم و هیدروژن سرمایهگذاری کند اما هیچ صنعت دیگری مانند نفت نیست که چنین مزیتهای منحصر به فردی برای این کشور داشته باشد.
🔹عربستان و برخی دیگر کشورهای منطقه وضعیت مشابهی دارند. آنها در یک بحران استراتژیک گیر افتادهاند. اگر دنیا موفق به کاهش انتشار کربن شود، کسب و کاری که عربستان را برای هشت دهه سر پا نگه داشته است، سالهای کمی تا پایان عمرش خواهد داشت.
🔹از سوی دیگر، اگر دنیا در گذار انرژی شکست بخورد یا در واقع، گرمایش جهانی بیش از ۲ درجه سانتیگراد شود، بخشهایی از کشورهای حوزه خلیج فارس ممکن است آنقدر گرم و مرطوب شوند که موجهای هوای گرم مرگبار تا پایان قرن حاضر به امری روزمره تبدیل شود./بلومبرگ
#عربستان
#نفت
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
✅آزمون عمار انقلاب در مقابله با فتنه ها
🔻دکتر یدالله جوانی در مقابل فتنه گران شخصیتی همچون عمار یاسر داشته است و در جبهه بصیرت همواره به تبیین کلام امام خامنهای و مقابله با فتنه ها پرداخته اند.
🔻ایشان در شرایط فتنه ۸۸ که بسیاری از شخصیتهای انقلابی دچار خطای راهبردی محاسباتی شدند وسکوت کردند و یا به حمایت از فتنه گران پرداختند، ۱۱جلد کتاب در زمینه شناخت فتنهگران و رفتار های آنان در سپاه منتشر کرد.
🔻کتاب های« گذر از فتنه ۸۸ در ۲جلد» و «دائره المعارف فتنه ۸۸ در ۹جلد » در همان شرایط خوف و رجا زیر نظر مستقیم ایشان و قلم خود و جمعی از همکارانشان نوشته شد.
✍عمار انقلاب در فتنه تغلب و فتنه جریان انحراف دقیق سخن گفته است و برای انتخابات ۱۴۰۰نیز دقیق و بر اساس محاسبات درست سخن می گوید.
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
🔴 این نشانهای از اقتدار ماست
✍️ #احمد_بنافی
🔹 نشست کمیسیون مشترک برجام با حضور هیئت دیپلماتیک جمهوری اسلامی و کشورهای 1+4 و با حضور معاون دبیرکل سرویس اقدامات خارجی اتحادیه اروپا از روز سه شنبه گذشته در وین آغاز شده است. در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است.
1️⃣ اینکه آمریکائیها آیا تحریمهای خود علیه جمهوری اسلامی ایران را پس از مذاکرات کنونی بر خواهند داشت یا نه، مهم است؛ اما از آن مهمتر اینکه آمریکا پس از یک دوره فشار حداکثری و ناکامی، حاضر شده با دو پیششرط ایران کنار بیایند.
2️⃣ متاسفانه این واقعیت نظام بینالملل است که هر بازیگری قدرت بیشتری داشته باشد، بیشتر میتواند منافع خود را استیفاء کند. این نشانهای از اقتدار ایران است که غرب را وادار کرده که با واقعیت کنونی کنار بیایند.
3️⃣ یقیناً تغییر رفتار آمریکا محصول دیپلماسی هپروتی یا تضمین یک امضا نیست، بلکه بر اساس این ادراک ذهنی در تصمیمگیران کاخ سفید و این برآورد استوار شده که ادامه وضع فعلی مساوی است با عبور جمهوری اسلامی از کمند تحریمهای غرب و همزمان دریافت پاسخ درون برجامی و فرابرجامی. به عبارتی طرف مقابل به این درک رسیده که جمهوری اسلامی در مقابل فشارها ایستاده و در حال پاسخ عملی است.
