4_5967597409839089618.mp3
3.38M
🔉 #فایل_صوتی کوتاه
🎤 #استاد_عالی✅
🎤 #استاد_عالی✅
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
°°°
#درس_اخلاق
🔸بهترین شیعیان
🎙استاد عالی
⏰ مدت زمان : ۵۲ثانیه
#ازدستندهید👆
🎤 #استاد_عالی✅
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
✅ #گام_ســی_و_نهـــم
👈 #عملیکههرگامشثوابیدارد
من ۵۰ سال است اسلام می خوانم
بگـذار خلاصهاش را برایت بگویم:
#واجـــبات را انجام بده و به جای
مستحبات تا میتوانی به کار مردم
رسیدگـــی کن #کار مــــردم را راه
بینداز و اگر قـــــیامت کسی از تو
سوال کرد چرا؟ بگـــو فاضل گفته
بــــود.
امام صادق علیه السلام میفرماید:
اگر فردی برای #رفــع_نیاز مومنی
گامی برارد خداوند برای هر گامش
پاداشی می نویسد و گــناهی از او
#پاک میکند و مقامش را درجهای
بالا می برد و سپـــس ده حسنه بر
حسنات او می افـــزاید و در مورد
ده حاجت و درخواست شفاعت او
را می پـــذیرد.
#چهــل_گام_تابندگــی
🎤 #استاد_عالی✅
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
🎈
✍امام حســـین علیه السلام در
دعای #عــرفه به درگاه خـداوند:
آن كه تو را ندارد چه دارد ؟ و آن
كه #تو را دارد چه ندارد؟! آن كه
ديگــرى را به جاى تو گرفت زيان
كرد و باخت.
📒میزان الحکمه ج ۲ ص ۴۲۳
🎤 #استاد_عالی✅
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
✅ #گام_ســی_و_هفتــم
👈 #راهرفعبلایویروسکرونا
هروقت غصهدار شدید برای خودتان
برای همه مومنین و مومنات از زنده
ها و مــــــرده ها و آنـهایی که بعــدا
خواهند آمد #اســـتغفار کنید غصـه
دار که می شوید گـویا بدنتان چــین
می خـورد و اســــتغفار که می کنید
این چـین ها باز می شــود در دوران
شیوع ویــروس #کرونا استغـفار را
فــراموش نکنیم تا رفـــــع بلا شود.
👌رسول خدا (ص) می فــرماید:
#درهای بلاها و گـرفتاری ها را به
کمک اســتغفار ببنیدید.
#چهــل_گام_تابندگــی
🎤 #استاد_عالی✅
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
به ادب باش.mp3
3.49M
🎙 ویژه نامه روز عرفه
إِلَهِي مَنْ كَانَتْ مَحَاسِنُهُ مَسَاوِيَ، فَكَيْفَ لا تَكُونُ مَسَاوِيهِ مَسَاوِيَ، وَ مَنْ كَانَتْ حَقَائِقُهُ دَعَاوِيَ، فَكَيْفَ لا تَكُونُ دَعَاوِيهِ دَعَاوِيَ.
خدايا! کسي که خوبيهايش نسبت به لطف تو کوتاهي و بدي محسوب ميشود، چگونه کوتاهيها و بديهايش، بدي محسوب نشود؟
و کسي که حقيقتگويياش ادعاهايي بيش نيست چون همه حقيقت نزد تو است ,پس چگونه ادعاها و مجازگوييهايش، ادعا به حساب نيايد و از حقيقت خالي نباشد؟
دعای عرفه امام حسین علیه السلام
#روز_عرفه
#دعای_عرفه
#توبه
🎤 #استاد_عالی✅
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
در مسیر بندگی 1053
روسیاهـم؛ نکـند تـوبۀ من رد بشود؟
واى بر من که فـقط بار گناه آوردم
مهربانِ دل من؛ رد مکنم از درِ خویش
من پشیمان شدهام روى سیاه آوردم
پیامبر صلیالله علیه و آله :
النَّدمُ تَوبَةٌ.
پشیمانی از گناه، خود، توبه از گناه است
(تحفالعقول، ص ٥٥ )
(شاعر: آرمان صائمی)
@ostad_aali
💥به گزارش #خبرگزاری_حوزه، درپی تغییری که شورای فقهی بانک مرکزی در ماهیت تسهیلات مستاجران از «ودیعه مسکن» به «مرابحه کالا و خدمات» انجام داد حجت الاسلام والمسلمین جواد عبادی کارشناس فقه بانک و مدیر موسسه فقه اقتصادی طیبات نظر گروه کارشناسی این موسسه را در این مورد به شرح ذیل اعلام کرد:
🔹مفهوم تغییر ماهیت این تسهیلات از «ودیعه مسکن» به «مرابحه کالا» بدین معناست که بانک به جای اینکه در تامین پول پیش اجاره مستاجران کمک کند، برای تهیه لوازم مورد نیاز زندگی مانند لوازم خانگی و مانند آن تسهیلات مرابحه اقساطی (که در واقع همان فروش اقساطی است) پرداخت می نماید.
🔸بنابراین مستاجرانی که این تسهیلات را دریافت می کنند برای دوری از ربا حتما باید به شرح ذیل عمل کنند:
1️⃣ تسهیلات گیرندگان باید با کل مبلغ این تسهیلات (که در تهران 50 میلیون تومان و کلان شهرها 30 میلیون تومان و سایر شهرها 15 میلیون تومان می باشد) ابتدا کالا یا کالاهایی را (هر کالایی که مورد نیازشان است) به وکالت از بانک (وبرای بانک) خریداری کنند.