4️⃣ اکنون اتخاذ مقاومت فعال که مبتنی بر مقاومت ملی، انسجام داخلی و متوازن سازی فشارها بوده و نمود آن در قانون مجلس(اقدام راهبردی برای لغو تحریمها)، اقدامات فرابرجامی و برنامه همکاری راهبردی بلندمدت با چین و روسیه تعیّن یافته، به شکل فوقالعادهای در حال پاسخ دادن است.
5️⃣ این امکان وجود دارد که در این دور از مذاکرات نتیجهای حاصل نشود، اما لاجرم طرف مقابل راهی جز تسلیم در مقابل اراده جمهوری اسلامی را ندارد؛ زیراکه جمهوری اسلامی در این دور با دستان برتر به مذاکره آمده، همزمان تمامی مسیرها را برروی آنها مسدود نموده و این در حالی است که طرف مقابل دیگر چیزی برای فشار مضاعف بر ایران در چنته ندارند.
🔸 شکی نیست که مسیر پیموده شده بسیار سخت و دشوار بوده، اما به شکل بیسابقهای نتیجه بخش بوده و همزمان به صورت فوقالعاده بر اعتبار و جایگاه بینالمللی ایران افزوده است.
✅ اکنون جمهوری اسلامی در پرتو اتخاذ مقاومت فعال، طرف زورگو را وادار به مذاکره بر مبنای پذیرش رفع تحریمهای خود و متعاقباً راستیآزمایی از ناحیه ایران نموده و این مهم، چیزی جز منعکس کننده اقتدار ایران نیست.
💢 این واقعیت نشان میدهد که جمهوری اسلامی نگاه راهبردی به موضوعاتی همچون سیاست خارجی دارد و نخواهد گذاشت منافع ملی خرج جریانها و سیاستزدگیها شود، که اگر غیر از این بود دیگر از ایران انقلابی، مولفهای به نام قدرت باقی نمانده بود.
#بین_الملل
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
⭕️ هندوانه در دل کویر؛ سندی برای اثبات بحران مدیریت آب در کشور
◀️ این رشته توئیت به خوبی ثابت میکند در ایران، ما بیشتر از آنکه با بحران کمبود آب مواجه باشیم، با بحران مدیریت آب مواجهیم. تجربه کاشت هندوانه در دل کویر، تنها یکی از دهها تجربهی تاریخی مردم ایران در زمینه مدیریت آب است. متن زیر را بخوانید:
🔹 مطمئناً یکی از روشهای شگفتانگیز کشاورزی در جهان، کشت هندوانه در چالۀ سنبک در دل کویرِ منطقهی آران و بیدگل است. در این روش برخلاف روشهای معمول آبیاری، در روشی ابتکاری بجای رساندن آب به گیاه، ریشه گیاه را به آب میرسانند.
🔸 کویرنشینان از سالیان دور به تجربه دریافتند که تپههای ماسهای میتوانند در لایههای زیرین خود آب و رطوبت را ذخیره کنند؛ زیرا که این ماسهها آب را به راحتی در خود نفوذ داده اما در زیر برخی از آنها لایههای سختی وجود دارد که باعث می شود آب در لایههایی نزدیک به زمین باقی بماند.
🔹 کشاورزان در منطقهی ریگبلند آران و بیدگل، در میان تپههای ماسهایِ کویر چالههای عمیق و بزرگی درست کردند که پهنای برخی از آنها به یک هکتار میرسید و به این شکل سطح زیر کشت را به تراز آبهای زیرزمینی نزدیک کردند.
🔸 کشاورزان در فروردین برای کاشت هندوانه، خربزه، خیار، پنبه، آفتابگردان و... به چالهها رفته و بستر چاله را برای کشت آماده میکنند. در این منطقه با حفر نیم متر گودال آب نمایان میشود؛ به همین دلیل کشاورزان شروع میکنند به درستکردن گودالهای نیممتری با فاصله یکونیممتری از هم تا به خاک مرطوب برسند.
🔹 خاک مرطوب هر گودال جدید را در گودال قبلی میریزند. قبل از پر کردن هر گودال، مقداری کود دامی در آن میریزند. بعد بذر هنداونهی دیم را که پیش از آن یک روز در آب خیساندهاند بر روی خاک مرطوب میکارند. این گِل مرطوب باعث جوانهزدن تخم هندوانه و هدایت ریشه به سمت آب لایههای پایین میشود.
🔸 برای حفاظت گودالها و بوتهها از باد و ماسههای روان، اطراف آنها را کرتبندی کرده و اطرافش شاخههای خشک گیاهی بیابانی به نام سف یا سوف را بصورت دیوارهای کوتاه در زمین فرو میکنند.
🔹 هندوانهها در تیر ماه به بار مینشینند. برداشت هندوانه در دو موقع از سال(تابستان و پاییز) انجام میشود. در این منطقه حدود ۳۶۰ چاله وجود داشته که بر اثر بیتوجهی تا سال ۸۰ تعداد چالههای زیر کشت به ۲۰ عدد رسید. در سالهای اخیر دوباره تعداد این چالهها(خصوصا در چاله سنبک) افزایش یافته و در حال حاضر حدود ۱۰۵ چاله با برداشت ۲۵۰تن هندوانه در سال فعال است.
🔸 هندوانههای چاله سنبک، رنگی خاص بین زرد و نارنجی و قرمز دارند؛ آب آنها ۱۰ درصد بیشتر از هندوانههای معمولی و مقدار قند آنها بسیار کمتر است. این هندوانهها کاملا ارگانیک هستند و از بذر درشت و پر تعداد موجود در آنها میتوان آجیل هم درست کرد.
🔺 غرض از این #رشتو این بود که بدانیم که پدرانمان به پشتوانهی هزاران سال زیست در این سرزمینِ خشک، چه راهها و دانشهای بومی هوشمندانهای برای استفاده از آب و خاک ابداع کردهاند.
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
🔴 #نشست_وین| این نشانهای از اقتدار ماست
🔻 #زمانه| نشست کمیسیون مشترک برجام با حضور هیئت دیپلماتیک جمهوری اسلامی و کشورهای ۱+۴ و با حضور معاون دبیرکل سرویس اقدامات خارجی اتحادیه اروپا از روز سه شنبه گذشته در وین آغاز شده است. در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است.
1⃣ اینکه آمریکائیها آیا تحریمهای خود علیه جمهوری اسلامی ایران را پس از مذاکرات کنونی بر خواهند داشت یا نه، مهم است؛ اما از آن مهمتر اینکه آمریکا پس از یک دوره فشار حداکثری و ناکامی، حاضر شده با دو پیششرط ایران کنار بیایند.
2⃣ متاسفانه این واقعیت نظام بینالملل است که هر بازیگری قدرت بیشتری داشته باشد، بیشتر میتواند منافع خود را استیفاء کند. این نشانهای از اقتدار ایران است که غرب را وادار کرده که با واقعیت کنونی کنار بیایند.
3⃣ یقیناً تغییر رفتار آمریکا محصول دیپلماسی هپروتی یا تضمین یک امضا نیست، بلکه بر اساس این ادراک ذهنی در تصمیمگیران کاخ سفید و این برآورد استوار شده که ادامه وضع فعلی مساوی است با عبور جمهوری اسلامی از کمند تحریمهای غرب و همزمان دریافت پاسخ درون برجامی و فرابرجامی. به عبارتی طرف مقابل به این درک رسیده که جمهوری اسلامی در مقابل فشارها ایستاده و در حال پاسخ عملی است.
4⃣ اکنون اتخاذ مقاومت فعال که مبتنی بر مقاومت ملی، انسجام داخلی و متوازن سازی فشارها بوده و نمود آن در قانون مجلس(اقدام راهبردی برای لغو تحریمها)، اقدامات فرابرجامی و برنامه همکاری راهبردی بلندمدت با چین و روسیه تعیّن یافته، به شکل فوقالعادهای در حال پاسخ دادن است.