2️⃣ سپس آن کالای بانک را به صورت نسیه اقساطی به قیمتی معادل اصل مبلغ تسهیلات +سود متعلقه آن ( 13 درصد بر مبنای سالانه) به خودشان بفروشند.
3️⃣بنابراین زیاده ای که بانک بابت این تسهیلات به عنوان سود از مستاجران دریافت می کند بابت فروش نسیه کالا از طرف بانک به مشتری می باشد که از منظر شرعی بلا اشکال است. و اگر مستاجران واقعا این خرید را به نحوی که گفته شد عمل کنند (ابتدا برای بانک بخرند و سپس از طرف بانک به خودشان بفروشند) این وام از منظر شرعی صحیح بوده و ربوی نخواهد بود.
4️⃣اما اگر خرید به نحو فوق صورت نگیرد سودی که مستاجران به بانک می پردازند از نظر مراجعی که در مورد این وام اعلام نظر کرده اند ربوی خواهد شد.
لینک خبر در خبرگزاری حوزه👇👇👇
https://hawzahnews.com/news/912182
🔅مؤسسه فقه اقتصادی طیبات
🌐 www.Tyb.ir
🆔 @Tayebat_Public
💐💐💐💐💐
💥 به گزارش #خبرگزاری_حوزه، درپی تغییری که شورای فقهی بانک مرکزی در ماهیت تسهیلات مستاجران از «ودیعه مسکن» به «مرابحه کالا و خدمات» داد حجت الاسلام والمسلمین جواد عبادی کارشناس فقه بانک و مدیر موسسه فقه اقتصادی طیبات نسبت به روش متولیان اینگونه طرحها گفت:
🔺«متولیان اقتصادی و بانکی کشورباید مطابق قانون (ماده 16 قانون برنامه ششم توسعه مصوب 14/12/1395) تمامی طرحهای تسهیلاتی خود را ابتدا به شورای فقهی بانک مرکزی ارائه دهند و از این شورا تاییده شرعی اخذ نمایند.
⭕️ اما متاسفانه شیوه ای که متولیان اقتصادی کشور در ماههای اخیر به ویژه در وام کرونا و همین ودیعه مسکن در پیش گرفتند این است که ابتدا طرح را تصویب کرده و آن را اعلام عمومی می کنند و حتی مقدمات ثبت نام آن را انجام می دهند و بعد از آنکه متدینین و مراجع عظام تقلید نسبت به شبهات شرعی طرح واکنش نشان می دهند، تازه به فکر رجوع به شورای فقهی یا مراکز فقهی حوزه می افتند.
عضو شورای سیاستگذاری مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه در ادامه اظهار داشت: این شیوه عمل کردن علاوه بر اینکه تخلف از قانون است به نوعی تضعیف شورای فقهی بانک مرکزی هم محسوب می شود زیرا اگر قبل از اعلام عملیاتی کردن طرح ابتدا آن را به شورای فقهی ارجاع دهند این شورا وجه شرعی آن را مورد بررسی قرار داده و راهکار مناسب آن را ارائه می دهد به ویژه اینکه مشی چند ساله شورای فقهی نشان داده است که این شورا همواره در تعامل با بانک مرکزی نقش کلید سازی را دارد نه قفل سازی.
🔹 حال اگربانک مرکزی یا سایر بخشهای اقتصادی که طرحهای تسهیلاتی را به بانک مرکزی تکلیف می کنند این اندازه هم نمی خواهند زحمت بکشند که قبل از راه اندازی طرح ابتدا از شورای فقهی بانک مرکزی که سعی دارد حداکثر تعامل را با سیستم بانکی داشته باشد تاییده شرعی اخذ نمایند حقیقتا ظلم به این شورا می باشد.
🔸 زیرا اولا جایگاه شورای فقهی بانک مرکزی در منظر عمومی و نخبگانی زیر سئوال می رود ثانیا شورای فقهی باید پاسخگوی جنبه های شرعی طرحهای بانک مرکزی باشد که اساسا خودش به این طرحها اشکال شرعی دارد و ثالثا تلاش برای تصحیح شرعی قرارداد غیر مشروعی که راه اندازی شده است همانند وصله پینه کردن قرارداد می باشد که در همین طرح ودیعه مسکن هم اتفاق افتاد یعنی طرحی که قرار بود برای تامین پول پیش اجاره مسکن مستاجران باشد سر از «مرابحه کالا» درآورد.
☀️ در حالیکه اگر بانک مرکزی قبل از اعلام عمومی آن به شورای فقهی ارجاع می داد به راحتی می شد از روش اجاره موازی استفاده کرد و شاید تجربه خوبی هم برای استفاده از این ابزار به وجود می آمد. و شائبه کلاه شرعی بودن و نظیر آن به وجود نمی آمد.
✳️ ایشان در ادامه اظهار داشت: متاسفانه این مشکل به خلاء قانونی موجود در قانون شورای فقهی بانک مرکزی برمی گردد و آن اینکه اگر بانک مرکزی طرحی را به شورای فقهی ارجاع نداد هر چند تخلف محسوب می شود اما الزامات کنترلی و بازدارنده برای جلوگیری از این تخلف در متن قانون پیش بینی نشده است همچنانکه در طرح جدید بانکداری مجلس هم چنین خلاء ای مشهود است و این عملا جایگاه شورای فقهی را به تشریفاتی بودن سابق بر می گرداند.
لینک خبر در خبرگزاری حوزه👇👇👇
https://hawzahnews.com/news/912182
🔅مؤسسه فقه اقتصادی طیبات
🌐 www.Tyb.ir
🆔 @Tayebat_Public
💐💐💐💐💐