5⃣ این امکان وجود دارد که در این دور از مذاکرات نتیجهای حاصل نشود، اما لاجرم طرف مقابل راهی جز تسلیم در مقابل اراده جمهوری اسلامی را ندارد؛ زیراکه جمهوری اسلامی در این دور با دستان برتر به مذاکره آمده، همزمان تمامی مسیرها را برروی آنها مسدود نموده و این در حالی است که طرف مقابل دیگر چیزی برای فشار مضاعف بر ایران در چنته ندارند.
🔻 شکی نیست که مسیر پیموده شده بسیار سخت و دشوار بوده، اما به شکل بیسابقهای نتیجه بخش بوده و همزمان به صورت فوقالعاده بر اعتبار و جایگاه بینالمللی ایران افزوده است. اکنون جمهوری اسلامی در پرتو اتخاذ مقاومت فعال، طرف زورگو را وادار به مذاکره بر مبنای پذیرش رفع تحریمهای خود و متعاقباً راستیآزمایی از ناحیه ایران نموده و این مهم، چیزی جز منعکس کننده اقتدار ایران نیست. این واقعیت نشان میدهد که جمهوری اسلامی نگاه راهبردی به موضوعاتی همچون سیاست خارجی دارد و نخواهد گذاشت منافع ملی خرج جریانها و سیاستزدگیها شود، که اگر غیر از این بود دیگر از ایران انقلابی، مولفهای به نام قدرت باقی نمانده بود.
🖌 #احمد_بنافی
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
#حدیث_دل
💠 رسول اکرم (ص)
❣️ هر کس #سه_روز آخر ماه #شعبان را روزه بگیرد و به روزه ماه رمضان وصل کند خداوند ثواب روزه دو ماه پى در پى را برایش محسوب مىکند.
📚 منلایحضره الفقیه ج۲ ، ص۹۴
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
📌اینفوگرافیک|حرف قطعی
🔸حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزی در اولین روز سال ۱۴۰۰، با اشاره به مسأله برجام، سیاست قطعی ایران در این زمینه را مورد تأکید قرار دادند. به همین مناسبت مواضع جمهوری اسلامی که توسط رهبرانقلاب در ماههای اخیر بیان شده است در این اینفوگرافیک مرور می شود.
https://basirat.ir/fa/news/329436
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
#گزارش_تصویری
📸 بازدید سرزده رئیس قوه قضاییه از دادگستری شهرستان بهارستان
📣 آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه روز شنبه (۲۱ فروردین) به صورت از پیش اعلام نشده با حضور در دادگستری شهرستان بهارستان از شعب کیفری، حقوقی و مدنی این دادگستری بازدید کرد.
♦️ تصاویر بیشتر: https://b2n.ir/f36614
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
✅ ملاکها و معیارهای انتخاب اصلح از دیدگاه امامین انقلاب در ۱۴ واژه و با مخفف" معتمد- شجاع- متقی"عبارتند
از:
💠 قسمت اول: #معتمد
1⃣ م: مومن به اسلام، انقلاب، ولایت و مردم.
2⃣ ع: عالم بلکه عالمترین.
3⃣ ت: توانمند در مدیریت.
4⃣ م: مردمی بودن.
5⃣ د: دلسوز، باوجدان کاری
❌ توجه: 📣📣
👈 آدرس آیات متناسب با ملاکهای ۱۴ گانه انتخاب اصلح:
💬 مومن: آیه۷۴، انفال.
💬 عالم: آیه۱۱، مجادله و آیه ۹۰، زمر.
💬 توانمندی در مدیریت: آیه ۵۸، نساء و ۳۹ نجم.
💬 مردمی: آیه ۳۷، اسراء و آیات ۱تا۵، عبس.
💬 دلسوزی: آیه۲۹، فتح و آیه۱۴۶، آل عمران.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#درست_انتخاب_کنیم
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
📌چگونه میتوان از تولید پشتیبانی کرد؟
🔸از دیگر اقدامات میتوان به رونقبخشی به بخشهای پیشگام اقتصادی همچون خودروسازی و مسکن اشاره کرد که رونق هرکدام از این بخشها، رونق صنایع و مشاغل وابسته به آنها را نیز در پی دارد.
#تولید
#اقتصاد
#رونق_اقتصادی
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/329435
✍مصطفی قربانی
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
🔴 سرانجام شفافیت و پاسخگویی در مجلس یازدهم
✍️ #الف
🔹 یکی از وعدههای مهم اکثریت نمایندگان مجلس یازدهم در دوران تبلیغات انتخاباتی حاکم شدن شفافیت بر امور مجلس بوده است. اگرچه در حال حاضر و با وجود گذشت حدود یازده ماه از زمان تشکیل مجلس شورای اسلامی هنوز اقدام جدی و قابلاعتنایی دراینباره صورت نگرفته است.
🔸 البته طرحهای گوناگونی مرتبط با بحث شفافیت در کمیسیون تدوین آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی توسط نمایندگان پیگیری میشود. روز دوشنبه 1400/1/17 سخنگوی این کمیسیون از تصویب مادهای در قالب طرح اصلاح قانون نظارت بر رفتار نمایندگان خبر داد که مطابق آن صدور توصیهنامه از سوی نمایندگان برای خود و بستگان درجه یکشان برای گرفتن تسهیلات و یا استخدام و امثال این موارد ممنوع میشود.
✅ سمیه محمودی، نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون آئیننامه صدور هرگونه توصیهنامه از سوی نمایندگان برای خود و بستگان درجه یک نسبی و سببیشان برای گرفتن تسهیلات یا مسائل مالی، مالیاتی و حقوقی و ... ممنوع شد.
🔹 سخنگوی کمیسیون تدوین آییننامه داخلی مجلس در ادامه عنوان داشت چنانچه هر یک از نمایندگان یا بستگان درجه یک نسبی و سببیشان در دوران نمایندگی فعالیت تجاری، صنعتی، کشاورزی و ... نیز آغاز کنند میباید در سامانهای که به همین منظور راهاندازی میشود ثبت شود.
🔸 این نماینده مجلس شورای اسلامی در نهایت گفت طرح شفافیت آراء بار دیگر در دستور کار کمیسیون قرارگرفته و در نوبت بررسی قرار دارد.
💢 البته معقول و منطقی بود که تمامی مکاتبات نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سامانه ثبت گردد. مسئله دیگر دسترسی به این سامانه برای عموم مردم است که مشخص نیست در پیشنهاد نهایی کمیسیون تدوین آییننامه داخلی مجلس مورد ملاحظه قرار گرفت یا خیر. بدون شک اگر چنین قابلیت و امکانی در نظر گرفته نشود نمیتوان چندان از واژه شفافیت و پاسخگویی برای این اقدام استفاده کرد.
#سیاسی
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
🔴 خطای برآورد با درک نادرست!
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 یک تصور غلط درباره نسبت آمریکا و لیبرالهای ایرانی وجود دارد و آن اینکه واشنگتن حاضر است به تهران امتیازهایی (نظیر لغو تحریم) بدهد تا جریان سیاسی مطلوبش در انتخابات ایران پیروز شود. خطای این برآورد ناشی از درک نادرست از راهبرد تحریمی آمریکاست.
🔸 پرسش اساسی اینجاست که آمریکا با کدام هدف ایران را تحریم کرده است؟ آیا هدف تحریمها غیر از فشار بر مردم برای سرنگونی جمهوری اسلامی به عنوان مانع اصلی چپاول ایران و منطقه توسط آمریکاست؟ سوال بعدی اینکه آمریکا چرا از جریان لیبرال در ایران حمایت میکند؟ آیا غیر از این است که اینها را برای تضعیف مولفههای قدرت ایران مستعدتر میداند؟ اگر این گزاره را بپذیریم که علت تمایل آمریکا به روی کار آمدن جریان لیبرال در ایران، فراهم شدن فضایی مساعدتر برای تضعیف جمهوری اسلامی است، این واقعیت با لغو تحریمهای ایران برای اثرگذاری روی انتخابات 1400 در تناقض است.
✅ از دیگر سو، آمریکا به درستی میداند که آنچه بهدنبالش است، یعنی تضعیف قدرت موشکی و اقتدار منطقهای ایران برای وارد آوردن ضربات بعدی، در چارچوب اختیارات رئیسجمهور نیست که بخواهد با ارائه امتیازهایی، به نوعی برای اخذ امتیازهای بزرگتر سرمایهگذاری کند.
🔹 آنچه میماند، ادای امتیازگیری از جانب لیبرالهای ایرانی و حمایتهای رسانهای از این جریان از جانب غربیهاست. حمایت رسانهای-تبلیغاتی آمریکا و شرکای اروپایی آن از روی کار آمدن یک جریان مطلوب در ایران، هزینهای برای غرب ندارد، اما در قضیه برجام روشن شد که اولا این جریان میتواند یک اهرم فشار بر حاکمیت برای امتیازدهی به غرب باشد، ثانیا از آنجائیکه این جماعت برای حل مسائل ایران مسیری جز امتیازدهی به غرب نمیشناسد، میتواند به جای شکوفاسازی توانمندی داخلی، اقتصاد ایران را معطل مذاکره و رفع تحریم نگه دارد و در نتیجه فشار بر مردم ایران تشدید شود.
🔸 لیبرالها اما در این سو، همسو با راهبرد تبلیغاتی غرب، ادای امیتازگیری در میآورند تا از ایننمایش در انتخابات سود ببرند. تعابیری خلاف واقع نظیر "توبه آمریکا" را باید در این چارچوب دید.
💢 سخن آخر اینکه راهبرد جریان انقلابی، نباید چیزی جز "لغو راستیآزماییشدهی تحریمها" باشد. هرگونه کوتاه آمدن از این راهبرد، کمک به شوی تبلیغاتی مشترک آمریکا-لیبرالها برای پیروزی این طیف در انتخابات 1400 است. از مجلس شورای اسلامی انتظار میرود در اسرع وقت مکانیسمی معقول برای راستیآزمایی لغو تحریمها طراحی نماید. تصویب یک طرح و شاخصگذاری برای راستیآزمایی لغو تحریمها (مشخصا تجارت اقلام تحریمی در حداقل ارقام تعیین شده) میتواند در این زمینه راهگشا باشد.
#بین_الملل
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
⏳#انتخابات1400
🔴 مدیریت نانوایی حداقل داشته باشد!
✍️ #محمد_ایمانی
🔹 دیروز چند نفر از تندروهای مدعی اصلاح طلبی (علوی تبار، جواد امام و..)، با سید حسن خمینی در حسینه جماران ملاقات کردند. علوی تبار (سردبیر روزنامه حجاریان در دوره اصلاحات) در این ملاقات، از مشکلات ساختاری حرف زده، درباره فقر و مشکلات اقتصادی مردم سخن گفته، به میراث او اشاره نموده و سپس ابراز امیدواری کرده سید حسن برای کاری که از او می خواهند (نامزدی انتخابات) قانع شود.
🔸 این قالب رفتاری، چقدر صادقانه است؟ اولا که اصلاح طلبان در گفتار و رفتار، دهه هاست از خط امام (ره) خروج کرده اند و بعضا به آن اذعان هم کرده اند.
✅ ثانیا سید حسن خمینی (جز نوادگی امام خمینی رحمت الله علیه)، حائز کدام ویژگی اکتسابی است؟ کدام سابقه مدیریتی -نه حتی در حد فرمانداری و بخشداری، بلکه اداره یک نانوایی- را دارد که با این دست و دلبازی، خیال قرار داشتن در مظان "نامزدی ریاست جمهوری" را در وی می دمند؟
🔹 و اگر سید حسن خمینی، واجد صلاحیت های مدیریت معمولی نیست - چه رسد به ریاست جمهوری- از او چه انتظاری دارند؟ جز این که می خواهند سید حسن را قربانی نقشه خود کنند؟
🔸 وقتی کسی را -فارغ از داشتن صلاحیت یا فقدان آن- به نامزدی دعوت می کنید و حس "در تراز ریاست جمهوری بودن" را در وجود او تقویت می کنید، طبعا انتظار دارند به میدان تاختن، درگیر شدن و مبارزه کردن در فضای سیاسی وارد شود.
✅ مدیریت ناکارآمد ائتلاف اشرافی (مدعیان اصلاحات و اعتدال) پس از هشت سال، قابلیت دفاع از کارنامه ندارد و بنابراین اصلاح طلبان ترجیح می دهند موضوع انتخابات را از "کارنامه"که به شدت مورد اعتراض مردم است، به سمت "ساختار" منحرف کنند و "نمی گذارند" و "اجازه نمی دهند کار کنیم" را القا نمایند.
🔹 در این میان، هُل دادن امثال سید حسن به میدان نامزدی، این ویژگی را دارد که بار پاسخگویی درباره وعده ها و کارنامه را از دوش سران اصلاح طلبان بر می دارد.
🔸 ضمنا افراطیون مدعی اصلاحات پس از رد صلاحیت سید حسن یا نظائر او - که به خاطر فقد شرایط حداقلی، قطعی است- می توانند مظلوم نمایی کنند و بگویند انتخابات آزاد نیست؛ یا لاقل موضوع انتخابات (کارنامه) را پیش چشم مردم بربایند و عناوین قلابی را برای مباحثه و مجادله به جای آن بگذارند.
💢 براستی افراطیون مدعی اصلاحات که تعابیری مثل اردک لنگ، شاه سلطان حسین، تدارکاتچی و اجاره ای را برای خاتمی و روحانی در دوران ریاست شان استعمال کردند، سید حسن خمینی را واقعا توانمند می دانند؟!
#سیاسی
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 دلیل عجله کردن دولت در مذاکرات؟!
💬 #فتن
✅ چطور میشه کاری که 8 سال طول کشیده ظرف یکی دو ماه به سرانجام برسه؟
#بین_الملل
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
🔴 آقایان باز هم در پی تحریف و دور زدن حرف قطعی ایران هستند
✍️ #جواد_نیکی_ملکی
1️⃣ قرار نیست آمریکا صرفا به تعهدات برجامی برگردد بلکه باید همه تحریمها را بردارد
🔹 همهی تحریمها معنایش مشخص است؛ یعنی تحریمهای پسابرجامیِ ترامپ و اوباما + تحریمهایی که در برجام به آنها اشاره شده + تحریمهایی که در برجام به انها اشاره نشده
2️⃣ راستیآزماییِ برداشتنِ تحریمها اگر بخواهد عجولانه و سَرسَری انجام نشود زمان میخواهد زمانی بسیار بیشتر از 2ماه و فراتر از خرداد 1400
چگونه ظریف از راستیآزمایی سریع سخن میگوید؟
#بین_الملل
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
🌹رهبر معظم انقلاب:
✅ هرچه می توانید روی اهمیت تقوا فکر کنید و اینکه در کدام یک از این تلاشهای شما، چگونه عملی، چگونه حرکتی، چگونه موضعگیریای، موضعگیریِ منطبق با تقواست.
•┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈•
#آموزه_های_اخلاقی
#مقام_معظم_رهبری
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
💢 ربیعی: ۸ سال دولت روحانی موفقیتآمیز بود!
👤 سخنگوی دولت طی یادداشتی در «روزنامه ایران» مدعی شد:
♦️اکنون با مشاهده پیشرفتهای هستهای و در آستانه احیای برجام و لغو تحریمها، میتوانیم با اعتماد به نفس و اطمینان خاطر تکرار کنیم که راه ما در هشت سال گذشته با وجود همه بدخواهیها و مانعتراشیها، موفقیتآمیز بود(!)
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83
📌خطرناکتر از گرگی که هیچوقت توبه نمیکنه گوسفندیه که توبه گرگ رو باور میکنه
#توبهی_گرگ_مرگِ
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
🔰#قرارگاهسایبریبصیر
@basirat_83